search
top

Kuntosalilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 2.68 out of 5)
Loading...

Eräänä iltana kun minulla ei ollut mitään erikoisempaa tekemistä ja telkkaristakaan ei tullut mitään järkevää ohjelmaa sain päähäni, että voisin lähteä käymään salilla tekemässä pienen treenin. Keräsin treenikamat ja peseytymisvälineet äkkiä reppuun ja hyppäsin autoon. Vajaan kymmenen minuutin ajomatkan jälkeen olin tutun kuntosalin pihalla ja huomaan että parkkipaikka on tyhjä. Hetken mietin että onkohan sali edes auki enään näin myöhään, mutta päätän lähteä kokeilemaan.

Ulko-ovella avainkortti lukijaan ja oven sähkölukko aukeaa. Valot on päällä mutta ketään ei ole salilla…no eipähän tarvi jonottaa laitteisiin. Vaihdan treenikamppeet pukkarissa ja eikun treenaamaan, juuri kun astun ulos pukuhuoneesta olen törmätä hölmistyneen näköiseen nuoreen mieheen! ” Ai täälä oli joku” Sanoo tuo nuorimies! ” Siis joo, eiks tänne saa enään tulla” kysyn ja katson jannua silmiin kysyvästi. “Saat sä tulla, tai siis saa tänne tulla treenaan” sanoo tuo nuorimies hämmennyksen puna poskilleen nousten.

” Okei, kiva” sanon ja lähden lämmittelemään. Hetken lämmiteltyäni käyn treeni ohjelmaani läpi laite laitteelta ja lopuksi kyykkysarjat ja sit takareidet vielä laitteessa. Nuorimies pyörii salilla koko treenini ajan ja siivoilee paikkoja tai touhuaa jotain muita omia juttujaan radiosta Novan ysäriohjelmaa kuunnellen. Saan treenini valmiiksi ja poistun pukuhuoneeseen. Riisun kamppeet pois ja menen suihkuun pesemään itseni, ilokseni huomaan että salin sauna on vielä lämmin, eli saunaan siis.

Lämmittelen saunassa ja koska sinne ei muita ole kuulunut niin päätän nauttia lämmöstä ja asetun mahalleni makuulle saunan lauteille. Lämpö tuntuu hyvältä ja jään haaveilemaan tuon nuorenmiehen silmistä ja olen melkein nukahtaa saunaan kunnes ovi aukeaa ja kuulen kun tuttu ääni kysyy” Mahtuuko kaveriksi?” ” siis joo tietenkin” sanon ja olen aikeissa nousta kun kaveri sanoo että “makaa vain, kyllä tänne mahtuu”. Sauna on iso ja kuvittelen että sälli istuisi toiselle puolen löylyhuonetta vaan ei… Kaveri istuu samalla lauteelle missä makaan itsekkin, no siinäpä sitten, ajattelen ja sanon vain että ” Voisitko heittää löylyä”?

Nuori mies heittää vettä kiukaaalle ja taas lämpöaalto hyväilee lihaksiani. ” tota, mää voisin hieroa sua jos haluut, mä oon kato kohta valmis urheiluhieroja?” Nuori mies kysyy. ” Ai jaa, no jos se kuuluu palveluun niin hiero pois!” Naurahdan ja samalla tunnen kuinka voimakkaat kädet alkaa hieromaan pohkeita ja takareisiäni, oih kuinka hyvältä se tuntuu. Pian tunnen kuinka hieronta keskittyy reisiin ja pakaroihini yhä enemmän ja enemmän…huhhuh, ajattelen ja kiimani alkaa heräilemään! “Treenis on näyttäny vaikuttavan” kaveri sanoo ja hieroo pakaroitani ja sormensa vierailevat aina vaan useammin lähellä reikääni. Huomaan kiihottuneeni ja valun kiimalimaa kuten aina…voiskohan tässä nyt olla sauma saada jotain muutakin, huomaan miettiväni… Samassa kaveri nostaa lantiostani peppuani ylöspäin ja sanoo, että siinä hyvä! Mikähän hieronta asento tää nyt sitten on, mietin ja samalla tunnen kuinka kätensä jatkavat hierontaa kunnes kundi raottaa pakaroitani ja silloin tunnen kuuman kielen poikapilluni reiällä. “UUUh, tuntuupa hyvältä” saan sanottua ja keskittymiseni muuttuu hieronnasta johonkin ihan muuhun. Nuoren miehen kieli seikkailee reiälläni ja tekee siitä äärimmäisen liukkaan ja kiimaisen! ” Voi luoja kuinka hyvältä tuntuu, nuole mua !” saan vaivoin sanottua ja kieli persereiälläni tekee sairaan hyvää.

“Mä haluun panna sua” kundi sanoo ja alkaa sovitella kyrpäänsä reiälleni. Kundin kullinpää tuntuu hyvältä ja sanon vain että “Anna mulle sun kyrrpää nyt”! Silloin tuo nuorimies työntyy koko voimalla sisääni ja tunnen tuon ihanan kyrvän täyttävän minut! ” Vittu sulla on hyvä perse, saatanan tiukka reikä! Vittu että tekee hyvää nussia sun persettä!” nuorimies kehuu panoaan ja minä vain huohotan ja kannustan puheillani kundia naimaan persettäni! ” Nussi mua, nussi mun persettä! Anna mulle sun ihanaa kyrpää nyt!” Kaveri paukuttaa persettäni takaapäin ja huohotuksensa vain kovenee kokoajan! “Vittu multa tulee!! Käänny huora!” Kaveri karjuu ja minä käännyn häneen päin tietäen mitä nyt tulee ja avaan suuni valmiiksi. Tartun nuorenmiehen kyrpään ja runkkaan kullia samalla kun imen terskaa ja silloin tuo nuorenmiehen mulkku alkaa sykkimään kädessäni sylkien spermat suuhuni! ” AAAAh OOOOh Saaataanaaaa! Vittu!” tuo nuori mies karjuu ja ruiskuttaa ihanaa spermaansa kurkkuuni. Nielen koko lastin kuten kunnon homonartun kuuluukin ja suutelen panomiestäni , kunnes kuiskaan korvaansa” Kiitos hyvästä hieronnasta, ensi viikonloppuna sama aika?” Lähden saunasta ja takaani kuuluu voipunut ääni” vittu joo” ja lähden suihkun kautta kotiin hyvin treenattuna… ihana Nuorimies <3

Kommentoi

top