search
top

“Täti” mökkinaapurina

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 3.07 out of 5)
Loading...

Kesälomalla ollessani, lähdin viikoksi vanhempieni omistamalle kesämökille lomailemaan. He olivat lähteneet etelänmatkalle, joten sain mökin viikoksi itselleni käyttöön. Mökille oli yli 300 kilometriä matkaa, joten oli onni, että sain vanhempieni auton käyttöön. Se oli huomattavasti parempi ajettava, kuin omani. Saavuin mökille myöhään illalla ja huomasin, että naapurimökin Matti on myös paikalla. Muita mökkejä ei lähettyvillä ollut. Mökit eivät olleet aivan vierekkäin, joten saisin joka tapauksessa olla omassa rauhassa. Ei sillä, että Matissa olisi mitään vikaa ollut, mutta nyt oli vihdoinkin mukavaa olla täysin omissa oloissaan. Matti tuli kuitenkin tervehtimään, kun huomasi minun saapuneen. Matti oli yli 50-vuotias, ehkä lähempänä 60 ja vartaloltaan ihan normaalikokoinen ja muutenkin aika tavallisen näköinen. Huomasin, että hän oli ottanut hieman olutts, mutta ei ollut silminnähden humalassa. Hetken aikaa rupattelimme ja sitten Matti päästi minut tekemään ruokaa.

Myöhään illalla syötyäni, kävin vielä soutelemassa järvellä. Soudin Matin mökin ohi ja näin ikkunassa naisen, joka ei näyttänyt tutulta. Naisella oli pitkät vaaleat hiukset ja punainen paita tai mekko. Enempää en saanut selvää. Tilanne vaikutti oudolta, koska en tiennyt Matilla olevan vieraita. Luulin hänen elelevän vallattoman poikamiehen elämää. En viitsinyt jäädä tuijottelemaan, vaan jatkoin souturetkeäni järven ympäri. Palasin takasin mökille ja menin nukkumaan. Aamulla keittelin kahvit ja lähdin ulos ihastelemaan aamuista järveä. Istuskelin laiturilla, kun näin naapurini ja kysyin häneltä, kuka hänellä oli vieraana. Matti lehahti punaiseksi, eikä oikein saanut sanottua mitään ihmeempää. En oikein käsittänyt Matin reaktiota. Kyllä kai nyt aikuinen ihminen uskaltaisi kertoa, kuka hänellä oli vieraana. En kuitenkaan halunnut painostaa häntä asialla, vaan annoin asian olla ja jatkoimme molemmat omissa oloissamme.

Iltapäivällä minun oli tarkoitus alkaa tekemään polttopuita, mutta huomasin kirveen olevan niin tylsä, että sillä ei saisi mitään aikaiseksi. Päätin lähteä pyytämään Matilta apua, josko hän teroittaisi kirveen. Hän osasi homman hyvin ja oli siinä aiemminkin auttanut. Kävelin kohti Matin mökkiä, kun näin kauempaa taas tuon mystisen naishahmon. Kävelin lähemmäksi ja nainen kääntyi minua kohti. Jähmetyin niille sijoilleen. Hän ei ollutkaan nainen, vaan Matti pukeutuneena peruukkiin ja kesämekkoon. Matti huomasi minut ja hän pelästyi tilannetta. Ilmeisesti minun ei ollut tarkoitus nähdä häntä näin. Matti kuitenkin tuli mökin ovelle ja pyysi minut sisään. Hän kertoi jo vuosia pukeutuneensa usein naiseksi, kun se vaan oli mahdollista niin, että muut eivät näkisi häntä. Hänestä se tuntui vapauttavalta olla nainen. Hän kutsui itseään Maijaksi. Maijalla oli pitkät vaaleat hiukset ja puoleen reiteen ulottuva kesämekko. Nopeasti tilanne rauhoittui, eikä siinä ollut enää minun mielestäni mitään häiritsevää. Maijakin oli toipunut järkytyksestä ja hän jopa hymyili iloisesti. Jätin kirveen teroitettavaksi ja palasin takaisin mökille. Lupasin tulla illalla hakemaan sen.

Yritin keksiä jotain muuta ajankuluksi sillä aikaa, mutta en oikein saanut mitään aikaiseksi ja päätin lähteä alkuillasta noutamaan kirvestä. Astelin taas mökille ja olin nousemassa mökin kuistille, kun kuulin sisältä ääntelyä. Se kuulosti oudolta, joten kurkkasin mökin ikkunasta. Siellä Maija istui keinutuolissa jalat käsinojilla ja tyydytti itseään dildolla. Toisella kädellään hän vatkasi isohkoa kaluaan ja äänteli kovaa. Tilanne oli todella erikoinen. Olin aika kokematon seksissä, enkä oikeastaan edes tiennyt naiseksi pukeutuneista miehistä. Vanhemmista naisista kyllä fantasioin paljon, mutta naiseksi pukeutunutta miestä en ollut miettinyt. Tilanne oli todella erikoinen, enkä oikein tiennyt mitä tehdä. Jäin kuitenkin katselemaan Maijan touhuja. Hieman se alkoi jopa kiihottaa.

Maija alkoi huohottaa nopeampaa ja äännellä entistä isomman kiiman vallassa. Silloin kuulin jotain kummallista. Kuulin hänen huutavan minun nimeäni. En voinut uskoa korviani. Tuo aiheutti minussa valtavan kiihottumisen ja kaluni ponnahti välittömäsi täyteen mittaansa ja alkoi rajusti pullistella shortseissani. ”Anna Maija-tädille nuorta kyrpää.” hän huusi suoraa huutoa. Kiihotus oli niin valtava, että näköni tuntui sumentuvan. Epäröin, uskaltaisinko mennä mukaan. Vihdoin rohkaistuin ja koputin ikkunaan. Maija kauhistui ja lopetti välittömästi. Sain kasvoilleni hermostuneen hymyn ja osoitin kohti ovea. Maija avasi minulle oven ja pyysi sisään. Hän nolostuneena kertoi, että on pitkään haaveillut nuoremmista miehistä ja hänellä on usein ollut fantasia, jossa hän on täti ja saa vieteltyä sukulaispoikansa. Hän oli välittömästi minut nähdessään kiihottunut näkemästään ja alkanut fantasioimaan. ”Halutako toteuttaa tuon fantasiasi?”, kysyin.

Maija nyökkäsi silmät suurina. Hän nousi ylös ja ojensi kätensä. Ojensin omani ja nousin hänen eteensä. Maija alkoi nostaa paitaani ja kähisi. ”Katsotaanpa mitä pojalla on tädille tarjolla.” Tilanne oli samaan aikaan pelottava, kiihottava ja täysin absurdi. Eihän tällaista kenellekään tapahtuisi? Maija nosti paidan pääni yli ja mumisi hyväksyvästi. Seuraavaksi hän yhdellä nopealla liikkeellä vetäisi shortsini alas. Täydessä erektiossa oleva kaluni heilui edestakaisin. ”Ihana kalu sinulla” Maija ihasteli. Hän polvistui ja nuolaisi terskani päätä. Iso huokaus pääsi suustani. Maija alkoi leikkiä kielellään terskallani ja rauhallisesti alkoi vedellä esinahkaani. Sitä oli upea katsoa. Hän todella osasi hommansa. Maija otti molemmilla käsillä tukevan otteen paljaista pakaroista ja imaisi koko jäykän kullin suuhunsa. Huohotin ja ääntelin kiiman vallassa. Maija imi äänekkäästi kulliani ja puristeli pakaroitani. Sitten hän vei sormen anukselleni ja painoi sitä hitaasti sisään. Pyllyssäni ei ollut ollut mitään aiemmin, joten se tuntui oudolta ja huumaavalta. Hetken yrittämisen jälkeen osasin rentouttaa lihaksiani ja sormi upposi sisääni. Maija katsoi minua tiiviisti silmiin imiessään.

Maija lopetti imemisen, nousi ylös ja talutti minut tuolille. ”Haluaisitko nyt täyttää tädin reiän ihanalla nuorella kyrvällä.” Nyökyttelin innokkaasti, jolloin Maija kaivoi rasvatuubin ja valmisteli reikäänsä. Hän hieroi rasvan myös kaluuni ja kysyi, ”haluaisitko saada sisääsi muutakin kuin sormen?” Vatasin myöntävästi ja Maija kaivoi esille imukupilla varustetun dildon. Se oli omaa kaluani hieman ohuempi ja lyhyempi. Maija rasvasi sen ja käsi minua kumartumaan. Jännitin tilannetta todella paljon, eikä dildo meinannut millään upota sisääni. Maija kuitenkin kärsivällisesti sitä sovitteli sinne. Viimein hän sai sen uppoamaan sisääni ja rauhallisesti työnsi sen niin syvälle kuin mahdollista. Tuntui että voisin laueta välittömästi. Hän hetken aikaan nussi minua dildolla ja otti sen ulos ja löi pystyyn tuolin puiseen istuinosaan. ”Siinä on pojalle istumapaikka” hän sanoi. Peruutin rauhallisesti dildon yläpuolelle ja aloin hitaasti laskeutumaan sen päälle. Sentti sentiltä se upposi takaisin pyllyyni ja samalla Maija runkkasi kaluani. Kun oli paikoillani, Maija nousi syliini.

Hän ohjasi kaluni sisäänsä ja laskeutui alas. Tunne oli uskomaton. Maija aloitti rauhallisen ratsastamisen ja näytti nauttivan itsekin suunnattomasi. Hän tykkäsi puhua rivoja minulle ja ne jutut saivat joka kerta kaluni paisumaan enemmän. ”Nussi poika tätiä nyt kunnolla.”, ”Anna ihanaa nuorta kalua.” Kiimainen litinä ja huohotus täytti mökin. Otin Maijan kullista kiinni ja runkkailin sitä samalla kun hän ratsasti. Maija otti minua niskasta kiinni ja suuteli kiihkeästi. Hänen punatut huulensa sotkivat naamaani. Maija alkoi ratsastaa nopeammin ja äännellä kovempaa. ”Ihana poika, anna tädille orgasmi.” hän huusi suoraa huutoa. Kerroin laukeavani pian, jolloin hän nousi sen verran että kullini tuli ulos hänestä. Maija otti yhdellä kädellä kiinni meidän molempien kulleista ja alkoi runkata niitä kiihtyvällä tahdilla. Tunsin lastini lähtevän. ”Roiski tädille ihanat spermat.” ”Rakastan nuoren pojan spermaa,” hän sopersi. Kullini alkoi syöstä siementä voimalla ulos ja tämä aiheutti myös Maijan kliimaksin. Hänen kullistaan alkoi suihkuta spermaa. Suihkut sinkoilivat meidän molempien päälle ja sitä lensi myös minun naamalleni. Oli vaikea sanoa, kumman spermaa se oli, vai oliko molempien. Maija nuoli spermat naamaltani, jonka jälkeen suutelimme vielä kiihkeästi. ”Jäisitkö poju tädin viereen yöksi,” hän kysyi. Vastasin myöntyvästi, jonka jälkeen nousimme ja totesimme, että olemme pesun tarpeessa ennen nukkumaan menoa.

3 kommenttia viestissä: ““Täti” mökkinaapurina”

  1. Herkku says:

    Erittäin kiihottava tarina. Toivottavasti tulee jatkoa !

  2. omg says:

    tälle jatkoa ehdottomasti!!!

  3. Elina says:

    👍🏻

Kommentoi

top