search
top

Herkkua Molemmille

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (200 votes, average: 3.22 out of 5)
Loading...

Olin ollut lukion jälkeen kolmisen vuotta pelkissä pätkätöissä. Nyt olin päässyt kesäksi töihin yhteen kahvilaan. Se oli vanha huoltoasema jossa nykyisin vain kesäisin pidetään kahvilaa auki. Muulloin se on kylmäasemana. Minun piti mennä illaksi sinne ja kun sinä päivänä oli taas ollut aivan hirvittävä helle. Lämpö lähenteli 30 astetta, ja siellä kahvilassa oli tosi hiostava ilma kun ilmanvaihtoa ei ollut ollenkaan. Puin ylleni tiukat sali-caprit ja t-paidan, koska ne hengittivät hyvin. Jätin kuitenkin alusasut, pikkarit ja rintaliivit, pois ettei ne hiostaisi näin kuumalla. Ja ettei niistä näkyisi tiukkojen asujen läpi saumoja. Vaikka itse sanonkin, niin minulla on melko hyvän näköinen vartalo. Rintani ovat kiinteät ja hyvä ryhtiset, ne pysyvät hyvin ryhdissä vaikka en aina pidä rintaliivejä paitani alla. Ja pyllyni on tosi herkullisen pyöreä, sellainen persikka perse kuten avomieheni sanoo.

Siellä kahvilassa oli todella kuuma ja vaatteeni imeytyivät tiukasti hikiseen vartalooni kiinni. Ehkä se kuumuus tai se, ettei minulla ollut alusasuja sai oloni melko seksikkääksi ja kiihoittuneeksi. Jonkin älyväläyksen vuoksi aloin herutella itseäni mies asiakkaille. Tietenkin siten, että he eivät huomaisi, että teen sen tahallani. Oli helppo herutella kun siinä kuumuudessa vaatteeni olivat liimaantuneet tiukasti ihooni. Nännini näkyivät kohoumina paidan läpi ja housut olivat tosi tiukasti kiinni pyöreissä pakaroissani. Oli kiva seurata kuinka miehet yrittivät salaa vilkuilla minua. Varsinkin niitä miehiä joilla oli vaimo mukana. Kävin montakertaaa pyyhkimässä pöytiä ja samalla pyllistin ja herutin persikka persettäni heille. Ja lähellä käydessäni pyrin oikein tyrkyttämään rintojani heille. Jotenkin tämä herutteleminen sai minut melko kiimaiseksi ja lopulta asiakkaiden palvelusta ei oikein tahtonut tulla mitään, kun ajattelin koko ajan seksiä ja halusin vain panna. Yhdessä välissä iltaa minulla oli jo niin kiimainen olo, että minua naitatti aivan vitusti. Mietin, että pitäisikö minun käydä masturboimassa kiima pois. Lopulta kello tuli yhdeksän ja sain sulkea kahvilan ja lähteä kotia kohti.

Pyöräillessäni kotiin minulla oli aika kuuma ja hikinen sekä kiihoittunut olo. Muistin, että siinä matkalla oli, noin puolenkilometrin päässä tieltä, pieni joki tai pikemminkin puro. Ei se mikään leveä ollut korkeintaan kymmenen metriä leveä, mutta siinä oli todella hyvä hiekka pohja. Sitä paikkaa ei moni tiennyt. Sinne kulki polku ojan vierustaa, sellaisten pajuttuneiden peltojen läpi. Päästyäni rannalle jätin pyöräni siinä olevan sortuneen ladon taakse piiloon. Katselin ympärilleni ettei siellä varmasti ole ketään muita. Kun tunsin olevani varma, että olin yksin niin riisuin vaatteeni ja pulahdin alastomana jokeen. Se alastomana uiminen viilensi minua mukavasti. Mutta kun vielä ajattelin, että jos sinne tulisi joku toinen niin se sai minun halun kasvamaan todella voimakkaaksi. Laitoin käteni haaroihini ja ihan säpsähdin kuinka minua naitatti. Liikutin sormeani pitkin vakoa hyväillen klittaani. Kiihoituin aivan huippuun ja mietin, että menen rannalle hoitamaan homman pois. Silloin sinne rannalle tuli yksi mies. Painauduin kyykkyyn, että vain pääni oli pinnalla. Siinä ei ollut mitenkää syvää. Vesi ylettyi normaalisti vatsani korkeudelle. Tunnistin se miehen yhdeksi Ekiksi. Avomieheni oli kertonut hänestä. Hän on vähän erillainen mies, jotain 60 – 65 välillä. Melko harmiton, joskin aika suorapuheinen, sanoo suoraan mitä ajattelee eikä käytä siistiä kieltä tai kierto ilmauksia. Eikä ole koskaan ollut naimisissa ja asunut aina kotona vanhempiensa kanssa. Kuulemma kauhea siivous friikki, kaiken pitää olla tiptop. Ja elää aikataulun mukaan vaikka eihän sillä mitään tärkeitä menoja ole minnekkään.

Pyysin häntä pari kertaa lähetemään pois, että voisin nousta ylös joesta. Mutta ei Eki mihinkään lähtenyt. Lopulta en enää jaksanut olla kyykyssä vaan nousin seisomaan silläkin uhalla, että hän näki rintani. Käskin tiukasti häntä häipymään siitä, mutta eihän hän minua totellut. Tuijotti vain rintojani ja kehui niiden ryhtiä ja kiinteyttä. Sitten keksin, että muutan taktiikkaa ja ajattelin, että jos kutsun Ekin kanssani uimaan niin pääsen nopeasti livahtamaan pakoon. Pyysin häntä pari kertaa tulemaan uimaan ja varovasti hän alkoi riisumaan itseänsä. Silloin tajusin, että se oli virhe liike. Hänen muna oli täydessä seisokissa. Se oli aivan valtava, sojottaen kivi kovana pienessä kulmassa ylöspäin. Sen paksun varren päässä kiilui punaisena valtava terska. En saanut katsettani irti siitä mahtavan isosta munasta, vaan tuijotin sitä, kun Eki tuli minua kohti.

Hän laskeutui veteen ja yhdellä uinti liikkeellä oli aivan edessäni. Peräännyin muutaman askeleen mutta hän tuli aivan eteeni. Toisella kädeään hän puristi pyllyäni, painaen samalla vartalomme vastakkain, ja toisella kädellä hän otti rintani kämmeneensä alkoi leipomaan ja puritelemaan sitä yrittäen samalla suudella minua. Kielsin häntä ja peräännyin irti hänen otteesta. Hän seurasi minua ja ottaen kädestäni kiinni vetäen minut lähellensä. Hän laittoi toisen kätensä selkääni vasten ja toisen jalkoväliini. Huokaisin syvään kun hän löysi sormellansa klittaani ja hieroi sitä voimakkaalla otteella. Samalla hän kumartui sen verran, että pääsi suutelemaan ja nuolemaan rintojani. Se teki aivan vitun hyvää, jotenkin vaistomaisesti otin hänen munansa käteeni ja puristelin sitä hellästi. Lopulta järkeni voitti ja vetäydyin uudestaan irti hänen otteestaan, kieltäen häntä koskemasta minuun. Mutta hän tuli perässäni ja laskeutui edessäni polvillensa. Hän veti minut itseään vasten ja alkoi suutelemaan ja nuolemaan pilluani, samalla hän puristeli käsillään pylläni. Levitin hiukan jalkojani ja olin aivan ymmälläni mitä minä teen. Se sai minut todella halukkaaksi mutta samalla tiesin, että en saa antaa hänelle. Hänen kielensä löysi klittani ja se sai kylmät väreet kulkemaan pitkin kehoani ja hiljaa voihkimaan. Sivelin kädellä hänen hiuksiansa ja värisevällä äänellä sanoin, että:

Älä, ei saa, lopeta, älä, ei saa, minä en voi. Eki kiltti, älä nai minua, ethän nai minua.

Sanani olivat kuin lupaus Ekille ja hän nousi ylös ja ohjasi minut samalla rannalle. Hän laskeutui maahan, vetäen minut mukanansa. Enää en yhtään epäröinyt mitä tein. Kaikki estoni olivat poissa ja halusin vain panna ja Eki oli siinä sopivasti pantavana. Laskeuduin polvilleni hänen viereen ja otin hellästi hänen kullinsa huulieni väliin imien vähän terskan päätä. Ekin kulli sykki ja tärisi sormieni välissä. Painon sen kunnolla suuhuni. Puristin huulet yhteen ja liikutin päätäni edestakaisin. Välillä painoin sen niin syvälle suuhun kun vain sain. Eki yritti hiplata pilluani mutta suihinottoni taisi tehdä niin hyvää, ettei pilluni hyväilystä mitään tullut. Lopulta hän vai hyväili pyllyäni. Minä imin ja nain suullani hänen munaa, välillä suukottelin terskan päätä. Pidin siitä kädellä kiinni heti suuni etupuolelta, samalla kun nain häntä suullani niin minä runkkasin häntä. Kulli sykki jo melko voimakkaasti sormieni välissä ja sieltä erittyi nestettä suuhuni. Nousin hänen päällensä ja painon varovasti sen suuren munan pilluni sisään. Aloin hellästi ratsastamaan häntä. Se valtava muna täytti jokaisen solun sisälläni. Silmät kiinni huohotin ja panin Ekiä, hänen puristellessa ja vatkatessa molemmilla käsillä rintojani. Vähän aikaa ratsastettuani häntä, Eki käänsi minut selälleni, jokin iso mätäs sattui juuri selkäni alle. Vedin itseäni ylemmäksi siten, että se mätäs tuli takapuoleni alle nostaen samalla lantiotani sopivasti ylöspäin. Eki noustessa päälleni kiedoin jalkani hänen ympärille. Hän painoi munansa voimalla sisääni ja alkoi panemaan minua todella rajusti. Eki otti minua olkapäistä kiinni ja veti minua aina työntöänsä vastaan. Hän veti kalunsa aina melkein kokonaan ulos ja työnsi sen sitten todella rajulla voimalla sisääni. Kivekset hakkasivat jyystön tahdissa pyllyäni. Huohotin raskaasti ja Eki alkoi hokemaan korvaani, että:

minä nussin sinua, minä nussin sinua, minä nussin sinua…

Se raju jyystö ja Ekin rivo kielenkäyttö sai minut sekaisin ja voihkin kovalla äänellä:

pane minua, pane, jyystä lujaa, vielä lujempaa, lujempaa, lujempaa…

Ja Ekihän jyysti minua. Hän jyysti kuin heikkopäinen, niin lujaa ja kovalla tahdilla kuin vain voi. En enää saanut sanoja suustani vaan voihkin ja valitin kovalla äänellä, en ole koskaan ollut niin äänekäs avomieheni pannessa minua. Mutta minua ei oltu koskaan aikaisemmin pantu näin rajusti. Lopulta sain aivan mielettömän orgasmin. Huusin suoraa huutoa ja upotin kynteni Ekin selkää raapien häntä ja painoin hänet lujaa itseäni vasten. Munasta oli valunut jo nestettä sisääni ja kuului kova litinä ja lätinä Ekin jyystäessä todella rajusti. Olin jo saanut orgasmin enkä enää oikein jaksanut naida Ekiä. Hän jyysti minua vielä pitkään. Lopulta hän painoi munansa voimalla pilluni pohjaan ja karjuen laukesi sinne. Hän piti munaansa sisälläni, laskien ravistellen kaiken nesteensä sisääni. Lopulta työnsin Ekin pois päältäni. Nyt minua nolotto aivan vitusti se pano ja muistutin Ekiä, että:

muista sitten, että tästä ei hiiskuta eikä kerrota kenellekkään, eihän Eki, eihän!

Samalla kun kahlasin joen toiselle puolen, missä oli pyöräni ja vaatteeni, yritin pestä Ekin spermoja sisältäni. Pilluni oli niin arka, etten voinut ajaa pyörällä kotiin vaan jouduin taluttamaan sitä lopun matkan

5 kommenttia viestissä: “Herkkua Molemmille”

 1. Tanakka says:

  Kiihottava juttu, jossa päästän orgasmiin yhä kiihtyneemmällä voimalla. Niinhän se on parhainta oikeassa analogisessa elämässä. Tuommoinen kaasuttaminen ja jarruttaminen voi tehdä miehen hulluksi.

 2. Kaneli says:

  Hellepanot on parhaita! Kun hiestä nihkeä ja lisää voihkiva kiimainen naaras, ajattaa itseään vieraalla 😉

 3. Ainavalmis says:

  hyvä kiimaista tarinaa sai minukin tässä lukiessani runkaus. Toivottavasti kirjoittaja tekee lisää

 4. xyz says:

  Oltiin seurusteluaikana kerran tulevan vaimoni kanssa patikoimassa metsässä. Helteinen päivä, hikinen retki mutta puiden välistä pilkotti metsälampi. Pulahdimme uimaan, alasti tietenkin, ja jäimme pikku leiriimme ottamaan aurinkoa. Miten olla, siihen huomaamattamme tupsahti noin nelikymppinen mies, pysähtyi ja esittäytyi kalastuksenvalvojaksi.

  Niin tai näin, siinä juteltiin, pitkänkin aikaa, niitä näitä. Tyttöystävä oli alasti, niin kuin minäkin, ja luontevasti, mitenkään itseään peittelemättä. Naiselle on varmaan ominaista, että kun vaan heitä pääsee riittävän lähelle, he eivät lähde pakoon.

  En tiedä mikä siinä asetelmassa niin kiihotti. Että osa meistä oli alasti, osa puettu. Että ei päässyt piiloon, eikä kohta enää halunnutkaan. Oli ylpeä naisestaan. Että sai tätä näyttää. Että nainen näytti vieraalle tavaransa. Sepä se säväyttikin, että katso vaan, mutta minä tuota panen.

  Ja niin tapahtui, kun mies oli lopulta poistunut.

 5. Ville says:

  Aika kiva työpukeutuminen Sulla, Nami!
  Eikä alaston uinnissakaan mitään hävettävää ole 😉

Kommentoi

top