search
top

Avomiehestä homoksi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (42 votes, average: 2.74 out of 5)
Loading...

Oli kulunut viikko siitä, kun vaimoni yllätti minut kolmen mustan koripalloilijan pantavana. Hän näki minun tulevan ilman käsiä kiimasta sekaisena.

Pettäminen on pettämistä miestenkin leluna ollessa, joten hiljaiseloa on riittänyt…

Nyt heti seuraavana viikonloppuna vaimo alkoi valmistautumaan iltaan. Hän meikkasi huulet punaisella ja laittoi pikkuisen topin ja todella lyhyen minihameen korkeiden piikkarien kanssa. Täydellisen herkku ilmestys sai minut yrittämään lähestymistä. Hän kuitenkin tuuppasi minut voimalla ja raivolla kauemmaksi. Jäin siis perästä ihmettelemään, mihin hän tuon näköisenä menee. Vaikka taisinkin arvata…

Olin jo nukkumassa taksin kurvatessa pihaan. Katsoin ikkunasta, kun tyttöystäväni nousi autosta kerrostalon kokoisen miehen kanssa. Mustasukkaisena ryntäsin eteiseen vastaan. Yritin käydä kimppuun, mutta mies painoi yhdellä kädellä minut seinää vasten. Otin kaksin kösin hänen paksusta käsivarrestaan kiinni yrittäen päästä irti. Mies kuitenkin pysyi järkähtämättä paikallaan, kuin minua ei olisikaan. ”Hähä! Vai tällänen vitun rääpäle. Näytäs Jenni taas sitä pilluas” Jenni pyllisti kuuliaisesti miehelle. Hänen lyhyt hameensa nousi ylös Jennin kumartuessa paljastaen paljaan pillun. ”Jenni! Mihin sun pikkarit..” yritin kysyä. Äijä painoi mut lujemmin seinää vasten kurkusta saaden lopun lauseesta hukkumaan kähinään. ”Mun taskuun! Kerään niitä kaikilta ketä panen” äijä hörötti. Samalla hän työnsi sumeilematta sormensa Jennin pillun ”vieläkin märkänä!” Hän hieroi vaimoni mehuista liukasta sormeaan nenäni alla ”vittu suu auki!” Avasin suuni käskyn mukaan äijän runnoessa pienen mulkun paksuisen sormensa kurkkuuni. Maistoin vaimoni mehut sormesta ja jotain minkä epäilen olleen hänen spermaansa. Hän runnoi hetken sormeaan kurkkuuni. Yllättäen hän päästi irti painaen minut polvilleen eteensä pidellen hiuksista mua paikallaan. Jenni polvistui viereeni avaten miehen farkkuja ja kaivoi suuren peniksen esiin. Jenni aloitti upean näköisen suihin oton joka sai minut kateelliseksi. En kuitenkaan uskaltanut sanoa enää mitään. Varsinkin kun minulla oli jo pidemmän aikaa ollut täysi seisokki päällä. Yllättäen mies tuuppasi Jennin kauemmaksi! ”Sun vuoro. Suahan tänne tultiin katsomaan. Sitä paitsi se sai jo” mies sanoi työntäessään kyrpänsä syvälle suuhuni. Jenni konttasi viereeni. ”Noni hintti. Taas kyrpä huulessa. Sähän oot oikea lutka kun joka viikko eri mies ja parhaina kolmekin kerralla. Ime sitä  HUORA!” Jenni sähähti. Otin kyrvän varresta kiinni ja runkkasin miestä samalla, kun imin. Kohta tunsin jo suolaisen tipan kielelläni. Samalla mies tempaisi minut ylös ja tuuppi makkariin taivutti minut vatsalleen sängyn päälle. Mies veto kalsarini alas, pois jaloistani ja työnsi ne vielä takkinsa taskuun, jossa näin myös Jennin punaiset pikkarit. Jenni oli hakenut vaseliinin samalla ja kauhusta  kankeana (ja vähän kiimastakin) en uskaltanut liikkua mihinkään. Odotin jalat lattialla vatsa sängyllä tulevaa. ”Käys viereen”ukko käskytti Jenniä osoittaen tälle paikkansa vieressäni. Jenni kävi siihen kuuliaisena miehen mennessä Jennin taakse työntyen hitaasti häneen. Katsoin Jennin nauttivaa ilmettä edessämme olevasta kokovartalopeilistä. Mies kuitenkin lopetti melko nopeasti siirtyen taakseni. Jenni työnsi nopeasti vaseliinia perseelleni. ”Vittu täällä käytettävät liukkarit tulee sun pilkusta, pannaan ketä vain” Jenni säpsähti kauemmaksi miehen alkaessa työntyä minuun. Se tuntui taivaalliselta. Kivun ja nautinnon tasapaino tuon suuren kyrvän työntyessä minuun yhä syvemmälle. Jenni istui lattialla takanamme räjähtäen nauramaan. ”Vittu toi pikkuhintti tulee jo! Heti ekalla työnnöllä!” Jenni kaivoi nopeasti puhelimen ottaen kuvia. Kyrpäni valutti kiimalimojaan lattielle Jenni kerätessä osan käteensä ja työntäessään sormensa suuhuni. Kiimasta sekaisin imin ja nuolin hönen liukkaita sormiaan. Edes se, että minua kuvattiin miehen pantavana ei hiljentänyt kiimaani, vaan yritin työnnellä takaisinkin. Katsoin peilin kautta voimakasta miestä ja itseäni pantavana. Jenni ottelu selfieitä me taustalla, kuvasi peilin kautta ja joka suunnalta. Hän meni taaksemme lattialle vetäen käteen minulta ja kun hän otti kyrpäni suuhunsa laukesin todella voimalla. Perseeni sykki imien myös panijani kyrpää tyhjäksi. Hän laukesi karjahtaen sisääni. Valuttaen loput Jennin kasvoille hänen ollessa vielä nuolemassa munaani.

Ukko läimäytti kipeästi perseelleni vetäen housut jalkaansa ja kaivaessa lompakkoa taskustaan. ”Viiskymppiähän me sovittiin?” Ukko kysyi Jenniltä. ”Kyys mut menköön nyt tolla, kun ei tosta mihinkään ole. Sai seisokin jo kun painoit seinälle ja tulikin jo vähän heti ekalla työnnöllä.” Makasin naituna ja voipuneena ja häväistynä edelleen sängyllä ukon painuessa ovesta ulos. ”Vittun siitä! Sä nukut sohvalla” Jenni tiuskaisi.

Yksi kommentti viestissä: “Avomiehestä homoksi”

  1. Madclown says:

    Iha jees, vaik kirjotusvirheitä

Kommentoi

top