search
top

Kontrolli pettää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...

Olin ollut naimisissa mieheni kanssa jo vuosia. Suhteemme oli jatkunut jo toistakymmentä vuotta ja muuttunut enemmän toverilliseksi. En missään nimessä ollut tyytymätön elämääni, mutta seksihommissa oli jo useamman vuoden tuntunut että mielihalumme eivät enää oikein kohdanneet.

Työmatkalla uutisten selailu katkesi puhelimessa välähtävään whatsapp-ilmoitukseen. Kuvaviesti tuli tuntemattomasta numerosta. Ajatuksissani klikkasin sen auki, ja samantien käänsin näytön kohti bussin seinää kun tajusin mitä kuva esitti. Karvaiset pakarat, joiden välissä sileäksi sheivatusta, aavistuksen avoimesta reiästä valui spermaa. Korvani loistivat tulipunaisina pelkästään kuvasta, mutta se mitä tajusin seuraavaksi sai minut puremaan kieltäni. Siemennetyn miehen raskaasti roikkuvassa vasemmassa kiveksessä oli kaksi vierekkäistä syntymämerkkiä. Kuten minulla. Hetkessä tunnistin myös nojatuolin jolle mies oli kumartunut ja seinällä sumuisena näkyvän taulun. Kuvassa olin minä, asunnossa jossa olin asunut exäni kanssa yli viisitoista vuotta aiemmin.

Kädet vapisten naputtelin vastausta.

“Marko?”

“Hehe, mitäs horoperse? Löysin tän vanhalta kovalevyltä ja aattelin kysyy mitä miehelle kuuluu?” Vastaus tuli nopeasti, ja kuulin päässäni exäni matalan ja karhean äänen sitä lukiessani. Kauhukseni tajusin että minulla seisoi niin rajusti että ainoa keino peittää se oli vetää reppu viereiseltä istuimelta syliini.

“Ei ihmeempää, sama arkea vaan. Kiva muisto ;)” Tuijotin lähettämääni viestiä. Mitä vittua mä oikein flirttailin tälle kusipäälle.

Marko oli dominoiva ja vaativa mies. Parisuhteessamme oli ollut valtavasti seksiä, ja vähintään kerran viikossa olimme täyttäneet jonkun Markon keksimän uuden fantasian. Hän oli saattanut alkaa naimaan minua ruokaa tehdessäni, tai vetää käteni housuihinsa leffateatterissa. Lopulta olin jättänyt hänet koska en kestänyt enää jatkuvaa vaatimusta olla saatavilla seksuaalisesti, minkä lisäksi poliittiset näkemyksemme kulkivat selvästi eri suuntiin. Ja nyt selvästi tajusin himoitsevani tätä kusipäätä.

Tajusin ajaneeni pysäkkini ohi samalla kun Markolta tuli viesti jossa oli sijaintitieto. “Mul on etäpäivä, tuu kahville.” Tungin puhelimen taskuun ja nousin naama punaisena bussista seuraavalla pysäkillä. Jäin hetkeksi miettimään mitä oikein olin tekemässä. Kaivoin lopulta vapisevin käsin puhelimen ja tekstasin pomolle. “Sori mul on varmaa ruokamyrkytys. Oli pakko nousta bussista kesken. Oon tän päivän poissa.” Vastausta odottamatta avasin Markon viestin uudestaan ja vastasin. “Okei, lähen tulee. Ehkä puol tuntii.”

Matkalla Markon antamaan osoitteeseen jossain teollisuusalueella tunsin jo syyllisyyden alkavan kalvaa vatsassa mutta oudolla päättäväisyydellä tungin epäilykset sivuun. Viimeistään siinä vaiheessa kun seisoin hiljaisen oloisen rakennusfirman varastohallin päässä olevalla ovella tiesin että oli liian myöhäistä katua. Soitin ovikelloa. Marko avasi oven pelkissä boksereissa ja aamutakissa.

“Hyvä huora” Hän sanoi, kiskaisi minut sisään ja painoi polvilleen. Ennen kuin ovi edes painui kiinni hikinen, suonikas muna liukui puolikovana suussani. Viimeisetkin itsehillintäni rippeet katosivat, kun hän tarttui korviini ja painoi väkisin kalun juuriaan myöten kurkkuuni. Kyyneleet valuivat silmistäni kun exäni pakotti minut voittamaan oksennusrefleksin.

“Kyl sä vielä osaat” Marko nauroi likaisesti vetäessään kalunsa ulos. Se kiilteli limaisena aivan silmieni edessä. Katsoin ylös. Marko oli saanut vähän mahaa, ja parta näytti tuuheammalta kuin muistin, mutta muuten tuntui kuin olisin siirtynyt ajassa taaksepäin. “Riisu vaatteet ja mee tohon sohvalle”

En tarvinnut sen enempää ohjeita. Suorat housut ja kauluspaita putosivat nopeasti niille sijoilleen lattialle, ja potkin kalsarit jalastani kävellessäni vapisevin jaloin mustalle kulahtaneelle nahkasohvalle. Vanhasta tottumuksesta painuin käsinojalle perse pystyssä. Nahka narisi hetken kun Marko kiipesi taakseni. Kun tunsin käden tarttuvan lantiooni, päästin spontaanin voihkaisun. Liha selvästi muisti. Marko nauroi käheästi ja painoi yhä syljestäni limaisen kalunsa vasten reikääni.

Siinä vaiheessa kun perseeni vihlaisi Markon painaessani päättäväisesti sisään joku järjen viimeinen hiven nousi esiin päässäni. “Onhan sul kumi” Vaikka tiesinkin vastauksen, yritin silti jotenkin tyynnyttää omatuntoani. “Et sä mitään turvaseksiä tullu täältä hakemaa. Mä tiiän mitä sä lutka tarviit.” Samassa hän veti kyrpänsä ulos minusta ja painoi sen kerralla sisään. Huusin ääneen ja painoin naamani nahkakäsinojaa vasten.

Aika tuntui pysähtyvän. Valuin hikeä sohvalle, ja kaluni läpsi vatsaani vasten Markon työntöjen tahdissa kovempana kuin pitkään aikaan. Kyrvän märässä suolessani aiheuttama litinä, omat vingahdukseni, Markon raskas hengitys ja murahtelut täyttivät olohuoneen. Jossain vaiheessa tajusin, että ikkunasta näkyi suoraan parkkipaikalle, jossa joku lastasi pakettiautoa. Painoin pääni takaisin käsinojaa vasten ja työnsin persettäni Markoa kohti. Lopulta Markon tahti kiihtyi, ja hän painui selkääni vasten. Hänen kalunsa tuntui paisuvan entisestään, ja tunsin rajuja sykähdyksiä sen pumpatessa lastit syvälle suoleeni.

Exäni vetäytyi ähkäisten suolestani. “Lattialle.” Huohottaen vierähdin lattialle polvilleni. Tunsin kuinka sperma alkoi vuotaa reiästäni muovimatolle kun Marko levitti reitensä sohvalla istuessaan ja veti pääni jalkojensa väliin. “Suu auki.” Hetken päästä kuuma kusisuihku purkautui paineella suoraan nieluuni. Yritin niellä, mutta suuri osa siitä roiskui naamalleni ja valui pitkin rintaani. Etäisesti tunsin huolta siitä, etten voi mennä kotiin kusenhajuisena, mällit perseessä olisin vielä voinut jotenkin peittää. Kontrastina tykyttävälle omalle tunnolleni kyrpäni oli saanut tarpeekseen ja purkautui kouristuksenomaisesti minun siihen koskematta. Laukesin nahkasohvaa vasten Markon viimeisiä kusipisaroita kyrvästä nuollessani.

“Monelta sult loppus duuni?” Marko kysyi hieroessaan naamaani kaluaan vasten,

“Neljän-viiden aikaa yleensä” mumisin hänen kiveksiään vasten.

“Eli meil on vielä ainaki kuus tuntia aikaa” Marko virnisti. “Mä haluun koittaa yhtä juttua”

Ynähdin jotain hyväksynnän merkiksi ja jatkoin limaisen kalun puhtaaksi nuolemista. Kylmä syyllisyys pettämisestä laimeni nopeasti kiimaiseen kiinnostukseen siitä, mitä sellaista exäni vielä voisi haluta kokeilla mitä ei jo ollut vuosien varrella tehnyt.

Yksi kommentti viestissä: “Kontrolli pettää”

  1. Jatkoa says:

    Huippu tarina, ehottomasti haluan kuulla lisää!

Kommentoi

top