search
top

Vanilja-aamu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 2.48 out of 5)
Loading...

Mun mies ja herrani Jami käyttää minua tavallisesti varsin rajuissa puuhissa, lievästi sanottuna, mutta viime sunnuntaiaamu meni vaihteeksi ihan pehmeällä vaniljatyylillä.

Aamutoimien jälkeen mentiin takaisin punkkaan. Jami lepäili selällään, ohjasi pääni rinnalleen, ja mörähti hiljaa, että “pussaa mun tissejä”. Nuolaisin huuliani, ja tottelin. Imaisin nännejä monta kertaa, ja odotin, että mitä seuraavaksi. “Jatka”, käski Jami raukealla äänellään. Jatkoin rintojen suutelua, kunnes taas odotin hetken. Isäntäni murahti hiljaaa vain että “jatka, jatka!” Niin taisi kulua kai puoli tuntia, kunnes mieheni komensi, että “nyt, nuole mun varpaita”.

Polvistuin lattialle ja kävin käsiksi miehen paljaisiin jalkoihin. Nuolin jalkapohjia ja imeskelin varpaita “hitaasti ja himokkaasti” – ja jos hetken lepäsin, niin – “jatka! jatka!” Ilmeisesti tunnin ajan jouduin palvomaan hänen jalkojaan. Sitten oli vuorossa jo hänen käyränä koukkuna kurkistava peniksensä.

Vehje oli kovana, ellei vielä kivikovana, niin olipa se ainakin kuin kovaa muovia!

Oli ihan mukavaa ahmaista se suuhuni. Saippuan maku hävisi pian, ja oma kuolani liukasti kullinvarren. Otin vehkeen syvälle, ja imin voimakkaasti. Jami torkahteli ja kuorsasi hetkittäin. Herättyään hän aina komenteli minua jatkamaan, että “lutkuta mulkkuu… lutkuta mulkkuu… ime pippelii!

Viimein, ehkä kahden tunnin kuluttua Jami kääntyi vatsalleen ja esitti seuraavan toivomuksensa: -“Levitä mun persettä, ja nuole sitä!”

Mä olen hyvä nuolemaan pyllyä, jopa niin hyvä, että siitä voi olla ylpeä. Jami vaikersi nautinnosta kuin olisi ollut kovien kipujen kourissa. Jouduin työntelemään kielenkärkeäni hänen pyllyynsä aika kauan. Olin lopulta niin väsynyt, että olin sitten kuin veltto nukke, kun Jami vihdoin ryhtyi aktiiviseksi, ja väänsi minut kaksinkerroin, ja kävi päälleni, asettaen jalkani olkapäilleen. Kova kanki alkoi kairata peppuparkaani yhtä lujaa ja armotta kuin aina ennenkin, vaikka en tuona aamuna sentään ollut lukittu kahleisiin tai sidottuna joihinkin perversseihin valjaisiin. Naidessaan minua siinä Jami kertoi, että oli tuntenut syyllisyydenpistoksen siitä, kun oli alkuaikoinamme mitään lupaa kysymättä sitonut ja “keihästänyt” minut, “enkelimäisen viattoman pojan”. Sanoin, että “eihän se pahalta tuntunut”, enkähän edes tiennyt, etteikö minulla olisi ollut vaihtoehtoja – sidonta- ja seksisuhteen aloittamiselle. En tiennyt olevani sisäänajettava seksiorja.

Lopuksi Jami siirtyi naamani eteen, vatkasi penistään, ja komensi, että -“aukase suu, ja katso mua silmiin”, tunki vehkeen kurkkuuni pruittailemaan kamalan ison annoksen. “Aah!… Niele, poika, niele“.

 

Kommentoi

top