search
top

Mummolan vieraat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (314 votes, average: 2.89 out of 5)
Loading...

Nuorempana pyöräilin maaseudulla kavereideni Japan ja Teron kanssa. Yleensä teimme kesällä noin viikon pyöräreissun. Autolla ajoimme jonnekin pyörät kärrynperässä ja sitten kierrokselle. Kesäiltaisin aika usein päädyimme latoon panemaan paikallisia tyttöjä ja joskus kun ei ollut kuin yksi innokas tyttö maisemissa niin annoimme kyytiä kolmistaan. En tiedä montako tuli raskaaksi niillä reissuilla. Kerrankin matkaan tuli yksi maatalon 45-vuotias emäntä, joka ei ollut vissiin saanut kyrpää moneen vuoteen. Liisa nimeltään. Kaikki kolme pääsimme naimaan Liisaa kaikkiin kolmeen reikään. Utareet sillä oli valtavat, ainakin 4 Litran hinkit.
Nyt olimme jälleen reissussa mutta peniksemme eivät olleet vielä saaneet kosteaa mätästä. Matkakin alkoi olla loppumassa jo seuraavana päivänä. Ajelimme soratietä, kun havaitsin pienen punaisen mökin, jonka pihalla n 65-70v nainen oli perä pystyssä perunamaalla kaivamassa perunoita. Hänellä oli sandaalit jalassa , lyhyet farkkushortsit, jotka kiristyivät takaa kumartuessa. Päällä oli vain valkoiset pitsiset rintaliivit, josta tissit olivat pullistumassa ulos. Pysähdyimme oikein aidan reunaan katsomaan tapahtumaa. Siinä kaivaessaan rinnat heiluivat edestakaisin ja perse heilui tahdissa. Maalla ei ole niin väliä ollaanko rintsikat päällä töissä.
Kaluni alkoi jo kovettua näkymästä. Sanoin pojille, että käydäänkö hiukan kylässä? Japa ja Tero olivat samalla aaltopituudella. Talutimme pyörät pihaan navetan reunalle. Kyselin mummolta, että olisiko janoisille miehille juotavaa. Mummo nosti katseena ylös ja käveli meitä kohti. Kyllähän sitä löytyy. Mummon askeltaessa koti taloa iso perse keinui ja rinnat pomppivat ihanasti. Hetken päästä mummo tuli juomien kanssa sisältä. Punaista mansikkamehua oli tarjolla. Ei häntä hävettänyt olla valkoisissa pitsirintaliiveissä poikien edessä. Itse asiassa näytti mielestäni nännitkin hiukan isommilta nyt. Olisiko vanhalla rouvalla kiima päällä? Mummo oli heittänyt shortsit pois ja laittanut tilalle vaaleat uimahousut. Hieman karvaa pilkotti uimahousujen reunoilta. Hänellä oli siis kunnon rehevä ryijyinen alapää.
Tuossa olisi pojille juotavaa, mummo sanoi ja otti itsekin lasillisen. Olen muuten Liisa. Esiteltiin siinä toisemme. Siinä juodessa Liisalta lasi hiukan lipesi ja juomaa kaatui pitkin rinnuksia. Miten minä nyt tuolla tavalla suttaan, hän totesi. Liisa otti pöydältä rätin ja kuivasi rintojen välistä ja päältä mutta ei se siitä parantunut. Liisa sanoi, että täytyy vaihtaa vaatteita. Liisa lähti sisälle ja minä tietysti ikkunan taakse katsomaan, josko näkisin paljasta pintaa. Makuuhuoneeseen näkyi hyvin. Liisa riisui siellä rintaliivinsä pois ja uskomattoman upeat isot rinnat vapautuivat esille. Nännitkin olivat valtavat peukalonpään kokoiset. Vinkkasin pojille, että tulevat katsomaan. Ei tarvinnut kahta kertaa pyytää. Liisa vielä haeskeli uusia liivejä ja sitten kääntyi ikkunaan päin. Samalla hän hoksasi meidät ikkunan takana ja alkoi peitellä itseään. Näytin Liisalle kaksi sormea V-haarassa ja kielellä lirputtelin tuota haaraa irvokkaasti.
Yksissä tuumin lähdimme sisään josta Liisa tuli jo juoksujalkaa laittamaan ovea kiinni. Ehdimme kuitenkin väliin ja Liisa paineli keittiöön edellä ja me pojat perässä. Kaikilla oli sen verran paineita alapäässä, että nyt päätimme keventää niitä. Japa ja Tero saivat Liisan kiinni keittiössä ennen kuin ehti huoneeseensa. Pojat alkoivat hieroa mummon rintoja ja perää käsien sujahtaen mummon uimahousujen sisään. EI SAA POJAT, EI SAA, ÄLKÄÄ, EI EI Liisa huusi.
Samassa kuului vintiltä askelia ja portaat natisivat. Joku oli tulossa. Pian keittiöön ilmestyi kaunis nuori tyttö (varmaan n 11-12v.) vaalea ponihäntä heiluen. Mummo mikä hätänä? hän kysyi. Pienet pystyt rinnat ja rintaliivit näkyivät ohuen puseron alta. Hänellä oli pieni ruutuhame yllään ja mustat kiiltävät sukkahousut jalassa. Tyttö koitti lähteä karkuun nähdessään mummon kahden kaverin pitelemässä ja hieromassa mummon alapäätä. Sain hänet kiinni ja rimpuillessaan koitti purra minua. Paiskasin tytön maahan ja käskin olla liikkumatta. Tytön hame nousi ylös hänen lentäessään lattialle ja paljasti sukkisten takaa pienet vaaleansiniset pikkarit. Mikäs sun nimi on? kysyin. Riikka, tyttö vastasi pelokkaasti. Älkää herran tähden koskeko Riikkaan. Se on tyttäreni lapsi. Liisa huusi.
Nyt pojat tuli kunnon panot vai mitä, sanoin. Samalla pojat nostivat mummon keittiön pöydälle selälleen ja repäisivät uikkarit jalasta. Nyt Liisa oli jalat levällään pöydällä. Tero haki mummon makuuhuoneesta sukkahousuja ja he sitoivat mummon keittiön pöydän jaloista kiinni. EI EI älkää hyvät ihmiset, Liisa aneli , mutta turhaan. Kyrvät olivat odottaneet jo niin pitkään. Sanoin Liisalle, että ei vastustele nyt tai pikku Riikka saa kyrpää kunnolla kanssa. Sidoin pikkutytön kiinni keittiön keinutuoliin penkiltä löytämäni pyykkinarun kanssa. Tyttö oli kontillaan keinutuolissa jalat ja kädet sidottuna taakse ja tuoli aseteltuna kasvot käännettynä mummoon päin. Riikka alkoi itkeä. Näki mummonsa sidottuna ja lähes alastomana.
Pojat olivat sitoneet Liisan kädet ja jalat levälleen ja riisuneet vaatteensa, kun minä tulin. Laskin housuni pois jalasta ja nuolaisin Liisan karvaista pillua. Märkähän tämä on, yllättävän märkä mutta maku vasta onkin ehtaa vanhaa kiimavittua. Levitin Liisa vitunhuulia ja lykkäsin kyrpääni sisään. Riikka itki keinussa ja pyysi lopettamaan. Tero kävi kourimassa Riikan takamusta ja esitteli kyrpäänsä koko komeudessaan. Terolla on iso kalu n 23 cm ja paksu. Katso nyt, miten mummosi tykkää eikö vaan Liisa. Liisa nyökytti koska pelkäsi että tyttärentyttärelle kävisi huonosti.
Painoin kunnolla pitkiä työntöjä. Pillunhuulet paukkasivat vartaloani päin. Katsoin Riikkaan päin ja näin miten kauhuissaan hän oli. Tartuin Liisan rintoihin kiinni ja purin nännejä pannessani häntä. Riitta ulvahti kivusta. Otin pöydän reunalta rypsiöljypullon ja lorautin siitä pikkaisen Liisan persereiälle. Vauhdissa vaihdoin kyrvän ulos pillusta ja aloin työntymään persereikään. Liisa huokaili ja tuntui selkeästi kiihottuneelta. Katsos Riikka miten mummo tykkää kyrvästä. Haluaisitko sinäkin, kysyin. Riikka pudisti päätään. Pumppasin Liisaa anaalin kunnolla ja samalla Japa alkoi nyrkillä fistaamaan mummon vittua. Ensin sormi sitten toinen ja kolmas, Pian koko nyrkki lutkutti limaista vittua. Tero hiveli Riikan rintoja ja sanoi, että pian on sunkin vuoro. EI saatana Uuh Uuh AI AI AI OI OI ette voi . Antakaa Riikan olla. Liisa huusi huohottaen, kun kyrpäni työsti persereikää ja Japan käsi sukelsi vitun uumeniin. Tero saapui kyrpä tanassa pöydän luo jossa Liisaa pantiin. Avaa suusi huora Tero huusi. Nyt lakkaat huutamasta ja imet. Tero tunki kyrpäänsä Liisan kurkkuun ja alkoi naimaan niin että korahdukset kuuluivat Liisan kurkusta.
Riikka itki keinutuolissa tietäen, että pian olisi hänen vuoronsa. Kauhu näkyi hänen silmistään. Katso Riikka miten mummosi tykkää kyrvästä. Taidat haluta kanssa kun olet sukua tälle himokkaalle huoralle. Vielä muutama painaisu Liisan anukseen niin lastini oli lähdössä. En kuitenkaan halunnut purkautua Liisaan vaan pikku Riikkaan. Halusin hänen saavan suun täyteen siementäni. Tuon pienen suun, johon olisi vaikea tunkea kyrpää koko mitalla.
Japa jatkoi Liisa suun nussimista ja veti Liisan päätä takaapäin ja kyrpä upposi syvälle. Sanoin Terolle että nyt vaihdetaan. Tero lopetti vitun fistaamisen . Avonainen vittu valui limaa. Menin Riikan luo ja avasin siteet. Riikka alkoi kirkua ihan hillittömästi. EI! Apua! Auttakaa joku, pliis. Kukaan ei auttanut. Talutin Riikan mummonsa luo ja Liisa katsoi kauhuisin silmin mutta Liisa ei voinut puhua mitään kyrpä suussa. Repäisin Riikan puseron rikki. Kauniit ehkä A-kupin rinnat paistoivat pikku rintsikoiden takaa. Avasin hakaset ja rinnat paljastuivat. Hieroin ja kourin niitä. Riuhtaisin Riikan ruutuhameen alas. Riikalla oli nyt vain sukkahousut ja pikkarit jalassa. Nuole mummosi vittua, käskin. Riikka ei meinannut alkaa niin otin ponnarista kiinni ja painoin pään Liisan karvaiselle, limaiselle tussulle ja kouraisin alapäätä. NUOLE, NUOLE käskin. Itkien Riikka alkoi nuolla mummoansa. Putsaa kunnolla, ime klitorista, työnnä kieli sisään nussi suullasi mummoa sanoin ja ohjasin päätä oikeisiin paikkoihin.
Sidoin Riikan kädet taakse ja Japa otti Riikasta otteen ja jatkoi minun aloittamaani hommaa huolehtien, että Riikka nuolee mummoa. Menin Riikan taakse. Siinä se oli pieni teinityttö perse ja pillu tarjolla. Kourin käsilläni Riikan rintoja ja pikkuhiljaa käteni valuivat kohti neitseellistä persettä ja pillua. Pian saisin panna tiukkaakin tiukempaa tavaraa. Laitoin käteni Riikan pilluhuulille ja Riikka koitti väistellä mutta ei voinut mitään. Onpa pieni pillu eikä karvojakaan vielä. Riikka tärisi pelosta. Syystä. Menin Riikan taakse ja sormella tein sukkahousuihin pari reikää ja pikkuhiljaa isonsin niitä. Lopulta repäisin voimakkaasti sukkikset rikki ja tartuin pieniin vaaleansinisiin pikkareihin ja repäisin nekin rikki. Siinä oli pieni perse tarjolla mun seisovalle kyrvälle. Tästä ei olisi paluuta vaan homma piti viedä loppuun. Kourin Riikan pillua ja työnsin sormeani sisälle huulien välistä. Tiukkaa pillua totesin pojille. Kyllä se siitä avartuu näiden panojen jälkeen sanoin. Runkkasin kyrpääni kovemmaksi ja laitoin öljyä siihen. Riikalla oli oikein hyvä takavittu eli oli helppo panna takaapäin. Levitin Riikan jalkoja haara-asentoon leveälle. Sormella aloin työntää sisään, Riikka nyyhkytti mutta tiesi ettei voisi mitään. Raiskaus tapahtuisi. Nyt oli pieni sormeni käynyt hiukan sisällä. Laitoin kyrvän häpyhuulille ja aloin työntää pikkuhiljaa tiukkaan teinipilluun. Riikka alkoi huutaa kivusta, kun kyrpäni tunkeutui sisään. Liisalta valui kyyneleet. En tiedä johtuiko siitä että kyrpä oli syvällä kurkussa vai se että oma pikkutyttö raiskattiin hänen edessään. Todella irstas näkymä oli edessäni, kun mummo ja lastenlapsi saivat kyytiä.
Painoin kyrpäni Riikan sisään niin syvälle, kun mahtui ja tunsin, kuinka Riikan immenkalvo puhkesi ja pikkaisen verta valui ulos. Jatkoin nussimista. Tuntui sairaan hyvältä. Pian alkoi tuntua, että siemenet tulisivat ulos. Käskin Riikan ylös ja polvilleen lattialle. Riikka polvistui eteeni. Avaa suusi, sanoin. Riikka avasi pienen suunsa ja työnsin kullini syvälle sisään. Mahtui juuri ja juuri suusta sisään. Ime sitä kyrpää pikku narttu, sanoin. Painoin samalla Riikan ponnarista takaa eikä hänellä ollut muuta mahdollisuutta kuin imeä. Tero siirtyi siitä panemaan mummoa perseeseen ja vittuun vuoroin.
Sitten tunsin, kuinka kullini alkoi sykähdellä ja huusin lujaa, kun siemenet ruiskuivat pikku Riikan kurkkuun. Riikka oli tukehtua suuresta spermamäärästä mutta ei voinut kuin niellä. Pian oli pussit tyhjinä.
Tero laukesi kanssa mummon peräaukkoon. Samalla Japa laukesi samalla Liisa-mummon suuhun ja riettaasti spermat valuivat Liisan huulipielissä. Liisa yski koska makasi selällään eikä saanut kunnolla nieltyä. Tero sanoi, että haluaisi vielä tiukkaa teinipersettä.
Sopiihan se sanoin Terolle ja annoin Riikan Terolle käsittelyyn. Tero pakotti Riikan nuolemaan mummon perseestä valuvia spermoja ja otti tiukan otteen lantiolta. Levitti pientä persereikää, otti rasvaa pullosta ja rasvasi persereiän sormellaan ja työnsi jälleen kovettuneen kyrpänsä tytön sisään. Riikka huusi kivusta ja oli lähellä pyörtyä, kun Tero painoi kovaa anaaliin. Aivan eläimellisesti Tero raiskasi nuoren tytön anaalia. Itsekin kauhistuin tilannetta. Tero painoi Riikan päätä päin Liisan persettä ja käski nuolla Liisa-mummoa samalla. Tämä vaimensi itkuisen huudon. Riikan anaalista alkoi valua verta. Todennäköisesti Teron kyrpä oli repinyt jotain hajalle. Lopulta Tero laukesi Riikan suoleen ja veti kalunsa pois. Riikan perseestä valui veristä spermaa.
Avasimme Liisan siteistä ja sidoimme keinutuoliin. Työnsi Riikan revityt pikkuhousut Liisa-mummon suuhun, ettei voisi huutaa apua. Päätimme vielä joukolla raiskata Riikan mummon silmien edessä. Kyyneleet valuivat Liisan silmistä, kun hän katseli kuinka kolme miestä raiskaavat hänen pikkuista Riikkaansa. Panimme joukolla vielä kaikkiin reikiin laueten Riikan sisään. Riikka makasi käsittelyn jälkeen liikkumattomana juuri ja juuri tajuissaan. Pukeuduimme ja kiitimme panoseurasta ja lähdimme pyörillä pois paikalta ennen kuin ketään näkisi meitä.

14 kommenttia viestissä: “Mummolan vieraat”

 1. Toinen Jaska says:

  Itse olisin tykännyt vähän vähemmästä pakottamisesta ja pannut naiset nauttimaan vähän enemmän. Mutta silti tulee mieleen, mitä tapahtuu kun miehiä vastaan pyöräilee Riikan äiti hakemaan tytärtä mummolasta. Saatetaanko äiti mummolaan, löytyykö jokaiselle kolmelle reiälle käyttöä ja olisiko aika kolmen sukupolven naisten nuolla toistensa pilluja…?

  • nuoriMies says:

   Tuo äidin saattaminen mummolaan ja kaikkien kolmen käyttäminen olisi kieltämättä helvetin kiimainen aihe. Voisivat vuorotellen joutua ottamaan jonkun kullin toisen reijästä suoraan suuhunsa.

   Jos vaikka jatko-osassa Riikan isä soittaisi äidille, että missäs sitä viivytään, niin kaikilla olisi suulla muuta käyttöä kuin vastaaminen.

 2. Tyttö(11v😂) says:

  Ihan kiva😅

 3. SUNSEX says:

  Hyvä että jotakin miellytti. Joo tosiaan ei ole pakko lukea jos ei pidä tällaisista tarinoista.
  Ne tagit on sitä varten. Joku vietti kuitenkin ajoi tirkistelemään vaikka pitikin karmeena….

 4. 987 says:

  Tosi hyvä tarina, enemmän olis voinut olla kuvailua siitä kun ottivat Riikan joukolla

 5. Wuf says:

  Fantasia on fantasia. Tägeistä löytyy “ei tahdon mukaista seksiä” ja “tarina voi järkyttää” ja silti pitää juosta lukemaan sekä kommentoimaan, ettei tykkää.

  Minä kiihotuin ja vedin käteen. Hyvin yksioikoista tekstiä, ajoittain vähän turhan brutaalia minunkin makuuni, mutta kelpasi silti.

 6. Jussi says:

  Tarina oli kiihottava, mutta en pitänyt pakottamisesta seksiin joten en tykännyt!

 7. Jukka says:

  Tarinasi ovat aina kovin kiihottavia. Raju ja vulgaari kirjoitustyylisi tuo tarinat eloon ja päästää lukijan täysin rinnoin kertojan pään sisään. Kiitos!

 8. HomoKimmo says:

  Parasta viihdettä sitten Spede Pasasen

 9. Dekkaristi says:

  Tämä kävisi korkeintaan epilogiksi dekkariin, jossa sittemmin Riikka etsii joka jätkän ja tappaa mahdollisimman kivuliaalla tavalla… ja selviää siitä ilman seuraamuksia. Noin muuten kirjoittajan kannattaisi harkita vapaaehtoiseen pakkohoitoon hakeutumista, tällaisen mielikuvituksen täytyy tuottaa jo tuskaa. Tällaiset kyseenalaistavat koko sivuston mielekkyyden.

 10. Alex says:

  Mä tykkäsin, sain 🙂

 11. Oksensin says:

  Tässä ei tainnut olla mitään hyvää. Tuli enemmänkin mieleen jokin kuvaus ensisen Jugoslavian sisällissodasta. Tämän voisi moderoida ois kokonaa..

 12. Jaska says:

  Ja mikä tässä sadussa oli seksikästä tai kiihoittavaa? Tarinanakin yksioikoinen. Kuin juna raiteilla. Olisi ollut edes Tuomas Kyrön stilisoima.

  Mikä näissä raiskausfantasioissa kirjoittajaa kiihottaa?

 13. Eskopappa says:

  Tämähän oli hassu tarina. 😂

Kommentoi

top