search
top

Espoon Mökki – Matkalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (158 votes, average: 3.55 out of 5)
Loading...

Kannoin 24-packia olutta ulkoportaalle, jolla istui paras ystäväni Erika. Hän oli jo kauan sitten lakannut auttamasta meitä pakkaamisessa ja kirjoitti sen sijaan viestiä poikaystävälleen, joka oli viime hetken kauppareissulla. Laskin oluet portaalle ja pörrötin Erikan hiuksia tavalla, josta blondi ei pitänyt. Hän mutisi jotain ja huitaisi minua kädellään, muttei kiinnittänyt ympäröivään maailmaan sen enempää huomiota. Huokaisin ja lähdin sisälle hakemaan lisää kannettavaa. Olimme lähdössä viettämään viikonloppua Espooseen, josta olimme vuokranneet suuren mökin. Kotoa meitä oli lähdössä kaksi autollista ja matkalla mukaamme liittyisi vielä toiset samanlaiset. Perillä juhlisimme koko viikonlopun vähintään viidentoista ihmisen voimin, ellemme sitten saisi lisää seuraa lähibaareista. Joka tapauksessa, olimme suunnitelleet reissua jo monta viikkoa ja kaikki olivat innoissaan.

”Onko tässä kaikki?” kysyi Kasper, joka oli vienyt oluita autoonsa sitä mukaa, kun minä olin kantanut niitä kellarista portaalle. Kasper oli suurikokoinen, vaalea miehenalku, joka oli välillä rääväsuu, mutta josta kaikki silti pitivät. Hän oli kahdenkymmenen, eli vuotta minua ja Erikaa vanhempi. Pidin Kasperin seurasta enemmän kuin muiden kaveriporukkamme poikien. Vaikken sanoisi, että olin ihastunut häneen, ei minua olisi haitannut päätyä tänä viikonloppuna nukkumaan hänen viereensä.

”Joo, voidaan varmaan lähteä”, vastasin hymyillen ojentaen sylissäni olleet oluet miehen lihaksikkaille käsivarsille. Potkaisin istuvaa Erikaa hellästi ja ilmoitin: ”Lähtö!”

”Noi on vielä kaupassa”, Erika valitti kohdaten Kasperin katseen ennemmin kuin minun, koska miltei kaikki meistä kuuntelivat lopulta Kasperia. Hän teki päätökset.

”No jos me lähdetään jo? Mee sä niitten kanssa ja me mennään edeltä. Kaikki on valmista”, hän vastasi äänensävyllä, jonka kanssa ei neuvoteltu. Erika kohautti olkapäitään ja nousi seisomaan avustuksellani.

”Kumpien kyydillä sä aiot mennä, Milla?” paras ystäväni kysyi minulta. Olisin muuten vastannut jääväni odottamaan Erikan kanssa hänen poikaystäväänsä kaupasta, mutta olin hieman ärsyyntynyt siihen, kuinka hän ei ollut auttanut meitä pakkaamisessa. Sitä paitsi, jos menisin Kasperin ja hänen kavereidensa kyydillä, ehkä saisin lämmitettyä hänen kanssaan välejä sen verran, että fantasiani viikonlopun vietosta miehen kanssa kävisivät toteen.

”Mä meen edeltä, että saan varata parhaan sängyn”, virnistin ja Erika hymyili vastaukseksi. Lähdin Kasperin kanssa hänen autolleen napattuani oman kassini mukaan. Kasperin kyydissä tulivat myös Roope ja Leo, joista ensimmäinen oli varannut itselleen etupenkin. Roope oli Kasperin paras ystävä, joten ei mikään ihmekään. Hänellä oli ruskeat, kiharat hiukset ja siniset silmät, ja pidin häntä söpönä. Roopella ei kuitenkaan ollut niin paljon luonnetta kuin Kasperilla, sillä hän teki oikeastaan kaiken niin kuin Kasper halusi. Roope oli 19 kuten minä ja olimme käyneet samaa yläastetta. Takapenkillä kanssani istui Leo, joka oli Kasperin jalkapallokaveri. Hän ei kuulunut täysin porukkamme, mutta olimme koettaneet saada mukaan mahdollisimman paljon kavereita, joten myös puolitutut oli kutsuttu. En pitänyt Leosta ollenkaan. Vaikka hän oli komea tummine, itämaisine piirteineen ja atleettisine kehoineen, oli hän yleensä hiljaa ja tuijotti tyttöjä häpeilemättä. Hän oli varsinkin kännissä pervo ja vaikka hänen juttunsa saattoivat naurattaa Kasperia, en minä välittänyt kuulla hänen naistenkaatoseikkailuistaan. Hymyni haihtui heti, kun istuin takapenkille Leon kanssa ja tajusin, ettei matkasta välttämättä tulisi niin hauska, kuin olin toivonut.

Kasper tööttäsi Erikalle hyvästit ja kaasutimme pois hänen pihaltaan. Roope valitsi hilpeää musiikkia kännykästään ja Kasper neuvoi hänelle, mitä haluaisi kuulla. Leo istui hiljaa vilkuillen suuntaani aina, kun Kasper ajoi pihatien kuoppiin, sillä minulla oli päälläni vain shortsit, sandaalit ja toppi ja rintani pomppivat harmikseni töyssyjen tahdissa. Olin tyytyväinen kroppaani, sillä rintani olivat suuret ja peppuni pyöreä ja vaikkei vatsani aivan litteä ollutkaan, ei minulla ollut ongelmia käyttää napapaitojakaan. Tällaisissa tilanteissa kuitenkin toivoin, että minulla olisi ollut päälläni jotain vähemmän paljastavaa.

Päästessämme suurelle tielle Kasper kiroili saaden Roopen kysymään, mikä oli vialla.

”Eikö kukaan älykääpiö ajatellut, että olisi voinut tankata, ennen kuin lähdettiin?” Kasper tiuski.

”Tää on sun autos…”, Roope vastasi pienellä äänellä saaden minut tirskahtamaan tahtomattani. Harvemmin olen kuullut pojan sanoneen takaisin ystävälleen. Kasperia ei kuitenkaan huvittanut tilanne yhtä paljon, vaan sen sijaan hän mulkaisi minua takapeilistä ja kysäisi: ”Haluaisiko Milla osallistua bensamaksuihin?”

”Vaikka”, uhmasin häntä vastaamalla tuijotukseen ja hymyillen vinosti. ”Paljonko se on? Mä laitan sulle MobilePayssa.” Kasper kertoi summan, joka oli odotettua suurempi ja aloin etsiä kännykkääni. En kuitenkaan löytänyt sitä penkiltä ja kassini läpi pengottuani muistin, että se oli latauksessa Erikan poikaystävän autossa. Hartaasti kiroillen peitin käsillä kasvoni ihmetellen, mitä tekemistä keksisin näille kahdelle tunnille, jotka tulisin viettämään poikien kanssa autoon lukittuna. Kasper ajoi bensa-asemalle ja huikkasi: ”Noniin, kaikki laittaa mulle rahat nyt, niin päästään jatkamaan matkaa.”

”Multa unohtu kännykkä”, voihkaisin ja laskin katseeni, kun Kasper tuijotti minua epäuskoisena.

”No mites aattelit hoitaa osas bensamaksuista?” hän kysyi rauhallisen viileänä.

”Mä maksan sulle, kun päästään Espooseen ja saan mun kännykän takas”, lupasin ja koitin hymyillä. Minulla ei ollut ollenkaan tervetullut olo poikien keskelle ja tunsin, että olin pilannut koko reissun.

”Tai voisit maksaa luonnossa”, Leo aukaisi suunsa ja arvioi minua katseellaan päästä varpaisiin, minä kurtistin kulmiani. Roope nousi autosta Kasperin kanssa ilmoittaen käyvänsä vessassa. Minä jäin autoon kaksin Leon kanssa ja pyöräytin silmiäni turhautuneena, kun mies lähestyi minua nälkäinen katse silmissään.

”Se oli ihan vitun tyhmä vitsi”, tokaisin ristien käteni. Leo ei sanonut mitään, vaan siirtyi viereiselleni penkille. Hän alkoi silitellä paljasta olkaani kädellään ja hänen toinen kätensä liukui reidelleni.

”Lopeta!” kiljaisin epäuskoisena ja ravistelin hänen kätensä irti minusta. ”Sä oot oikeesti niin sairas.” Leo ei lopettanut, vaan sen sijaan hän puristi reittäni kovempaa ja kuiskasi korvaani: ”Sä pidät turpas kiinni.” Tunsin sydämeni lyövän kurkussani asti ja miehen tiukka ote reidessäni tuntui siltä, kuin hän olisi sitonut minut täysin paikoilleen. Nielaisin ja olin hiljaa, kun hän avasi shortsieni napin ja vei kätensä silittämään minua stringieni päältä. Roope palasi vessasta ja istahti etupenkille meitä tervehtien, mutta Leo ei lopettanut ahdisteluaan, vaan hänen sormensa kävivät vaativimmiksi ja liike nopeammaksi. Kasperkin istui autoon ja kaasutti pois parkkipaikalta. Roope laittoi musiikkia ja matka jatkui etupenkin mielestä ihan normaalisti, kun taas takapenkillä Leon sormet siirsivät kankaan syrjään ja alkoivat upota sisälleni. Hän oli kokenut hommassa ja aloin kastua tahtomattani. Hän piti koko ajan minuun katsekontaktia, jota en uskaltanut rikkoa. Hetken kuluttua tunsin orgasmin olevan lähellä, joten kuiskasin miehelle hiljaa: ”Pliis, anna olla.” Leo vain pudisti päätään hitaasti ja nopeutti liikettä niin, että sain orgasmin saman tien. Vedin terävästi henkeä ja huuliltani karkasi pieni voihkaisu, joka oli tarpeeksi kuuluva, jotta Kasper kiinnitti meihin huomiota.

”Mitä helvettiä siellä tapahtuu?” hän hihkaisi uskomatta silmiään. Leo hymyili vastatessaan: ”Milla päätti maksaa bensat luonnossa.” Kasper räjähti nauruun ja jatkoi tutkimistamme takapeilin kautta, kun taas Leo irrotti turvavyöni ja veti minut selälleni takapenkille makaamaan. Samassa hän oli vetänyt shortsini alas ja paljastanut märät stringini. Aloin potkia itseäni vapaaksi, mutta hän painoi minua kehollaan penkkiä vasten ja laittoi kätensä suuni eteen estääkseen vastustelut. Hän työnsi kaksi sormeaan sisälleni saaden minut hetkeksi unohtamaan vastustelun ja sen sijaan vingahtamaan äkillisestä nautinnosta.

”Ei oo todellista”, Kasper nauroi edelleen ja tuijotti meitä peilistä.

”Tota, Kassu, ehkä sun kantsis kattoo tietä mielummin”, Roope ehdotti arasti ja Kasper läimäisi jarrut pohjaan. Melkein lensin lattialle penkiltä, mutta sen sijaan ulvahdin, kun Leo tunki sormensa liikkeen voimasta vieläkin syvemmälle sisääni. Kasper pysäköi auton tien pientareelle komentaen Roopea: ”Sä ajat loppumatkan, eihän tässä pysty keskittymään sellaseen. Ja laske sun penkki, kun nouset.” Roope teki työtä käskettyä ja laski penkkinsä, joka antoi neljänneksen enemmän tilaa Leolle, minulle ja Kasperille, joka ahtautui takapenkille Leon taakse.

Olin käyttänyt kaikki voimani Leon vastusteluun, mutta nyt, kun näytti siltä, että Kasper oli osallistumassa takapenkin puuhiin, en enää osannut päättää, halusinko tämän loppuvan. Tätä olin joka tapauksessa halunnut, mutta se vain tapahtui aikaisemmin kuin olin luullut. Leo huomasi rimpuiluni lakanneen, joten hän nousi polvilleen ja avasi housujensa napin, paljastaen pitkän kyrvän, joka oli jo miltei täysin kovana.

”Onks sulla kumia?” kysyin pelokkaasti, kun hän pakotti sääreni auki ja itsensä niiden väliin.

”Ei me sellasia tarvita, beibi”, Kasper vastasi kaverinsa takaa, puristellen kohoumaa housuissaan. Tällä välin oli Leo saanut kyrpänsä pilluni suuaukolle ja survaisi sen sisään. Vinkaisin sen täyttäessä minut ja rentoutin jalkojani, jotka lepäsivät Leon hartioilla. Hän alkoi rivakan panemisen, mutta ei pitänyt mitään ääntä, joka oli mielestäni outoa. Minä sen sijaan voihkin ja vinguin työntöjen tahdissa, kyrvän yhä uudelleen täyttäen minut sisältä ja painaen herkkiä kohtiani. Haistoin kiimamme ilmassa ja pilluni litisi työntöjen tahdissa. Kasper otti kyrpänsä esiin ja komensi Roopea antamaan hänelle liukkaripullon, jota piti hanskalokerossa. Kiinnitin huomioni heihin, enkä Leoon, jota tämä ilmeisesti harmitti, sillä hän kumartui eteenpäin ja pani minua syvemmälle samalla, kun hän alkoi puristella tissejäni paidan päältä kovakouraisesti. Voihkin osittain kivusta, mutta pääosin kiimasta. En ollut koskaan kokeillut mitään tätä hurjempaa, mutta tiesin, että sisälläni eli pieni masokisti, joka syttyi tästä armottomasta tilanteesta.

En varmaankaan tuottanut tarpeeksi suurta reaktiota rintojeni kaltoinkohtelusta, sillä Leon kädet etsiytyivät kaulalleni ja alkoivat kuristaa minua. Minä henkäisin ällistyneenä ja se jäi viimeiseksi henkäisykseni vähään aikaan, sillä miehen kädet olivat tiukasti kurkkuni ympärillä. Tämä ei ollut mitään leikkimielistä kuristamista, jossa uhri olisi silti saanut vähän happea, vaan Leo kuristi minua tosissaan samalla, kun työntyi pari kertaa entistä syvemmälle ja lopulta jäi pohjaan. Tunsin, miten hänen kuuma spermansa pulppusi pilluuni kun näköni alkoi hämärtyä.

”Ei tä oo vielä ohi!” kuulin Kasperin äänen ja näin hänen vetävän Leota kauemmaksi minusta kasvoillaan huolestunut, mutta sovitteleva ilme. ”Jätä vähän muillekin.” hän naureskeli ja kun Leo oli siirtynyt hänen paikalleen ikkunan viereen, katsoi Kasper minua levottomasti. Haukoin happea ja mies silitti poskeani kädellään, kunnes olin rauhoittunut.

”Jaksatko sä vielä?” hän kysyi ja sai Leon tuhahtamaan takanaan. Nyökkäsin hymyillen, sillä oloni oli heti paljon turvallisempi ja tätä olin halunnut. Kasper pyysi minua nousemaan istumaan ja kun tein niin, veti hän toppini pois ja avasi rintaliivini. Nännini olivat kovina ja Kasper imaisi toisen niistä suuhunsa, saaden minut huokaisemaan. Hänen kielensä leikki nännini ympärillä ja lopulta hän näykkäsi sitä hellästi. Hän pyysi minua kääntymään ympäri ja työnsi minua selästä niin, että ylävartaloni oli penkillä ja peppuni kutsuvasti pystyssä. Kasper oli polvillaan peppuani vasten ja läimäisi pari kertaa pakaroitani tunnustellen niiden muotoa kädellään. Jokaisella läimäisyllä voihkaisin, tarjoten persettäni paremmin miehelle. Pilluni oli turvonnut kiimasta ja nussimisesta ja heiluttaessani peppuani malttamattomana tunsin oloni kiimaiseksi eläimeksi. Kasper läimi persettäni vielä muutaman kerran ja sai Leon mällit valumaan ulos pillustani. Hänen sormensa keräsivät ulos valuneet mällit ja veivät ne takaisin sisälleni pitkin, kiduttavin työnnöin. Hän veti kyrpänsä esiin ja asetti sen lepäämään perseeni päälle. Vaikken nähnyt sitä, tunsin sen olevan paksumpi kuin Leon ja hymyilin salaisesti jännittyneestä odotuksesta.

”Enhän mä voi tätä reikää käyttää, se on jo ihan puhki”, Kasper puhui lähinnä itselleen työnnellen sormiaan syvälle pilluuni. Aloin huolestua, kiusasiko hän vain minua? Eikö hän halunnutkaan nussia? Käänsin päätäni aikoessani selittää, että haluan hänen kyrpäänsä, kun tunsin jotain kylmää perseelläni. Kasper valutti liukkaria peppuni päälle huolimattomasti, antaen sen valua vakooni. Hänen sormensa lähtivät märästä pillustani ja siirtyivät persereiälleni, jonne etusormi tunkeutui helposti liukasteen avulla.

”Mua ei oo ennen pantu sieltä”, henkäisin, tuntien hänen sormensa aivan uudessa paikassa. Oloni oli täysi aivan eri tavalla. Yksi sormi ei sattunut, mutta hän työnsi heti perään toisen sormen, jolloin perseeni alkoi venyä ja tuntua oudolta.

”Harmi, kun Leo tuli sun sisälles. Mä en halua mitään valmiiksi nussittua aukkoa, vaan tiukkaa reikää”, Kasper kehräsi selityksensä. Leo siirtyi hänen takaansa istumaan taitetulle penkille, jotta näkisi toimituksen paremmin, selkeästi kiinnostuneena vastaan pistämisestäni. Hän otti toisen tissini kämmeneensä ja alkoi lypsää sitä painellen, kierrellen ja puristaen nänniäni. Olin kauhuissani ja koetin päättää, tuntuivatko sormet sisälläni niin kauheilta, että minun pitäisi oikeasti alkaa tappelemaan. Kasper silitti pakaraani läimäisten sitä välillä ja selitti samalla: ”Rentoudu, niin se tuntuu hyvältä. Annat mun sormien tehdä tehtävänsä… Sä tykkäät tästä.” Hänen rauhallinen puheensa, johon koetin keskittyä, sai minut uskomaan, että kaikki sujuisi hyvin.

Kasperin sormet katosivat sisältäni ja tunsin, miten reikä oli jäänyt hieman avoimeksi. Tunne oli outo ja rietas ja toivoin, etteivät Kasper tai varsinkaan Leo huomaisi. Tunsin lisää liukkaria levitettävän perseelleni. Leo siirtyi polvilleen eteeni ja huomasin hänen olevan jälleen kovana.

”Avaa suu”, hän komensi, mutta kun pudistin päätäni, hän otti kasvoni käteensä ja pakotti minut avaamaan leukani puristaen sormillaan poskiani. Saman tien oli hänen pitkä kyrpänsä suussani ja saatoin maistaa omat pillunesteeni sen varressa. Hän alkoi työnnellä kaluaan kurkkuuni samalla, kun Kasper asetteli täydessä valmiudessaan seisovan kyrpänsä reiälleni. Hän alkoi painaa terskaa pikkuhiljaa sisälleni ja se sujui paremmin, kuin olin odottanutkaan. Sen työntyessä syvemmälle tunsin paineen kasvavan ja perseessäni tuntui, kuin minun olisi täytynyt tehdä tarpeeni. Kyrvän tehdessä hidasta, mutta varmaa tietä suoleeni alkoi kipu tuntua yhä enemmän, mitä syvemmälle kalu painui. Inisin Leon kyrpä suussani, mutta hän piti minua paikoillaan, joten en voinut vetää päätäni poispäin ja pyytää Kasperia lopettamaan tai olemaan hellempi. Sen sijaan koetin rentouttaa peppuani, kuten mies oli neuvonut ja keskityin sen sijaan imemään Leoa, jotta hän tulisi nopeasti ja ottaisi inhottavan kalunsa ulos suustani. Minua pannessaan Leo oli ollut täysin hiljaa, mutta nyt hän huokaili nautinnollisesti ja tuijotti minua tiiviisti. Oletin, että häntä kiihotti nähdä kyrpä perseessäni tai ahdinkoni.

Kasper sai upotettua suuren elimensä loppuun asti ja piti sitä paikoillaan, antaen minun tottua tunteeseen. Perseeni oli tulessa ja sitä kihelmöi, mutta samalla sulkijalihakseni alkoi antaa periksi ja kipu hävisi vähitellen. Kasper pursotti lisää liukkaria kyrpänsä tyveen ja veti sitä pari kertaa hieman ulos ja sisään, jotta neste levittyisi kunnolla. Tämä ei ollut hänen ensimmäinen kertansa jonkun perseen kimpussa. Auto töyssähti ja sai Leon menettämään hetkeksi tasapainonsa, jolloin hänen kyrpänsä työntyi syvälle kurkkuuni saaden minut kakomaan. Hänen silmänsä syttyivät kiihkosta ja hän jatkoi kurkkuni panemista nopeaan tahtiin, vaikka koetin vastustella. Suustani pääsi kuitenkin vain epämääräisiä ynähtelyjä. Kasper veti kalunsa miltei kokonaan ulos ja upotti sen sitten sisälle nopeammin, kuin äsken. Säikähdin tunnetta, sillä luulin paskovani alleni. Hän työntyi sisälleni uudelleen ja uudelleen, nopeuttaen tahtiansa tuntiessansa, miten suoleni alkoi luistaa paremmin. Vaikka kihelmöinti ja valtava paine perseessäni eivät koskaan lakanneet, enää minuun ei sattunut, vaan tämä uusi, jännittävä tunne valtasi koko kehoni ja aloin myötäillä hänen liikkeitään lantiollani parhaani mukaan.

”Vau, sä olet oikea persehuora! Taidat tykätä tästä?” Kasper riemuitsi ja läimäytteli minua pakaroihin rytmikkäästi panemisensa yhteydessä. ”Sä oot ihan vitun tiukka.” hän murahteli lyöntien lomassa. Leo tunki kyrpäänsä vielä pari kertaa syvälle kurkkuuni, kunnes tunsin hänen värisevän ja sitten tulevan. Huomasin kiihottuvani tästä irstaasta tilanteesta ja ihmettelin, miten Roope sai ajettua niin tasaisesti ja meihin vilkuilematta. Takapenkillä naitiin perseeseen ja kurkkuun kuitenkin varsin hyväkroppaista tyttöä. Leo veti elimensä ulos suustani ja puristi tissiäni omistavasti samalla, kun minä yskin ja koetin niellä hänen lastiaan parhaani mukaan. Kasper pani persettäni taitavin ottein, hän ei nylkyttänyt, vaan painoi kyrpäänsä pohjaan asti saaden minut voihkimaan aina, kun hän oli syvällä. Leo ei koskaan lakannut tuijottamasta minua, vaan sen sijaan hän istui runkkaamaan ja katselemaan, miten Kasper alisti minua nauttimaan persepanosta.

Kasper veti kyrpänsä kokonaan ulos ja jätti aukkoni avoimeksi. Henkäisin oudolle tunteelle, kun viileä ilma virtasi perseeseeni, joka supisteli ja halusi Kasperin äkkiä takaisin sisälleen. Työnsin persettäni paremmin saataville ja Kasper nauroi.

”Jos pyydät nätisti, niin mä jatkan”, hän sanoi ja vilkaisin häntä olkani ylitse hämmentyneenä. Kuulin Leon naureskelevan. Katsoin Kasperia uskomatta korviani. En ollut koskaan anellut keneltäkään seksiä, sehän oli nöyryyttävää! Tunsin perseeni avoimuuden ja kasvoni muuttuivat punaisiksi tajutessani, kuinka paljon halusin hänen jälleen täyttävän itseni.

”Voitko sä jatkaa?” kysyin hiljaa painaen pääni penkkiin. Leo otti hiuksistani kiinni ja nosti kasvoni kohtaamaan hänet.

”Kasper ei tainnut kuulla”, hän hymyili ilkeästi ja piti hiuksistani kiinni, joten en voinut piilottaa kasvojani. Hän pakotti minut katsomaan itseensä, kun sanoin kovemmalla äänellä: ”Tunge sun kyrpäs mun perseeseen.” Kasper nauroi ja survaisi yhdellä työnnöllä kyrpänsä suoleni pohjaan asti. Huudahdin nautinnosta, mutta se jäi lyhyeksi, sillä Leo kumartui suutelemaan minua edelleen pitäen hiuksistani kiinni. En päässyt pakoon, vaan jouduin suutelemaan häntä märästi ja irvokkaasti samalla, kun Kasper kairasi persettäni niin kovaa, että autossa kaikuivat läpsähtelyt, jotka kuuluivat perseeni osuessa hänen lantioonsa. Sitten hän veti kyrpänsä jälleen ulos, tunki sen pohjaan asti, veti jälleen ulos ja jatkoi samanlaisesti. Aina, kun hänen kyrpänsä upposi suoleeni, pääsi sieltä tahtomattani pieraisuja ilman paetessa kalun tieltä. Leo päästi hiuksistani irti ja peitin nöyryytyksestä punaiset kasvoni penkkiin, kun kuuntelin omia pierujani voimatta niille mitään. Kasper ja Leo nauttivat molemmat äänistä, sillä he nauroivat ja jatkoivat sitä samalla, kun minä päästin tahtomattani nautinnon ähkäisyjä kyrvän yhä uudelleen ja uudelleen täyttäessä minut.

Kasper ei kuitenkaan lopulta laittanut kyrpäänsä takaisin perseeseeni, vaan reikä oli jälleen avoinna ja supisteli kuin happea haukkoen.

”Leo, miten ois, jos täytettäis molemmat reiät?” Kasper kysyi ääni käheänä kiimasta ja Leo nyökkäsi. En kuunnellut, mitä he sanoivat, vaan ajattelin vain tunnetta avoimessa perseessäni. Koetin vaihtaa asentoa Kasperin avustaessa minua, mutta huomasin, että jaloistani oli lähtenyt kaikki voimat. Leo asettui alleni kyrpä jälleen kovana. Muistan ihmetelleeni, eikö hän koskaan väsynyt. Makasin hänen päällään huohottaen, kun tunsin hänen tunkeutuvan jälleen pilluuni. Voihkaisin kyrvän painuessa sisälleni ja tunsin perseeni supistelevan samaan tahtiin panon kanssa. Hetken kuluttua tunsin Kasperin jälleen takanani, kun hän alkoi painaa kyrpäänsä suoleeni. En ollut koskaan kokeillut tätä aikaisemmin. Tunnuin olevani mahdottoman täynnä, kun miehet alkoivat kairata reikiäni, toinen veti sisään samalla kun toinen ulos. Nautinnonvoihkaisuistani muuttui yhtä ulinaa ja tunsin orgasmin olevan lähellä. Minua kauhistutti ajatus, että tulisin perseeni nussimisesta, sillä ajatus oli äärettömän rietas. Kannattelin itseäni käsivarsieni varassa ja Leo otti toisen nännini hampaidensa väliin ja imi ja lutkutti tissiäni samalla, kun Kasper ähki kuin sonni työntäessään kyrpäänsä niin syvälle, kuin pystyi. Tunsin hänen kyrpänsä alkavan nytkähdellä ja hän pulppusi sisälleni kuumaa spermaa ärähdyksen kera. Myös Leo tunki kyrpänsä pohjaan asti ja kiljaisin tuntiessani orgasmin aallon kuohua ylitseni. Kasper veti kalunsa ulos käytetystä perseestäni samalla, kun Leo tuli uudelleen sisälleni. Kehoni värisi ja voihkin loputtomalta tuntuvan orgasmin valloissa hänenkin vetäytyessä sisältäni.

Perseeni oli puhki nussittu ja Kasperin vielä läimäyttäessä pakaraani tunsin, miten heidän spermansa valuivat rei’istäni ulos irstaasti. Huohotin väsyneenä Leon päällä, joka näytti viimeinkin saaneensa tarpeeksi pillua. En nähnyt Kasperin kasvoja, mutta kuulin hänen nauravan: ”Roope, näkisitpä, miten Millan pillu ja perse valuu mälliä. Sä oot kyllä likanen lutka!” hän taputti persettäni ja pyyhki spermat taskustaan löytämällään paperilla, ennen kuin auttoi minut istumaan.

Olin aivan lopen uupunut, joten loppumatkan Espooseen istuin Kasperin kainalossa väristen ja huokaillen. Hän jatkoi vitsien heittoa ja juttelua aivan, kuin mitään ei olisi käynytkään, mutta kehui silti välillä, kuinka tiukka perse minulla oli tai puristi minua paidan päältä tissistä. Hymyilin hiljaa ja mietin, kuinka mahtava viikonlopusta tulisi.

 

//Ensimmäinen seksinovellini ikinä! Perustuu uneen, jonka näin vähän aikaa sitten. Haluaisin kirjoittaa jatkoa, joten rakentavaa palautetta ja ideoita, mitä seuraavassa osassa haluaisitte lukea otetaan mielellään vastaan. 🙂

4 kommenttia viestissä: “Espoon Mökki – Matkalla”

 1. Annika says:

  Voitko kirjoittaa tälle jatkoa? Äärettömän hyvin kirjoitettu tarina!

 2. Elina says:

  Kiva, että oli kirjoitettu ilman kirjoitusvirheitä ja kieli oli muutenkin hyvää! Tykkäsin siitä, että seksikohtauksia oli kuvailtu monisanaisesti ja hyvin kuvailevalla kielellä.

  Ehkä raiskaus ei henk.koht. kuulu omaan mielikuvaan kivasta miesystäväehdokkaasta tai saa minua ihan niin kiinaiseksi, mutta makunsa kullakin ja ymmärrän fantasia-tasolla. Ja unena mielenkiintoinen!

  Summa summarum, kirjoita vaan lisää ☺️ Ehkä Kasperista paljastuisi jatkossa myös arvostavampi puoli?

 3. Krisse38 says:

  Järjestä Erikalle yllätysseksiä. Joukkopano ois kiva myös, onhan siellä mukavasti jengiä paikalla.

  Olet hyvä kirjoittaja, jatka ihmeessä,

 4. Jesse says:

  Wau, mitä unia Mimmi näkee!
  Pidä varasi, ettei ala mökkikutsuja satelemaan 🙂
  (Vitsi!)

Kommentoi

top