search
top

Kiimainen homonarttusi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (60 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Vihdoinkin saamme kahdenkeskistä aikaa ilman häiriöitä ja olet luvannut antaa minulle helpotusta kiimaani, kiimaan jonka olet itse rakennellut vuosien saatossa. Olet opettanut minusta kiimaperseisen narttusi, joka haluaa aina sinun isoa kaluasi kaikella tavalla ja kaikissa mahdollisissa asennoissa.

Olet kieltänyt minua masturboimasta ainakaan viikkoon ja nyt olisi se hetki kun saan purkaa paineeni. Riisut itsesi alasti ja käsket minun tehdä samoin, riisuuduttuamme istut sohvalle jalat levälleen ja sanot että “ime mun kyrpää nyt!” Minua ei tarvitse kahdesti käskeä ja polvistun eteesi ottamaan sinulta suihin. Imen puoli jäykän kyrpäsi terskaa ja runkkailen ison kyrpäsi vartta samalla edes takaisin, kullisi maistuu hyvältä isot kiveksesi riippuvat raskaina ajellun kyrpäsi juuressa. Imen kyrpää kuin olisin koukussa kullin imemiseen…niinhän minä olenkin! Sinun kyrpäsi on kuin huumetta ja siihen huumeeseen olet minut opettanut nuoresta asti! Imen kyrpääsi kuten niin monet kerrat ennenkin ja silti se tuntuu aina yhtä ihanalta. Pidät päästäni kiinni ja nautit tunteesta minkä kuuma suuni ja kostea kieli ja huulet kyrvässäsi aiheuttavat.

Käsket minut kontalleen sohvalle ja taivutat kulliani taaksepäin. Imet kullistani valuvat kiimalimat suuhusi ja sanot kuinka hyvältä se maistuu. Sen jälkee raotat pakaroitani ja alat nuolemaan reikääni valmiiksi itseäsi varten. Kieli pyörii reiällä ja yrittää tunkeutua sisääni samalla liukastaen reikääni koko ajan. ” Nussi mua jo!” anelen, mutta se ei tehoa. ” Tänään sä olet mun pantavana ja sun ainoa tehtävä on huolehtia että mä saan ja monesti! Sä olet mun kiimainen narttu ja nyt sä tulet oppimaan että sun haluilla ei ole väliä, vaan ainoastaan mun ja mun kyrvän pitää nauttia!” Sanot ja läpsäiset mua persiille avokämmenellä. Se tuntuu hyvältä ja valun varmaan taas aivan solkenaan. ” Kuulitko sä narttu? Mikä sun homma on? ” Kysyt ja läpsäytät uudelleen. ” Aah, mä oon sun narttu !” ” Niin sä oot, sä oot mun kiimainen tiukkaperseinen homonarttu ja sun tehtävä on tyydyttää mun haluni! Sä imet mun kyrpää jos en oo tyytyväinen niin mä nussin sua niin kauan että oon ja sitten sä imet uudelleen!! Onko selvä?!” Kysyt ja läpsäytät taas minua pakaroille. ” Juuuuh”.

Puristat liukkaria tuubista ja rasvaat kovana seisovan kyrpäsi ja tuot sen reiälleni sanoen että ” Työnnä persettä narttu! Ota sitä kyrpää!” .Työnnän persettäni syliisi ja kyrpäsi uppoaa sisääni liukkarin avustamana nopeasti ja tuntuu kuin halkeaisin! ” Aiiii!” Nappaat lantioltani kiinni ja vedät minut takaisin kyrpäsi varteen sanoen että ” et mee minnekkään, nyt saat huora kyrpää mitä oot halunnukkin!” ja alat nussia armottomasti reikääni vaikka se sattuu ja ulisen kivusta” Aaih saatanaaa, ai vittu! Ai vittu kun sun kyrpä on liian suuuuri!!” Läpsäytät taas pakaroille ja jatkat nussimista sanoen että ” Hiljaa huora, sun perse on mun!!” ” niiinh, nii onki! Mä oon sun huora! Nussi mua!” Nussi sun huoraa!!” huudan ja vaikka kyrpä sisälläni tekee pahaa ja hyvää yhtä aikaa, haluan vain tuota kyrpää lisää!

” Käänny ympäri!” sanot ja vedät kullisi sisältäni ulos. Pyörähdän selälleni ja nostan jalat koukkuun. Työnnyt sisääni uudelleen ja voi luoja kuinka iso kyrpäsi onkaan! Se osuu sisääni eri kulmasta ja saa minut haukkomaan henkeäni! “Nussssi mua nussi mua Nai mun persettäää!!!” ulisen, vikisen ja valitan kun kyrpäsi soutaa sisälläni osuen joka kerta herkkiin kohtiini! ” Vittu sun perse on hyvä, vittu se on niin tiukka!! Aaah aaah! vitun homonarttu mä nussin sut puhki!!” Kyrpäsi soutaa sisälläni ja tunnen kuinka se täyttää reikäni joka kohdasta ihanasti!! Olen aikeissa tarttua kulliini, tuohon homonartun märkään poika klittaan ja silloin läpsäytät minua ja täytät suoleni spermallasi karjuen” AAAAAah OOOOH, AAAiii vittu kun tekee hyvää!! Sun perse !! AAh Aaargh!!” Kyrpäsi sykkii sisälläni ja tunnen että sitä tulee ja tulee!! Kyrpäsi soutaa suolessani ja reikäni litisee kun spermaasi pursuaa ulos kyrpäsi takoessa persettäni edelleen. Lopulta lopetat nussimisen ja sanot että ” Imeppäs narttu mun kyrpää taas!”.

4 kommenttia viestissä: “Kiimainen homonarttusi”

  1. Jesse34 says:

    Lisää kiitos!

  2. Nahkajeesus says:

    Olipa mahtava tarina. Kulli kovana sitä luin. Itekki haaveillu että pääsis jonku isokyrpäsen adoniksen nartuksi

  3. Se isokyrpä says:

    Aivan loistavaa!

Kommentoi

top