search
top

Fantasian toteutus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (79 votes, average: 2.49 out of 5)
Loading...

moi. 38v aviomies kaipaisi seikkailua, voisitko toteuttaa fantasiani? isä/tytär fantasia? jos voisit pukea jotain paljastavaa päälle ja istutaan sohvalla aluksi ja näen paljaan pillusi kun levität jalkoja samalla kun olen tulossa suihkusta pelkkä pyyhe päällä, sinä huomaat kun tulen istumaan viereesi kuinka pyyhe nousee, ja otat sen pois minulta, näet kovan kyrpä. Otat kiinni siitä ja alat runkkaamaan. Hetken sitä tehtyään sanot että sinun pitää käydä pissed ensin,(jos mahdollista tulen katsomaan sen ja mahdollisesti jopa pissaat päälleni). Jos ei mahdollista niin jatkat runkkaamista ja välillä imet kaluani. Sen jälkeen nuolen sinua, riisun sinulta vaatteet pois, suudellen kehoasi, näen kuinka nautit kun hyväilen sinun vartaloasi ja kehun kiltiksi,tuhmaksi tytöksi sinua. hetken päästä haluat että tulen sisääsi, olet selällään edessäni levitän jalkosi hieron rintojasi kun ohjaat kyrpäni suloiseen tiukkaan, hunajaiseen pilluun. Aloitan hitaat kiusalliset työnnöt, molemmat voihkaisevat nautinnosta, lisään tahtia, nait samalla vastaan, kyrpäni kovettuu lisää kiimasta, pillusi supistelee ja valuu hunajaa. otan sinut takaapäin , nain jo lujempaa, välillä työnnän sormia pillu ja työnnät pillu honey olevat sormet suuhusi jatkaen naintia, tulet ratsaille, pillu supistelee ja täriset, alat olemaan lähellä samoin minä , nait kyrpääni voimakkaasti saat siihen jonka jälkeen käännän sinut alleni, otan kortsun pois, heitän vatsallesi/rinnoilesi kuumat spermani, hierot käsilläsi spermaa suuhusi, välillä hierot huuliini sitä. Yhtäkkiä haluat kiinnittää käsiraudoilla käteni kiinni sänkyyn,suostun siihen tuntuu kiihoittavalta , pakotat nuolemaan spermani pois vartaloltasi, kun se on tehty suutelet minua ja sanot että tästä ei puhuta kellekkään ikinä, mutta toivot että teemme pian uudestaan saman..

 

Kommentoi

top