search
top

Etelän lomalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (141 votes, average: 2.81 out of 5)
Loading...

Olimme vaimon kanssa etelässä rantalomalla, tarkoituksena vain rentoutua ja levätä altaalla. Jo ensimmäisenä aamuna altaalla  huomasin häkellyttävän kauniin urheilullisen muodokkaan tytön. En saanut silmiäni irti hänestä ja pelkäsin vaimonikin huomaavan tilanteen. Tyttöä katsellessa jouduin makaamaan vatsallani aurinkotuolilla, huolimatta selkäni alkavan palamaan. Seuraavina päivinä jäin useamman kerran tytölle kiinni tuijotuksestani ja häveten käänsin katseeni.

Eräänä päivänä vaimoni jäi vielä altaalle, minun lähtiessä hakemaan lisää aurinko rasvaa huoneesta. Huoneemme oli ylimmässä kerroksessa ja hissin eteen alkoi muodostua jonoa. Myös tuo upeavartaloinen kaunis tyttö tuli pikkubikineissään perässäni jonoon. Pääsin ensimmäisenä hissiin ja tyttö tuli seuraavana perässäni. Olin perimmäisessä nurkassa nojaten seinään. Tyttö puristui ruuhkassa eteeni selin minuun. Hänen tiukat pakaransa painuivat uimahousujen verhoamaa etumustani vasten. Koitin ajatuksen voimalla estää alkavaa seisokkiani, tässä surkeasti epäonnistuen. Tyttö liikkui hieman korjaten asentoaan samalla takustaan minua vasten tahattomasti hieroen. Pelkäsin jo laukeavani hänen päälleen ja ihmettelin miten tyttö ei huomaa välissämme olevaa täydessä kunnossa olevaa kyrpää, joka hänen liikkuessaan tuntui puristuvan hänen pakaroidensa väliinkin. Ruuhka alkoi purkautua alempiin kerroksiin. Tyttö pudotti vahingossa avainkorttinsa, kumartuen suorin jaloin poimimaan sitä. Hänen peppunsa painui tiukemmin minua vasten ja pääsin ihailemaan tuota loisteliasta vartaloa! Kerros enää jäljellä, pelkät speedot jalassa ja täysin seisova kyrpäni ulkona uikkareista vatsaani vasten seisoen!! Pienessä paniikissa toivoin, pääseväni livahtamaan huoneeseeni kenenkään huomaamatta.

Äkkiä tunsin sormet puristuvan varteni ympärille! Sormet hapuiluvat pallejani hissin saapuessa perille. Oven auetessa tyttö puristi lukasti mulkkustani vetäen minut perässään. Naapurihuoneen jo puolitutuksi tullut pariskunta tuli käytävällä vastaan katsoen monttu auki tapahtumaa. Tyttö ei välittänyt katseista vaan veti minut päättäväisesti perässään huoneensa ovelle avaten sen yhdellä kädellä.

Huoneessa tyttö työnsi minut selälleni sängylleen aloittaen loistavan suihioton. Hänen käytäessä suutaan ja kättään samanaikaisesti välillä kiveksiä hieroen, pystyin seuraamaan hänen takanaan olevasta peilistä tapahtumaa. Tuossa kyydissä en kauaa kestänyt vaan laukesin voimalla hänen suuhunsa ja kasvoilleen. Tyttö viittasi minut ylös sängystään kasvot spermassa ja kävi puolestaan itse selälleen. Hän painoi kasvoni pilluaan vasten ja annoin parastani pyöritellen kielellä herkimpiä paikkojaan ja käyttelin sormiani samalla.  Kohta olin taas valmis ja nousin ylemmäs työntyen hänen sisäänsä. Hieroin ja nuolin hänen rintojaan ja kourin pakaroita tuntien sormissani kyrpäni painuvan hänen sisäänsä uudestaan ja uudestaan. Nousin ylemmäs päästäkseni ihailemaan tuota vartaloa, josta olin jo päiviä uneksinut. Tyttö pomppasi puolestaan ylös kääntäen selkänsä minulle. Painuin uudestaan häneen pidellen lantiosta työtyessäni voimalla häneen tyttö sai voimakkaan orgasmin pillun kouristellessa lypsäen minut tyhjäksi jo toisen kerran. Tyttö nousi ylös poimi uikkarini lattialta ja työnsi minut mitään sanomatta ulos huoneestaan työntäen uikkarini käteeni. Hämmästyneenä huomasin olevani alasti käytävässä ja vedin äkkiä uikkarit jalkaani vaikka ne eivät minua kokonaan peittäneetkään.

Kipaisin äkkiä huoneeseeni, painuin suoraan suihkuun pesten tytön mehut varrestani. Nappasin aurinkorasvan mukaani ja painuin kiireesti altaalle. ”Siinähän kesti?” Vaimoni tokaisi. ”Joo, kävin suihkussa samalla” sanoin. Levittäessäni aurinkorasvaa vaimoni selkään tyttö tuli myös altaalle. Hän meni aurinkotuolilleen, kuten ennenkin ja alkoi lukemaan kirjaa, kuin minua ei olisikaan. Pettyneenä totesin kaiken palanneen ennalleen.

Pari päivää meni, kunnes jälleen altaalla tyttö nousi ylös ja otti minuun ensimmäisen kerran tiukan katsekontaktin. Hän nyökkäsi kohti altaiden luona olevia vessoja ja suihkuja. Katsoin tuon rasvatun vartalon menevän ja huomasin jälleen jäykistyvöni. Nousin kiireesti ylös, kun vielä kerkisisn ja painuin tytön perään. Pelkäsin vaimoni tajuavan mitä on tekeillä, kun niin kiireesti lähdin hänen peräänsä. Vaimoni makasi kuitenkin silmät kiinni rauhallisena paikallaan….

Yksi kommentti viestissä: “Etelän lomalla”

  1. Jussi says:

    Tämä oli lyhyt ja hieman hätäinen kertomus.Itse olin aikanaan lomallani kahden upean naisen “orina” melkein koko loman.Kyse oli miehen uudesta vaimosta ja teini tyttärestä,joita mies ei huomioinut riittävästi.

Kommentoi

top