search
top

Viikonloppu kotona, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (62 votes, average: 3.24 out of 5)
Loading...

Jatkoa tarinalle, Viikonloppu kotona.

Kävimme pesulla ja siirryimme saunaan. Saunaan otimme mukaan kylmät oluet. Ilmeisesti pahimmat höyryt oli päästelty ja nyt pystyimme keskittymään keskusteluun.
Kävimme välillä vilvoittelemassa ja jatkoimme taas saunomista. Vaikka tunnelma oli nyt rennompi kuin alussa, niin piti vieras huolen siitä, että vaimoni oli kokoajan hänen ulottuvillaan. Saunassa he istuivat vierekkäin ja kun siirryimme vilvoittelemaan, vieras pysyi kosketusetäisyydellä vaimostani. Välillä he vaihtoivat pitkiä suudelmia.

Lopulta vaimo sanoi menevänsä suihkuun ja itsekkin ajattelin poistua saunasta. Juuri kun olin nousemassa lauteelta, vieras tunki itsensä edelleni. Jäin istumaan saunaan ja ihmettelin hieman vieraan käytöstä. Vaimo pesi itseään selkä kohti saunaa. Mies painautui vaimon selkää vasten ja käänsi vaimon päätä sivulle, jotta pääsi suutelemaan tätä. He alkoivat kiihkeän suutelun. Mies piti vaimon päätä käännettynä kädellään ja samalla alkoi toisella kädellä hieroa vaimon pimppiä. Aluksi mies hieroi hitaasti, mutta alkoi hiljalleen liikuttelemaan kättään kovemmin. Lopulta pimpin hierominen alkoi muuttua kovakouraiseksi ja vaimo yritti kauemmas miehestä. Voimakas mies kuitenkin painoi vaimoa tiukemmin vasten itseään. Hän siirsi kätensä vaimon kurkulle ja selvästi puristi hieman lujempaa. Samalla hän kuiskasi jotain vaimon korvaan. Vaimo nyökkäsi ja mies hellensi otettaan. Vaimo ojensi kätensä taakseen tavoitellen miehen munaa. Miehen muna oli edellee löysä. Mies käänsi vaimon itseensä päin ja suuteli tätä. Näin kuinka heidän kielet intohimoisesti liikkuivat suusta suuhun. Vaimon käden olivat miehen pakaroilla, kun taas mies oli kietonut kätensä vaimon ylävartalon ympärille.
Lopulta he pesivät itsensä ja poistuivat suihkusta. Päätin siirtyä itsekkin viimein suihkuun.

Kun tulin suihkusta, olivat vaimoni ja mies keittiössä valmistelemassa iltapalaa. Vaimo pilkkoi vihanneksia. Hänellä oli ainoastaan stringit jalassa ja miehellä boxerit. Olin itse kietonut pyyhkeen lanteille. Menin vaimon taakse ja halasin häntä takaa. Vaimo laski puukon ja kääntyi suutelemaan minua. Nostin vaimon istumaan työtasolle ja painoin munani vasten hänen pimppiään. Sivusilmällä saatoin nähdä, että mies tuijotti meitä. Vaimoni jatkoi suutelemistani ja otti kädellään kiinni munastani. Laskin suutani kohti nännejä, nuolin hellästi vuoroin molempia. Vaimo runkkasi munaani ja voihki korvaani. Ujutin käteni hänen pimppiinsä. Hieroin pimppiä ja samalla nuolin nänniä. Nostin katsetta sivulle ja näin miehen kaivaneen munansa esiin. Hän oli riisunut boxerit ja runkkaili itseään.
Vaimo pyysi miestä lähemmäksi, jotta saisi tämän munan käteensä. Vaimo alkoi runkata miehen puoli jäykkää elintä samalla, kun nuolin vaimon nännejä. Miehen muna jäykistyi silmissä. Mies alkoi työntää minua sivummalle ja asettui itse vaimon eteen. Hän otti vaimon alas pöydältä jä käänti tämän nojaamaan käsillä vasten työtasoa. Mies asettui lähelle vaimon pakaroita ja läpsäisi muutaman kerran kovettuneella munalla vaimoa pakaralle. Mies siirtyi hieman taaemmas ja käski vaimon riisua stringit. Sen jälkeen mies käski vaimon levittää jalkojaan. Vaimo nojasi työtasoon jalat leveällään, paljastaen koko alakertansa. Mies laittoi kätensä vaimon haaroihin ja otti toisella kädellä vaimoa hiuksista kiinni. Hän alkoi taas hieroa vaimon pimppiä voimalla. Hetken hierottuaan hän työnsi kaksi sormea vaimon pimppiin, samalla vetäen hieman kovemmin päätä taakse hiuksista. Vaimon voihki. Mies otti sormet ulos pimpistä ja käski minua ojentamaan pöydällä olleen kookosravan. Mies otti purkista reilun annoksen rasvaa ja alkoi levittämään sitä pitkin vaimon vakoa. Kun rasvaa oli jo runsaasti vaolla, mies alkoi keskittyä vaimon anaalin käsittelyyn. Hän työnsi hitaasti peukalon vaimon peppuun ja alkoi liikutella sitä edestakaisin. Välillä hän käytti peukalon ulkona ja työnsi sen takaisin. Vaimon huokaili nautinnosta. Mies siirtyi vasten vaimoa ja alkoi liikutella munaansa vaimon vaolla, samalla kourien vaimon rintoja voimalla. Rintojen kouriminen selvästi hieman sattui vaimoa.
Mies päästi irti rinnoista ja siirty hieman taaemmas. Hän käski minut lähemmäs. Mies vinkkasi minulle vaimon rasvattua anaalia ja käski minun työntää sormen sisään jotta saisin vielä tuntea tiukan pepun, ennen kuin hän nussii sitä. Vaimo katsoi hieman kauhistuneena taakse, muttei puhunut mitään. Hän oli jo kertaalleen saanut illan aikana munaa perseeseen ja taas leijui uhka ilmassa. Kuten aiemmin kerroin peppuseksi ei ollut meillä normaalisti kuvioissa.

Työnsin etusormen varoen vaimon rasvattuun peppuun, se tuntui kiihottavalta. Liikuttelin hetken sormea pepussa, kunnes mies käski minun siirtymään kauemmas. Siirryin sivuun ja jäin katselemaan kun mies alkoi asetella munaa vasten vaimon anaalia. Hän alkoi työntaa munaa sisään. Aluksi hänellä hänellä oli vaikeuksia saada terskaa sisään. Ei varmaan helpottanut, että vaimon keho oli jännittyneenä. Huomasin vaimosta, että hän jännitti tilannetta. Lopulta mies sai terskan menemään peppuun. Vaimo hieman parahti kivusta. Mies piti toisella kädellä kiinni vaimon hiuksista ja toisella kädellä lanteesta, kun hän alkoi työntää munaa hitaasti syvemmälle. Vaimo vaikeiroi koko matkan, miehen työntyessä syvemmälle. Mies kiristi otettaan hiuksista ja sanoi vaimolle, että “kyllä sä kestät narttu”.. Kun mies sai elimen työnnetty loppuun saakka, hän pysähtyi. Hän puristeli vaimon rintaa ja sanoi, että “hyvinhän se narttu kestää! Kohta laitetaan vauhtia!”. Näin vaimon katseesta, että hän oli hieman tuskissaan. Mies alkoi liikutella hitaasti munaa vaimon suolessa. Vaimon ääntely oli jotain tuskana ja nautinnon väliltä, kun mies hiljalleen kiihdytti tahtia. Ilmeisesti vaimon peppu alkoi tottua munaan tai kiihottuminen sai vallan, koska miehen takoessa lähes kanin tahdilla, alkoi vaimon huutaa selvästi nautinnosta. Oli kiihoittavin näky ikinä, kun iso mies panee vaimoa raivolla anaaliin ja vaimo huutaa täyttä huutoa nautinnosta. Vaimo oli hivuttanut kätensä pimpille ja hieroi itseään samalla, kun sai isoa kakkoseen.
Vaimo alkoi näyttää siltä, että on lähellä orgasmia. Myös mies oli äänestä päätellen saamassa. Mies pani otsa hiessä, hän piti toisella kädellä vaimoa hiuksista ja toisella kädellä hän kouri vaimon rintaa.
Lopulta mies työnsi itsensä niin syvälle kun pääsi ja tuli syvälle vaimoon.
Hetken aikaa mies ja vaimo olivat telakoituneena paikallaan. Mies oli nojautunut makaamaan vasten vaimon selkää. Lopulta mies vetäytyi vaimon pepusta. Hän nousi seisomaan vaimon taakse ja levitti käsillää vaimon pakaroita. Sperma valui vaimon pepusta, kun mies käski taas minut lähemmäksi. “No niin, nyt voit kokeillakkin miltä pantu reikä tuntuu” , mies virnisti minulle. Puristin päätä ja sanoin, että “ei mun tarvi kokeilla”. Mies sanoi ettei se ollut pyyntö, “sähän vaikka nuolet sen jos me käsketään!”. Vaimo katsoi taakse ja sanoi, että ” älä nyt oon tuommoinen hannari, koita vaan..”. Reikä oli nyt huomattavasti enemmän auki , kun aiemmin. Työnsin sormen spermaiseen peppuun. Alun ällötyksen jälkeen, spermainen lämmin peppu tuntui kiihottavalta. Liikuttelen etusormea liukkaassa anaalissa. “Varovasti, se on vähän herkkänä”, vaimo sanoi. Sperma valui sormillani ja vaimon välilihalla kohti pimppiä. Otin sormen ulos ja asetuin vaimon taakse. Halusin itsekkin päästä kokemaan vaimon anaalin. Aloin hivuttaa terskaa kohti peppu. Olin juuri työntämässä itseni sisään, kun mies keskeytti minut. Hän työnsi minut taas sivuun ja sanoi, että “ei nyt! Narttun pitää mennä pesulle, ettei tuu pimppiin pöpöjä..”. Vaimo oli nojautuneena pöytää vasten ja mies antoi vielä läksiäisiksi hellän läpsyn pakaralle. Vaimo nousi ylös ja otti minua munasta kiinni. “Ei saa rakas olla liian hätäinen”, hän sanoi ja vinkkasi minulle silmää.
Vaimo lähti suihkuun ja itse jäin suu auki ja muna pystyssä katselemaan perään. Mies virnisti minulle ja sanoi, että “Sun vaimolla on kyllä mahtava anaali!” Hän virnisti ja lähti myös suihkuun.
Jäin spermaisten sormieni kanssa miettimään asiaa.
Itse olin jäänyt taas sivusta seuraajaksi, mutta tunsin että minulle lankeamassa oleva aisurin tehtävä tuntui kiihottavalta.

4 kommenttia viestissä: “Viikonloppu kotona, osa 2”

 1. RTS says:

  Hyvin kiihottava novelli, jatkoa mahd. nopeasti!

 2. Ukkomies says:

  Kiihottavaa tekstiä, toivottavasti jatkoa on tulossa.

 3. TeppoH says:

  Ja tietysti myös se kiinnostaa, jos ette jaksanut lukea loppuun 🙂

 4. TeppoH says:

  Laittakaa ihmeessä palautetta, jos jaksatte lukea loppuun.

Kommentoi

top