search
top

Loma Kreetalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 2.59 out of 5)
Loading...

Juttu on totta. Se on aiemmin julkaistu koodi.net-palstalla ja Kalle-lehdessä.

Mun hetero kaverini ja nyt loman ajan kämppikseni oli lähtenyt kaupungille suoraan aamupalalta. Me oltiin oltu Kreetalla jo muutama päivä, mutta mä olin ollu hiukan kuumeessa heti reissun alkuun ja joutunut olemaan hotellihuoneessa kaks ekaa päivää. Tänään aioin vihdoin lähteä ulos, eihän sitä oltu maksettu matkasta vain, jotta sen voisi viettää huoneessa yksinään. Sovimme Maken kanssa, että muutaman tunnin päästä hän tulisi mua hakemaan, näin saisin rauhassa laittaa itseni kuntoon, käydä suihkussa ja muuta sellasta.

Aurinko paistoi ulkona ja siirryin suihkun jälkeen parvekkeelle istumaan ja kuivattelemaan itseäni auringon lämmössä. Alapuolella kulkeva katu vilisi autoja ja turisteja. Onneksi parvekkeemme oli kuitenkin ylimmässä, kuudennessa kerroksessa, joten siellä sai olla täysin rauhassa. Vastapäätä ei edes ollut vielä hotellia, vasta uuden sellaisen rakennustyömaa.

Olin vielä suihkun jäljiltä märkä kun kuivattelin parvekkeella aurinkotuolissa. Nostin kädet pääni taakse ja suoristin itseni pehmeään tuoliin. Aurinko oli kuuma ja pieni tuulenvire tuntui hyvältä kainalokarvoissani ja jaloilla. Nautin olostani lämpimässä auringossa ja kun kerran pelkoa katselijoista ei ollut, hetken mielijohteesta päätin avata pyyhkeeni ja antaa tuulen kuivattaa itseni täysin.

Taisin hetkeksi torkahtaa, kun äkkiä säpsähdin unenomaisesta tilasta. Olin täysin kuiva – ja tunsin kuinka kaluni seisoi. Hymynkare nousi huulilleni ja ajattelin, että tämä jos mikä on täydellistä: maata auringossa kyrpä kovana, parin viikon loma edessä ja kaupunki täynnä mahdollisuuksia odottaa juuri minua!

Annoin katseeni rauhassa kiertää vastapäisen rakennustyömaan tyhjissä ikkunoissa ja parvekkeilla ja säpsähdin kun näin miehen seisovan vastapäisen rakennustyömaan kuudennessa kerroksessa, huoneessa jonka parvekeovet ja ikkunat olivat vielä asentamatta. Mies yritti seistä piilossa huoneen varjoissa, enkä usko, että hän tajusi minun huomanneen hänet. Vasta nyt muistin olevani täysin alasti ja kullini edelleen seisovan rennosti hieman vasemmalle vinossa. Kiihotuin tilanteesta lisää ja mietin mitä nyt tapahtuisi. Sivusilmällä seurasin kuinka mies reagoisi näkemäänsä ja koska hän ei ainakaan poistunut paikaltaan tai kääntänyt katsettaan pois päättelin, että se mitä mies näki oli hänen mielestään kiinnostavaa.

Nostin oikeaa polveani hiukan ylöspäin ja laskin vasemman jalkani tuolilta pois niin, että mies paremmin näkisi mitä halusin hänen näkevän. Nostin käteni uudelleen pääni taakse ja venyttelin selkäni kaarella ja samalla tunsin kuinka kyrpääni pumppautui lisää verta ja se paisui entisestään. Käänsin päätäni hiukan vasemmalle ja varovasti silmien raosta tiirailin mitä mies nyt tekisi.

Hän seisoi edelleen paikallaan mutta otti melkein heti askeleen lähemmäksi. Näin nyt selvemmin kuka minua katsoi. Kaveri oli varmaan vain hiukan päälle kolmenkymmenen, normaalivartaloinen ja normaalin näköinen rakennusmies. Hänellä oli työmaakypärä päässään ja jalassaan siniset jo melkoisen rähjääntyneet farkut. Miehen punainen t-paita oli rakennuspölystä tummunut. Makasin paikallani ja pidin silmiäni raollaan niin, että mies luulisi minun vielä torkkuvan. Hetken kuluttua siirsin oikean käteni vatsalleni. Hieroin auringon lämmittämää vatsaani navan alueelta ja siirsin kättäni alemmas navan alapuolella kasvaville karvoille, hieroin niitä muutamalla liikkeellä ja liikutin kättäni nyt kohti jalkoväliäni. Tunsin kädelläni, kuinka kyrpäni kärki oli jo märkänä ja tartuin kourallani sen varteen ja puristin.

Vastapäisessä talossa huoneen hämärässä seisova mies tarttui oikealla kädellään farkkujensa etumukseen ja hieroi sitä voimakkain liikkein. Näin hänen avaavan toisella kädellään housunsa nappeja ja hierovan koko ajan etumustaan. Jos näin oikein, ei miehellä ollut lainkaan alusvaatteita. Mustat kreikkalaisen miehen munakarvat paljastuivat kun hän avasi housunsa napit kokonaan ja antoi farkkujensa tippua reisien puoleen väliin. Jämäkkä kyrpä oli hänellä heti kädessään ja hän veteli sitä jo melkoisen vauhdikkain elein.

Avasin silmäni nyt kokonaan auki ja katsoin miestä suoraan silmiin. Hän hätkähti liikkeestäni ja oli hetken täysin avuttomana, säikähtäneen näköisenä käsi edelleen kyrvässään kiinni mutta nyt sekään ei liikkunut. Kun pidin katseeni kiinni miehen silmissä ja aloin hiljaisin liikkein runkata ilmestyi miehen kasvoille hymy, jolla hän paljasti valkoiset hampaansa. Hän otti suojakypärän päästään ja tiputti sen lattialle ja jatkoi runkkaamistaan nyt yhtä lailla kanssani raivokkain liikkein.
Olin todella kiihottunut. Kadun toisella puolella minulle täysin vieras kreikkalainen työmies runkkasi katsellen minua, kun makasin alastomana pyyhkeen päällä runkkaamassa parvekkeen aurinkotuolilla! Eihän tällaista tapahdu oikeasti! Runkkaaminen tuntui hyvältä ja arvelin miehenkin olevan asiasta samaa mieltä kun seurasin hänen liikkeitään. Mies koukisti polviaan, laski toisella kädellä farkkunsa nilkkoihin asti ja nosti t-paitansa kaulaan asti. Hänen rintalihaksensa olivat mustan karvan peitossa ja musta jono karvoja laskeutui siitä kohti miehen napaa ja jalkoväliä. Vasemmalla kädellään hän hieroi ja puristeli pallejaan, joiden näin roikkuvan kiihottavasti. Hänen suunsa oli jo hiukan auki ja uskoin hänen olevan lähellä laukeamista – itsekään en ollut enää siitä kaukana. Koko ajan katseemme oli kiinni toistemme silmissä ja runkkaavissa käsissä.

Mies koukisti äkkiä selkäänsä ja polviaan, käänsi kyrpänsä kohti vatsaansa ja laukesi. Kuulin vaimean huudahduksen jopa kadun metelin yli kun katselin miehen valkoisen sperman lentämistä tämän tummalle vatsalle ja kädelle. Kiihdytin omaa tahtiani, tunsin kuinka olin jo sekuntien päässä omasta laukeamisestani ja kohotin itseäni hiukan, että voisin tarjota katsojalleni paremman esityksen. Kun tulin, huokasin niin kovaa, että mies varmasti kuuli sen myös. Näin hänen hymyilevän äänelleni leveästi ja seisovan siellä nyt katsellen minua. Laukesin vatsalleni rajummin kuin aikoihin, spermani lensi ympäriinsä kun laukesin kerta toisensa jälkeen. Vasta kun olin lauennut täysin loppuun ja saanut hengitykseni tasaantumaan hiukan, mies edelleen minua katsellen nosti oikean kätensä eteensä, katsoi siinä olevaa valkoista spermaa ja sitten minua. Pitäen katseensa minussa hän nosti kätensä suulleen ja nuoli sen puhtaaksi samalla kun katselin. Kun hän oli lopettanut tein itse samoin ja nuolin oman käteni puhtaaksi. Otin sormenpäilläni vatsaltani vielä lisää ja nuolin senkin. Näin tehdessäni sain mieheltä taas leveän valkoisen hymyn.

Hiljalleen hän alkoi nostaa housujaan ylös ja alkoi tehdä lähtöä. Makasin tuolillani ja seurasin miehen touhuja. Kun hän oli saanut keltaisen työmaakypärän takaisin päähänsä, hän nosti kätensä nopeasti sen lippaan kuin tehden kunniaa ja kääntyi pois.

Loma sujui leppoisasti loppuun asti: bileitä, dokaamista ja tyhmiä toilailuja. Hyvää ruokaa ja kauniita ilmoja piisasi. Aivan loman viimeisinä päivinä, kun kävelin Maken kanssa läheisellä ostoskadulla hankkimassa viimeisiä pakollisia tuliaisia näin edessä olevan kaupan luona tuon saman tutun hahmon. Mies oli kyljittäin minuun, mutta tunsin hänet heti. Kun hän kääntyi, huomasin hänen kaulailevan kaunista kreikkalaista naista. Hän huomasi minut ja tunnisti saman tein. Kun ohitimme heidät, mies katsoi minuun, iski silmää ja soi minulle vielä viimeisen valkean hymyn. Hänen sormessaan kiilteli kultainen vihkisormus.

2 kommenttia viestissä: “Loma Kreetalla”

  1. EiEnääPoika says:

    Tulee mieleen omat tuntemukset kauan sitten, suomalaiselta kesämökiltä. Minä en kuulunut siihen ryhmään meitä urheilupoikia, jotka kouluaikaan kävivät siellä saunomassa tämän “valmentajan” kutsumana. Kaikki kumminkin tiesivät, että mies “katseli”, kuten se sanottiin. Ja nyt, muutama vuosi noiden kouluaikojen jälkeen olin saanut henkilökohtaisen kutsun. “Valmentaja” halusi tietää mitä minulle kuului, mitä tiesin muista silloisista kavereista ja niin edelleen. Mies keitti kahvit, juteltiin, sauna lämpeni. Oli kaunis kesäilta, mikäpä ollessa, vaikka kieltämättä hieman jännitti saunaan meno. Mutta kuinka luontevaa se oli, toverillista. Kävimme uimassa, seisoskelimme pitkään rantavedessä, nuori mies ja vanhempi. Olinko siinä nyt katseltavana, se ei tuntunut lainkaan vastenmieliseltä, niin umpiheterona kuin itseäni pidän. Päinvastoin, kuin puolihuolimattomasti hain asentoja, esimerkiksi peseytyessäni, joissa tarjosin itseäni nähtäväksi. Kuinka oudon kiihottavalta se tuntuikaan tuntea, tietää, ajatella siinä toisenmiehen olevan kiinnostunut paljaasta, hieman paisuneesta, herkistyneestä sukuelimestäni. Kyllä hänkin varmaan huomasi, että halusin sitä näyttää. Mitään ei enää puhuttu, oltiin vain kuin transsissa, avoimia toisillemme. Mitään muuta ei tapahtunut. Saunominen oli ohi, keräsimme tavaramme ja palasimme kaupunkiin. Mutta sen tunteen voin yhä palauttaa, enkä pelkästään mieleeni.

  2. jo..... says:

    miksi homo juttuja,miksi lesbo tarinoita ollenkaan ? onko Seuralainen kuollut ??????

Kommentoi

top