search
top

Valtiatar ja orja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 2.86 out of 5)
Loading...

Valtiatar ja orja

 

Orjaa jännitti kovasti. Hän oli juuri laittanut viestin eteenpäin Valtiatarelle joka etsi orjaa. Kun orja sai vastauksen ja hyväksynnän päästä palvelemaan palvomaan Valtiatarta, oli yksi hänen toiveistaan täyttynyt. Valtiatar ylitti kaikki odotukset mitkä orjalla oli ollut. 

 

Valtiataren antamat tehtävät toivat orjasta esiin ihan uusia puolia, hänelle itselleenkin. Aikaisemmin orjan itsetyydytys oli ollut nopeaa ja kärsimätöntä suorittamista. Valtiataren käskystä se muuttui hitaaksi nautinnoksi, jos Valtiatar antoi siihen luvan. Oman sperman syönti oli orjalle hankalaa aluksi orgasmin jälkeen kun kiima laski. Nyt Valtiatar osasi kuitenkin käsitellä orjaa niin ettei kiihotus heti orgasmin jälkeen laskenutkaan vaan tehtävän suorittaminen toi orjalle hurjasti mielihyvää.

 

Mitä pidemmälle koulutus eteni Valtiataren ohjaksissa, sen paremmaksi palvelijaksi orja tuli. Nöyryyttävät tehtävät Valtiataren käskystä toivat yhä enemmän tyydytystä ja isompia lasteja.

 

Valtiatar itse oli uskomattoman kaunis nainen jonka käytöksestä ja sanoista tuli helposti selväksi hänen intohimonsa hallitsemista ja dominointia kohtaan. Valtiataren taidot käsitellä ihmisiä ja erityisesti orjaa tekivät orjaan suuren vaikutuksen. 

 

Kun aikaa kului ja orja pikkuhiljaa näytti olevansa Valtiataren luottamuksen, huomion ja ajan arvoinen, koitti etäorjuuden jälkeen ensimmäisen livetapaamisen aika. 

 

Ensimmäinen tapaaminen kului tiukkojen sääntöjen mukaan. Orja varasi hotellihuoneen kahdelle henkilölle, meni huoneeseen ensin ja riisuitui täysin alastomaksi. Ainoa orjan asuste oli huppu jossa ei ollut silmänreikiä. Orja asettui keskelle huonetta polvilleen, hetken päästä huoneen ovi avautui ja Valtiatar astui sisään. 

 

Ensimmäiseksi orja huomasi että Valtiatar tuoksui taivaalliselta, toisena asiana sen että Valtiattaren ääni oli jumalainen. 

 

Valtiatar astui orjan eteen ja käski hänen puhdistaa Valtiataren kengät ja jalat kielellä. Orja teki työtä käskettyä ja vaikka hän tai Valtiatar eivät olleet koskeneet hänen penikseen, oli orja kivikova. Kun Valtiatar oli tyytyväinen käski hän orjan kontalleen ja asetti orjan anukseen pienen anustapin. Orja hieman vaikeroi koska se oli ensimmäinen kerta hänen anukselleen. 

 

Tämän jälkeen Valtiatar käski orjan seisomaan, laittoi yhden sormen leuan alle, toisen käden laski orjan kivikovan peniksen päälle ja kuiskasi orjan korvaan hennosti “tule”. Orja suorastaan räjähti Valtiataren jalkojen päälle. Valtiatar nauroi hieman ivallisesti. Tämän jälkeen Valtiatar istui hotellihuoneen sängylle ja käski aloittaa puhdistuksen uudestaan. Kun puhdistus oli tehty, laittoi Valtiatar korkokengät jalkaansa ja poistui. 

 

Orja odotti 15 minuuttia että sai poistaa hupun. Näkemättä Valtiatarta ja yhdellä hänen kosketuksellaan orja oli saanut elämänsä orgasmin.

Yksi kommentti viestissä: “Valtiatar ja orja”

  1. AseenKantaja says:

    Hyvä Valtiatar Baroness, Nöyrät kiitokset kertomuksesta, johon niin helppo samaistua. Teidän palvelualtis AseenKantaja

Kommentoi

top