search
top

Isäni, talon alfauros. Osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (118 votes, average: 3.49 out of 5)
Loading...

Isäni, talon alfauros. Osa 2

Istuin auton etupenkillä, kuuntelin sateen ropinaa, ja katselin tuulilasiin iskeytyviä isoja pisaroita, joita pyyhkimet siivosivat sivuun tasaiseen tahtiin. Olimme parkissa isäni kanssa hevostallien luona, ja odotimme sisarpuoleni ratsastustunnin päättymistä. Ilma oli kolea ja märkä, niinkuin vain syksyllä voi olla, kesäkin oli enää kaukainen muisto. Juttelimme niitä näitä siinä odotellessa, kunnes näimme Emilian tulevan talleilta, jolloin keskustelumme hiljeni. Molemmat seurasimme katse tiukasti kiinnittyneenä tuota reippaasti lähenevää tulijaa. Tuon nuoren naisen näkeminen noissa ratsastussaappaissa ja tiukoissa housuissa oli taatusti ilo meille molemmille. Saatoin jo tuntea sykkeen nousevan, ja syksyinen viileys unohtui samantien. Vieläpä tuo selässä olevasta repusta pilkottava ratsupiiska sai aikaan kummalista mielenkuohuntaa, kaikenlaisia villejä ja tuhmia ajatuksia rupesi tulemaan mieleen. Emilia tuli autolle, pomppasi riemukkaasti takapenkille, ja posket hehkuen innostui kertomaan hyvin menneistä harjoituksista, samalla kun lähdimme ajamaan kohti kotia.

Tässä kohtaa minun on kerrottava isäni omistautumisesta tälle tytärpuolensa ratsastusharrastukselle. Hän oli innokkaasti mukana tässä toiminnassa, aina mielellään myös kuskaten Emiliaa pidemmillekin reissuille, kisoihin ja kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin. Ja niitähän tuntui riittävän, kun tuo tyttö tuntui haluavan kaikkiin alan aktiviteetteihin. Tästähän äitipuoleni oli hyvin tyytyväinen, ja aina kehui kuinka hyvä isäpuoli hänen tyttärellään oli, kun tämä tuki Emiliaa myös tässä ratsastusharrastuksessa, kuskaten ympäri maata koskaan vastaanlaittamatta. Hänellä kun itsellään oli näihin aikoihin tuon oman alansa korkeamman tutkinnon suorittaminen kesken, joten työ ja opiskelu vei kaiken hänen aikansa.

Muistan erään lauantain, kun isäni lähti kuskaamaan tuota heppatyttöään johonkin pääkaupunkiseudulla olevaan näyttelyyn jo heti aikaisin aamusta, jotta kerkiäisivät sitten ajoissa kotiin. Oli jo iltapäivän puoli, kun äitipuoleni puhelin soi, ja kuulin hänen puhuvan hätääntyneesti. Tuota voivottelua kesti oman aikansa, ja keskustelua jostain hotelliin menemisestä, jonka hän kyllä sitten sanoi maksavansa. Uteliaisuuttani kysyin, että mitä oli tapahtunut, olin siis saanut käsityksen että isäni oli ollut soittaja. Emilia oli kuulemma saanut jonkinlaisen migreenikohtauksen, eikä pystynyt matkustamaan autossa yhtään, että nyt he jäisivät hotelliin parantelemaan Emilian oloa, ja tulisivat vasta huomenna. Katsoin hetken epäuskon vallassa tuota äitipuoltani, joka uskoi aivan kaiken, eikä ollut yhtään perille asioiden todellisesta laidasta. Menin huoneeseeni, ja saatoin kuvitella sen kaiken, mitä isäni tekisikään saadakseen tytärpuolensa terveeksi.

Oli siis kerinnyt kulumaan yli vuosi siitä kuuman kesäisestä päivästä, kun olin päässyt selville ja varmuuteen tästä kieroutuneesta suhteesta. Hyvin he sen harmikseni onnistuivat salaamaan ja peittämään, sillä olin usein unelmoinut pääseväni todistamaan uudelleen tuota muistoissani olevaa niin kiimaisen kuuloista sessiota. Itse olin jo luovuttanut täysin sisarpuoleni suhteen, olin jopa ajatellut kiristäväni seksiä Emilialta, kertomalla hänelle kaiken minkä tiesin, ja saattavani nämä asiat äitipuoleni tietoon. Mutta luovuin ajatuksesta hyvinkin pian, sillä ei minulla ollut rohkeutta siihen.

Syksyn edetessä äitipuoleni hermot olivat selvästi kiristyneet, syynä oli tietenkin jatkuva kiire työelämän ja opiskelujen luomassa ristipaineessa. Hän halusi ja yritti saada tutkinnon nyt valmiiksi mahdollisimman pian. Sitten yllättäen yhtenä päivänä hän ilmoitti, että on ottanut lomaa, ja muuttaisi hetkeksi aikaa tuolle toiselle paikkakunnalle, missä tämä oppilaitos sijaitsi, että saisi täyden rauhan lopputyön tekemiseen. Isäni antoi täyden tukensa tälle asialle, ja kehui että kyllä täällä hetki pärjätään. Mitä lähemmäs tuo äitipuoleni hetkellisen poismuuton päivä läheni, sitä enemmän oli aistittavissa suoranaista hilpeyttä ja jopa riemukkuutta Emiliassa. Syy oli helppo arvata, hän pääsisi taas ottamaan talon ensimmäisen naisen roolin, ja nauttimaan siitä täysin vapaasti. Ainoa joka näytti surumielisyyttä, oli nuorempi sisarpuoleni P, saattoi jopa vuodattaa muutaman kyyneleenkin asian vuoksi. Tähän äitinsä häntä lohdutti, että korkeintaan on kuukauden pois, ja viikonloppuisin toki tulisi kotiin, ja osuisihan myös syysloma tuolle ajanjaksolle, jolloin ainakin nuorempi tytär voisi tulla käymään.

Syysloma tuli, ja P lähti ilomielin vierailemaan äitinsä luona. Isäni käyttäytyi tämän jälkeen Emilian kanssa kuin vastarakastunut pari, jonka ainoana esteenä täysin vapaille tunteiden osoituksille olin minä.

Oli ensimmäinen ilta, kun olimme talossa kolmisin, ja kieltämättä odotin kiihkeästi, että jotain epäsopivaa tapahtuisi, se oli lähes aistittavissa. Emiliasta huokuva aistikkuus ja suoranainen kiima ei jäänyt huomaamatta. Jo pelkästään hänen tuoksunsa sai ajatukseni sekaisin.

Tuli ilta, kello kävi puoltayötä, kun makasin sängyssä. Oli hyvin rauhallista. Ainoa ääni mitä kuului, oli seinän takaa kantautuva hiljainen tv:n ääni, joka tuli siis Emilian huoneesta. Vain yksi seinä välissä, niin lähellä, mutta kumminkin niin kaukana.. Ei mennyt kauaa, kun nuo vanhat yläkertaan johtavat portaat rupesivat natisemaan raskaan painon alla, tulija oli selvästi isäni, olisiko hänellä minulle jotain asiaa näin myöhään? Askeleet kuuluivat menevän rauhallisesti käytävän perällä, ja ovi aukaistiin. Kuului keskustelua hetken, jonka jälkeen tulija lähti takaisin. Yllätyin kun lattian lakkasi narisemasta, isäni seisoi selvästi hetken oveni takana. Koin jännitystä, jotain oli meneillään. Tuon öisen kulkijan matka jatkui takaisin alakertaan pienen hetken jälkeen. Nousin ylös, vedin bokserit jalkaan ja jäin tarkkailemaan tilanteen kehitystä. Ei mennyt kauaa, kun huomattavasti kevyemmin askeltava henkilö seurasi isäni jälkiä alas. Nyt se tapahtuu, mitä olin odottanut pitkään, minun oli päästävä todistamaan nuo tulevat tapahtumat, joista olin jo ennakkoon täysin varma.

Meni liiankin pitkään, ennenkuin uskalsin aukaista oven, ja siirtyä käytävään kuuntelemaan. Alhaalla oli pimeää ja hiljaista. Lähdin hitaasti siirtymään portaita, mahdollisimman vähän ääntä päästäen. Puolivälissä pysähdyin kuuntelemaan ja anylysoimaan tilannetta, tunsin olevani oikein tirkistelijöiden Sherlock Holmes. Hiljaisessa pimeydessä matka jatkui alas asti. Tällöin huomasin kellariin johtavassa toisessa portaikossa olevan valojen päällä. Lähes varpasillani siirryin ovelle kuuntelemaan. Molemmat portaat olivat samalla tavalla kierteiset, joten pitkälle en nähnyt, mutta kuulin kyllä, jälleen kerran. Sisarpuoleni ääntely suorastaan kutsui alas ja lähemmäksi, mutta en uskaltanut siirtyä tuohon valaistuun portaikkoon, vaan jäin katkerana kuuntelemaan ylös. Aikaa kului miettimiseen, ja äänien hiljentymisestä päätellen tilanne oli rauhoittunut. Olinko menettänyt tilaisuuteni? Lähestyviä askelia rupesi kantautumaan ja ne voimistuivat, he olivat tulossa selvästi ylös. Siirryin nopeasti olohuoneeseen, ylös ei ollut asiaa, nuo narisevat portaat olisivat minusta kielineet. Olin hiljaa kuin hiiri, toivoen parasta. Sieltä he tulivat, puhellen, ja selkeästi hyvinkin iloisin mielin. Suuntasivat onnekseni keittiöön, jossa laskettiin vettä hanasta, jääkaapista otettiin jotain, ja banaanejakin äänestä päätellen napattiin tertusta mukaan. ”Takaisin hommiin” tokaisi Emilia, ja päästi päälle vielä härskin kuuloisen naurun.

Olin kuin patsas olohuoneen pimeydessä. Onnekseni huomasin portaikon valojen sammuvan tällä kertaa. Nyt oli tilaisuuteni koittanut, rohkeasti kohti kellarikerrosta, jossa vanhempien makkari sijaitsi. Hämärässä etenin varoen, tunnustellen ja kuulostellen. Makuuhuoneen raolleen jätetystä ovesta kajasti valo, joka hieman auttoi etenemään. Saunaosaston oven viereisille penkeille oli heitetty vaatteita, huomioni kiinittyi heti tuohon pieneen mustaan myttyyn, sisarpuoleni stringeihin, jotka poimin käteeni innokkaana..

Emilian stringien hankinta oli aikaisemmin herättänyt suurta debattia taloudessamme. Hän niitä niin kovasti oli halunnut, ja äitinsä laittoi vastaan kaikin argumentein, mm. pitäessään tytärtään aivan liian nuorena käyttämään niin seksittäitä alusvaatteita. Isäni toimi tuossa kiistassa valtakunnansovittelijana menestyksellä. Tytär saisi stringinsä heti 16-vuotta täytettyään, tosin omista rahoistaan. Sittenhän niitä rupesi ilmestymään pyykkinaruille (ja sekä koriin) yhä useampia. Arvelin isäni toimivan pimeänä taustarahoittajana näissä hankinnoissa.

Erään kerran tämän jälkeen, kun Emilia oli selvästi etsimässä wc:stä jotain, pitäen ääntä ja kolinaa, isäni ihmetteli ”että mikä nyt on hukassa?” Tähän tuli selvyys hetken päästä, kun tuo tyttö tuli ulos mukanaan äitinsä iso ja suurentava käsipeili. ”Tämä oli hukassa, miksi äiti aina laittaa sen mihin sattuu..” Mihin sitä tarvitset” isäni kysyi. ”Helpottaa persekarvojen ajelussa, kun näkee paremmin siistiä” oli tuo naurunremakan säestämä vastaus. Jälleen kerran katselin posket punaisina tuota yläkertaan reippaasti menevää pyllyä, ja ihaillen ihmettelin tuon tytön häpeilemättömyyttä..

Tunnustelin jälleen kerran noita syntisen seksikkäitä pitsikoristeisia stringejä. Tottuneesti hain tuon lempipaikkani niistä, jonka haju oli niin taivaallinen, aivan kuin kauniin kukkasen tuoksuvaa mahlaa olisi niihin vuodatettu. Stringien narusta oli helppo löytää myös tuo toinen kohta, mikä oli saanut olla painautuneena vasten tuon tytön pyllynreikää, viimeistään siitä nuuhkaistessani vehkeeni nousi itsestään uljaaseen stondikseen. Siiryin kohti hieman raollaan olevaa ovea, ja kurkkasin sisään varovaisesti tuonne tunnelmallisesti valaistuun huoneeseen, luottaen samalla siihen, että käytävän hämäryys minua suojaisi touhuissani.

Näky oli juuri sellainen, mitä olin odottanutkin. Huoneen toisessa päässä olevassa isossa sängyssä oli selvästikin vietetty hyvin kiihkeitä hetkiä hiljattain. Peitot olivat lattian nurkkaan heitetyt, toinen tyyny sängyn alla, lakanat ryttääntyneet, ja niillä näkyi selkeä ja iso märkä läntti. Huoneesta tuntui leijailevan hyvin voimakas ja mielyttävä tuoksu, suorastaan kiihottava, en osannut kuvailla sitä tarkemmin, mutta jotain tuttuakin siinä oli. Isäni istui sängyn reunalla, juoden lasista ja syöden alas mukanaan tuomia hedelmiä. Sitten havahduin näkyyn, jota olin odottanut niin pitkään, tuo upean seksikäs nuori nainen alastomana seisomassa, ylväänä ja täydellisenä. Ensin kerran näin nuo isot terhakkaat rinnat valtoimenaan vapaana, joiden kruununa oli yllättävän isot nännit. Katseeni hakeutui nopeasti alaspäin, aina tuohon hyvin siististi leikattuun ja huollettuun pieneen karvakolmioon, joka oli selvästi ollut hiljattain hyvinkin kosteana. Saattoi nähdä, että karvoitukseen oli kuivunut hieman spermaakin. Emilia oli hieman uupuneen oloinen siinä seisoessaan, kun samalla hennosti tunnusteli tussuaan äsköisen ajon jäljiltä, joka oli ollut ilmeisen kovaa, mutta oli selvästi lämpenemässä uudelleen, ja valmis lähtemään kohta uudelle kierrokselle.

Noniin, jokohan me jatkettaisiin” tokaisi isäni saatuaan tankkauksensa loppuun. Vastaukseksi hän sai maailman kauneimman ja hurmaavimman hymyn tuolta sängylle asettuvalta naiselta. ”Jatketaan, kunhan lupaat tehdä sen tällä kertaa kunnolla..” sanoi Emilia äänellä, jota en ollut aiemmin kuullut, se oli hieman matala ja kiihkeä. ”Nyt ei ole pelkoa, että kukaan tulisi häiritsemään. Aikaa on vaikka aamuun, jos vain tulet itse kestämään..” naljaili isäni takaisin. Tytärpuoli hymyili tuota viehkeän seksikästä hymyään, ja asettui nelinkontin sängylle, hyvin otollisesti minua ajatellen. Näin aivan suoraan, kun tuo kaunotar painoi päänsä alas, notkisti selkäänsä ja oikein työnsi ja tyrkytti tuota isoa takamustaan tarjolle. Sain näkymän tuohon turpeaan pilluun, joka hieman raollaan olevana vuodatti norona isäni spermaa äsköisen panon jäljiltä. Ja tuo peppu, herranjestas että se oli iso, kaksi kookasta ja kiinteää, niin maidon vaaleaa pakaraa odotti ottajaansa. Värisin kiimasta, minkä tuo näky sai aikaan. Isäni katseli myös, kun samalla veteli puoliheijarissa olevaa kaluaan uuteen nousuun, joka muuten näytti yllättävän isolta, taatusti tuplasti isompi mitä omani, mikä parhaillaan turposi kämmeneni puristuksessa. Hän kumartui ottamaan yöpöytänsä alatasolta kameran, tuon tutun Canonin, mitä olin itsekkin saanut joskus lainata. Kamera lauloi, ja tallensi filmirullalle tuon näyn, mitä jälkipolvetkin osaisivat arvostaa, jos yhtään mistään mitään ymmärtäisivät. Parin kuvan jälkeen tuo sängyllä oleva isojen pyllyjen jumalatar laski kätensä pakaroilleen, ja levitti ne täysin auki. Nyt tuli viimeistään ensimmäiset kiimapisarat kuumana kädelleni, oli hieman yritettävä rauhoittua, niin paljon olisi varmasti vielä luvassa. Näkymä avautui noiden kahden jylhän kumpareen väliseen salaiseen, ja niin haluttuun laaksoon täysin avoimesti. Kuinka saattoi noin isossa perseessä olla niin pieni ja sievä reikä, aivan kun joku olisi käynyt laittamassa rusinan sinne säilytykseen. Tuon niin soman, juuri havaittavan pyllynreiän ympäristö oli hieman tummempi muuta ihoa, ja takapuolen karvoituksen siistimisen Emilia osasi kyllä hoitaa, kuten oli puhetta asiasta ollut. Kamera laitettiin hetkeksi syrjään, ilmeisesti oli tullut parempaa tekemistä mieleen.

Isäni kävi tytärpuolensa takapuolella, onneksi niin että näkymät säilyivät itselleni ennallaan. Hän hyväili ja hetken päästä suorastaan kouri tuota persettä, samalla suukotellen ympäriinsä jättämättä käymättä neliösenttiäkään tuosta isosta alasta. Pikkuhiljaa kielensä tie johdatti hänet tuonne solaan. Emilia pyllisti minkä pystyi, tarjoten todellakin parastaan, ja selvästi nauttien tilanteesta kaikinpuolin joka hetki yhä enemmän. Tuon miehen kielityöskentely oli antaumuksellista, suorastaan jopa harrasta, aivan kuin olisin seurannut jonkun pakanallisen papin epäpyhää riittiä. Hän lipoi pitkin vedoin koko persevaon matkalta edes-takaisin, kunnes ennen pitkään päätepysäkki tuntui löytyvän tuolta pieneltä ryppyreiältä. Sitä haisteltiin pitkään, selvästi yhä kiihottuneemmissa olotiloissa. Jouduin itsekkin viemään nuo yhä kädessäni olevat stringit kasvoilleni, ja kunnolla nuuhkimaan niistä noita selvästi kiimaisia pillun tuoksuja, sekä varsinkin tuota voimakasta ja huumaavaa peräaukon aromia. Saatoin saada vain häivähdyksen siitä, mitä isäni sai juurikin kokea, mutta se riitti nyt minulle. Kiimani jatkoi kasvamistaan.

Isäni sai tuon täydellisen unelmabuffetin antimista hetkeksi tarpeekseen, ja kurottautui ottamaan sängyn alta jotain. Se näytti olevan kookas tuubi kirkasta voidetta. Tiesen itsekkin mistä oli kysymys. Hän narautti korkin auki, ja puristi tuota paksua sisältöä reilusti käteensä. Sen jälkeen alkoi tämän voiteen levitys tuolle jo valmiiksi kunnolla kuolatulle takapuolelle. Isäni rupesi sovittamaan etusormeaan tuolle pikkuiselle reiälle, johon se suorastaan imeytyi sisään kuin itsestään. Emilia päästä hieman yllättyneen huokauksen, joka vaihtui taas pian tutuksi kiimaiseksi kehräämiseksi. Tuo sormi liukui jo koko pituudeltaan sisään ja ulos, tunnustelijan ja tienraivaajan tavoin tehden väylää helpommaksi seuraaville tulijoille. Myös keskimmäinen sormi rupesi liittymään mukaan tähän hyvin mukavaan, sekä tärkeään levitys työhön. Sen päästyä jo hieman huulille, tuli tuolta peppukäsittelyä janoavalta naiselta lupa, tai suorastaan pyyntö edetä pidemmälle, teki kuulemma niin hyvää. Kaksi sormea sukelsi sisään, tullen taas lähes kokonaan pihalle.

Rassaamisen vauhti, ja liikkeen laajuus kasvoivat jo. Isäni osasi selvästi asiansa, hän tuntui hyvinkin tietävän kuinka taka-ovella kuului käyttäytyä. Pikkuhiljaa nimetönkin oli päässyt mukaan tähän menoon, jota katsoin silmät pyöreinä, bokserit nilkoissa ja kikkeli ojossa. Kolme sormea olivat jo täydessä vauhdissa, kun Emilia vasta pyysi tripla vahvuutta pyllyynsä. ”Täällä on kuule kolme sormea ollut jo tovin” vastasi isäni tuohon pyyntöön. Emilia ihmetteli, kun ei ollut tätä tuntenut tai huomannut lainkaan. ”Sinusta on tullut kunnon pyllytyttö, rupeaa perse jo antautumaan kunnon panoja varten” sanoi isäni. Emilia nosti päätään ja katsoi olkansa yli isääni. Hän oli selvästi ylpeä saamastaan kehusta ja tunnustuksesta, joka hiveli hänen itsetuntoaan. Katseessa oli havaittavissa yhä voimistuva kiima ja himo, ennenkuin hän käänsi päänsä takaisin alas, ja keskittyi täysin näihin mielyttäviin tunteisiin, mitä anaalin venytys antoi. Tämä ei ollut läheskään ensimmäinen kerta näissä touhuissa, joista oli oppinut pitämään heti alusta alkaen. Mitä syvemmälle tähän seksuaalisuutensa puoleen hän tutustui, sitä enemmän hän sitä janosi. Ja tänään hän halusi sitä enemmän kuin koskaan. Pikkurillikin oli jo mukana isompiensa lailla, ja soutaa huopasi edestakaisin tuossa yhä väljenevässä ahtaudessa. Isäni oli hieman yllättyneenkin oloinen, kuinka helposti tämä oli käynyt. Kerran aiemmin oltiin näin pitkälle menty, ja nyt kenties vielä pidemmälle. ”Kukas se sinun kaverisi oli sanonut olevansa neljän sormen tyttö” isäni kysyi, samalla työstäen tuota aukkoa vaan yhä hurjemmin. Emilia sai vaivoin vastattua tähän ”Liisa, Liisa sanoi..” ”No, nyt voit kehua itse olevasi neljän sormen mentävä edestä ja sekä takaa” isäni naurahti, kun samalla hieman sipaisi liukkaria myös peukalolleen. Katsoin kuinka tuo selvästi laajentunut aukko rupesi ottamaan vastaan myös tuota paksua peukkua, selvästikkin reiän jo laittaen hieman vastaan. Emilia päästeli jo voimakkaampia, ja niin kiihkeän kuuloisia voihkaisuja, ettei se voinut epämielyttävääkään hänelle olla. Tuo nuori pyllykiimainen nainen painoi persettään yhä voimakkaammin vasten tuota sisään tunkeutuvaa sormirypästä, joka viimeinkin sujahti sisään. Isäni liikutteli hyvin hellästi kaikkia viittä sormea tuossa jälleen kerran hieman kireämmän tuntuisessa anuksessa. Mutta kyllä se vaan antautui, ja hetken päästä hän rannettaan pyörittämällä avarsi tietä aina rystysiä myöten. Tätä härskiä näkyä jatkui tovin, kunnes tuon pyllyä käsittelevän miehen kiima oli kasvanut tarpeeksi, ja olisi aika siirtyä eteenpäin. Sormet otettiin pyllystä pois lurpsahtaen, ja aivan kuin hieman ilmaakin olisi tullut pihalle siinä ohessa. Persereikä näytti nyt kunnon käsittelyä saaneelta, mutta niin houkuttelevalta. Tuon pienen rusinan tilalle oli joku käynyt vaihtamassa taatelin, joka hieman tummana ja kunnolla turvonneena välitti katsojalleen irstasta kutsuaan syntisiin leikkeihin. Emilia oli edelleen kontillaan, ja puhui jotain kuvan ottamisesta, johon sai vastauksen, että tallenetaan muistot lopuksi, niin saadaan perhealbumiin kunnon kuva aukinaisena ammottavasta tytärpuolen anuksesta.

Isäni levitti voidetta täysin juhlakunnossa olevalle kyrvälleen, ja asetti turvonneen punaisen terskan perseelle. Tytärpuoli hyväili haaraväliään, ja pyysi laittamaan munan sisäänsä, välittömästi. Hitaasti ja taiten isäni painoi tuota paksua mansikkaa tuolle auenneelle tummalle kukkaselle. Muna selvästi levitti sulkijaa eri tavalla, eikä niin vain mennytkään sisään. Hetken kesti tuota kahden ihmisen taistelua yhteisen asian puolesta, kunnes Emilia pakitti voimmakkaasti ja voitto oli saavutettu kiljahduksen kera. Tuon vanhemman miehen iso muna, isoksi ja suonikkaaksi turvonnut, oli uponnut 16-vuotiaan tytärpuolensa takamukseen, tämä kaikki oli tapahtunut täysin yhteisestä halusta ja himosta, jota minä saatoin vain kadehtia. Ja naiminen saattoi alkaa, hitaasti ja taidokkaasti, pikkuhiljaa yhä syvemmälle porautuen upposi tuo nahkanuija suolen syövereihin, johon oli myös jo useastikin aiemmin päässyt. Se tuotti pelkkää nautintoa molemmille osapuolille. Isäni oli kovakuntoinen, ja ilmeisesti kovan panomiehen maineessakin oleva.

Kerran oli joku sukulaisnainen muutaman viinilasin jälkeen kertonut, kuinka olivat miehensä kanssa käyneet oikein seksimessuilla, ja mukaan oli tarttunut myös jotain kyrvänpäähän laitettavaa puuduttavaa ainetta, jotta ukko jaksaisi naida pidempään. Tähän äitipuoleni oli vastannut remakasti, että meilläpä ei sellaisia tarvita, päinvastoin olisi hyvä saada pilluun jotain, ettei tarvitsisi lopettaa sen vuoksi, kun tuo kestävä kulli sen nuijii niin helläksi. Kaikkea sitä kuuleekin humalaisten vanhempien suusta..

Mutta, takaisin tuonne kellariin, jonka ilma täyttyi kiimaisesta naimisen tuoksusta, Emilian voihkinnasta ja isäni huohotuksesta. Sain todeta, että äitipuoleni puheet pitivät paikkansa. Hellä pyllyn rakastelu muuttui pikkuhiljaa yhä rajumman oloiseksi, eikä vähiten isäni takia, vaan kun tuo tytär sitä niin äänekkäästi vaati. Sitä kesti pitkään, ja molemmat taisivat jo hieman väsyä. Emilia halusi vaihtaa asentoa, ei kuulemma enää polvet kestäneet. Kulli liukui ulos pyllystä, joka jäi märkänä ja hieman avonaisena odottamaan käsittelyn jatkamista. Tytär otti äitinsä puolella sänkyä olevan tyynyn, laittoi sen vatsansa alle. Tämä kohotti mukavasti peppua, saaden sen oikein hyvin tyrkylle nussimisen jatkumista varten. Emilia levitti pakaransa ja vaati isääni jatkamaan. Ei tarvinnut toista kertaa kehottaa, kun kulli jo meni koko vartensa mitalta tuohon ihanaan ja niin munan nälkäiseen pyllyyn. Paneminen jatkui ikuisuudelta tuntuvan ajan, raskaat pallit läpsyivät vasten takamusta ja Emilia suorastaan kiljui saadessaan ensimmäisen orgasminsa. Huomasin kuinka hän oli kyrpä pyllyssään hieronut ja pyörittänyt lantiotaan vasten tuota äitinsä tyynyä, joka oli ilmeisesti auttanut tyttären laukeamisessa. Emilia pyysi pientä taukoa, ennenkuin jatkettaisiin. Hän nousi tyynyltä. Tuo päänalunen oli joutunut suorastaan raiskatuksi, se oli kauttaaltaan Emilian pillumehujen ja pyllystä valuneiden nesteiden kastelema.

He istuivat ja halailivat hetken aikaa, kunnes tyttö tarttui puoliheijarissa olevaan kyrpään ja rupesi runkkaamaan sitä. Isäni oli ympärileikattu, joten tuo tytärpuolta kiinnostava terska pysyi alati näkyvillä ja saatavilla. Emilia pyörähti lattialle, piti sormensa kullin juuren ympärillä, ja aloitti nuolemaan tuota niin kovin mieluisaa munan päätä. Hän teki sen taitavasti, käyttäen kieltä kuin tikkaria nuoleskellen, ja välillä ottaen koko komeuden juurta jaksain suuhun. Lievää kakomista oli kuultavissa, kun terska taisi törmäillä kurkun päähän, mutta Emilia oli sinnikäs, eikä antanut helpolla periksi. Pitkät kuolarihmat valuivat suusta leualla, ja siitä jatkuivat roikkuvina rihmoina rinnoille. Nahkatatti kiilsi syljestä, ja oli taas turvoksissa kunnolla. ”Miltäs se pyllyssä ollut muna maistuu, taitaa olla mieluisaa” kysyi isäni kiusoitellen. Tyttären vastaus oli hädin tuskin kuultavaa korinaa, mutta ilme kertoi enemmän kuin tuhat sanaa, ”Tämä on parasta, mitä olen ikinä saanut” Tuon lihanuijan hyväily tytön suussa jatkui, samalla kun hädin tuskin sen ympäri ylittyvät sormet runkkasivat tuota huulipunan sotkemaa vartta tiukasti puristaen, aivan kuten isäni oli opettanut.

Emilian silmämeikit olivat hieman jo sotkeentuneet, saaden tuon niin seksikkään ja langenneen teinienkelin näyttämään sopivan huorahtavalta. ”Haluaako isukki jo kohta taas antaa namia?” kyseli imemisen lopettanut tyttö, ja sai vastaukseksi nyökkäyksen. Emilia avasi yöpöydän laatikon, ja otti sieltä tottunein ottein jotain, mikä osottautui jonkinlaiseksi kumilenkiksi. Tämän käyttötarkoitus selvisi minulle pian, kun nuo pitkät ja näppärät sormet rupesivat ujuttamaan tuota niin kireän näköistä lenkkiä kullille. Se ei meinannut helpolla mennä turvoksissa olevan terskan yli, ja näytti tekevän jopa hieman kipeää tässä vaiheessa, mutta taitavasti tuo tyttö taisteli tämän esteen yli sylkeään hyväksi käyttäen ja liu’utti kireän lenkin aina kyrvän juureen asti. Sen aiheuttamat vaikutukset olivat jo pian nähtävissä, kun tuo suureksi imetty elin rupesi paisumaan entisestään, kasvaen pituutta, mutta ennenkaikkea turpoamaan paksuutta kuin pullataikina. Suonet tulivat vielä vahvemmin esiin, saaden myös tuon helakan punaisen nupin muuttuman aivan tumman punaiseksi. Emilia katsoi tätä niin mielenkiintoista muodonmuutosta täysin haltioituneena ja huokaillen. Tuo kunnioitusta herättävä nahkanuija aiheutti jopa lievää pelon tunnetta itsessäni, tuommoisen kantamiseen pitäisi tarvita joku lupa vähintään. Voisiko sisarpuoleni millään kyetä enää vastaanottamaan sisäänsä tuota suunnatonta jättitattia.

Emilia tarttui tuohon vehkeeseen, jonka ympäri hänen sormensa eivät enää edes yltäneet. Puristeli ja lipoi sitä, tehdäkseen kaiken, että tuo vanhempi mies ajautuisi kiimaisen hulluuden partaalle. Emilia työnsi orinsa selälleen sängyllä, ja oli itse valmis nousemaan satulaan. Hän kävi hajareisin isäni päälle, ja ohjasi kyrvän perseenreiälleen hyvin malttamatoman oloisena. Tuo koville jo joutunut sulkijalihas näytti venyvän äärimmilleen, kun jylhä terska teki tietä sisään, hitaasti mutta varmasti. Kuinka paljon tuo takapuoli pystyikin ottamaan vastaan. Viimeinkin munanpää hävisi kuin imusta suoleen, ja tytärpuoli päästi pitkä nautinnollisen huokaisun. Hän aloitti pitkän ja nautinnollisen ratsastuksen rauhallisesti, edeten sentti sentiltä aina vaan syvemmälle tuon kyrvän tukemana. Kokeneena ratsutyttönä Emilia pärjäsi hienosti, pystyen jo ottamaan lähes koko elimen sisäänsä. Ratsastuksen tahtia hän kontrolloi taidokkaasti, välillä kiihdyttäen, sitten taas hidasten, jolloin hän myös hyvin viettelevästä pyöritti lantiotaan, samalla kun kiimainen pyllynsä lypsi tuota kalua. Hänet oli selvästi luotu tätä varten. Tahti kiihtyi, ja kuin huomaamatta pakarat hakkasivat jo isäni reisiä, saaden niiden värin muuttumaan niin terveen punaiseksi. Kesken kiivaan nainnin kulli luiskahtikin ulos, paljastaen tuon aukaistun, hieman supistelevan reiän. Se näytti aivan kuin olisi haukkonut hädissään henkeä hetkeksi, että kestäisi taas kohta jatkuvan penetraation. Nopealla käden liikkelle Emilia ohjasi kullin takaisin sisään, ja sinne se hävisi kokonaisuudessaan. Peräaukko oli nyt täysin alistunut valtiattarensa tahtoon, ja hyväksyi vastaanlaittamatta osansa tuon nuoren naisen seksuaalisen nautinnon tärkeänä tuottajana. Tuon kiivaan ratsastajan selkä kiilsi hiestä. Katsoin tuota kunnon perseen nussimista, ja hakkasin omaa tattiani lähes täysin transsissa, kaikki näkemäni oli saanut minut elämäni kovimpaan kiimaan.

Yllättäen Emilia nousi ylös, ja kiepahti kontilleen perse pystyssä. Sain hetken ihmetellä tuota täysin avonaista ja tummaa aukkoa, joka tuntui katsovan minua kuin tuomarin syyttävä silmä, sekä saatoin kuulla sen sanovan ”Katso nyt tarkkaan, senkin tirkistelevä runkkari! Tältä näyttää kunnolla auki naitu naisen pylly”. Isäni nousi ketterästi pystyyn, ja jatkoi takaapäin pumppausta kiivaasti. Kaikesta saattoi jo aistia, että viimeinen kierros oli alkanut. Emilia kurottautui ottamaan yöpöydälle jääneen isohkon banaanin, joka luiskahti hyvinkin nopeasti läpimärkään vakoon. Tätä näkyä katsellessani en kestänyt enää kauan, vaan ruiskin rystystä purren kuumat lastit pitkin käytävän lattiaa ja seiniä, samalla kun nuo kaksi leijonaa saavuttivat myös huippunsa. Olin täysin orgasmin jälkitiloissa, kun yritin vielä saada selvää makuuhuoneen tapahtumista. Isäni makasi sängyllä raukeana, kalu puolivelttona heiluen. Tytärpuoli jaksoi vielä innokkaasti tarttua siihen, ja imi nautinnolisesti nuoleskellen tuota naimisesta liisteistä vehjettä puhtaaksi. Kulli taisi olla jo hyvin herkkänä, kun tuo mies pyysi tytärpuolensa kainaloonsa.

Puolihämärässä käytävässä yritin katsella tuota aikaansaamaani sotkua. Nyt olisi poistuttava paikalta nopeasti ja vähin äänin, näytös oli loppunut. Pyöräytin nilkoissani olevat bokserit käteeni, ja yritin siivota parhaani mukaan paikkoja. Tämän jälkeen hiippailin takaisin ylös huoneeseeni. Istahdin alas, ja kertasin tuota täyden viiden tähden showta, jota olin saanut katsella aitiopaikalta. Huomasin, että nuo Emilian stringit olivat vielä kädessäni, nyt olisi aivan liian riskialtis hetki lähteä palauttamaan niitä takaisin. Piilotin ne tyynyni alle, ajatellen niille tulevan vielä tarvetta, ja yritin vaipua uneen.

Nukuin huonosti nuo muutamat tunnit, heräten siihen kun portaita tultiin hennoin askelin ylös, aamun ollessa jo pitkällä. Emilian huoneen ovi kävi, ja oli hiljaista. En saanut unta, tuijotin kattoa, mielessäni pyöri nuo kaikki villit ja salaiset viime yön leikit.

Oli jo iltapäivä, kun nuorempi sisarpuoleni P tuli kotiin. Itse olin keittiössä, Emiliaa ei ollut näkynyt koko päivänä, ja isäni viihtyi sohvalla maaten. Bussimatka oli kuulemma ollut ärsyttävän pitkä, ja nälkäkin oli kova. Tutkiessaan jääkaappia, ja ihmetellessään sen tyhjyyttä, sekä manaten, että eikö täällä osata edes kaupassa käydä, kun mitään ei ole. Sitten hänen katseensa kiinnittyi tuohon tiskipöydällä olevaan kookkaaseen, hieman ehkä kovia kokeneen oloiseen banaaniin, jota en ollut itse huomannut aiemmin. P otti banaanin käteensä, heti ihmetellen miten se oli niin tahmean tuntuinen. Aikansa tuota banaania pyöriteltyään, ja ihmeteltyään kuulemma hieman erikoista hajuakin, antoi hän sen minulle, ja kysyi, oliko se mielestäni jotenkin jo pilaantunut. Otin sen tutkittavakseni, havaiten sen saaneen viime yönä hyvinkin tuoksu rikkaan pintakäsittelyn. Eihän siinä vikaa ollut, vakuutin, ja tuo nuorempi sisarpuoleni söi sen nautiskellen. Hieman huvittuneena, ja kenties kiihottuneena, siirryin yläkertaan. Kaivoin tuon tyynyn alla olevan aarteeni esiin, ja ihastelin sitä. En maltanut mieltäni kauaa, vaan pyöräytin tuon tutuksi ja mieleiseksi käyneen kohdan niistä esiin. Painoin sen vastoin kasvojani, ja nuuhkaisin syvään..

6 kommenttia viestissä: “Isäni, talon alfauros. Osa 2”

  1. Katriina says:

    Pikkusiskopuoli olisi varmasti helpompi vieteltävä. Uusia asioita oppivana myös kiinnostavampi.

  2. apollo says:

    olisi aika mukava yllätys jos jäisivät äitille rysän päältä kiinni. tai p antaisi velipojalle itsensä kokonaan kehittäen hyvän suhteen. josta isäpuoli pelattaisiin kokonaan ulos..

  3. Jussi says:

    Tämä oli mielekästä luettavaa ja tosi kiimaista.Jos jatkat tarinaa voisiko päähenkilökin saada naida sitä ihanaa teiniä?

Kommentoi

top