search
top

Ensimmäinen työpäivä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (72 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Jaakko oli ensimmäistä päivää uudessa työpaikassa. Hänet oli rekrytoitu toimistotyöntekijäksi, eikä hänellä ollut siitä vielä mitään kokemusta. Aiemmat työt olivat olleet lattiatason duunarihommia ja häntä jännitti valtavasti. Osaston kaikki muut tynöntekijät olivat naisia esimiestä myöden. Jaakko oli itse 24-vuotias ja selvästi nuorin koko porukasta. Tiimiin kuului Jaakon lisäksi viisi naista, sekä osaston päällikkönä toiminut Tanja. Tanja oli yli viisikymppinen rempseä ja äänekäs nainen. Tanja oli hieman epäröinyt, että uskaltaisiko palkata nuoren ja kokemattoman miehen, mutta ilmeisesti muita hakijoita ei ollut. Jaakon työhaastattelu ei ollut omasta mielestään ainakaan mennyt hyvin, koska hän oli jännittänyt mielettömästi. Lisäksi nuoren mihen katse oli harhaillut jatkuvasti pöydän toisella puolella istuvan tanjan paidan läpi pullistelevia rintoja. Jaakko oli kuitenkin valittu tehtävään ja hän oli todella innoissaan uudesta tehtävästä.

 

Tanja määräsi Jaakon pariksi Paulan, joka opettaisi uuden tulokkaan tehtävään. Paula oli jo hyvän matkaa yli kuudenkymmenen ja tulisi jäämään piakkoin eläkkeelle. Paula oli luonteeltaan jämäkkä ja käskevä, eikä mielestään ollut koskaan väärässä. Jaakko hieman pelkäsi Paulaa ja teki kaiken kuuliaisesti niin hyvin kuin pystyi, ettei vaan saisi nuhteluita. Paula oli Jaakon mielestä erittäin viehättävä. Hänellä oli vaaleat lyhyehköt hiukset ja hoikka vartalo. Rinnat olivat pienet ja takamus siro. Paulan ääni oli aika matala ja käheä ja se sai Jaakon hieman kiihottumaan. Jaakolla oli välillä vaikeuksia keskittyä Paulan neuvomiin asioihin, kun hän vilkuili naisen seksikkäitä huulia ja mietti miltä tuntuisi jos hän saisi upottaa nuoren kalunsa tuon seksikkään rouvan suuhun. Jaakko aloittikin kahvitaukonsa käymällä vessassa poistamassa paineita. Hän varmisti oven olevan lukossa, ettei kävisi noloa tilannetta.

 

Jaakko otti paidan pois ja ihaili paljasta ylävartaloaan. Hän kosketteli itseään ja kuvitteli Paulan käsien vaeltavan karvattomalla rinnallaan. Ajatus sai Jaakon uskomattoman kiiman valtaan. Hän halusi päästä seksuaaliseen kanssakäymiseen tuon upean rouvan kanssa. Jaakko tunsi kalunsa kovenevan entistä enemmän housuissaan ja kiihkon vallassa pudotti ne alas. Jaakko ihaili omaa vartaloaan. Hänen vatsalihaksensa erottuivat hieman ja rintalihaksetkin näyttivät jonkinverran treenatuilta. Vartalo oli täysin karvaton ja 16 senttinen kalu sojotti kivikovana kohti kattoa. Jaakko tarttui kiinni elimeensä ja aloitti rytmikkään runkkaamisen. Hän ajatteli Paulan edessään alastomana. Pienet rinnat paljaana ja jalat levällään karvaton häpy esillä. Jaakko tyydytti itseään yhä nopeampaan tahtiin kuvitellen tuota seksikästä lähes oman isoäitinsä ikäistä naista. Ensimmäiset kiimatipat nousivat ulos terskan päästä ja se sai aiheutti litisevän äänen Jaakon käden ja kalun saumattomassa yhteistyössä. Hän tunsi olevansa lähellä laukeamista ja kiihdytti entisestään tahtia. Huohotus ja litinä kaikui vessassa, kun yhtäkkiä kaiken keskeytti käytävän oven aukeaminen.

 

Jaakko säikähti pahasti ja tajusi, että joku on tulossa vessaan. Vessa oli sekä miesten, että naisten käytössä ja olisi todella nöyryyttävää jäädä ensimmäisenä päivänä kiinni masturboimisesta työpaikalla. Jaakko puki nopeasti, mutta hiljaisesti vaatteet päällensä ja yritti asetella pystyssä seisovan kalunsa mahdollisimman huomaattomasti housuihin. Hän pesi nopeasti kädet ja avasi vessan oven. Oven takana odotti hänen onanointinsa kohde Paula. Jaakon sydän jätti lyönnin välistä, kun hän katsoi tuota upeaa ilmestystä suoraan silmiin edelleen kiihottuneessa tilassa. Paula tuijotti tiukasti Jaakkoa ja veti nenän kautta ilmaa sisään. Ulos puhaltaessaan hänen suustaan kuului pientä muminaa ja Jaakko oli aivan varma, että Paula tiesi mitä hän oli juuri tehnyt. Kasvot tulipunaisena Jaakko kiirehti kahvihuoneeseen.

 

Kahvihuoneessa istui muu tiimi Paulaa lukuunottamatta iloisesti jutellen. Jaakko ei pystynyt osallistumaan keskusteluun, koska tunsi kuolevansa häpeään. Paula palasi vessasta kahvipöytään, mutta ei antanut millään tavalla ymmärtää, että tietäisi mitä Jaakko oli vessassa tehnyt. Tämä rauhoitti nuorta miestä ja hän saikin kasattua ajatuksiaan osallistuakseen keskusteluun. Kun tauko päättyi, kaikki suuntasivat omiin huoneisiinsa. Kaikki huoneet olivat kahden hengen toimistoja ja Jaakko luonnollisesti jakoi omansa Paulan kanssa. Jaakko istahti oman koneensa ääreen ja Paula rullaili satulatuolilla hänen viereensä jatkamaan opastusta. Jonkin ajan kuluttua Paula alkoi valitella jumissa olevia hartioita ja pyysi, voisiko Jaakko ystävällisesti hieroa häntä.

 

Tietysti Jaakko lupasi auttaa ja nousi tuolistaan ylös Paulan taakse. Paulalla oli ohuehko löysä paita ja Jaakko tunsi selvästi rintaliivien olkaimet käsissään. Tämä sai ajatukset laukkaamaan välittömästi Paulan rintoihin ja Jaakko sai erektion. Kalun pullistellessa kovana housuissa, Jaakko alkoi tiedostamattaan hieromaan voimakkaammin. Paulan suusta alkoi kuulumaan hyväksyvää muminaa ja hän kehoitti Jaakkoa hieromaan myös keskemmältä selkää. Jaakon hieroessa alhaalta ylös, hän huomasi Paulan paidan nousevan ja alaselän paljastuvan. Tämä kiihotti nuorta miestä entisestään ja paine farkuissa alkoi käydä mahdottomaksi. Etumus pullisteli niin kireänä, että se teki kipeää. Paulan mumina muuttui huokailuksi ja hän sanoi hieronnan tuntuvan mahtavalta ja kehui Jaakon käsiä ihaniksi. Jaakko rohkaistui tästä kommentista ja jatkoi hieromista niin että sai kätensä Paulan paljaalle alaselälle.

 

Paljas iho tuntui Jaakon käsissä uskomattomalta ja hän tunnusteli tuon ihanan kypsän rouvan selän rakennetta. Hän nosti käsiään ylemmäksi ja tällä kertaa kädet menivät paidan alla paljasta selkää pitkin. Paulan löystynyt iho tuntui lämpimältä käsissä. Jaakon sormet menivät rintaliivien alle ja Paulan huokailu alkoi muuttua huohotukseksi. Jaakon käsien liike oli muuttunut voimakkaammaksi ja Paulan huohotus koventui. Tämä kiihotti Jaakkoa entisestään ja hän alkoi olla lähellä laukeamista. Molemmat huohottivat, eikä kyse ollut enää pelkästä nautinnosta, vaan puhtaasta kiimasta.

 

Jaakko tunsi orgasmin olevan lähellä ja hänen kalunsa alkoi nykiä voimakkaasti. Jaakon huohotus muuttui kiimaiseksi ääntelyksi, joka sai myös Paulan ääntelemään voimakkaammin. Paula laittoi nopeasti radion päälle, jotta se peittäisi työpaikalle kuulumattomia ääniä. Paula liikutti lantiotaan satulatuolia vasten ja tarttui voimakkaasti Jaakon hartioilla oleviin käsiin. Jaakko painautui Paulaan kiinni, joka tunsi kivikovan nuoren kalun selkäänsä vasten. Molempien ääntely ja liikehdintä yltyi ja Jaakko purkutui voimalla housuihinsa. Spermaa ruiskusi monta pitkää ryöppyä ja se kasteli alushousut ja farkkujen etumuksen. Paula huomasi tämän ja se sai myös hänet koko kehoa ravisuttavan orgasmin valtaan. Paula hinkkasi villisti häpyään tuolia vasten ja tärisi ja äänteli orgasimin kourissa. Hetken oltuaan tuossa asennossa, Paula taputti Jaakon kämmenselkää ja kiitti tajunnan räjäyttäneestä hieronnasta.

 

Paula nousi ylös ja lähti vapisevin jaloin kohti vessaa. Kun molemmat olivat vuorollaan käyneet hieman siistiytymässä, oli aika jatkaa töitä. Tanja tuli työpäivän päättyessä kyselemään fiiliksiä. Jaakko totesi ensimmäisen päivän olleen mahtava ja olevansa erittäin tyytyväinen päästessään näin kivaan paikkaan töihin. Paula kertoi Jaakon saaneen kokemattomuudestaan huolimarttatta vähintään tyydyttävää jälkeä aikaseksi ja vaivihkaa laski käden nuoren miehen reidelle. Paula ajatteli mielessään saaneensa ihanan piristysruiskeen tylsäksi käyneeseen työpaikkaansa. Jaakko vastaavasti pohti kotimatkalla, mitä kaikkea muuta ihanaa uudessa työpaikassa pääsee kokemaan.

3 kommenttia viestissä: “Ensimmäinen työpäivä”

  1. Samppa36 says:

    Tarinaan luvassa jatkoa, mutta en vielä tiedä onko mukana Tanja, Paula vai kenties joku muu.

  2. Faarao says:

    Hyvä novelli. Toivottavasti Tanjakin pääsee käsittelemään poikaa vielä…

  3. Kiimassa111 says:

    Aivan mahtavasti kirjoitettu! Toivon todella, että kirjoitat lisää työskentelystä Paulan kanssa.

Kommentoi

top