search
top

Ensi kertaa homona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...

Vaimoni oli ostanut meille kylpyläviikonlopun vuosipäivämme kunniaksi. Itse en kovin innostunut ajatuksesta viikonlopun mittaisesta likoamisesta hotellissa. Vaimolleni en ajatuksiani ilmaissut, vaan kiitin lahjasta suudelmalla, joka johti upeaan seksiin. Kohdallamme seksi on tosin aina ollutkin upeaa. Molemmat olemme urheilullisia kiinteitä kolmekymppisiä, harrastuksemme ollessa yhteiset hetket lenkkipoluilla tai vaeltamassa. Sovimme siis hyvin yhteen fyysisesti. Molemmille olisi myös ”vientiä”. Kumpikaan ei ollut langennut vaan keskinäinen luottamuksemme on hyvin perusteltua.

Ensimmäisenä iltana aika kylpylässä alkoi jo tuntumaan paremmalle. Pyöräretki lähialueelle, uiminen ja sauna puolestaan rentouttivat mukavasti. Vaimoni oli varannut myös hieronnan saunan jälkeen.

Saavuimme yhdessä hieman hämärään huoneeseen, jossa hiljaa soiva rauhallinen musiikki ja upea tuoksu valtasi aistimme. Huoneessa oli kaksi hierontapöytää ja kaksi rotevaa valkoisiin pukeutunutta hierojaa. Toinen oli huomioita herättävän kaunis nainen ja mies puolestaan oli kuin veistos. Heteromiehenä koin jopa pienen kateuden piston. Tämä ei ole itselleni lainkaan tyypillistä, mutta nyt kerrankin oli edessä pari, jolle taisimme molemmat kalveta. Vaimoni tervehti iloisesti hierojia, jotka osoittivat paikan vaatteille ja poistuivat itse verhon taakse odottamaan.

Hieman hämmennyin vaimoni riisuutuessa kokonaan. ”Hih, kulta! Kalsarit pois. Ei kokovartalohieronnassa olla vaatteet päällä”. No eipä siinä. Vaatteet pois ja tiskille. Hierojat saapuivat takaisin ja peittelivät pyyhkeellä alastomat vartalomme. Vaimoni oli tietysti mennyt vatsalleen, mutta itse ajatuksissani selälleni. Tuon kauniin hierojan saapuessani alastoman vaimoni luokse, sai tuo seksikkyyden kasauma kaluni lähes heräämään! Kirosin mielessäni selälleen jäämistä, mutta mieshieroja onneksi pelasti tilanteen. Hän laittoi taitellun pyyhkeen lantioni yli ja aloitti hieromalla pohkeista. Katselimme vaimoni kanssa hymyillen toisiamme silmiin nauttien hieronnasta. Kyseessä ei ollut mikään kova urheiluhieronta vaan mukava rentouttava pitkin liikkein tapahtuva juuri sopivan voimakas.

Ei mennyt kauaa, kun vaimoni alkoi hengittää syvemmin ja silmät näyttivät raskailta. Hän näytti todella kauniilta raukeana lähes unessa. HÄTKÄHDIN. Hieronta oli edennyt reisien yläosaan, jolloin mies osui herkimpiini! Hän kuitenkin jatkoi normaalisti välittämättä vahingosta. Vaimoni katsoessa rauhoittavasti suoraan silmiini äijä siirsi kämmensälällään penikseni toiselle puolelle alavatsaa ja jatkoi normaalisti toisen reiden parissa. Nämä muutamat kosketukset saivat yllätyksekseni miehuuteni heräämään lähes täysin!! Kiusaantuneena vilkaisin vaimoani, joka oli onneksi juuri silmät kiinni. En ikinä ollut ollut näin lähellä Toista miestä! Toivoin sydämessäni, ettei vaimoni huomaisi. Vielä parin hipaisun jälkeen, hieroja havahtui tilanteeseen korjaten pyyhkeen paremmin ja siirtyi pääni ylle hieromaan rintaa ja niskoja.

Naishierojan kireä perse heilumassa valkoisissa tiukoissa housuissa kasvojeni edessä alaston vaimoni hänen hierottavanaan ja hyvältä tuntuvat kädet rinnallani eivät juuri auttaneet enää kiihottunutta mieltäni. Umpiheterona tilanne oli äärimmäisen oudon ja kiusallisen tuntuinen. Äijä tuntui vihdoin tajuavan piinani viitatessaan minut vatsalleni.

Mies hieroi todella rentouttavasti jälleen jalkojani ja pyyhe peitti turvallisesti perseeni. Vaikka olin jo hieman rauhoittunut, herkistyin uudelleen hänen lähestyessään jälleen yläreisiä. Hänen peukalonsa hieroivat nivusiani, sivuten pallejani toistuvasti. Myös väliliha sai hetkittäin oman hellän osumansa! Aloin kiihottua tosissani, kun ukko siirtyi vihdoin alaselän pariin. ”Ehkäpä se oli kuitenkin vahinko” mietin. Hieronta eteni alaselästä pian pakaroihin levittäen pakaroita. Hieronnan keskittyessä koko lantion pakaroiden ja takareisien alueelle annoin sen kuitenkin jatkua. Vaimoni vaikutti nukahtaneen viereiselle pöydälle.

Kädet vaelsivat jakuvasti useammin nivusissa ja pakaroilla. Muutaman kerran peukalot kulkivat suoraan reikäni yli ja painoivat jo hieman tukevammin kivesten ja reiän väliseltä alueelta. Penikseni seisoi alaspäin reittäni vasten ja kohta miehen kädet eivät enää kulkeneetkaan vain yli. Hän tarttui selkeästi kiinni ja veti muutaman kerran edestakaisin! Kiimassani vain huohotin ja kohotin persettäni hieman. Kädet siirtyivät kuitenkin pieneksi pettymykseksi jälleen persettäni hieromaan. Tällä kertaa myöskään pyhimpäni ei jäänyt vain ohitetuksi. Hänen peukalonsa painui hierontaöljyn liukastamana hieman sisääni!! Päästin hämmästyneen ynähdyksen ja hän vastasi siihen selkeällä nuolaisulla perseestäni. Kohotin kiimasta sekaisin jo selkesti lantiotani pöydältä miehen painellessa sormiaan sisääni, muiden sormien hieroessa pallien takaista aluetta toisen käden tarttuessa täydessä kunnossa olevaan kyrpääni.

Kohta hän kuitenkin käänsi minut taas selälleni. Hän laski housujaan paljastaen suuren kyrpänsä. Sen hän toi suoraan kasvojeni eteen. Pelästyneenä puristin huuliani yhteen. ”NOH” ukko murahti ja tarttui leuastani kiinni. Tämä sai minut aukaisemaan hämmästyksessäni ja pelästyneenä suuni! Palasin hetkessä kiimasta huolimatta tähän maailmaan! Ei hitto! Nyt jos vaimo herää se tappaa mut ja kaikki muutkin täällä!! Päästin siis suosiolla ilman uutta käskyä kyrvän suuhuni. Pehmeän terskan painuessa kitalakeeni ja jäykän peniksen liikkuessa huulteni välissä, sain ihan uuden kiihottavan ulottuvuuden seksiin. Imin sen minkä pystyin ja ymmärsin täysin vaimoani, joka rakasti antaa suuseksiä. Maistoin kohta suolaisen tipan suussani, jolloin hieroja vetäytyi suustani, aloittaen puolestaan itse imeä. Hän imi jopa vaimoani taitavammin hieroen samalla persettäni sisältä päin! Hän myös levitti pakaroitani ja reikääni välillä päälläni alastomana 69:ssa maaten. Hänen kiihottava painonsa naulasi minut paikoilleni. Vain jalkani sain nostettua samoin kuin vaimonikin tekee tuossa asennossa.

Petyin äijän noustessa päältäni ja lopettaessa hoitoni! Juuri tuntui kuin olisin jo hetkessä ollut laukeamassa. Hän osoitti paikkani selällään ja poikittain pöydällä.

Käännyin poikittain pöydälle nostaen jalat koukkuun reidet vatsaani vasten kuin akat, joita olen pannut samoin. Odotin jännittyneenä hierojan mennessä paikalleen. Hän levitti vielä öljyä perseelleni ja kyrvälleen. Katsoin miehen upeata vartaloa ja leveätä rintakehää hänen terskansa painuessa vasten jos sormin avoimeksi hierottua reikääni. Yllätyin kivusta hänen kyrpänsä painuessa syvemmälle sisääni. Mies painui päättäväisesti varovasti pohjaan asti. Muutaman työnnön jälkeen kipu helpotti ja nautinto täytti mieleni kokonaan. Kiimalimaa valui täydessä kunnossa olevasta kyrvästäni vatsalleni. Naulitsin katseeni hierojani silmiin kaverin pannessa niin lujasti, että pöytä notkui allani otin kaksin käsin kiinni pöydän reunasta, eittei hän panisi mua yli kapean hierontapöydän. Hetken päästä hän nosti katsettaan ja hymyili leveästi. Huolimatta kiimasta ja siitä, että olin juuri tulossa seurasin hänen katsettaan. Vaimoni makasi edelleen viereisellä pöydällä vatsallaan tuijottaen tiiviisti panijani silmiin. Vaimoni nuolaisi huuliaan, samalla kiinteää rintaansa hyväillen. Selvästi flirttaillen minua nussivalle adonikselle. Vaimoni hieroja oli ilman yläosaa hieroen öljyn liukastamilla rinnoillaan ja vartalollaan vaimoni selkää.

Pääni roikkuessa pöydän toisella puolella hierojan pannessa minua toiselta puolelta, laukesin täysin ilman käsiä. Siirsin katseeni takaisin lihaksikkaaseen vartaloon joka oli rynkyttänyt jo hyvän tovin persettäni. En tiedä kauanko vaimoni oli touhuamme seurannut, mutta nyt lauettuani tajusin pöydän pitävän sellaista ryskettä, että sen täytyi kuulua myös naapurihuoneeseen. Itsekkin olin uikuttanut kiimassa, kuin pikkutyttö.

Puna nousi poskilleni muustakin kuin kiimasta. Äijä otti spermaani vatsaltani ja tunki sperman liukastamat sormensa syvälle suuhuni pakottaen minut imemään niitä samalla, kun vetäytyi minusta. Mies kiersi pöydän tullen pääpuolelleni. Hän työnsi sumeilematta kyrpänsä syvälle kurkkuuni saaden minut kakomaan hädissäni. Pääni roikkuessa reunan yli näin hierojani puristavan naiseni rintoja ja suudellen häntä samalla kun pani suutani.

”TÄNNE” kajahti miehen käsky! Säpsähdin ja hyppäsin vaistomaisesti hänen polvilleni hänen osoittamaansa paikkaan eteensä. Tällä välin hän oli jo ehtinyt työntää työ ison melansa vaimoni suuhun, joka hellästi lutkutti ja nuoli sitä. Miehen paksut hierojan sormet seikkailivat vaimoni jälkovälissä saaden vaimoni kiemurtelemaan kiimasta.

Päästyäni hämilläni paikalleni hierojani otti minua hiuksista tunkien jälleen kyrpänsä syvälle nieluuni. Kaoin hädissäni yrittäen työntää itseni hieman kauemmaksi hänen reisistään painaen. Onneksi tunsin kohta sykkeen huulieni välissä miehen tullessa osin suuhuni ja ruikkien loput spermat pitkin kasvojani. Voimakkaan hierojankin voimat hellittivät hänen lauettuaan ja horjahdin taaksepäin istualleni lattialle. Vaimoni imi ja nuoli vielä hellästi viimeiset tipat tuosta jättimelasta. Vaimoni hieroja puolestaan istui sohvalla alasti laueten juuri omin käsin.

Molemmat hierojat pukeutuivat nopeasti minun vielä huohottaessa raukeana ja häpeissänikin.

Meneekö huoneen piikkiin? Kysyi mieshieroja. Hän oli jo täysissä pukeissa virkailme päällä. ”Joo, laita vaan” sanoin. Etsin kiireessä ja pikku paniikissa housujani ja niiden taskussa olevaa tunnistinlätkää. Piippasin tuon kulkulätkän hierojan koneessa. Kiireellä vedin vaatteita päälle huomatessani olevani viimeinen ja edelleen alasti. Tuntui myös paine päästä äkkiä johonkin muualle. Ryntäsin kiireesti ovesta ulos vaimoni seuratessa rauhassa perästä. ”Kulta, mihinkä nyt on kiire? Äsken näytit niin nauttivan” -vaimoni naljaili perässä tullessaan. Painuin mitään sanomatta hissiin ja kohti huonettamme. Matka tuntui pitkältä ja tuntui kuin ihmiset tuijottaisivat ja tietäisivät mitä juuri tapahtui. Hississäkin nuori pari tirskuin ja käänsi selkänsä. Vaimoni puolestaan yllätti nopealla liikkeellä työntäessään kätensä housuihini ja sormen suoraan edelleen liukkaaseen pyllyyni! Koitin kiemurrella huomaamatta tilanteesta ja puristaa pakaroita yhteen. Vaimoni oli kuitenkin päättäväinen työntäessään rintansa kiinni kylkeeni ja sormettaessaan minua. ”Mikäs nyt? Tiän että tykkäät” -hän kuiskasi nuolaistessaa poskeani. Onneksi hissi pysähtyin kikattavan nuorenparin kiiruhtaessa ulos. Matkan jatkuessa ylös vaimoni otti sormensa sisältäni, nuolaisten pitkän lipaisun poskeltani jatkaen suoraan suudelmaan. Suudelma maistui oudolta! Ihan kuin selkeästi spermalta! Vaimoni katsoi syvälle silmiini kääntäen pääni hissin peiliä kohti. HELVETTI! Hierojan spermojen loput valuivat edelleen pitkin kasvojani, osan valuessa kulmakarvoista ja parrastani. Saavuimme omaan kerrokseemme. Olin niin sekaisin, että en tajunnut meidän saapuneen perille. Vaimoni työnsi minut ulos hissistä läimäisten samalla todella kovaa perseelleni. ”Hyvä perse sulla on. Siis tommoseksi homoksi”  ”Varmasti sille käyttöä löytyy homopiireissä”- vaimoni velmuili, hämmentyneen vanhemman pariskunnan häkeltyneenä tilannetta seuraten

3 kommenttia viestissä: “Ensi kertaa homona”

  1. Ainavalmis says:

    Moi todella hyvä kiihottava kokemusta on ollut vuosia sitten silloisen vaimoni kanssa. olen Bi

  2. jokke says:

    ihan kiva ujuttu ja toivoakseni tosi

  3. Pissizz says:

    Jes, hyvää matskua. Pissaleikkejä mukaan vielä, pliis 🙂

Kommentoi

top