search
top

Salarakkaat

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (72 votes, average: 2.18 out of 5)
Loading...

Salarakas.

Olemme tunteneet toisemme n.2vuotta n.31v ,todella kaunis blondi ennen nykyään punertavat hiukset, 170cm/53kg/c-kupit..itse 39v , tummat hiukset, 188cm/85kg naisen pyynnöstä täysin posliini ja 20cm..

 

Jälleen menin näkeen satua ,mutta en voinutkaan mennä kotiinsa koska mies kotona, joten menimme pyörävajaan, olin oikeintodella kiimaisena ja valmiiksi kovana ennen kuin edes ehdimme perille pyörikseen,annoin ovella suukon painautumalla satua vasten joten tunsi varmasti kovan kaluni farkkujen läpi. Samantien sisällä otin sadulta kengät pois, leggingsit revin päältä, aloin hieromaan stringien päältä posliinipillua, joka hehkuu kuumana ja märkänä. Suutelimme samalla , satu yritti vaikeroida samalla sanoen ouh fuck, hengitys kiihtyi, menin alaspäin polvilleen laskin stringit alas, levitin jalkoja vähän ja aloin nuolemaan satua samalla hunajaa valui suuhuni, pillu oli todella kuuma ja kiimainen, satu vaikeroi pyysi jo kaluani sisäänsä, en halunnut antaa vielä ennenkuin oli lauennut siihen..pillu sykki suuhuni , nousin ylös vaihdoimme paikkoja satu alkoi imeä kovaa kyrpääni , tuntui todella hyvälle, hetken päästä sanoin anna tulen takaa sisään saan kohta , työnnyin sisään himot kohosi kattoon , alle minuutti ja olin lauennut syvälle kiimapilluun,molemmat olivat sekaisin nautinnosta.. sperma alkoi valua ulos pillusta, päätin hieroa kyrvällä sitä ympäri pillua, klitorista ja persettä. Oli ihana katsella supistelevaa tiukkaa pillua, joka valui kiimahunajaa ja spermaa… jatkuu…

Terveisin salarakas

Yksi kommentti viestissä: “Salarakkaat”

  1. Ville says:

    Tapahtui viime marraskuussa.
    Essi kurvaa punaisella Alfa Romeollaan talon autohalliin. Jumpasta tulossa, kauniina ja hiestä nihkeänä. Vain hetkiä ja livahdetaan autohallista rengasvaraston suojaan. Huulemme ahmii nälkäisinä toisiaan, kiepautan Essin kauniit kasvot rengashyllyä päin.
    Essin kämmenet nojaa jonkun talon asukkaan kesärenkaiden pintoja vasten. Kiskon piukat jumppatrikoot ja stringit puoleen reiteensä.
    Toinen kämmeneni liukuu Essin hupparin ja jumppapaidan alla kiinteiden rintojen yli kaulan etupinnalle. Toisen käteni sormet siirtyy hieromaan seksikästä häpykarvakiitorataa. Keihästän Essin lujaa takaapäin, samalla kun jonkun auto tulee kadulta autohalliin. Ihailen edessäni olevaa timmiä rusketusraitapersettä, kahta jäntevien työntöjeni tahdissa heiluvaa paksua sivulettiä. Jään syvälle Essin tiukkaan märkään pilluun. Näykin niskaansa auton oven tömähtäessä hallin puolella kiinni, ja kuiskaan; Onkohan se Sun miehesi..? Essi vavahtelee tiukassa otteessani huultaan purren! Täynnä iso kovaa vierasta munaa ja sormeni hieroessa klitoristaan. Kuullaan jonkun askeleet rengasvaraston oven ohitse, ja hissin hurina paljastaa että hissi on tilattu autohalliin. Jatkan samantien Essin naimista hitain syvin työnnöin, ja koko tilanne saa edessäni hiljaa voihkivan varatun nartun vain entistä kiimaisemmaksi!

Kommentoi

top