search
top

Kimpassa kivaa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (66 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...

Jatkoa…

Tunnen kuinka pursotat liukuvoidetta reiälleni ja levität sitä terskallasi pitkin vakoani samalla kun nuolen vaimoni pillua ja työntelen sormiani vaimoni molempiin reikiin. Sanot takanani että nyt tälle pienelle homo perseelle pitää antaa kullia. Tunnen kuinka iso ja liukas terska alkaa avaamaan tiukkaa reikääni ja sanot että mahtavan näköistä kun musta kyrpä uppoaa sun poikapilluun! MUSTA!? Olet ottanut jostain ison mustan jellykyrvän ja sovittelet sitä sisääni ja voi luoja kuinka isolta ja liukkaalta se tuntuukaan! Se on varmasti ainakin 25 tai 30cm pitkä ja halkaisijaltaankin luoja tietää kuinka paksu, mutta aah niin jumalaisen kokoinen että tuntuukuinka melkein halkean kun sulkijalihakseni antaa periksi ja tuo liukastettu musta mulkku uppoaa sisääni!

Olen jo kauan haaveillut olevani isojen mustien kyrpien pantavana ja nyt saan siitä esimakua! Ihanaa! Työntelet tuota jumalaista heimokyrvän kopiota suolessani välillä käyttäen sen kokonaan ulkona ja taas työntäen sen sisääni niin että reikäni joutuu jälleen avautumaan ja antautumaan tuolle ihanalle aisalle! pillun nuoleminen on unohtunut ja keskityn vain ottamaan tuota mustaa kyrpää sisääni kun tulet viereeni seisomaan ja käännät toisella kädellä päätäni kohti kyrpääsi ja käsket minun ottamaan suihin samalla kun nussit persettäni mustalla mailalla. Imen kuin huumattuna kulliasi ja kuulen kuinka keskustelet vaimoni kanssa siitä miten kiihottavalta näyttää kun imen kyrpääsi ja saan samalla mahtikullia poikapilluun oikein kunnolla!

Vaimoni nousee kontalleen sanoen että haluaa jo kyrpää itsekkin ja tarttuu sinun isoon kyrpään ja vetää sinut selälleen sängyllemme. Dildon tuo kiimainen narttu antaa minulle ja sanoo että ratsasta sinä pikkuhomo mustalla mulkulla kun minä otan tämän toisen! Istun tuon ihanan kiiltävän dildon päälle ja ratsastan kiltisti sängyn reunanalla samalla kun näen kuinka vaimoni kiipeää ratsastamaan ison kyrpäsi päälle! Luoja kuinka hyvältä tuntuu saada isoa kyrpää ja samalla nähdä kuinka iso mulkkusi uppoaa vaimoni tiukkaan, mutta niin liukkaaseen vittuun ja nähdä kun rouva alkaa ottamaan munaa niin etten ole koskaan hänen nähnyt tekevän! Uuuh aaah oooh oiih, vittu kun sun kyrpä tekee hyvää! Vaimoni huutaa ja hieroo märkää vittuaan vasten sinun paksua kyrpääsi ja joka kerta näen kuinka liukas mulkkusi uppoaa syvälle vaimoni pilluun! Karjahtelet ja puristelet vaimoni pyöreitä rintoja samalla kannustaen häntä: Nussi mun kyrpää! Nussi sitä isoa mulkkua saatana! Ota sitä kyrpää nyt kunnolla kun kerrankin saat kunnon kyrpää!! ja kyllähän se kiimapillu ottaakin!

Paukutat tuota ratsastajaa vasten alhaalta ja puristelet vaimoni pakaroita samalla sanoen kuinka olet häntä aina halunnut nussia ja kuinka olet hänen pillustaan haaveillut! Silloin siirryn tuon ratsastajan taakse ja vien limaa solkenaan vuotavan kyrpäni vaimoni pyllyn reiälle ja kullini kärki hieroo limaisena reikää. Kuulen kuinka vaimoni sanoo että ei sinne, mutta tälläkertaa en uska vaan alan työntämään kyrpääni sisään vaimoni anukseen! Kyrpäni alkaa liukumaan vaimoni sisään ja samaan aikaan tuo musta mulkku on omassa reiässäni kun aloitan pumppaamaan alhaalta kyrpääsi seivästettynä istuvaa vaimoani perseeseen. Tunnen kullisi omaani vasten ja kuinka se liikkuu vaimoni pillussa samaan aikaan kun oma mulkkuni soutaa vaimon perseessä ja tuo heimokulli omassa perseessäni! Vaimoni alkaa huutamaan suoraa huutoa, että naikaa mua saatana! Naikaa niillä teidän ihanilla kyrvillä! Nussikaaaaa nyt muaaaa! Nyt nyt nyt! ja silloin hän saa orgasmin ja alkaa tärisemään ja huutmaan jotain epämääräistä ulinaa. Se on meille liikaa ja laukeamme molemmat vaimoni reikiin ja hetken olemme yhtä huohottavaa ja huutavaa, kiimaista lihaa! Kyrpäni veltostuu ja muljahtaa pois vaimoni perseestä jättäen sen avoimeksi ja aivan spermaiseksi, samaan aikaan sinun kullisi lurpsahtaa pois vaimoni pillusta ja paksu sperma valuu myös sieltä reiästä. Vaimoni jää makaamaan päällesi ja minä kierähdän viereesi tuntien kun musta kyrpä liukuu ulos perseestäni. Hetken hengähdettyäni vaimoni sanoo että meneppä homo laittamaan meille kahvit sillä aikaa kun minä putsaan tämän ihanan kullin ja alkaa nuolemaan kyrpääsi puhtaaksi.

Jatkoa??

3 kommenttia viestissä: “Kimpassa kivaa 2”

  1. Masa says:

    Hyvää tekstiä muuten, mutta siitä näkyy selkeästi se että olet kirjoittanut tarinan jo alunperin kokonaan ja nyt vain väkisin pätkit sitä kesken.

    Kirjoita kokonaisia tarinoita enemmän, sinulla on selkeästi taito siihen. Tämmöinen kommenttien ja jatko-viestien kerjääminen on aika pikkumaista.

  2. Se isokyrpä says:

    Todellakin jatkoa!

Kommentoi

top