search
top

Opettaja poikuutta poistamassa 2/2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (75 votes, average: 3.11 out of 5)
Loading...

…jatkoa Istuin paikallani jännittyneenä, tulevaa ehkä vähän pelätenkin. Opettajani tuli edessäni olevan paikantyöpöydän reunalle istumaan. ”No? Kaivahan kirja ja vihko esiin, niin aloitetaan”. Sekavin tuntein tein työtä käskettyä. Aloin hieman pettyneenä tehdä tehtävääni. Opettaja neuvoi ja osoitteli karttakepillä tehtäviä. Hänen istuessa pöydällä hänen jalkansa olivat tuolilla. Katsetta kohottaessani näin suoraan hänen mustan hameensa alla olevat punaiset pienen pienet stringit. Jumituin täysin tuosta kiimaisesta näystä.  Kohottaessani katsettani opettaja tuijotti tiukasti takaisin. ”No? Mikä siinä kestää?”. En saanut sanaa suustani . ”Katotaanhan vielä se b-kohta” hän rikkoi lumoukseni osoittaessaan kirjaani karttakepillään. Yritin koota ajatuksiani siinä onnistumatta. ”No minä autan vähän. Teet sitten loput itse.” Opettaja nousi pöydältä kumartuen puoleeni. Katseeni oli vihkossa mutta mieto hajuveden tuoksu sai kääntämään katseeni häneen. Näin suoraan avonaisesta kaula-aukosta pyöreät rinnat laadukkaiden rintaliivien verhoamana. ”Tuleeko siitä mitään?” Hän sanoi. Sain katseeni irti rinnoista kohdaten opettajani katseen ja hymyn lähietäisyydeltä. Opettajani tarttui minua hellästi leuasta kumartuen puoleeni antaen ensin varovaisen kokeilevan suudelman jatkaen siitä töydelliseen kiimaiseen suuteluun. Hän nousi ylös riisuen paitansa. Opettajani työnsi työpöytäni sivuun istuen  hajareisin syliini. Hän ohjasi käteni rinnoilleen hieroen lantiotaan minua vasten. Opettajani riisui rintaliivinsä painaen kasvoni rintojensa väliin. Kourin hänen takamustaan suudellen kiihkeästi rintojaan. Opettaja nousi sylistäni riisuen minun paitani. Hän polvistui eteeni avaten farkkuni. Hän auttoi housuni pois jaloistani riisuen minut täysin alastomaksi. Opettaja aloitti elämäni ensimmäisen suihinoton, ja mikö suihinotto se olikaan! Hän otti penikseni kokonaan suuhunsa, pyöritelleen kieltään samalla ympäri kyrpääni. Hän myös veteli vartta kädellään samalla. Ei mennyt kauan, kun laukesin opettajani suuhun. Opettaja nieli lastini antaen perään kielisuudelman, jossa maistoin edelleen spermani. ”No tulihan siitä valmista. Pitänee kuitenkin tehdä lisätehtäviä, ennen kuin olen tyytyväinen”. Opettajani riisui stringinsä ja istui hajareisin syliini hieroen pilluaan edelleen seisovaa kyrpääni vasten. Kohta hän ohjasi kyrpäni sisäänsä ja alkoi keinumaan päälläni. Tällä kertaa kestin hieman pidempään. Hetken kuluttua hän nousi päältäni ja kääntyi. Kimposin pystyyn ja painoin opettajan selästä vatsalleen viereistä pöytää vasten. Työnnyin häneen takaa lantiosta pidellen. Pannessani katselin tuota upeaa aikuisen naisen vartaloa. Yritin parhaani mukaan olla tulematta, mutta hetken päästä alkoi päässä asti humisemaan orgasmin lähestyessä. Opettaja nousi kiireesti pystyyn ja pettyneenä ihmettelin tilannetta. Opettajani kääntyi kuitenkin selälleen pöydän päälle makaamaan levittäen jalkansa. Painuin uudestaan hänen sisälleen upeata vartaloa katsellen ja miten kyrpäni työntyi häneen uudelleen ja uudelleen. Hieroin hänen rintojaan ja kohta hän kiemurteli orgasminsa kourissa. Supisteleva pillu kouristellen lypsi kyrpääni saaden myös minut laukeamaan ensimmäisen kerran naisen sisään.

Huohottaen kumarruin nuolemaan opettajan rintoja yrittäessäni vetäytyä hänestä. Nainen kuitenkin puristeli varttani pimppinsä lihaksilla, tehden lähes mahdottomaksi vetäytyä. Tämä sai minut kiemurtelemaan ja työntämään aina uudestaan pohjaa. Nainen nauroi ääneen yrityksilleni tehden saman aina uudestaan. Lopulta hän päästi minut ulos, jolloin rojahdin tuolille voipuneena. Nainen tuli vielä voipuneena syliini hetkeksi suukotellen vartaloani tullessaan.

Koulussa emme enää udelleen tätä tehneet, mutta usein koulun jälkeen hyppäsin hänen wartburginsa kyytiin. Aikaa myöten ja koulua vaihtaessa kerrat vähenivät loppuen lopulta kokonaan.

Kommentoi

top