search
top

Kimpassa kivaa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (101 votes, average: 3.15 out of 5)
Loading...

Jatkoa.

Olen keittiössä vaimoni käskystä keittelemässä kahvia ja laittamassa pikku purtavaa. Kuuntelen samalla makuuhuoneen ääniä ja päättelen että siellä reipas suihinotto on käynnissä. Kuulen kuinka huokailet ja murahtelet vaimolleni miten hyvältä tuntuu kun vaimoni imee ja runkkaa pienellä kädellään isoa kyrpääsi. Kuulen kuinka kehut vaimoni persettä ja ilmeisesti sormeilet spermaista vittua samalla kun kyrpäsi liukuu vaimoni suussa.

Työnnä sormesi mun molempiin reikiin! kuulen vaimoni vaativan samalla kun imee kiimaisena isoa kyrpääsi. Vai haluaa se pikkuhuora sormihoitoa! Sanot ja alat työntelemään molempiin reikiin sormiasi. Nimetön ja pikkusormesi ovat vaimoni persereiässä ja keski ja etu sormesi puhkinussimassasi pillussa. Luistoahan täälä tuntuu olevankin molemmissa reissä! Just noin, ime sitä kyrpää kunnolla! kuulen sinun sanovan ja hyvältä kuullostaa molemmista tuntuvan.

Aaah uuuh uuuh, just noin! kuulen vaimoni huohottavan kiimassaan ja äänestä tiedän että kohta häneltä tulee. Ooooh ooouuh, nappia nappia! Pyöritä sitä peukaloa!! Uuuhh AAAHHH ja silloin vaimoni saa orgasmin ja squirttaa heiluen hervottomana kouristellen.

Kävelen makkarin ovelle ja sanon että kahvi olis valmiina… Vaimoni nostaa päätää ison seisovan kyrpäsi juurelta, olette siis olleet ns 69 asennossa. Olipa se ihanaa, mutta nyt mun pillu ei kestä enään yhtään… mut sähän voit antaa tuolle “pilluas” kun mä meen suihkuun nyt! vaimoni sanoo sängystä noustessaan ja poistuu saaneen näköisenä pesulle.

Mitenkäs se herra haluaa naida kysyn sinulta ja vastaat vaan kiimainen kiilto silmissäsi “takaapäin!” Nouset sängystä kyrpäsi vaimoni syljen liukastamana ja komennat minut sängyn reunalle kontalleen. ” Perse pystyyn ja pää alas!” sanot ja minä täytän toiveesi. ” Vittu että sun perse näyttää hyvältä! Ihana paljaaksi ajeltu perse ja pallit, pakko nuolla!” Tunnen kuinka levität pakaroitani ja kielesi alkaa seikkailla reiälläni. Se tuntuu ihanalta ja reikäni liukastuu jokaisella kielesi lipaisulla. Valutat sylkeä reikääni joka on vielä vähän avoinna tuon mustan kumikyrvän jäljiltä ja sanot että ” Pakkohan tätä on jo nussia”.

Työnnät limaisen kyrpäsi kerralla pohjaan ja aloitat rytmikkään paukuttamisen heti todeten vain että neekerien huora kyllä kestää!. Kyrpäsi soutaa ihanasti sisälläni ja liukas reikäni litisee nussimisesi mukaisesti, voi luoja kuinka ihanaa!! huudan ja alan työntelemään persettäni sinua vasten. ” Vitun neekerihuora, nussi mun kyrpää! Ota sitä kyrpää sun pilluun niinku ottaisit mustaa munaakin! Saatanan narttu ota sitä!! ” karjut minulle ja alat survomaan kyrpää sisääni niin että vsi valuu silmistäni. En tiedä käykö kipeää vai tekeekö niin hyvää mutta ulisen ja valitan vain ja kerjään kyrpää koko ajan lisää” Nai mua nai mua, nussi mua! Nussi sun huoraa! Nussi mua sun ihanalla kyrvällä!!

“Kohta tulee !, Saanko tulla sun sisään!?” en ehdi sanoa mitään kun läpsäiset mua perseelle ja vedät lantiostani minut kovaa vasten syliäsi sanoen ” Nyt saat huora mun spegut sisään”, Mahtavaa nussia teitä molempia!! Ootte mun kiimaperseitä molemmat!! Kenen narttu sä oot saatana” karjut ja nussit mua niin kovaa että varmasti naapuritkin kuulee ulinani. ” Sun narttu! Mä oon sun pikku homonarttu!” Silloin kuulen” AaAH aah nyt tuleeeeee!!” AAah OOOH ” tunnen kuinka kyrpäsi ruiskuttaa mällit sisääni ja työntelet spermasi niin syvälle että varmasti tiedän kenen huora olen! Läpsäytät minua vielä perseelle ja sanot että ” Hyvä perse, siihen on kiva nussia! Se on sitte mun kyrpää varten eli sitä ei muut nussi, onko selvä saatanan huora?!” ” Mun pillu on vain sulle”, sain sanottua ja silloin oven suussa nojaileva vaimoni sanoi että “lähetääs sinne kahville nyt kun säkin tulit, tuon pikkuhomon ei oo niin väliä”.

Yksi kommentti viestissä: “Kimpassa kivaa 3”

  1. halukas says:

    voi että kun sais olla siinä paikalla ottamassa

Kommentoi

top