search
top

Pizzalähetti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (100 votes, average: 2.38 out of 5)
Loading...

Oli tavallinen viikonloppu lauantai ja makoilin sohvalla katsellen netflixistä elokuvia. Jossain vaiheessa iltapäivällä minulla tuli nälkä ja muistin että lähistölle oli avattu uusi pitseria. Ilmaisjakelupostien seasta löysinkin tuon pitserian mainoksen ja päätin soittaa tehdäkseni tilauksen. Puhelimeen vastasi suomea murtaen puhuva mies ja kyseli mitä haluan tilata. “yksi meatlover kiitos” sanoin ja annoin osoitteeni mihin pitsan voisi toimittaa.

Vartin kuluttua ovikello soi! Avasin oven ja ulkopuolella seisoi pitsalähetti…voi helvetti! Se oli ennestään tuttu musta kongonmies eli Abu joka aiemmin teki minusta mustaa munaa haluavan huoran! En saanut sanaa suustani kun Abu astui sisään pitsani kanssa ja virnisti samalla kun sanoi että täälä oli se meatlover. Täälä todellakin oli SE “meatlover” ja kiimani nousi heti ja todennäköisesti myös Abu huomasi sen! ” 12 euroa ja tipit tuun hakemaan myöhemmin! Sun kannattaa alkaa valmistamaan itseäsi, mun työ loppuu kahden tuntin kuluttua!” Abu sanoi. Maksoin pitsan ja vastasin vain että “selvä”. Mies lähti ja jäin seisomaan eteiseen pitsalaatikko kädessäni.

Kiimani vyöryi kuin tsunami ja nälkä unohtui heti. Jätin pitsan keittiön pöydälle ja suuntasin kylppäriin suihkuun. Pesin itseni huolellisesti joka puolelta ja ajoin kaikki karvani pois, koska tiesin että kohta Abu tulisi hakemaan tippinsä ja halusin vain palvella tuota mustaa rakastajaani. Olin niin keskittynyt laittautumaan että en huomannut ajan kulua ja juuri kun olin saanut kuivattua itseni ja puettua päälleni korsetin ja mustat stayupit niin silloin ovikello soi! Katsoin ovisilmästä ja näin tulijan olevan Abu, avasin oven ja päästin miehen sisään, samalla toivoen ettei kukaan naapureista näkisi vierastani…tosin ei sillä varmaan isoa merkitystä ollut koska koko rappu varmasti tiesi minun olevan kiimainen narttu, koska olin viimeksi ollut sen verran äänekäs mustien miesten minua naidessa että yläkerran puolikuuro mummokin tiesi sielä naapurin pojan saavan kyrpää.

Abu käveli suoraan makuuhuoneeseen kuin asuisi kämpässä ja riisui itsensä alasti, jonka jälkeen hän kävi sängylleni selälleen ja käski minut 69 asentoon päällensä. Olin 69:ssä tuon jumalaisen yön soturin kanssa ennen kuin edes tajusin ja päässäni oli vain yksi ajatus, halusin Abun isoa kyrpää! Aloin imemään mustaa kullia pystyyn ja samaan aikaan rakastajani alkoi nuolla persettäni isolla karkealla kielellään ja puristeli pakaroitani isoilla vahvoilla käsillään, voi luoja kuinka ihanalta se tuntui!

Abu läpsäytti minua pakaroille kädellään ja sanoi” Keskity narttu!” ja silloin muistin, että minun ei kuulunut nauttia vaan antaa nautintoa tuolle urokselle, olinhan minä mustien mulkkujen huora! Imin ja runkkasin kaksin käsin tuota ihanaa isoksi turvonnutta paksua kyrpää joka kiilteli suustani valuvasta syljestä Abun tuottamasta kiimalimasta, Ihanan makuinen Kyrpä!! Imin ja nuolin isoa mustaa kyrpää, kunnes tunsin taas läpsäyksen perseelläni ja Abu sanoi ” Nyt huora annat persettä, mä haluun nussia sua kun et osaa imeä kunolla! Sua pitää vielä opetaa huora!” Kiipesin kiimasta täristen tuon ison kongolaisen syliin ja ohjasin monsterikyrvän pään reiälleni ja aloin istumaan tuolle paksulle kyrvälle ” Aiiih saatana!! Ei se mahdu!!” huusin ja vesi kirposi silmiini. ” Kylla se sopii sun huorareikaan! ota sitä kyrpaa nyt !!” Abu komensi mutta pursotti kuitenkin reiälleni samalla liukkaria. ” Nut se menee sun sisaan !!” Abu sanoi ja piti minua olkapäistä kiinni molemmilla käsillään ja työnsi alta kovaa samalla vetäen käsillään minua alaspäin. ” AAAAAH AAIIIH VITTU, EIII MÄ HALKEEEEEN, OIIIHHH SAATANAAAAA!!” Huusin ja silloin tunsin kuinka tuo jumalaisen suuri ja paksu kyrpä solahti suoleeni sisään ja kerralla pohjaan asti!

“OOOOHHH AAAAIIIHH, AI SAATANA, Oi Saatanan vittu, nussssiii muaaah nussi muaa!!” Huusin ja kiljuin kun tuo kyrpä alkoi soutamaan sisälläni ja ratsastin mustalla orillani minkä vain pystyin! Voi luoja kuinka hyvältä tuo suuri heimokyrpä sisälläni tuntuikaan ja olin kuin huumeissa kun pumppasin pientä persettäni tuossa aisassa! Olin sekaisin ja hyppyytin persettäni Abun kyrvän päällä ja päässäni oli vain yksi ajatus! LISÄÄ KYRPÄÄ, LISÄÄ MUSTAA KYRPÄÄ, LISÄÄ TUOTA PAKSUA KYRPÄÄ NYT!!! ” Huora tykkaa mun kyrpää, sa olet mun narttu!! Sa rakasta mun kyrpää!! Eikö rakastakin mun kyrpä huora!??!” ABU KArjui ja nussi mun persettä kovaa ” jooooh, rakastan, mä rakastan sun paksua kyrpää!! Sun kyrpä on niin issoooohh!” huusin ja huohotin tuon mustan kullin painuessa yhä uudelleen ja uudelleen sisääni.

“Takaapain nyt huora!!” Abu vaati ja kiipesin pois kullin päältä vain asettuakseni kontalleen astujani eteen. ” AAAaaah iiiihhh OOOOh!!” huusin kun kyrpä painui sisääni takaapäin ja musta kulli alkoi takomaan minua alkukantaisella voimalla takaapäin. Olin jossain transsissa, aivan kuin afrikkalainen nainen on ollut aina mustan miehen nussiessa heitä ja nyt minä olin mustan miehen pantavana! Pääni oli täynnä sumua ja haukoin vain henkeä ja ulisin jotain sekavaa tuon mustan kyrvän pumpatessa sisälläni ja kuulin sumussa kuinka kongolainen astujani karjui” AAArgh, OOOOH, nyt ma tulen!! Nys sa saat mita sa huora tarvitsetkin!! Vitun kiimahuora! !” Silloin tuon mustan miehen kyrpä paisui sisälläni vielä lisää ja alkoi ruiskuttamaan spermaansa sisääni, voi luoja kuinka sitä voi tulla niin paljon!! ” Aah, ooh, you have so good pussy! Your pussy is mine now, i own you bitch!!” Abu huusi englanniksi ja pumppasi spermaansa sisääni.

Lopulta Abu veti paksun spermaisen kyrpänsä sisältäni ja silloin tunsin kuinka liemensä alkoi valua sisältäni pitkin pallejani ja sitä tuli paljon. ” Such a good looking boipussy!” Abu sanoi ja läpsi persettäni isolla veltostuvalla kyrvällään ” Keep the change!” sanoin ja iskin silmää tuolle rakastajalleni ” anytime!” Abu sanoi ja hymyili minulle. Imin vielä tuon paksun mustan kyrvän puhtaaksi spermoista kuten kunnon nartun kuuluukin .

Yksi kommentti viestissä: “Pizzalähetti”

  1. Kayfabe says:

    Toivottavasti Abu tulee pian taas vierailulle ja ottaa kaverit mukaan

Kommentoi

top