search
top

Kalevi II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (125 votes, average: 2.38 out of 5)
Loading...

Ensimmäinen lomaviikko oli jo torstaissa. Olin jäänyt yksin kotia. Isovanhempani olivat lähteneet kylpylään viikoksi ja äitini oli työmatkalla. Poikaystävä pääsisi vasta seuraavana päivänä intistä lomille. Hyvä ystäväni Kati oli lähtenyt vanhempien kanssa reissuun. Aika hieman kävi pitkäksi. Siinä aloin muistelemaan edellistä lauantai-iltaa Kalevin kanssa. Olin antautunut yli 60-vuotiaalle miehelle, isoisäni ystävälle, joka ruiski sellaisen määrän spermaa sisääni, että vielä maanantaina spermat valuivat pillustani ulos.

Tuo ilta Kalevin kanssa oli muuttanut seksuaalista suhtautumistani. Olimme äitini kanssa maanantaina kaupungissa. Kävin poikaystävääni varten alusvaate ostoksilla. Mukaani lähti mustat stay up sukat, mustat pitsiset stringit ja musta silkkinen yöpaita.

Yksinäisyys teki minut levottomaksi ja samalla kuitenkin tunsin, ettei kukaan ole vahtimassa tekemisiäni. Se tuntui vapauttavalta. Muistin juuri alkuviikon ostokset. Nyt oli hyvä hetki kokeilla uusia vaatteita. Samalla kysyin tekstiviestillä kuulumisia Kalevilta.

Lähdin suihkuun, jossa pillua pestessä tuntui hyvälle. Aloin kiihoittumaan ja muistelin, kuinka Kalevi nussi minua isolla kyrvällään edellisenä lauantaina. Hetken hyväilin itseäni ja herättelin toiveita sen suhteen, että Kalevi haluaisi tavata minut tänä iltana. Palasin suihkusta. Katsoin heti puhelintani. Ei viestejä!

Kuivasin itseni. Päätin kokeilla meikkejä. Laitoin lyhyen vaalean tukkani. Suihkutin hiuskiinnetä tukkaani. Vedin otsatukkaani vasemmalle. Peilistä katsoi juuri yhdeksänneltä luokalta päässyt 16-vuotias neitokainen. Vaalea lyhyt tukka laitettuna ja naama ehostettu. Tuuheiden mustien ripsien yläpuolella sininen luomiväri sekä huulissa vaaleanpunainen huulipuna. Otin vielä meikkipöytäni lipastosta valkoisen helmikaulakorun. Sitten avasin ostamani sukkani. Vedin mustat stay up sukat jalkaani. Sukat olivat miellyttävän pehmeät jalassani. Mukavemmat, kuin sukkahousut. Sitten vedin mustat stringit jalkaani sekä silkkisen yöpaidan. Kävelin kokovartalopeilin eteen mallailemaan. Yöpaidan helma ei yltänyt peittämään sukkien ylä pitsi reunusta. Naurahdin itselleni. Tunsin oloni jännittäväksi kyseisissä vaatteissa. Aloin kiihoittumaan. Istahdin peilin eteen lattialle. Levitin haarani ja aloin hyväilemään itseäni. Kalevista ei kuulunut, joten arvelin viettäväni iltani yksin ja tylsistyneenä.

Jonkin ajan päästä puhelin kilahti. Viesti oli Kalevilta:”hei! Minulle kuuluu hyvää kiitos. Tulin juuri saunasta. Kiinnostaisiko tavata.. Vaikka nyt heti ;)”. Kostuin vielä lisää. Laitoin Kaleville viestin, että tulisin heti. Pomppasin lattialta ylös, puin mustan pitkän villatakkini alusvaatteitteni päälle ja hyppäsin pyörän selkään.

Saavuin Kalevin mökille. Tunsin pienen jännityksen vapinan. Peilasin vielä saunan ikkunaa vasten. Kaikki näytti hyvältä. Mitähän mies sanoo yllätyksestä. Astuin mökkiin sisään. Näin ovelta Kalevin istumassa sohvalla. Kylpytakki oli miehellä auki. Lähestyin miestä ja availin villatakkiani. Kalevilla oli kulli kovana ja pystyssä. Tiputin villatakin mökin lattialle ja kävelin Kalevin syliin. Suutelimme kiihkeästi. Tunsin kuinka nälkäinen mies oli. Kalevi nousi sohvalta ja roikuin hänen lantioilla. Mies laski minut sängylle ja kehui minua ja asuani. Sitten mies sukelsi jalkoväliini ja veti stringit pois. Kalevi katsoi minua ja vei kätensä jalkoväliini. Paksu sormi teki taikojaan jalkovälissäni. Sitten mies sukelsi suutelemaan minun pillua. Mies ahmi suullaan minulle orgasmin. “pikku neiti käy kuumana” sanoi Kalevi. Sitten mies vielä värisytti kieltänsä pilluni suulla. Nappasin helmikorut huulieni väliin. Kalevi teki hyvää ja tulin vielä.

Mies nousi hymyssä suin jalkojeni välistä. Iso 190cm mies, joka oli harteikas ja vartalo karhumainen, harmaalla karvoituksella oli valmis nussimaan minua kookkaalla kyrvällään. Makasin selälläni sängyssä. Mies tuli päälleni. Olimme lähetyssaarnaaja asennossa. Mies ohjasi kullinsa pilluni suulle. Vedin jalkojani vatsaani kohti. Pillu oli valmiina nussittavaksi. Kalevi tuhisi ja murisi, kunnes kyrpä alkoi uppoamaan hiljalleen sisääni. Mies laskeutui suutelemaan minua. Suutelimme kiihkeästi. Iso mies oli tunkeutunut 20cm ja paksulla kyrvällä sisääni. Mies alkoi naimaan minua. Olin Kalevin tiukassa syleilyssä. Kulli kairasi tiukkaa pilluani. Mies suuteli poskiani ja kaulaa samalla, kun pumppasi isoa elintään sisässäni. Mies painoi kullinsa syvälle. “oot sinä sellainen likka” mies ähkäsi ja nai samalla. Kalevi teki hyvää, eikä kukaan ollut pystynyt parempaan. En voinut, kuin voihkia ja puhallella miehen alla. Hetken päästä mies nousi päältäni ja kävi selin viereeni. Nousin ratsaille. Kalevi piti käsistäni kiinni, kun laskeuduin hänen kullin päälle. Aloin ratsastamaan Kalevin parrulla. Pidin hentoja käsiä miehen karvaisella ja vahvalla rinnalla. Miehen kädet hyväilivät pyöreätä peppuani ja Kalevin sormet silittivät peppu vakoani. Sain jälleen orgasmin. Sitten mies leipoi rintojani. Tuntui ratsastaessa, että Kalevin seisokki oli loputon.

Laskeuduin suutelemaan Kalevia. Mies otti jälleen pepustani kiinni. Ja hyväili peräaukkoani. Hetken päästä mies pyysi nousemaan ja käski minut kontalleen. Mies nousi taakseni ja upotti jäykän kalunsa sisääni. Sitten hän otti paksuilla karvasilla käsillä minua lanteista kiinni ja alkoi nussimaan minua kovaa. Kalevi ei antanut minulle armoa. Huusin kovaa ja nojauduin tyynyihin. Perseeni oli pystyssä Kaleville, joka nussi minua takaa päin. Kulli oli kova ja ihana. Olin aivan pyörtymisen partaalla. Miehen elin oli juurta myöten pillussani ja mies nussi kovaa. Tunsin kuinka hikitippoja putosi pakaroilleni ja ala selkääni. Miehen kädet lantiollani oli nihkeät ja hikiset. Lähestyin vielä kerran pyörtymispistettä, kun Kalevi nai minulle orgasmin. Mies oli huohottanut ja örissyt vähän väliä. Viimein aloin sisälläni tuntea, että Kalevi laukeaa. Mies alkoi huohottaa äänekkäämmin. Sänky nitisi, mies huusi ja kulli värisi sisälläni. Mies täytti pilluni jälleen spermalla. Hän nyki minua lanteista, örisi ja lykki spermojaan sisääni. Olin tyydytetty ja tyytyväinen nuori nainen. Kalevi veti peniksensä ulos, mutta käski minun olla vielä perse pystyssä. Mies halusi nähdä, kuinka punainen pilluni sylki hänen spermaansa ulos. Kalevi vielä työnti sormensa turvonneeseen pilluuni. Sitten hän paukautti kätensä pakaroilleni ja venyytteli peukalolla pillun suutani, josta vielä valui spermaa.

Kukaan ei odottanut minua seuraavana päivänä kotiin. Poikakaverini tulisi lomille vasta illalla. Jäin Kalevin viereen yöksi.

Heräsin aamuyöllä, kun mies hyväili minua yöpaidan alta. Mies kömpi hetken päästä jalkoväliini ja upotti kalunsa jälleen pilluuni. Olin miehen alla hyvässä otteessa. Kalevi pumppasi jälleen päälläni. Oloni oli pehmeä pienen torkahduksen jäljiltä. Kalevin kairaus tuntui kuitenkin jälleen hyvältä. Jonkin ajan päästä Kalevi laukesi jälleen sisääni ja suuteli minua. Sitten mies kävi selälleen viereeni. Kalevi pyysi minua käymään hänen luonaan. Tarjous oli houkutteleva, mutta onneksi Kalevin kesäloma mökillämme ei vielä ollut lopuillaan. Mies aikoi viipyä kesäkuun loppuun.

3 kommenttia viestissä: “Kalevi II”

  1. Veeti says:

    Viimeinen asiakas lähtee kirkonkylän helteisestä myymälästä, seksikäs kesätyöntekijämme Tytti menee lukitsemaan myymälämme oven. Tytti on lukiolainen, jonka lyhyt hame ja t-paita nuolee täydellisesti kiinteää vartaloaan. Tytti tulee tiskin taakse, ja kirjoittaa poikakaverilleen viestiä että “jään joksikin aikaa ylitöihin tänään”. Siirryn Tytin taakse, parransänkeni hivelee tytön kaulan sivua, näen mitä Hän kirjoittaa puhelimellaan poikakaverilleen. Kämmeneni kohottaa lyhyttä hametta lantioilta ylemmäs, ja sormeni liukuu hetkessä etupuolelta valkeiden stringien alle. Samalla kun poikakaverin viesti “monelta pääset” kilahtaa Tytin puhelimeen, keskisormeni työntyy kosteaan tiukkaan pilluun. Toinen käteni liukuu t-paidan alle, ja hieroo rintaliivien verhoamaa kiinteää rintaa. Nännikin tuntuu kankaan läpi kovalta kuin kivi, toinen kämmeneni on jo aivan kosteana tytön valuvista pillumehuista. Näykin korvalehteä, ja sormetan yhä lujempaa edessäni voihkivaa Tyttiä. Joka painattaa stringipersettään yhä kovemmin housuissani olevaa kovaa seisokkia vasten. Poikakaverille pian lähtevän vastauksen “jotain reilu tunti”, keskeyttää heittoni. Se ei arvaakaan, et oma typy on päässyt tänä kesänä ison kyrvän makuun! Ja lähestyvä sormihoito-orgasmi saa Tytin voihkimaan kiimaisena, nussi Mua tätä tiskiä vasten!

  2. jj says:

    Ihan kiva tarinan runko mutta tekstiä voisi vielä hieman hioa sujuvammaksi. Tykkäsin silti.

  3. Hankmo says:

    Ovikelloni soi, ja yllätys oli kyllä melkoinen! Kun oven takana seisoskeli naapurin 21v opiskelijatar silkkiyöpuvussaan. Ovi oli kuulemma lävähtänyt ilmavirtasta kiinni, ja samantien lukkoon. Laskin Neidin sisälle, ja soitin huoltomiehelle että tulisi aukaisemaan oven. Odotellessa keitin Meille kahvit. Ja olipa Minulla kaunis yöpukuun sonnustautunut daami iltaseurana…

Kommentoi

top