search
top

Kihlajaiset

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (243 votes, average: 2.27 out of 5)
Loading...

Tarinaa voi ymmärtää paremmin, mikäli on lukenut maalaistytön jouluseikkailuita.

 

Kaksi viikkoa jälkeen ylioppilasjuhlien. Olin kertonut vanhemmilleni suhteestani naapurin Juhaan, joka viettää 50- vuotis juhlia syksyllä. Olin Juhan talossa ollut nuorena emäntänä viikon verran ja tarkoituksenamme oli viettää kihlajaisia. Juha saapui viikon työkomennukselta Helsingistä. Ajattelin, että kihlat vietetään vain kotioloissa. Mies soitti kuitenkin, että pitäisi laittaa parasta päälle, että menisimme tanssahtelemaan eräälle Keski-Suomalaiselle tanssi lavalle.

Laitoin itseäni Juhaa varten. Ehostin naamani. Jalkaani vedin vaaleat pitsiset pikkuhousut. Juhaa ajattelin vielä ilahduttaa yllätyksellä mekon alta. Puin ylleni valkoisen lantioliivin ja niihin kiinnitin samppanjan väriset nylonsukat, joita koristi reisien kohdalla valkoinen pitsireunus. Ylleni puin valkoisen mekon, jossa oli sinisiä kukkakuvioita.

Juha saapui kotia. Mies kävi kuumana suutelemaan. Tiesin, kuinka hän tulee yöllä purkamaan itsensä minuun viikon reissun jäljiltä. Odotin sitä kovasti jo itsekin.

Lähdimme taksilla lavatanssi paikalle. Kuljettajan meille toimi Pekka, joka onnitteli meitä kovasti, kun laitoimme sormuksia nimettömiimme Juhan kanssa.

Jäimme tanssi paikkaan ja sovimme, että soitamme, kun tarvitsee tulla hakemaan. Orkesteri soitti parhaillaan ja tanssimme Juhan kanssa. Kesäilta oli kaunis ja aurinkoinen sekä hieman viileä. Odotin, että lähtisimme jo kotia kohti. Satuimme kuitenkin tapaamaan Juhan pomon Pertin, joka oli yksinään saapunut tansseihin. Juha esitteli minut ja Pertin toisillemme. Pertti hymyili minulle flirttailevasti ja kehui Juhalle minua. Hymyilin hänelle. Pertti oli aika hurmaava herrasmies kieltämättä. Yli 60 jo. Harmaa hiuksinen. Pitkä ja harteikas, kuten myös Juha. Hieman ruskettunut. Mies kun kertoi olevansa vielä viikon lomalla ja oli juuri palanut Espanjasta.

Löysimme pöydän jonka ääreen kävimme juomien kanssa. Pertti tohti kysyä Juhalta, saisiko hän tanssittaa minua. Lähdin tanssahtelemaan Pertin kanssa. Olin jo jonkin aikaa ajatellut villiä seksiä Juhan kanssa, että hän viimein riisuisi minut ja panisi minua. Pertti kuitenkin vei ajatukseni muualle. Hän kehui minua edelleen ja sanoi suoraan, että haluaisi nussia minua. Hieman säikähdin ja vetäydyin pois tilanteesta. Lähdin kesken tanssin pöytäämme. Juha oli hieman humaltunut jo. Pertti ja Juha joivat vielä muutamat, jonka jälkeen Pertti ehdotti, että lähtisimme saunomaan hänen mökilleen, joka oli tanssipaikan lähellä. Yritin houkutella miestäni jo kotia, mutta Juha sai ylipuhuttua minut Pertin mökille, jonne myös päätimme jäädä yöksi.

Saavuimme mökille. Mökki oli iso. Miehet availi kaljojaan ja lähtivät lauteille. Pertti ja Juha houkuttelivat minuakin. Otin Pertin jääkaapista lonkeron ja löysin jonkun vanhan aikakausilehden. Istuuduin isolle valkoiselle sohvalle lukemaan lonkeroni kanssa. Miehet tulivat saunasta tauolle. Juha oli jo aika huonossa kunnossa. Olin varma, että kihlajais yömme tulee olemaan pettymys. Sen sijaan Pertti oli hyvin pirteä vaikka joi yhtälailla. Juha meni vessaan. Pertti istui minun viereeni sohvalle kylpytakissaan. Kylpytakki oli raollaan. Mieleni teki katsoa, mutta en halunnut viestiä miehelle mitään. “mitä se tyttö täällä lukee??” mies kysyi. “Juha kertoi, että aijot kauppakorkeaan”. Mies jatkoi, että “sittenhän tulet meille palkanlaskijaksi ja kirjanpitäjäksi”. Innostuin hieman asiasta ja käänsi katseeni Perttiin. Hän hymyili. Sitten mieheni tuli vessasta ja houkutteli Perttiä löylyyn. Juha lähti edeltä. Katselimme Pertin kanssa toisiamme hymyissä suin.. Mies silitti poskeani. Olin jäänyt hänen lumoihin. Sitten huomasin kylpytakin alta nousevan jäykistyneen peniksen. Katsoin kylpyhuoneen suuntaan, jossa Juha oli jo suihkussa. Mietin, että voisinko.. Voisinko tarttua Pertin kulliin kiinni… Eihän se olisi oikein. Katsoin Perttiä. Hän syöksyi suutelemaan minua. Tartuin kullin varteen kiinni. Se oli yhtä paksu, kuin miehelläni. Yhtä pitkäkin n. 20cm. Sitten suihku sammui ja oli hetken hiljaista. Lähdin katsomaan Juhaa, joka oli humalassa ja aivan sammumis pisteessä.

Sain saatettua Juhan sänkyyn ja mies alkoi heti kuorsata. Lähdin pissalle ja Pertti oli suihkussa. Riisuin vessassa ollessa pikkuhousut pois ja asettelin sukat takaisin sukkanauhaliiviin kiinni. Suihku oli vaimentunut, Juha kuorsasi ja minua panetti. Tulin vessasta. Pertti istui sohvalla. Näin hänen paljaat ruskettuneet käsivartensa ja kirkkaan harmaan tukan. Kävelin lähemmäksi hiipien. Miehellä ei ollut kylpytakkia. Mies kääntyi minuun päin ja sanoi, että “tule muru tänne. Jatketaanko siitä mihin jäätiin?”. Katsoin huoneeseemme. Juha nukkui sikeästi. Kuorsaus ja tuhina kuului. Pertti istui tuvan sohvalla alasti. Muna jäykkänä. Istuuduin hänen viereen sohvalle. Hymyilin ja katsoin hänen munaansa. Olimme jonkinlaisessa esileikki vaiheessa. Tartuin munasta kiinni ja hitain vedoin runkkasin Perttiä. Kyselin häneltä työpaikasta ja runkkasin hänen jäykkää paksua kaulaan. “neidin kädet on niin hyvät” Pertti sanoi nauttien. “ehkä näillä käsillä pääsee meille töihin” Pertti jatkoi. Sitten Pertti keskeytti työskentelyni. Hän alkoi suutelemaan minua ja kysyi, että “niin! Nussitaanko”. Vastasin pillu jo märkänä, että “Nussitaan vain!”. Mies nosti minut sohvannojaa vasten ja oli polvillaan haaravälissäni. Hän suuteli minua kaulalle ja poskille. Olin miehen sylissä. Mies sai samalla kourittua persettäni. Jalkani oli hänen lantioillaan. Pilluni halusi jo miestä sisään. Pertin kalu alkoi hyväilemään kalleintani. Olin vieläkin sohvan nojaa vasteen. Pertti piti minua siinä sylissään. Tunne oli ihana ja kiihoittava. Sitten Pertti tuli sisään ja örisi.. “ai vittu miten ihanaa” ja alkoi naimaan minua sohvan nojaa vasten. Pertti tuntui ihanalle. Sain orgasmin ja oli pakko voihkia ja huokaista. Jalat vahvan harmaakarhun lantioilla, mekon helma ylhäällä. Paksu vieraan miehen kyrpä runnoi pilluani ihanasti. Nussimme jonkin aikaa, kunnes Pertti vetäytyi. Hän seisoi lattialla ojentaen kättään. Nousin sohvalta, kunnes mies ohjasi minut polvilleen eteensä. Hän otti takaraivostani kiinni ja työntyi suuhuni. Imin Pertin kullia ja runkkasin häntä. Mies oli katsoi kiihoittuneena minuun ja kurkistin häntä kiltisti tuuheiden ripsieni alta, Pertin muna suussa. Pertti puhalteli syvään örisi. Sitten sain nousta lattialta. Pertti riisui mekkoni ja rintaliivini. Hän asetti minut sohvalle seljälleen. Koukistin jalkoja ja hiplasin itseäni. Pertti katsoi minua. Hänen kulli oli kivikovana ja suonikas. Huulipunani oli värjännyt sen hieman punaiseksi. Sitten mies kumartui sohvan reunalle. Tarttui minua molemmista polvitaipeistani ja työntyi sisääni. Pertti työnsi koko kyrpänsä sisääni. Tunsin kuinka hänen lantionsa hakkasi minun persettä vasten, kun yli 60v setä alkoi nussimaan minua. Pertti teki otteillaan jälleen hyvää. Todellisuus hävisi hetkeksi, kun sain valtaisan orgasmin. Viimein mies asettui päälleni lähetyssaarnaja asentoon. Mies jaksoi nussia kuin sonni. Olin menettää tajuntani.. Pertin kyrpä oli vieläkin sisässäni. Tunsin kuinka paksu kulli saavutti huippunsa. Mies örisi ja pumppasi spermansa sisääni. Tunsin kuinka kulli sätki sisässäni. Mies pumppasi hetken spermoja sisääni. Sitten hän alkoi suudella minua kiihkeästi. Kyseli, että “mistä tällaisia tyttöjä saa”. Sitten hän vetäytyi pillustani. Ja makoili vieressäni kyljelleen, katsoen minuun ja hän hieroi tissejäni ja mahaani. Spermainen kulli makasi velttona pilluni ja ala vatsan päällä. Mies ehdotteli, että jäisin hänelle nuoreksi rouvaksi. Juttelimme elämästä. Ihmettelin, kuinka hänellä ei ole perhettä tai vaimoa.

Juha jatkoi kuorsaamista. Pilluni oli aivan spermassa. Makasin vieraan miehen kainalossa tuvan sohvalla. Aloin jälleen tuntemaan, että Pertti halusi toisen kierroksen. Mies suuteli minua kiihkeästi ja puristi tissejäni. Miehen kyrpä oli jälleen täydessä seisokissa. Mies pyysi minua kääntymään kontilleen. Olin itsekin kiihoittunut. Pyllistin Pertille sohvalla, kunnes mies työnsi ison kyrvän sisääni jälleen. Muna teki hyvää sisässäni. Voihkin ja koitin pysyä tolpillani. Pertti kiihdytti vauhtia takanani. Keskityin hetken Juhaan ja kuulin kuorsausta. Helpottuneena antauduin tilanteelle. Voihkin ja huudahdin välillä. Pertti nussi minua kovaa takaa päin. Iso kyrpä oli jälleen pitkin pituutta sisässäni. Miehen lantio ja reidet löy persettäni vasten. Miten tuntuikaan hyvältä. Tällä kertaa mies tuli nopeammin. Tunsin jälleen, kun iso kulli sykki sisälläni. Mies pumppasi itsensä loppuun asti ja voihki. Hän veti kullinsa ulos pillustani. Suuteli selkääni ja taputti pepulleni vaatien lähtemään mieheni viereen.

Lähdin todella tyytyväisenä. Minut oli tyydytetty.. Jos ei tarpeeksi hyvin, niin tiesin mieheni aamulla korjaavan asian 🙂

 

 

11 kommenttia viestissä: “Kihlajaiset”

 1. Teemu says:

  Isosiskoni paras kaveri Heidi piti kihlajaisia vanhempiensa kotona.
  Olin 18v, ja hetkeä aiemmin saanut ajokortin. Isosiskoni soitti yöllä, että tulisinko hakemaan Hänet kotiin. Ajelin Heidin vanhempien talolle, ja Heidi tuli aukaisemaan ulko-oven Minulle. Hitto miten hyvältä 24v Nainen näyttikään keltaisessa kesämekossaan! Bileet metelistä päätellen yhä täydessä käynnissä, ja tuskin kukaan havaitsi edes saapumistani. Halattiin tiukasti ja onnittelin Heidiä poskipusulla, ja kuulin korvaani seksikkään kujerruksen, enkö osaisi yhtään paremmin onnitella? Ja kuin sanojensa vakuudeksi, Heidi aukaisi erään oven eteisessä, jonka takaa lähti raput kellariin. Pujahdettiin sinne, edessäni puolihämärässä aukesi oleskelutila takkoineen ja saunatilat. Ja pian kiskoin kesämekon yltään lattialle, ja otin seksikkäisiin alusasuihin verhoutuneen Heidin sohvalla!

 2. Iloinen says:

  Hieno ja aidontuntuinen novelli. Vielä vähn enemmän tytön ulkonäön kuvausta, niin mielikuvitus näkee aina vain tarkemmin, tosin nytkin oli jo hyvä 🙂 Innokkaana jään odottamaan seuraavaa.. Kiitos tästä kirjoituksesta 🙂

 3. Samu says:

  Tuli mieleen tästä tarinasta, kun tuntematon nuoripari oli kylpylässä, viettivät kihlajaisiaan. Nuori miehenalku humaltui ihan liikaa parin kaverinsa kanssa, ja He lähtivät huoneisiinsa. Neito tästä selvästi tympääntyneenä, jäi yksinään uiskentelemaan hiljenevälle allasosastolle. Pitihän sitä lohduttaa 😉

 4. Jussi says:

  Tämä oli hyvää luettavaa ja sujuvaa.Itsekin olen haksahtanut kaverin nuorikkoon heidän luona käydessäni.

 5. Rosina76 says:

  Olen naimisissa, kolmen lapsen äiti, ehkäisyongelma ratkaistu lopullisesti. Ja nyt, mistä ihmeestä minuun on iskostunut hullu, mahdoton, jopa hävettäväkin ajatus ja halu. Meillä on aina oltu sosiaalisia ja avaramielisiä alastomuuden ja yhteissaunomisten ja vastaavien kanssa. Ja kun minä muistelen ja uudelleen tapaan näitä ihastuttavia miehiä vuosien varrelta, niin haluaisin kokea heidän kanssaan vapaan rakastelun niin että tuntisin heidän siemensyöksynsä ja siemennesteensä sisälläni. Kukaan ei varmaan usko kuinka voimakas tämmöinen halu voi naisessa olla, kun on mielenkiintoinen yövieras tai ollaan mökillä ystäväpiirissä – kuten syksyisin mieheni sorsastusporukan kesken. Siellä olen saunan herrasmieshämärässä tai uimassa käydessä antanut miesten kosketella, ja sitä vastaan puolisollani ei ole tuntunut olevan mitään, päinvastoin.

  • Ville says:

   Sattuuhan tuollaista!
   Muut alkoi väsyä juhlimiseen kesäyössä, lähdin itse mökiltä rantasaunalle kun tiesin Aito-kiukaan antavat vieläkin hyvät jälkilöylyt.
   Kaverini vaimo hipsi perässäni saunalle, odoteltuaan ensin että toiset todella väsähtivät. Ja kahden selvän ihmisen flirttailevat katseet illan aikana, vaihtuivatkin kesäyön himokkaaseen rakasteluun.

   • Kalle says:

    Voi Ville, kuinka osuitkaan herkkään paikkaan.

    Juhannuspäivän ilta, sauna taas lämmitetty, mutta väsy iskenyt juhlijoihin. Pystyssä enää isäntä, minä ja vaimoni. Ennen saunaan lähtöä kävin kurkistamassa kuinka lapset nukkuvat yläkerran siskonpedillä. Oikaisin hetkeksi lasten viereen ja heräsin vasta aamulla. Isäntä ja vaimo olivat saunoneet kaksistaan.

    Kuinka hartaasti, isännän tuntien? Vaimo oli kerran sanonut, että mikään ei ole niin seksikäs kuin tahtova mies.

    Tällä olen herkutellut. Kuinka on istuttu lauteilla vierekkäin, kurkisteltu ikkunasta, tuleeko muita. Ei tule. Isäntä on jo tissit tunnustellut, kalu sojottelee, ja kohta jo asetellaan yksissä tuumin penkkiä poikittain, saunavastaa pehmikkeeksi pyllyn alle. Vielä kerran kurkistetaan saunapolulle ja vaimo kuiskaa, “voit laskea sisälle, minulla on pillerit”.

    • Isäntä says:

     Tuo viimeinen lause latistaa. Mieluummin sitä laskee ehkäisemättömään pilluun. Sekös se vielä jälkeenpäin oikein hykerryttää mieltä, kun tietää siementäneensä ilman lupia toisen miehen vaimon riskialttiin emättimen.

 6. Kaiku says:

  Ois se muutes juhlaa.., ottaa samana iltana
  toisen rengastama nuorikko 😉

Kommentoi

top