search
top

Miehen syntymäpäivälahja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...

Nyt oli Mikaelin syntymäpäivä ja halusin yllättää hänet jollain erityisellä, jollain ihan uudella. Olin valmistellut tätä päivää jo pitkään. Olin joitakin kuukausia sitten mukamas hypoteettisesti jutellut hänen kanssaan kolmen kimpasta. Silloin päädyimme siihen lopputulokseen, että koska Mikael on taipuvainen mustasukkaisuuteen, ei kolmen kimppa edes toisen naisen kanssa välttämättä olisi hyvä idea. Mikael siis ilmeisesti pelkäsi jäävänsä kolmanneksi pyöräksi, mitä en antaisi tapahtua. Tämä oli hänen päivänsä, joten hän olisi pääosassa. 

Olin etsinyt sopivaa naista internetin foorumien kautta ja tavannut joitakin ehdokkaita kahvin merkeissä. Yksi oli ylitse muiden; Mia. Hän oli täydellinen. Hänellä oli kauniit kasvot, vähän Eliza Dushkumaiset isot silmät ja muhkeat mutruhuulet. Hänen vartalonsakin tulisi ehdottomasti olemaan mieheni mieleen ja vaihtelua nykyiseen. Siinä missä minulla on kiharat vaaleat hiukset, pienehköt rinnat ja muodokas pyöreä takapuoli, oli Mialla ruskeat suorat hiukset,  muhkeat ja pyöreät, selvästi kuitenkin terhakat rinnat ja hänen takapuolensakin oli mukavan muotoinen ja pyöreä, vaikka omaani pienempi. Myös Mian luonne oli mieleeni ja vaikutti tulevaan tilaneeseen sopivalta; hänellä oli jatkuva pilke silmäkulmassaan, hän oli suorapuheinen ja hän vaikutti huokuvan seksuaalista, estotonta energiaa jopa ihan tavallisella kahvittelulla.

Olin varannut meille hienosta hotellista sviitin täksi yöksi. Sovittiin Mian kanssa, että hän olisi hotellihuoneessa meitä vastassa, mieluiten valmiina aloittamaan saman tien. Nyt kävelimme sviitin ovesta sisään, ja talutin Mikaelia, jonka silmät olivat sidotut. “Milloin mä saan ottaa tän pois?” Mikael kysyi, malttamattomana. “Oota vielä vähän, voit ottaa tässä ulkovaatteet pois” sanoin samalla, kun vinkkasin äänettömästi alastomalle Mialle, että menee makuuhuoneeseen odottamaan meitä. Talutin pahaa aavistamattoman Mikaelin makuuhuoneeseen, missä Mia jo makasi kutsuvasti sängyllä. Riisuin nopeasti omat vaatteeni, ja siirryin puolestani sängyn vierellä olevaan nojatuoliin istumaan. 

“No nyt saa avata” huikkasin Mikaelille. Mikael veti silmien edessä olevan huivin pois ja katsoi sängyn suuntaan jähmettyneenä. Miia makasi sängyllä kauniina, isorintaisena, litteävatsaisena, pehmeillä mutta hoikilla reisillä ja lantiolla, jonka kruunasi paljaaksi ajeltu alapää. Sitten hän katsoi minua epäuskoisen näköisenä ja uudelleen Miaa. “Mitä h… Miksi…” Mikael takelteli. Mia keskeytti, “Et Elina kertonut, että sun miehes on vielä komeempi kuin kuvissa!” Mia konttasi isot tissit heiluen sängyllä Mikaelin eteen ja esitteli itsensä “Mä oon Mia, Elinan synttärilahja sulle. Me ajateltiin Elinan kanssa, että me voitais yhdessä antaa sulle tuplaten nautintoa tänään” Mia istui sängyllä kasvot Mikaelin haarojen korkeudella. Mikael katsoi taas minua edelleen epäuskoisen näköisenä, mutta huomasin, että farkkujen sepalus oli alkanut pullottaa. 

Nousin tuoliltani ja tulin myös Mikaelin eteen, varovasti avaten tämän housun napin ja vetoketjun, eikä Mikael estellyt. “Ihan totta, mä haluan että sä nautit Miasta. Jos haluut, me voidaan vaikka alottaa niin, että mä vaan katon teitä. Tai sit… ” Vedin Mikaelin housut alas ja menin polvilteni. “Tai sit voidaan alottaa näin.” Luotiin Mian kanssa kysyvä katse Mikaeliin, jolla oli hentoinen puna noussut kasvoille. Lopulta Mikael nyökkäsi ja painoi kevyesti päätäni haaroihinsa päin. Mia otti Mikaelin selvästi todella kovan kalun muhkeiden huuliensa väliin samalla kun minä aloin imeskellä tämän kiveksiä ja hieroa niiden takaa. Mialla vaikutti olevan innostunut tekniikka, kalu upposi syvälle suuhun kovaa tahtia. 

Mikaelin kädet olivat hakeutuneet Mian hiuksiin, pitäen niistä kiinni kuin valjaksista. Huomasin, että Mikael alkoi jo nyt hienoisesti täristä nautinnosta ja kipristellä lihaksia, paljon nopeammin kuin yleensä. Huikkasin Mialle, ettei varmaan haluta, että leikki loppuu näin nopeasti, että hidastetaan tahtia. Mia hymyili ilkikurisesti ja otti kalun pois suustaan. “Mä tykkäänkin kiusaamisesta” hän kehräsi. Yhdessä vietiin Mikael sängylle makaamaan. Sängyllä aloimme molemmat kiusoitella Mikaelin kovana sykkivää ja ilotippoja tihkuvaa kalua kielien kärjillä, samalla kun hierottiin kasseja. Välillä jompikumpi otti terskan hetkeksi suuhun ja imeskeli sitä kuin tikkaria, ennen kuin taas päästi siitä irti. Mikael hengitti raskaasti ja vaikutti melkein kramppaavan joka kerta, kun terska otettiin imuotteeseen. “Ei vittu mä haluun teitä niin paljon” hän huohotti. “Antakaa mun panna teitä…”

“Mähän voisin kattoa teitä vähän aikaa” pohdin ääneen, ja siirryin sivummalle katselemaan kiimaista paria. Mia näytti nauttivan siitä, että sai tilanteen hallinnan itselleen. Hän vei märän kalun pyöreiden, kauniiden rintojensa väliin ja alkoi hitaasti hinkata sitä siellä. Tiesin Mikaelin aina haaveilleen tästä, valitettavasti vain omat rintani eivät ole olleet aivan tarpeeksi isot. Nyt Mikael sai nauttia pehmeistä ja muhkeista rinnoista kalunsa ympärillä. Mikael katsahti taas minuun ilmeellä, joka vaikutti kysyvän, annanko minä oikeasti luvan tähän. Kumarruin suutelemaan häntä hetkeksi, ennen kuin kevyesti käänsin hänen leukansa Miaan päin. Mia vastasi eleeseen nousemalla hajareisin Mikaelin päälle ja suutelemalla kiihkeästi Mikaelia, jolloin Mikael suuteli takaisin.

Mia alkoi hitaasti laskeutua Mikaelin kalun päälle. Mikaelin silmistä näki, että hän oli aivan sekaisin halusta. Kuin joku eläimellinen vaisto olisi ottamassa ohjat hänestä. Hän murahti ja otti Mian lantiosta tiukan otteen, kun hänen kalunsa upposi syvälle Mian paljaaseen pilluun. Mia liukui kiusoittelevan hitaasti ylös alas sykkivää kalun vartta pitkin samalla kun tissit pomppivat ylös alas.

Mian ja Mikaelin katsominen oli niin kiihottavaa, että huomasin olevani reisille asti märkä. Siirryin koskettelemaan itseäni polvillani Mikaelin edessä, samalla kun Mia ratsasti ylös alas kivikovalla tangolla. Puristelin rintojani ja hivelin nöpöttäviä nännejäni samalla, kun vein sormet hitaasti kiitoradaksi sheivattuun piluuni. pyörittelin ensin kahta sormea klitoriksellani ja tunsin, miten nautinnon alkusoitot sykkivät kuin pienet sähköiskut alapäästäni reisiini ja alavatsaani. Seuraavaksi vein sormet sisälleni, ja työnsin niitä sisälleni uudelleen ja uudelleen samassa tahdissa kun Mikaelin kalu työntyi Mian pilluun, 

Mikael katseli vuorotellen minua ja Miaa silmät täynnä kovaa, metallista himoa. Hän otti Miaa tiukemmin lantiosta kiinni ja veti Miaa kovalla voimalla edestakaisin päällään ja hänen leukaperänsä kiristyvät aina kun hänen kalunsa oli työntynyt Mian pillussa aivan loppuun asti. Miankin poskille oli alkanut nousta puna ja hän voihki joka kerta, kun iso ja kova kalu upposi häneen, mistä arvaten hänkään ei ollut kaukana laukeamisesta. Itse jatkoin klitorikseni hyväilyä toisella kädellä samalla kun toisen käden sormet liukuivat sisälläni ja tunsin nautinnon hyökyaallon lähestyvän. Mian voihkinat voimistuivat kokoajan ja sekoittuivat omaan yninääni. Mikael vaikutti käyttävän kokoajan enemmän ja enemmän voimaa Mian vetelyyn päällään. Mia näytti melkein kevyeltä kuin nukke, kun Mikael kovin ottein liikutti häntä päällään edes takaisin. Samalla kun Mia selvästi laukesi, urahti Mikael ylivoimaisen nautinnon merkiksi ja tuli räjähtäen Mian sisälle. Tämä näky sai minut puolestani viimeisenkin kynnyksen yli, ja rojahdin sängylle kun sähköinen nautinto kulki koko kehoni läpi jokaisella klitoriksen pyöräytyksellä.

Kun sain koottua itseni, siirryin suutelemaan Mikaelia. “Toivottavasti nautit kulta” sanoin. “Sovittiin Mian kanssa, että hän on meidän kanssa niin kauan kun halutaan, eli varmaan vielä vähän aikaa?” “Nojoo, kyl se sopii” Mikael vastasi, vähän vaivautuneen, mutta iloisen, oloisena.

Oltiin vähän aikaa makoiltu hotellin lakanoissa, syöty huonepalvelun tuomaa ruokaa ja juotu juhlan kunniaksi kuplivaa, kun minusta alkoi tuntua, että olisin valmis toiseen erään. En uskonut, että Mikael olisi ihan vielä valmis, ja pohdin mahtaisiko Mikael nyt loukkaantua, jos jakaisimme tällä kertaa Miaa enemmän keskenämme. 

“Kuule Mia. Mitä luulet, saataiskohan me uudestaan ton miehen kone käyntiin?” Kysyin muina miehinä Mialta. “Ei kai se auta kuin yrittää” Mia naurahti viekoittelevasti. “Mulla on idea, tuu tänne” pyysin Mian mukaani. Olin ottanut mukaani joitakin seksikkäitä alusasuja kotoa, arvelin, että Mialle menisi suurin piirtein sama koko kuin minulle. Päätin, että Mialle sopisi parhaiten asuistani musta verkko catsuitti. Sen avonainen kaula-aukko korostaisi Mian kaunista povea jättämättä kuitenkaan mitään arvailun varaan. Myös asun haara-alue oli strategisesti paljas. Itse laitoin valkoisesta pitsistä tehdyt ohuet rintaliivit, joissa nännien kohdalla oli paljastava halkeama, samaa sarjaa olevat kauniit stringit haara-aukolla, valkoisen sukkanauhavyön ja valkoiset reisiin asti ylettyvät sukat. Olimme todella seksikäs näky, vaikka itse sanonkin.

Mikael istui sviitin olohuoneen sohvalla, kun tulimme asuissamme hänen luokseen. “Oioi” Mikael henkäisi, kun näki meidät. “Tulkaa tänne.” Istuttiin polvillemme Mikaelin vierelle molemmin puolin. Suutelin Mikaelia kaulasta ja rintakehästä samalla kun Mia vei kättään Mikaelin vatsaa pitkin alaspäin. “Hei te ootte kyl tosi seksikkäitä, mut mulla ei taida vielä olla tarpeeks rakennusaineita seuraavaan settiin…” Mikael protestoi. “Jaa, voitaiskohan me vaikuttaa asiaan mitenkään?” mietin ääneen. “Mitä jos pidetään Mikaelille pieni yksityisnäytös? Jos se vaikka sais mehut virtaamaan” Mia irvisti leikkisästi.

Siirryttiin Mian kanssa sohvan edessä olevalle paksulle karvamatolle istumaan vastakkain. Siirsin varovasti käteni hyväilemään Mian rintaa ja tunsin koko ajan, miten Mikaelin katse porautui meihin arvioiden tilanteen hyötyjä ja haittoja. Tiesin, että Mikaelille oli vaikeaa katsoa minua toisen kanssa, edes toisen naisen, mutta toivoin, että näky olisi tarpeeksi seksikäs ja himottava helpottamaan mustasukkaisuutta. Mia vei kätensä hiuksiini ja veti minua lähemmäksi, ja suutelimme toisiamme ensin varovasti, sitten intohimoisemmin. Mian huulet olivat hyvin pehmeät ja hänen suunsa maistui hyvältä. Toisella kädellä hyväilin edelleen verkkoasun läpi  pehmeää, painavaa rintaa ja nöpöttävää, omaani hieman isompaa nänniä. Vein toisen käteni kevyesti Mian pepulle, joka oli mukavan tuntuinen käden alla. 

“Me voidaan tehdä mitä sä vaan haluat, sä voit ohjata meitä” Mia sanoi Mikaelille. Mikael tuijotti meitä edelleen, nyt silmät teräksisinä. “Elina, mene makaamaan selälles” Mikael käski, metallisella äänellä. Tein työtä käskettynä. “Mia, imeskele Elinan tissejä”. Tunsin, miten Mian pehmeät huulet alkoivat varovasti imemään nännejäni vuorotellen, lipomaan niitä huulillaan ja puristelemaan rintojani käsillään. Tunne sai koko alavatsani kihelmöimään ja pilluni oli jännityksestä aivan märkä. “Nyt nuole Elinan pillua”, Mikael neuvoi. Hänen äänessään oli edelleen häivähdys ärtymystä, yhdistettynä himoon. Mia siirtyi rinnoiltani yksi suudelma kerrallaan kohti alapäätäni. Lopulta, kun Mian kieli alkoi pyörimään klitoriksellani, kiemurtelin halusta. Mian kosketus oli kevyttä, kiusoittelevaa. Se ei veisi minua loppuun asti, mutta sai minut hulluksi himosta. Hän työnsi ensin yhden sormen sisälleni, sitten toisen ja kolmannenkin. Sitten tunsin, miten vielä yksi sormi työntyi peppuuni, ja vihlova himo ja nautinto valtasi koko kehoni. 

Mikael oli ilmeisesti saanut tarpeekseen esityksestä ja oli tullut hajareisin yläpuolelleni. Samalla, kun Mia pyöritteli sormiaan molemmissa rei’issäni ja lipoi kevyesti kielellään klitoristani, työnsi Mikael kalunsa suuhuni ja vei sitä edes takaisin kurkkuuni. Mikaelin kalu ulottui pitkälle ja oli hyvin kova, joten sain aluksi hieman taistella yökkörefleksiä vastaan. Pian kuitenkin sain rytmistä kiinni ja aloin imemään ja pyörittelemään kieltäni suussani liikkuvalla elimellä. Kaikkien aukkojeni käytössä olo tuntui niin hyvältä, että tunsin alapääni olevan aivan litimärkä ja olevani todella lähellä tulemista. “Ei anneta sen tulla vielä” kuulin Mikaelin sanovan. “Haluun pistää sen kärsimään, anomaan sitä”. Arvelin tämän olevan Mikaelin antama rangaistus minulle siitä, että pistin hänet katsomaan minua ja Miaa.

Mikael työnsi vielä pari kertaa kalunsa kovaa kurkkuuni, ennen kun käski minut nousemaan kontalleni. Mikael siirtyi taakseni, ja työnsi ennalta varoittamatta kovan liukkaan kyrpänsä valmiiksi lämmiteltyyn takapuoleeni. Ähkäisin kivusta, survaisu oli kova. Tiesin kuitenkin, että vaikka ensin sattuu, kohta tuntuu sitäkin paremmalta. Mia oli Mikaelin vierellä, joten arvelin heidän suutelevan samalla kun Mikael veti takapuoltani itseään kohti ja survoi kaluaan kovaa tahtia sisääni. Nyt alkoi kivun seasta tuntua uskomatonta mielihyvää ja himoa. Jokaisella työnnöllä voihkaisin ja himo hyökyi ylitseni ja laukeaminen oli niin lähellä. En olisi tarvinnut kuin hieman kiusoittelua klitoriksellani samaan aikaan, ja olisin huutanut nautinnosta. Mikael tiesi tämän, eikä aikonut päästää minua niin helpolla. 

“Oisko kohta mun vuoro?” Mia kehräsi Mikaelille ja nojasi kiusoittelevasti sovan käsinojaa vasten. “Hyvä idea” Mikael vetäytyi ulos minusta ja siirtyi Mian taakse. “Elina, sormita Miaa.” Mikael sanoi minulle, kun työnsi itsensä Mian sisään. Mian suusta kuului ähkäisy, joka pian muuttui vikinäksi Mikaelin työntyessä uudelleen ja uudelleen hänen tiukkaan peräreikäänsä. Mian klitoris oli paisunut ison herneen kokoiseksi ja hän oli märkä ja liukas, kun siirsin sormeni hänen pillulleen. Heti ensimmäisestä hipaisustani klitorikseen Mia hätkähti kuin olisi saanut sähköiskun. Hellästi kiersin sormeani hänen klitoriksensa ympärillä, etsien nautinnolle herkkää kohtaa, samalla kun Mia kiemurteli kosketuksestani. hänen yninänsä muuttui vahvemmaksi ja vahvemmaksi, ja päätin viedä vielä sormen hänen pilluunsa, samalla kun Mikael pani häntä takapuoleen. kutittelin sormella hänen aukkonsa etuseinämää, ja toisella sormella painoin hieman voimakkaammin klitorista, jolloin Mia tärisi, jäykistyi kokonaisuudessaan ja ulvoi nautinnosta, ennen kuin rentoutui aivan lötköksi. 

“Sitten mennään suihkuun” Mikael päätti. Pilluni sykki edelleen kuin viimeistä päivää ja koko alavatsaani pakotti tarpeesta vihdoin laueta. Omasta orgasmistaan vieläkin ekstaaissa oleva Mia työnnettiin lämpimän suihkun alle ensimmäisenä. Seurasimme perässä ja pikkuhiljaa toipunut Mia alkoi saippuoida Mikaelia ja Mikael puolestaan minua. Halusin häntä palavasti, hänen rajuja otteitaan ja isoa kaluaan. “Auta Miaa” Mikael käski minua. Otin saippuaisen pesusienen ja hitaasti aloin pyörivin liikkein saippuoida Mian vartaloa ja kauniita rintoja. Mikael otti minulta pesusienen pois ja käski meidät polvilleen eteensä. Mialle hän antoi suihkunpään. “Voitte pestä toisianne käsin” hän murahti, ja alkoi hieromaan kaluaan hitaasti. 

Katsoin Miaa, jonka pitkissä ripsissä vesipisarat kimalsivat ja jonka huulet olivat kutsuvasti raollaan. Hän vei toisen käteni rinnalleen ja vei suihkupään alapääni alle. Mian märkä ja saippuasta liukas, pyöreä rinta tuntui todella seksikkäältä käteni alla ja suihkun paine tuntui pyörryttävän hyvältä alapääni poltetta vasten. Mia suuteli minua samalla kun hinkkasin itseäni kiihkeästi suihkuavan veden painetta vasten ja puristelin hänen rintaansa. Sivusilmällä näin, miten Mikaelin vedot nopeutuivat ja kuulin että hänen hengityksensä muuttui katkonaisemmaksi. Halusin, että hän purkautuu naamalleni, samalla kun tulen. Veden paine sai pilluni sykkimään ja lähetti yksi sähköisku kerrallaan mielihyvää koko kehooni. Mia sääti veden paineen täysille ja tuntui, etten kestä enää. Laukesin henkeäni haukkoen Mian varmassa otteessa, joka jatkoi ja jatkoi suihkupään pyörittelyä allani, niin, että uudet nautinnon aallot hyökyivät uudelleen ja uudelleen lävitseni, melkein kuin kiduttaen minua. Tunsin myös, miten Mikaelin kuuma sperma suihkusi pitkin kasvojani, viimeisenä rangaistuksena Mian kanssa leikkimisestä.

9 kommenttia viestissä: “Miehen syntymäpäivälahja”

 1. Jopomies says:

  Loppuhuipennus oli loistava. Kun kuvailit mitä tunsit, leikkiessäsi nauttien Mian kanssa suihkussa!!!

 2. Reiska says:

  Kiihottava hyvä tarina, eikä plagiointia kannata harmitella. Harva enää keksii mitään todella originaalia. Itse pidin etenkin catsuitista ja sukista nimenomaan sukkanauhojen kanssa, vanhanaikainen sukkafetisisti kun olen. Tosin olisin kyllä vaihtanut sukkien väriksi ruskean 😉

 3. Slavemaster says:

  Mm. Ihana asetelma ja hyvin kirjoitettu tarina.

 4. Ville says:

  Aika kiva Vaimo 🙂

 5. Elina says:

  PS. huomasin vasta nyt julkaisun jälkeen, että vasta on julkaistu toinen tarina aika lailla samalla teemalla.. En siis tarkoituksella plagioinut ideaa 😳

Kommentoi

top