search
top

Opettaja poikuutta poistamassa 1/2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (66 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...

Tarinasta tuli kirjoitettuna pitkä, joten jaan sen kahteen osaan. Seuraava tarina on tosi ja omalle kohdalle sattunut. Nimeä en tietenkään paljasta. Ehkä hän lukee tämän ja tunnistaa itsensä tapahtumista. Mukavat muistot jäivät noista ’90 luvun tapahtumista:

Ylä-asteen 9. Luokalla oli kaunis n.30v naisopettaja historiassa. Hänellä oli upea hoikka vartalo silmälasit ja lyhyt tumma polkkatukka.

Hänen luokkaansa mentiin kapeaa ja ehkä n. 5m pituista käytävää pitkin. Olimme aina ruuhkautuneet tähän kapeaan käytävään istumaan. Opettajan tullessa paikalla nousimme seisomaan käytävän laidoille. Monesti hän avainta lukkoon laittaessaan kumartui hetkeksi lukkoa kohti tarjoten kauempana oleville maisemat ja kohdalle sattunut sai opettajan takamuksen etumustaan vasten. Ymmärrettävästi tuolle paikalle oli usein ruuhkaa.

Itse pääsin usein tuohon paikkaan, mutta jos olin toisena jonossa huomasin opettajan kääntyvän hieman tarjoten minulle usein tuon pienen ”sylitanssin”.

Minulla oli kerran myös käsi murtunut, jolloin hän istui viereeni tekemään muistiinpanoja. Painoin varovasti reittä hänen reittään vasten. Alkuun opettaja säpsähti vetäen jalkaansa kauemmaksi. Hetken päästä hän kuitenkin vastasi painamalla takaisin. Seuraavalla viikolla koetta tehdessä  hän kierteli luokassa tarkkaillen oppilaiden vastauksia. Kohdallani hän kumartui taakseni. Tunsin hänen rintansa selkääni vasten, kätensä nojasi yläreiteeni ja hänen huulensa hipaisivat korvaani kuiskatessaan oikean vastauksen kysymykseen! Sykkeeni kiihtyi aina fyysisessä kontaktissa tuohon naisopettajaan. Tällä kertaa sain kuitenkin lähes kivuliaan voimakkaan erektion ja hengitykseni kiihtyi välittömästi huohotukseksi, jonka koitin parhaani mukaan salata. Opettaja jatkoi matkaansa luokan eteen kumartuen matkalla vielä tutkimaan edessä istuvan vastausta. Tuossa tilanteessa opettajan pyöreä takamus kohti minua meinasin räjähtää housuihini. Opettaja meni luokan eteen tarjoten minulle katseen ja hymyn, joka osoitti hänen tietävän tarkalleen minkä vaikutuksen hän oli tehnyt minuun. ”Palautetaan kokeet alkaen takanurkasta” hän sanoi osoittaen minua. Olin juuri saanut hengityksen tasaantumaan, mutta seisokki oli edelleen täydessä mitassaan farkuissani. Vedin hädissäni t-paidan housuistani ja molempia paitoja niin alas, kuin mahdollista. Punaisena kävelin luokan eteen koetta palauttamaan. Opettaja virnuili minulle luokan eteen mennessäni. Hän selvästi kiusoitteli tahallaan. Tunnin jälkeen jouduin menemään välittömästi helpottamaan oloani.

Taas vierähti viikko ja odotin malttamattomana historian tuntia. En päässyt jonossa etumaiseksi, mutta kokeita palauttaessaan hän istui pöytänsä reunalla ojentaen papereita aakkosjärjestyksessä. Kohdallani hän istui osin papereiden päällä. Seisahduin viereen odottamaan hänen nousevan pois papereiden päältä. ”No, otahan kokeesi” hän sanoi ääneen jakaessaan kokeita toisella puolella luokkaa istuneille. Opettaja nosti hieman takamustaan jolloin jouduin työntämään käteni hänen perseensä alle, tuntien kiinteän pakaran kättäni vasten. Reaktiota ei varmasti ole vaikea arvata, joten kipaisin kiireesti paikalleni. Tuon tuplatunnin  toisella puoliskolla tehtäviä tekiessäni hän tuli luokseni, kyykistyen viereeni auttamaan tehtävissä. Hänen kätensä nojasi kuin sattumalta yläreiteeni aiheutten jo päivän toisen erektion. Penikseni sattui olemaan samassa lahkeessa opettajani käden kanssa. Kyrpäni saavuttaessa täyden mittansa osui se hänen sormiinsa. Opettajani ei häkeltynyt lainkaan, vaan hän hieroi helläsi sormillaan kyrpääni jatkaen ohjeiden antamista tehtävääni. Juuri kun olin valmis laukeamaan hän nousi ylös siirtyen seuraavan oppilaan luokse.

Kellon soidessa pakkasimme reppuja valmiina lähtemään kotiin. ”Joudatko sä jäämään hetkeksi? Jatkettaisiin vielä siitä mihin jäätiin, ja tehdään samalla valmiiksi?” Häkeltyneenä en saanut kunnolla sanaa suustani. Käheästi sain kuiskattua, että ”joo”. Muiden lähdettyä hän kävi laittamassa oven lukkoon. jatkuu… seuraavassa osassa itse asiaan

2 kommenttia viestissä: “Opettaja poikuutta poistamassa 1/2”

  1. Madclown says:

    Hyvää kerrontaa. Mut tositarina, en usko

  2. Niin varmaan says:

    juupa, juu..tositarina my ass ..

Kommentoi

top