search
top

Kalevi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (249 votes, average: 2.35 out of 5)
Loading...

Pääsin tuona päivänä yhdeksänneltä luokalta. Peruskoulu oli takana ja uudet haasteet odottivat. Olin tammikuussa täyttänyt 16. Seurustelin itseäni hieman vanhemman kanssa. Poikakaverini oli tuolla hetkellä armeijassa ja kiinni kyseisenä viikonloppuna.

Kirkonkylän yläkoululla Suvivirsi kajahti, todistukset jaettiin ja kaikki lähti kesän viettoon. Asuimme äitini kanssa isovanhempieni tilalla,heidän kanssaan. Monen vuoden jälkeen isoisäni ystävä Kalevi saapui Helsingistä kesäkuuksi rantasaunallemme lomailemaan. Olin nähnyt Kalevin itse alakoulu ikäisenä. Mies oli hakenut jo avaimet, ennen kuin palasin kevätjuhlasta.

Illalla tarkoitukseni olisi mennä kylämme rantaan parin luokkakaverin kanssa. Ilma näytti pilviseltä. Iltapäivä vaihtui alkuiltaan. Isoisäni tuli harmitellen kahden olutpullon kanssa ja pyysi viemään ne Kaleville. Meillä oli tapana aina jättää rantasaunamökin vuokraajille 2 pulloa olutta tervetuliaisiksi pirtin pöydälle.

En viitsinyt vaihtaa juhlavaatteita. Näytin omasta mielestä hyvälle juhlamekossa. Helinäkeijumainen, lyhyt vaalea tukkani oli hyvin. Meikkiä vielä korjasin.

Otin oluet ja lähdin kävelemään kohti kyläämme. Matkalla tarkoitukseni oli käydä viedä Kaleville oluet. Kävellessäni harmittelin, että poikakaverini oli viikonlopun kiinni. Valtava panetus oli riivannut minua koko päivän.

Saavuin rantasaunalle. Kävelin tupaan sisään ja huhuilin, mutta ei kuulunut kenestäkään mitään. Jätin oluet pöydälle. Kävelin tuvasta ulos, kunnes huomasin kuistilla harmaapäisen ja ison miehen alasti. Mies oli hikinen ja ilmeisesti saunasta jäähyllä. Näin miehen sivusta ja säikähdin. Mies kääntyi katsomaan minua hämmästyneenä. En voinut olla huomaamatta hänen isoa kaluaan. Katsoin miestä suu auki ja hänen kaluaan. Mies huusi:-“Anteeksi!” ja poistui sauna kamariin. Olin lähdössä mökiltä pois, kun mies huusi perääni, pyyteli anteeksi ja pyysi kääntymään takaisin. Itse olin hyvin nolona. Mies esittäytyi Kaleviksi. Hän tunnisti minut ja kehui heti kauniiksi. Kalevi laski leikkiä tapahtuneesta tilanteesta ja pyysi iltakahville. En voinut kieltäytyä. Kävin hänen kanssaan sisään. Kerroin hänelle tuonneeni olutta. Mies kysyikin heti ikääni. Hän halusi tarjota oluen. En itse pitänyt oluesta. Kerroin olevani 16. Mies sanoi, että :-“voihan sitä lähes tutussa seurassa yhden lasillisen, vaikka sitten viiniä”. Tämän perään Kalevi kertoi itse olevansa 62-vuotias. Suostuin lasilliseen viiniä.

Kalevi kaivoi esiin valokuva albumin. Hän esitteli vanhoja kuvia meiltä kotoa. Kuvissa oli hän, isoisä, isoäitini ja äitini lapsena. Istuimme vierekkäin tuvan sohvalla Kalevin kanssa. Valokuva albumi lähestyi loppua. Kalevi löi yht’äkkiä albumin kiinni ja pyysi anteeksi,että oli pidätellyt minua. Se ei minua haitannut. Tunti oli mennyt nopeasti. Katsoin puhelintani, johon oli ystävältäni tullut viesti, että “sori.. Jäädään meille, kun on huono ilma”. Nousin katsomaan ikkunasta. Ulkona oli alkanut vesisade.

Kalevi ehdotti, että odottaisin sateen loppumista. Jäin Kalevin kanssa saunatupaan. Oli hiljaista. Sade ropisi kattoon. :-“No kerro.. Onko sinulla poikakaveria” Kalevi kyseli hymyssä suin. Kerroin tilanteen myös viikonlopun osalta. Kalevi istui vieressäni kylpytakissa ja hymyili. :-“uskallatko tulla sedän syliin” hän kysyi ja naurahti. Hymyilin itse ja mietin, että ehdotus oli hyvin kiihoittava. Kalevi kaatoi vielä viiniä laseihimme. Nappasin lasin ja katsoin Kalevia. Nousin hymyissä suin hänen syliinsä. Kilistelimme laseja. Minua hieman jännitti. Ääneni väreili hieman jutellessa. Kysyin Kalevin nais asioista. Mies kertoi olevansa vapaa.

Aloin tuntea peppuni alla kohouman. Tiesin mitä tilanne meinasi. Pelkäsin enemmän, että kylällä alettaisiin puhumaan minusta. Olin menettänyt neitsyyteni poika kaverilleni. Kalevi otti minua toisella kädellä lanteesta kiinni. Sitten hän laittoi lasinsa viereiselle pöydälle. Samoin hän otti minun lasin. Kohouma alkoi kiihoittaamaan minua. Kalevi alkoi suutelemaan minua. Kostuin samantien. Istuin selin Kalevin sylissä. Nostin jalkani sohvalle niin, että olin hajareisin. Kalevin karvaiset kädet hivelivät reisiäni, kunnes mies vei kätensä mekkoni alle. Käsi upposi sukkahousujeni ja pikkuhousujen sisään. Miehen paksu sormi hyväili klitoristani. Samaan aikaan suutelimme kiihkeästi. Kalevin toinen käsi siirsi olkaimettoman mekkoni pois rinnoiltani. Olin rinnat paljaina. Kalevi oli kietonut minut kunnolla otteisiinsa. Sormi upposi pilluuni. Sain orgasmin tästä. Mies kuiskasi, että jos hän hoitelee minut tänä yönä poikakaverini puolesta. En voinut enää vastustaa. Sitten mies ohjasi minut lattialle polvilleen. En olisi uskonut tuolloin, että yli 60- vuotiaalla olisi niin terhakka seisokki. Kalevin muna oli varmasti 20cm pitkä ja paksu ja suonikas. Mies kysyi muna kasvojen edessä, että :-“osaako tyttö käyttää suuta?”. Nyökkäsin,vaikka elämäni ensimmäinen suihinotto oli edessä. Vedin esinahan taakse ja otin Kalevin mulkun suuhun. Tuntui, kuin olisi ollut suussa kokonainen kananmuna. Mies tuntui nauttivan. Katsoin häntä silmiin, kulli punaisten huulieni välissä. Hetken aikaan imin, kunnes mies ohjasi minut kontilleen sohvalle. Mies nosti mekkoni helmaa ylös ja laski pikkuhousuni ja sukkahousuni polvitaipeisiin. Sen jälkeen Kalevi laskeutui suutelemaan ja nuolemaan pilluani ahnaasti. Tätä poikakaverini ei ollut tehnyt koskaan. Jouduin huutamaan orgasmin tultua. Niin hyvää se teki. Jonkin aikaa Kalevi viihtyi suunsa kanssa jalkovälissäni. Sitten hän nousi taakseni ja aloin tuntea kuinka iso kyrpä etsi pillunsuullani tietä sisään. Sitten mies puski sisään. Poikakaverillani ei näin kookasta kalua ollut. Sisään tulo teki hieman kipeää. Käännyin Kaleviin päin. Otin häntä navan alta kädellä kiinni. Mies ymmärsi, että ei syvälle.. Ainakaan vielä. Mies teki vetoja pilluni suulla. Tämä alkoi tekemään hyvää. Mies alkoi vähitellen työntymään syvemmälle valtaisan kalunsa kanssa. Viimein mies oli syvällä. Hänen kätensä oli lantioillani. Tunsin, kuinka karvainen ala vatsa iski peppuani vasten. Mies pumppasi kullillaan. Sain jälleen orgasmi ryöpyn ja taju oli lähteä. Sitten Kalevi alkoi huohottaa.. Kova miehen huuto minun huutojen päälle valtasi koko mökin. Iso kalu sykki sisässäni ja täytti minut ensimmäisen kerran spermalla. Poikakaverin kanssa, kun ollaan vielä varustauduttu kondomilla.

Huohotimme hetken Kalevi vielä sisässäni. Hänen kullinsa rauhoittui. Mies veti kalunsa ulos. Olin vielä pylly pystyssä, sukkahousut kintussa sohvalla, kun pillustani valui spermaa pikkuhousuille ja haarakiilalle.

Sade lakkasi. Nostin sukkahousut ja pikkuhousut ylös. Jalkovälini oli aivan Kalevin spermassa. Suutelimme vielä. Vaihdoimme numeroita ja sovimme, että nähtäisiin vielä kesän aikana.

 

5 kommenttia viestissä: “Kalevi”

 1. Risto says:

  Kalevi sai näemmä kesäkissan itselleen 😉

 2. Lensi says:

  Hyvä ja aidontuntuinen kirjoitus. Loppu olisi toki voinut olla pidempikin ja olisi kiva lukea tytöstä enemmän kuvailua, niin että saisi mielikuvituksen kunnolla rullaamaan. Ei silti, todella hyvä näinkin. Toivottavasti kirjoitat vielä monta novellia tänne, tällaisia tarvitaan 🙂 Kiitos!

  • Iines says:

   Kiitos! Pitää parantaa kerrontaa seuraavaan tarinaan. Kävinhän tuona kesänä vielä Kalevia moikkaamassa..🤭😉

 3. Jussi says:

  Tämä oli kivaa luettavaa pienistä kirjoitusvirheistä huolimatta.Itsellä hieman samanlainen kokemus aikoinaan vanhemman naisen kanssa.

 4. Madclown says:

  Alku on hyvä. Toi loppuosa jotenki hätänen. Olisin kaivannut enemmän kuvailua ja pohjustamista

Kommentoi

top