search
top

Mustaa palvelemassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (78 votes, average: 3.54 out of 5)
Loading...

Olin jättänyt ilmoituksen seuranhaku sivuille ja ilmoituksessani kerroin että haluan isoa mustaa kullia ja vaikka mielellään useampaa. Sainkin vastauksia reilusti, mutta useimmat niistä olivat feikkejä tai jotain kotimaisia pienillä kulleilla varustettuja runkkareita ja niitä en nyt halunnut. Kuitenkin yksi vastaus oli kiihottava ja erittäin lupaava, vastauksessa kerrottiin kahdesta kaveruksesta jotka olivat jo pitkään asuneet Suomessa ja olisivat halukkaita täyttämään toiveeni.

Nuorempi miehistä oli Marokkolainen, kutsuttakoon häntä nyt vaikka Beniksi, 27 vuotias ja hänellä oli ainakin kuvan mukaan oikein mukavan näköinen ase tarjolla…paljaaksi ajeltuna se näytti oikein herkulliselta, suonikkaalta ja tasapaksulta parrulta. Pituutta tuolla nuorella orin kyrvällä oli 23 cm ja paksuuttakin oikein hyvin, ympärileikatun kalun juuressa oli normaalit kiinteät nuoren miehen kivekset. NAM!

Vanhempi miehistä oli nimeltaan Abu ja hän oli kotoisin Kongosta ja oli musta kuin yö. ikää oli n.40v ja lihaksikaskin tuo yön soturi oli kuin mikä! Voi luoja minkä kokoinen kyrpä hänen kuvissaan esiintyi! Arvioisin että 30 pitkä ja todella paksu mulkku jonka terska oli tomaatin kokoinen ja varsi oli todella upea! Ei suonia pinnassa, hieman käyrä alaspäin ja keskeltä paksuin, mutta tyveen jonkin verran ohuempi mutta vain jonkin verran! Tuo kyrpä tulisi sattumaan!!

Olin antanut asuntoni osoitteen heille ja sovitusti he tulivat paikalle ja soittivat ovikelloa. Olin viettänyt aamupäivän kylpyhuoneessa valmistellessani itseä naitavaksi. huuhtelin paikat, ajelin karvat pois ja laitoin jopa vähän huulikiiltoa että suuni olisi kutsuvamman näköinen… avasin ovan ja pyysin vieraani sisään…nyt ei ollut paluuta enään, tänään minusta tulisi mustien miesten hoito!

Miehet tulivat asuntooni ja suljin oven nopeasti ettei kukaan muu näkisi minua. Olin pukeutunut vain stringeihin ja naisten korsettiin, olin siis oikein pantavan näköinen mieshuora! Saatuani oven kiinni ja käännyttyäni ympäri näin vain kiimaisia hyväksyviä katseita! Miehet hymyilivät minulle ja Ben sanoi että “ota meiltä suuhun”. Laskeuduin kontilleni miesten eteen ja he avasivat housujensa sepalukset ja kaivoivat yhtä aikaa nuo lemmennuijansa ulos! Voi luoja kuinka kuva valehtelee!! Molemmat kyrvät olivat velttoinakin niin suuria, että ajattelin jo hetkeä kuinka nuo erektiossa ikinä minuun mahtuisivat AUTS!.

Nuolin, imin ja runkkasin moolempia kyrpiä vuorotellen ja ilmeisesti he pitivät siitä kun huokailivat ja hellästi päästäni kannustivat imemään ihania kyrpiään. He maistuivat todella hyvälle ja tuntui kuinka haluaisin vaan imeä näitä mulkkuja, mutta se ei ollut enään minun päätettävissäni oleva asia. ” Nouse ylös” Abu sanoi ja lähti viemään minua olohuoneeseen. Abu istui itse sohvalle ja käski minua ” ime minu muna nyt”! Laskeuduin hänen eteensä kontalleen ja jatkoin tuon jättikyrvän imemistä kuten oli jo eteisessä aloittanut. Nuolin paksua vartta ylhäältä alas ja takaisin välillä kielelläni terskaa nuollen ja imeskellen mutta kurkkuuni tuo ei mahtunut mitenkään!

Ben tuli taakseni ja nosti perseeni ylös sanoen että nyt hän haluaa maistaa miltä valkoinen poikapillu maistuu! Ben aloitti nuolemaan “pojan pilluani” ihanasti ja työnteli kieltään sisään reikääni ja välillä nuoli koko vakoa kielellään. Kielihoito alkoi vaikuttamaan ja minä huokailin tuon ison mulkun kimpussa kun Abu tarttui minua päästä ja alkoi nussia suutani kullillaan! Voi hitto miten suuri tuo kyrpä oli, tuntui kuin se olisi repinyt leukani paikaltaan ja silti suussani ei montaa senttiä terskan lisäksi ollut! Samaan aikaan kieli reiälläni teki lähes sietämättömän hyvää!

Kohta Ben sanoi takanani ” Haluan nussia sinua nyt”. Nussi vain mutta ole varovainen ja pliis käytäthän liukkaria! Sanoin mutta vastaukseksi sain vain pienen naurahduksen. Tunsin kuinka reiälleni pursotettiin reilusti liukuvoidetta ja tuo Marokon mailapoika alkoi tehdä tuloaan! Iso terska porautui sulkijastani läpi ja samassa tunsin viiltävää kipua kun Ben työntyi kerrolla pohjaan asti! Perseeni oli tulessa ja näin melkein tähtiä kun tuo kyrpä tuli sisääni! Vähitellen aloin tottumaan ja Ben alkoi liikkumaan suolessani hitaasti…mitä olisin voinut muuta kun Yön soturi nussi suutani ja piti päästä kiinni etten varmasti pääse karkuun! En pystynyt enään imemään ja tyydyin runkkaamaan vain Abun isoa lekaa samalla kun Ben pumppasi poikapilluani omistajan elkein! ” Sä ole nyt meidan huora” ” Sun pitää palvella nyt meita”! sanoi Abu ja minä pystyin kyrpä sisälläni jyystäen vain huokailemaan ” joooh joooh juuh” ” Hyva tytto” sanoi Abu ja nauroi läpsien isolla pampullaan naamaani.

“Ma haluan nussii kans” sanoi Abu ja nousi sohvalta. Pysyin kontillani ja Ben nussi persettäni minkä ehti. “Sä olet meidan huora, sa nussit nyt meitä! Sä haluaa vain musta kyrpä nyt enää” Ben karjui ja nopeutti tahtiaan! “Mun vuoro” sanoi Abu ja Ben veti mulkkunsa mun sisältäni ja reiästäni kuului plopsahdus. Miehet vaihtoivat paikkaa ja Abun iso terska tuli reiälleni, Tunsin järjetöntä painetta pienessä reiässäni ja yritin nousta pois jolloin iso musta mies vain painoi minua alaspäin selästä ja sanoi” kohta se mahtuu”! “Lisää liukkaria!” vaadin ja Ben vastasi että “kohta saat”! Tunsin että reiälleni ruikutettiin lämmintä liukkaria ja silloin Abu veti minua lantiosta ja painoi tuon jumalattoman kokoisen kyrpänsä sisään! “AAAH AAH ” huusin ja rimpuilin, mutta niin turhaan. Musta mies takanani vain piti kiinni ja liikutteli iso kyrpäänsä pikkuisessa pillussani sanoen” Sä olet mun nyt! Sano että haluat lisää! Sano se!” ” Haluuuaan lisäääääh” ” Mita sä haluat” ” Mä HALUANNN SUNN KYRPPÄÄÄ!!” ja silloin se kyrpä painuu mun sisään ja ulos ja sisään ja ulos ja Abu karjuu takanani ” Hyva huora! Ota sitä ” Ota mustaa kyrpää!! ” “Sä olet meidan huora nyt! Ma nussin sua mun huora!!”

Siihen muistikuvani katoaa ja pääni on kuin sumussa ja heilun hervottomasti tuon mustan Miehen otteessa hänen nussiessaan poikapilluani miten tahtoo. Lopulta tajuan miehen huutavan jotain ja laukeavan sisälläni kovaa! “Nyt sä olet mun tytto” sanoo Abu ja vetää edelleen ison mutta jo velstuneen kyrpänsä ulos suolestani ja samalla reiästäni valuu spermaa pitkin reisiäni… Siis mitä!!?? Tulitko sä mun sisään? Kysyn kiimoissani, johon Ben vastaa vaan” Sä olet meidan narttu ja narttuja pannaan ilman kondomia! Mita sa luulit sen liukkarin olevan kun vaihdettiin Abun kyrpä sun siään?” Ben nauraa ja Abukin alkaa hörähtelemään! ” Sä olet meidän tytto ja sa teet niinkun me haluan sun tekemän! Sa haluat kuitenkin munaa”

No niin, niinhän mä haluan ja nuolin vielä nuo paksut mustat aseet puhtaaksi sanoen että ” mä oon teidän tyttö ja haluan vain teidän isoja mustia mulkkuja!

12 kommenttia viestissä: “Mustaa palvelemassa”

 1. Nahkajeesus says:

  Huhhuh…kiimaista touhua. Oispa siistiä saaha isoa mustaa sisään ja yhtä röyhkeästi ku tässä tarinassa

 2. Madclown says:

  Hyvä stoori. Jatkoa

 3. Mamupatja says:

  Kuulostaa tutulta

 4. says:

  Kerro lisää vain

 5. HeTero says:

  Mikä saatanan poikapillu. Paskaamiseen tarkoitettu aukko kaukana vitusta.

  • Biboy says:

   Voi siihen nussiakki ja tuntuu hyvältä! Kokeile vaikka! Näyttää aihe kiinnostavan vaikka kategoriat on selkeesti nähtävissä…ootko varma ettei sunki “poikapillu” kaipais mustaa mailaa 😀

   • HeTero says:

    Biboy varmasti joka reikään johon kulli mahtuu voi nussia ,se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa ettei persereikä ole mikään vittu.
    Lisäksi en ole vähääkään kiinostunut tunkemasta kyrpääni kenenkään perseeseen,saatikaan siitä että kukaan tunkisi moloa omaani. Lueskelen eri kirjoittajien novelleita ja osa ihan asiallista tuotosta. Kuitenkin kirjoittajan täytyisi mieltymyksistään huolimatta ymmärtää ettei suolesta saa naaraan kiimaista pillua edes kirurgin veitselläkään.
    Eli pojalla ei ole pillua vaan paskomiseen tarkoitettu persereikä.
    Ja sinne voi jokainen ottaa jos haluaa vaikka metristä neekerinkyrpää.

    • Stargoose says:

     Taidat olla vain poikapillun tarpeessa, (He)Tero! Pusi pusi! 🙂

    • nuoriMies says:

     Tottakai voi olla poikapillu… Ja kun löytyy sellainen kiimainen pikku narttu, joka vain kaipaisi, että sen poikapillua täytetään ja nuollaan… Se on helvetin kiimaista…

     Itse kun olen Bi Top, niin fantasiointi kiimapeppuisten narttujen kanssa on yksi mukavimmista puuhista, mitä voi tehdä. 🙂

     Tulikin mieleen, että ollaan ehkä Biboy sun kanssa joskus juteltukkin. 😉 Toivottavasti sulta tulee vielä uusia tarinoita voidaan joskus myöhemmin ehkä jutella.. Ja jos ilmeisesti joku toinen kiimainen poikapilluaan hyväilevä haluaisi liittyä mukaan, niin sopii hyvin. 😉

     • Biboy says:

      Lauantai aamuna viimeksi hoitelin kiimaista peppuani dildolla. Oli ihana aamun aloitus kun heräsin aamulla hyvin nukutun yön jälkeen ja kullini jöpötti pystyssä…pakko oli ottaa liukkaria ja sormeilla itseäni ja lopuksi ratsastaa dildolla orgasmiin asti. Kyllä siinä kullin himo vähäksi aikaa laantuu, mutta ei kovin pitkäksi aikaa 🙂

     • nuoriMies says:

      Mitenkäs sulla yleensä noi arkipäivät? Joo ite heräsin juuri tänäänkin aamulla kunnon aamuseisokin kera ja häirinnyt hommieni tekoa koko päivän. 😉

      Minkäs kokoisella dildolla omaa poikapilluas venyttelit? Ja kiinnostaisko ehkä fantasiointi seura pervosta top kundista.

     • Biboy says:

      No arkipäivät menee töissä ja paineita puran aina kun vaan tekee mieli ja olosuhteet sen sallii. Tällä kertaa en oikeastaan venytellyt vaan sisälläni liikkui semmonen normaalin kyrvän kokoinen g-piste jellysauva ja se osuu ihanasti oikeisiin kohtiin… yksityisyydestäni olen tarkka ja panemaan mua pääsee vain mun isokaluinen vakkari 🙂 tarinoita kirjoitan fantasioistani ja jaan ne teille lukijoille

Kommentoi

top