search
top

Aluepäällikön seurassa häissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (97 votes, average: 3.13 out of 5)
Loading...

Oli kesäkuun puoliväli vuona 2015. Olin lähdössä työkaverini häihin. Työskentelin tuolloin finanssialalla. Minut ja mieheni oli molemmat kutsuttu. Meidän pojat oli tuolloin 3-vuotiaita. Äitini olisi ottanut pojat hoitoon, mutta mieheni oli päättänyt jäädä poikien kanssa kotia.

Seksielämä mieheni kanssa oli hieman sammunut lasten syntymän jälkeen. Olimme kaksi kertaa olleet yhdynnässä synnyttämisen jälkeen. Mieheni ei ole ollut halukas synnytksen jälkeen. Minä kyllä, kun paikkani alkoivat jälleen kestämään.

Laitoin aamulla itseäni juhlakuntoon. Yritin vielä houkutella miestäni mukaan. Hän istui vasta heränneenä sängyn reunalla. Olin kerennyt laittaa lantioliivin ja ihonväriset nylonsukat jalkaan. Istuin meikkaamaan peilipöytäni eteen. Kerroin, että äitini tulisi naapurista, mutta mieheni oli luvannut pojille jo jotakin. Häät pidettiin naapurikunnassa ja olin varannut meille mökin leirialueelta, jossa hääjuhla oli. Jouduin todella toteamaan, että olin menossa yksin juhlaan. Vedin vaaleanpunaisen juhlamekon päälle. Mekko oli lähes polviin asti ja se peitti nylon sukkani pitsireunukset. Laitoin helmipallo korvikset sekä helminauhan kaulaani. Kiharsin vaalean polkkatukkani. Kaikki alkoi olla valmista. Oli aika haikeaa lähteä ilman miestäni yöksi vieraaseen paikkaan. Olisin myös halunnut häntä kovasti. Olisimme saaneet olla rauhassa vuokratussa mökissämme

Hyvästelin perheeni ja lähdin kohti hääjuhlaa. Lunastin mökkini ja vein tavaroitani sinne. Huomasin viereisestä mökistä tulevan aluepäällikkömme. Hän oli mieheni ikäinen 58 vuotias.. Seppo nimeltään. Hän oli pitkä ja hänellä oli musta tukka. Hän huomasi minut ja moikkasi.

Hääpari vihittiin. Juhlat oli aika perinteiset Suomalaiset häät. Istuin yksin vieraiden keskellä juhlapöydässäni. Päivä muuttui alkuillaksi. Juhlaväkeä lähti jo paikalta. Väkeä oli vielä juhlasalin tanssilattialla tanssimassa orkesterin rytmiin. Olin aika yksin. Huomasin, kun aluepäällikkö lähti miesjoukosta kävelemään minun pöytääni kohti. Hän tuli juttelemaan kanssani. Vaihdoimme kuulumisia ja hän kyseli, missä mieheni oli. Hän oli myös yksin liikkeellä. Hänen vaimonsa ei jaksanut juhliin mukaan. Juttelimme kaikesta elämästä ja joimme viiniä. Seppo pyysi minua tanssimaan, enkä voinut kieltäytyä. Tanssiessa minua alkoi jännittää, että nylonsukkani valuvat. Menimme pöytäämme ja jatkoin siitä vessaan tarkistamaan, että kaikki ovat meikin ja muun “varustuksen” suhteen hyvin. Kaikki vaikutti olevan hyvin. Kävelin takaisin pöytään, jossa Seppo oli edelleen yksin ja odotti. Juhlaväkeä oli vielä paikalla ja hääpari valmistautui lähtemään. Sanoin Sepolle, että lähden myös itse nukkumaan jo. Seppo alkoi estelemään ja ehdotti, että jos vielä yhdet lasilliset samppanjaa. Suostuin tähän. Juttua oli riittänyt ja Seppo vaikutti rennolta herrasmieheltä, vaikka oli aika tiukan näköinen aina töissä, mikäli sattui häntä näkemään.

Saavuimme Sepon mökkiin. Hän kaivoi samppanja pullon kylmästä ja kaatoi meille lasiin. Kippisteltiin ja istuttiin alas pienelle kahden istuttavalle sohvalle. Seppo laittoi lasin pienelle pöydälle ja riisui puvun takkinsa ja kertoi samalla asioita. Sitten hän kääri lahkeensa hieman ylös ja huokaisi. Hän kehui, että hänellä alkoi pitkä kesäloma. Sitten hän sanoi, että aikovat vaimonsa kanssa Eurooppaan omalla autolla. Että kaikki 6 lasta oli jo täysi-ikäisiä. Sitä en Seposta itse tiennyt, että hänellä on 6 lasta. Kaksi heistä oli vanhempia, kuin minä. Nautimme samppanjaa, kunnes huomasin, että olimme jo jutelleet melkein 2tuntia. Olimme hieman jo humalassa, kun Seppo alkoi kehumaan minua. Hän laittoi kätensä polvilleni. Hieman kiihotuin. Mutta siirsin käden pois ja sanoin, että minun olisi aika lähteä. Seppo pyysi anteeksi käytöstään ja sanoi, että ei ole vaimonsa kanssa puuhastellut enää viiten vuoteen vaimon sairauden takia. Kyselin, että eikö hän ole hankkinut seuralaista yms. Hän sanoi, että on halunnut pysyä uskollisena vaimolleen. Seppo vaikutti ihan rehelliseltä ja kiltiltä. Halasin häntä. Tunsin, kun iso mies otti minut hetkeksi syleilyyn ja isot kädet olivat ympärilläni, hajuvesi tuoksui. Seppo vetäytyi halauksesta katsomaan minua ja sanoi, että oli mieheni menetys, kun ei tullut mukaan. Lopuksi hän antoi pusun poskelle. Aloin kostumaan ja muutenkin jo panetti. Kävelin omaan mökkiin. Otin sandaalit pois. Aloin miettimään, että jos olisin antautunut Sepolle. Riisuin pikkuhousut hameen alta pois. Jätin lantioliivin ja sukat jalkaan sekä vielä mekon. Hiplasin itseäni ja kuvittelin miten Seppo ottaisi minut. Hieman mietin asiaa… Enkä kestänyt enää. Laitoin valkoiset sandaalit takaisin jalkaan ja lähdin Sepon mökkiä kohti. Koputin oveen. Oven takaa kuului ujo ja vaivautunut ääni, että “hetkinen!”. Seppo avasi oven ja oli kylpytakissaan. Suutelin häntä. Hän vetäisi minut mökkiin ovensuulta. Pian hänen kylpytakki aukesi. Sieltä paljastui karvainen rinta ja maha sekä yhtä pitkä kulli, kuin miehelläni. Jatkoimme suutelua ja hyväilin Sepon kalua. Hän nosteli mekkoni helmaa peppuun ja tunnisti, ettei minulla ole pikkuhousuja. Hän asetti minut pirtin pöytää vasten peppu häneen päin. Hän työnsi minut pöytää vasten kumaraan. Pyllistin häneen päin ja hän meni polvilleen jalkoväliin, nosti mekkoni helmaa ja nuoli pilluani ja venytti pakaroitani. Sain orgasmeja. Seppo viihtyi jonkin aikaa kielensä kanssa jalkovälissäni. Sitten hän käänti minut ja suukotteli, nosti pöydälle selälleen. Hän nosti jalkojani kattoa kohden ja ne nojasivat miehen harteita vasten. Pilluni oli jo tarjolla Sepolle. Hän otti jäykistyneen kullinsa ja hieroi sitä pilluani vasten. Kullin, jolla oli siitetty kuusi lasta. Olin aivan märkänä.. Seppo veti minut vielä häntä vasten ja suuteli. Tunsin kuinka hänen kyrpä oli alavatsaani vasten jäykistyneenä. Sitten Seppo vetäisi peppuani jälleen itseensä päin. Pillu jälleen tarjolla hänelle. Hän painoi jalkani vatsaani päin polvitaipeista. Hän työnsi viimein kyrpänsä pilluuni.kesti hetken ja tulin. Mies suuteli jalkojani ja nussi. Katsoin ala perspektiivistä, kuinka Seppo nautti ja runnoi kulliaan sisääni. Nylon sukat peittävät sääreni oli Seppoa vasten. Mies alkoi puhaltaan ulospäin ja laukesi hyvin pian. Näin kuinka mies nautti orgasmistaan. Seppo veti kyrvän sisältäni. Spermaa valui pillustani mökin lattialle. Istuin pöydän reunalla jalat harallaan ja tiputteli spermoja Sepon mökin lattialle.

Jäin Sepon mökkiin nukkumaan. Heräsin aamulla, kun Seppo katsoi minua. Nousin ja aloin ottamaan Sepolta suihin. Imin isoa krapulaista munaa. Sepon keppi oli kovana ja nousin ratsaille. Ratsastin Sepon kyrvällä. Seppo piti pepustani kiinni. Kyyristyin hänen mulkun päällä suutelemaan häntä. Aloin saamaan orgasmeja. Seppo otti otetta ja alkoi lykkimään allani kovempaa. Tuntui, kun taju olisi lähtenyt. Viimein havahduin siihen, kun Seppo jälleen murjoi spermalastin pilluni. Lypsin hänen mulkkuaan pillullani, suutelimme vielä. Sovimme, että tämä asia jää meidän väliseksi. Keräsin tavarani ja lähdin omaan mökkiin, jossa olin vain hieman hieronut itseäni. Lähdin kotia kohti, hyvin tyydytettynä.

7 kommenttia viestissä: “Aluepäällikön seurassa häissä”

 1. Lumiukko says:

  Mikä naaras! Ottaa itsekin hääjuhlista kaiken ilon irti.

 2. minunkin suvussani says:

  elää selän takana kuiskittu tarina, vuosikymmenien takaa, jossa nuori äiti kaksivuotiaan poikansa kanssa oli maalaishäissä,isän jäätyä korjaamaan tuulenkaatoja perikunnan metsästä. Häät olivat kaksipäiväiset, ja aamuyöstä muuan toisen suvun hieman vanhempi herrasmies oli ujuttautunut äidin ja pojan kanssa samaan sänkyyn. – Tarinaa on kerrottu hymy suupielessä, mutta naisväki on kuulemma hieman paheksunut sitä, että on naitu pienen lapsen nukkuessa vieressä. – Tarinan viehätys minulle piilee siinä, että tunnen kaikki asianosaiset.

 3. Jussi says:

  Tämä oli kivaa luettavaa ja mielenkiintoista.Jatkossa he voisivat nussia kotioloissakin koska molemmilla on haluja.

 4. Kolli says:

  Se antaa aina hyvän säväyksen, kun huomaa ettei siellä varatun naisen hameen alla niitä pikkuhousuja olekaan 😉

 5. Kiihottunut says:

  Nämä Bettinan kirjoitukset ovat tunnelmaltaan ja aitoudellaan näiden novellien ehdotonta kärkikastia. Pidän todella. Mukava kuinka tarinan tytön pystyi kkuvittelemaan mielessään, kun yksityiskohtia oli noin paljon. Toivottavasti seikkailut jatkuvat, koska muuten tämä sivusto menettää paljon. Kirjoitusvirheillä ei ole mitään merkitystä, tunnelma on tärkein, ja sitä ei noin vain saavuta. Kiitos Bettina 🙂

 6. Pomo says:

  Jätän aamulla tuotantojohtajan rautatieasemalle, Hän lähtee yrityksemme toisaalla sijaitsevalle tehtaalle. Tunnen miten puhelin värisee taskussani, kun vielä moikataan ja istahdan autooni. Tsekkaan puhelimeeni saapuneen viestin, ja ihailen miten seksikkäältä tuotantojohtajan reilusti nuorempi vaimo kuvassa näyttää! Nainen nojaa puolipukeisena kotinsa ruokapöytään. Kuvan alla kommentti, Tekiskö mieli aamuhyvää? Tunnen miten kovenen housuissani valitessani sihteerini numeron, pian kuulenkin iloisen Moikka. Kysäisen onko mitään ihmeellistä? Ei kuulemma.
  Okei, tuun siinä kahden maissa toimistolle…

 7. Masennuin says:

  Aika huonoa suomenkieltä. Töksähteli heti ensimmäisestä kappaleesta alkaen. Tässä nähdään, että sillä koulunkäynnillä ja kirjojen lukemisella on merkitystä, jotta ihminen pystyisi kirjoittamaan sujuvaa äidinkieltä toisille luettavaksi.

Kommentoi

top