search
top

Pojun oppivuodet, osa 4 – töissä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.33 out of 5)
Loading...
Työrupeamamme jatkui, kesää ja kierrettävää oli vielä jäljellä. Poju oli selvästi oppinut, että aamuseisokit ovat osa asiaa. Näin jopa kerran, kun hän aamulla seisoi hotellihuoneen oveen kiinnitetyn peilin edessä, käänteli itseään ja tutki seisokkiaan. Saatoin vain arvailla, mitä hänen mielessään liikkui. Lopulta tämä nosti hartioitaan ja alkoi pukea vaatteita ylleen. Ainakin ohjeeni olla puuttumatta asiaan itse oli mennyt perille.
Mietin, että missäköhän vaiheessa pojulle nousee halu päästä purkautumaan. En ehtinyt asialle mitään tehdä, kun tuli vastaan ensimmäinen kerta, jolloin poju itse teki aloitteen.

Olimme päässeet pohjoisen kierroksessa Itä-Suomeen. Istuimme palaverissa kolmen herrasmiehen kanssa. Oli ollut kuuma päivä ja iltapäiväksi meille varattuun neukkariin paistoi aurinko eli siellä oli tuskastuttavan lämmin tuulettimista huolimatta. Tämä nyt saa kaikille hermot kireälle, mutta yksi herroista oli todella äreänä. Asiakaspalvelijan roolissani vastailin ystävällisesti ja perustelin asiamme moneen kertaan. Kaksi muuta oli jo täysin asian sisäistänyt, mutta tämä yksi harasi vastaan. Poju katseli tapansa mukaan hieman sivusta ja teki muistiinpanoja, kuten hänelle oli muotoutunut tavaksi. En ollut tajunnut, miten hän oli tarkkaillut tuota yhtä hampaidenkiristelijää, kunnes tajusin pojun nojaavan kohden minua, päästäkseen kuiskaamaan minulle.

“Totah… Sori ku keskeytän. Mut… pakottaakohan tota?”

Voin myöntää, että kyllä hämmästyin. Tiedän, että muutkin huomasivat hämmästykseni, sillä juttelu loppui kokonaan, kun käännyin yllättyneenä tuijottamaan pojua. Ei ollut käynyt mielessäni käyttää pojua millään tapaa osana liikeneuvotteluja. Pahoittelin neuvottelukumppaneilleni ja komensin pojun käytävään.

“Mistä sait tollasta mielees?” Pyrin pitämään ääneni tasaisen lempeänä, sillä pidin pojun tavasta ajatella, mutta en olisi mitenkään valmis vaarantamaan töitämme, jos tämä olisi vain kiimaisen teinipojan mietteitä.

Poju selvästi hieman punastui, mutta vastasi kuitenkin: “No kun tultiin tänne ja kävin vessassa, ni kuulin sen puhuvan mun perään.”

Yllättyneisyyteni ei ainakaan vähentynyt kuulemastani. “Ootko varma? Mitä se sitten sanoi?”

“Se sano sen noille kahdelle just, ku astuin vessaan, ni kuulin. Ne ei vissiin tajua, että tonne miesten vessaan kuuluu aika hyvin läpi. Se sano, et ‘saatana ku panettaa, palleissa asti pakottaa. Alkaa jo näyttämään ton juipinkin perse todella hyvältä sen saamarin pihtaajan kanssa asuessa’ “, poju toisti hieman nolostellen.

En mahtanut mitään sille, että pieni virnistävä hymy nousi kasvoilleni. “Vai sellaista se tuumi. Oon jo aiemminkin todennut, mutta ai että oot fiksu poika!” sanoin pörröttäessäni pojun tukkaa. Neuvottelut taisivat saada juuri hieman erilaisen käänteen.

Astuimme takaisin neuvotteluhuoneeseen. Siellä se kiukuttelija nojata rötkötti tuolissaan kädet puuskassa yrmeän näköisenä samalla kun kaksi muuta selvästi yritti saada tätä ymmärtämään heidän kantansa. Istuuduin nojaten pöytään ja katsoin hieman haastavana suoraan tuota yrmyilijää silmiin.

“Sain hieman kuulla, että teillä olisi kuulemma parantamisen varaa eteisaulan äänieristeessä. Siihen malliin oli arvioitu tämän apulaiseni ulkomuotoja meidän saavuttua paikalle.”

Ääneni oli tasainen ja harkittu. Ensin kasvoilla valahti hämmennys, pieni puna nousi poskille ja selvästi seuraavana olisi nousemassa joku älytön hyökkäys mitätöimään lauseeni. Voi kuinka olin oppinutkaan aistimaan sen pojun kanssa kesän aikana. Jatkoin lausettani ennen kuin niin ehtisi käydä.

“Meillä ei ole mitään syytä alkaa teitä vastaan siinä venkoilemaan. Onhan tuolla varsin herkullinen perse, tiedänhän minä sen. Mutta välkkykin se on. Tiedätkös, tämä nuori herra tässä tajusi itse, että teitä taitaa vain ottaa päähän, kun on niin tukala olotila. Hän olisi valmis auttamaan.”

Katsoin vastapuolen ilmeitä. Nouseva uhma oli jälleen palannut hämmennykseen. Tämä yritti katsoa minua vain silmiin, mutta huomasin katseen käväisevän pojussa useammin kuin kerran. Tyypin vieressä olevan herrat selvästi tunsivat olonsa epävarmoiksi tilanteen muuttuessa näin. Jos kerta olivat kuunnelleet sitä huutelua aulassa, niin saisivat luvan kestää tämänkin.

Oli nähtävissä, että äijän teki mieli suoraan torpata koko heitto (ja varmasti perään olisi tullut kommenttia siitä, miten hän ei ole mikään hinttari), mutta hiljaisuus oli jo kestänyt liian kauan moiseen väitteeseen. Nyt hän katsoi molempia työkavereitaan kerran ja avasi suunsa.

“Hyvä on. Kerta toinen tyrkyttää, niin tänne sitten. Alahan tulla poika”, hän sanoi noustessaan ylös.

Kaverukset hänen viereltään nousivat samalla ja painelivat hakemaan vettä sivupöydällä olevasta kannusta. He eivät kuitenkaan poistuneet huoneesta, vaan näin toisen napsauttavan oven sisäpuolelta lukkoon, ihan kaiken varalta.

Nyökkäsin pojulle hymyillen ja tämä käveli miehen luo. Kuulin hänen hokevan hiljaa ”tikkari, tikkari”. Äijä oli keski-ikäinen, hieman vatsaa, mutta näki, että hän teki kuitenkin fyysistä työtä, sen verran lihaksikas tämän ylävartalo oli. Hän oli reippaasti pojua pidempi, vaikka nojaili huoneen seinustalla olevaan arkistokaappiin. Poju meni miehen luokse, tarttui suoraan tämän vyöhön ja alkoi avata miehen housuja. Hän laski housuja sen verran, että sai kaivettua esiin siellä olevan aseistuksen. Yllätyksekseni kalu oli jo puolikovana. Poju laskeutui polvilleen ja avasi varovasti suunsa. Näin, että hän epäröi, mutta rohkeasti otti kalun kärjen suuhunsa. En tiedä, mitä tuo poika kielellään teki, mutta äijältä pääsi saman tien syvä huokaus ja hän laski kätensä pojun pään päälle. Poju hieman säpsähti kättä, mutta tottui siihen pian ja aloitti liikkeensä.

Seurasin tapahtumia herkeämättä, sillä Simoon saatoin luottaa suoraan, mutta tätä miestä en tuntenut. Vaikka poju olikin täysi-ikäinen, koin hänen kuitenkin olevan minun vastuullani. Yksikin väärä liike mieheltä ja laittaisin hänet katumaan. Mutta niin kauan kuin homma sujuisi pojun ehtojen mukaan, antaisin heidän jatkaa ja seuraisin vain sivusta.

Taisi äijä tosiaan olla puutteessa, sillä hänen matala murahtelunsa voimistui ja tämä työnsi lantiollaan aina hieman lisävauhtia pojun liikkeisiin. Lopulta mies tarttui pojun päähän kahdella kädellä ja vavahteli tämän suussaan. Pojulla oli selvästi tekemistä saada kaikki lasti nieltyä, mutta hän onnistui siinä. Äijä hengitti raskaasti ja vetäytyi lopulta pois pojun suusta. Kalu alkoi jo laskea, mutta vasta tuossa vaiheessa näin, että hänellä oli melko kookas – ei mikään jättimäinen, mutta keskivertoa pidempi, aikalailla tasaisen paksu ja hieman kaareva alaspäin.

Äijän työkaverit olivat tulleet takaisin pöydän sille puolelle ja olivat selvästi päättäneet haluta kokeilla itsekin. Nyt he lähestyivät pojua availlen vöitään. Rykäisin hieman ja he katsoivat minua nolostuen.

“Ei mua haittaa, voin mä jatkaa”, poju totesi lattialta ujosti.

Hymyilin pojulle ja nyökkäsin miehille luvan jatkaa. He kävivät molemmin puolin pojun viereen. Toinen oli äijän kanssa samaa ikäluokkaa, ruipelompi ja vähän lyhyempi, silmälasit nenällään. Toinen oli nuorempi, mutta silti reippaasti pojua vanhempi. Hänkin oli ruipelompi kuin äijä, mutta koripalloilijan mitoissa muuten. He näyttivät hieman koomisilta siinä vierekkäin pojun vierellä. Poju otti aluksi tuon pidemmän miehen kalun suuhunsa. Se oli kuten omistajansakin pitkä ja ohut, tyvessä näkyi runsas karvoitus. Tuntui ettei kalussa ollut terskaa laisinkaan vaan terska jatkui aika suoraan varren paksuisena ja koko koeus seisoi hämmästyttävän suorana. Toisella taas oli lyhyt, mutta paksu kalu, jonka poju otti käteensä. Katsoin huumautuneena, miten siitä ujostelevasta pojusta yhtäkkiä näkyi minulle puoli, jossa tämä oli polvillaan kahden miehen välissä imien miehiä vuoron perään. Tuntui kuin olisin astellut suoraan jonkun pornoelokuvan kulisseihin. Mutta eipä minulla ollut valittamista.

Äijäkin alkoi selvästi päästä takaisin tolkkuihinsa ja näinkin hänen vetelevän hiljaksiin käteensä katsoessaan pojua toimissaan. Nuorempi ja pidempi häiskä alkoi selvästi saavuttaa huippuaan. Hän painoi itseään syvälle pojun suuhun ja huomasin, kuinka nyt alkoi olla pojun kakomisrajalla. Kerran hän sai tökättyä hieman liian syvälle, mihin poju reagoi välittömästi kakomalla kalua vasten. Tämä oli miehelle liikaa ja hän laukesi pojun suuhun. Jälleen poju kuuliaisesti nieli kaiken. Mies rojahti istumaan yhteen vapaista tuoleista ja poju kääntyi keskittymään nyt viimeisenä jäljellä olevaan mieheen. Äijä astui pojun viereen.

“Sanoit, että autat mua saamaan persettä, niin mä oletan saavani sitä.” Äijäkin oli tajunnut, mikä valta-asetelma on ja osoitti sanansa yhtä lailla minulle kuin pojulle.

Minä nyökkäsin, kun poju ei vastustellut. Näin pojun silmistä kyllä, että häntä jännitti, mutta rohkeana tämä jätti hetkeksi viimeisen kalun ilman huomiota, nousi ylös ja avasi housunsa. Hän katseli ympärilleen kuin yrittääkseen ymmärtää, missä äijä aikoisi sanansa toteuttaa. Äijä kuitenkin otti tilanteen haltuun, nappasi kevyen pojun käsillään ilmaan ja nosti pöydän reunalle. Hän työnsi pöydällä olevia tavaroita syrjään, painoi pojun selälleen ja vetäisi tämän avatut housut nilkkoihin. Kuljetin usein käsivoidetta laukussani ja viskasin sen pöydän yli äijälle. Tämä tajusi vinkin ja nappasi voidetta pienestä tuubista reippaasti ja alkoi voidella itseään sekä pojua. Hän nyökkäsi vielä laukeamatta olevan työkaverinsa astumaan pöydän viereiselle laidalle.

“Sun kannattanee ehkä imeä tuota samalla, niin pysyt hiljaa.”

Poju inahti, mutta otti tunnollisesti kalun suuhunsa kääntäen päänsä pöydän laidalle. Äijä painoi pojun jalat vasten tämän omaa vatsaa pitäen kiinni nilkoissa olevista housuista. Tämä nosti pojun pepun kuin tarjottimelle. Hän työnsi ensin sormen pojun sisään saaden tämän inahtamaan. Hän työnteli sormeaan edestakaisin ja nosti sitä hieman saaden pojun aukon venymään.

“Vittu, että on tiukka reikä. Kestääkö tää panemista?” äijä kysyi puoliksi itseltään, puoliksi minulta.

“Kokeile ja ylläty” vastasin hymähtäen.

Poju puristi kätensä nyrkkiin. Tiesin, että häntä jännitti ja päätin mennä lähemmäksi häntä. Kumarruin aivan pojun korvan juureen, silitin hänen hiuksiaan ja kuiskasin:

“Älä jännitä. Muista, ihan samalla tavoin kuin Simon kanssa. Se ensin hieman nipistää, sitten se alkaa tuntua tosi hyvältä. Hengität vaan rauhallisesti, just noin… Sulle on kato ihanasti tarjottu tähän tää toinen kalu, jota voit imeä samalla, siitä saa kanssa lohtua, jos meinaa sattua. Hyvä … juuri noin, sisään ja ulos”, selostin rauhallisella äänellä samalla kun toisella kädelläni painoin pojun suussa olevaa miestä selästä kehotuksena liikkumaan.

Kun poju pääsi jälleen imemisen tahtiin, vinkkasin äijälle, että nyt olisi hänen mahdollisuutensa. Tämä tarttuikin molemmin käsin pojun ylös painetuista reisistä ja painautui hitaasti mutta varmasti pojun sulkijalihaksen ohi. Äijä oli onneksi vahva, muuten hän olisi saanut tahattoman potkun suoraan kasvoihinsa, kun poju reagoi työntymiseen jännittämällä jalkojaan suoraksi. Äijä lähinnä vain ähkäisi ja tyrkkäsi pojun takaisin itselleen sopivaan asentoon reidet vasten vatsaa. Huomasin, miten hän samalla painoi pojun reisiä yhteen, mikä sai pojun kalun ja miltei kassitkin katoamaan näkyvistä. Hän selvästi halusi ylläpitää fantasiaansa siitä, että on panemassa jotain nuorta naista. Mikäpä minä olin häntä syyttämään, minä tiesin kuitenkin, että poju siinä alla on.

Kun äijä pääsi lopulta pohjaan, oli poju jälleen unohtunut lopettamaan imemisen. Taputin häntä hellästi poskelle ja hän havahtui jatkamaan työtään. Mies, jota hän imi, katsoi huumautuneena, miten äijän kalu kulki hitaasti sisään ja ulos pojun aukossa. Tämä alkoi huohottaa ja tiesin, että pian on pojun suu taas lastia täynnä.

En tuntenut äijää ja aloin pohtia, että kuinkahan kestävä tuo olisi kakkoskierroksella. Poju ei ollut vielä tottunut panemiseen, enkä halunnut hänelle jäävän huonoja kokemuksia näin varhain. Äijä oli selvästi löytänyt jo tiensä stimuloimaan samalla pojun eturauhasta, sen huomasin pojun huokailuista, mutta jotain lisäapua tähän tarvittaisiin. Paskan marjat, pakkohan se on sitten laittaa itsensäkin likoon. Laskeuduin jälleen pojun korvan luo, mutta nyt niin, että tiesin äijän kuulevan. Olin kyllä haaveillut pojun saavan harjoitella vielä uudelleen jossain muualla, mutta nyt oli ajateltava pojun pepun parasta. Toivoin äijän kiihottuvan visuaalisuudesta.

“Nyt on aika kerrata sitä, mitä silloin aiemmin kerran kokeilimme. Muistatko vielä ne paikat, mitkä sinulle näytin? Nyt et pääse kokemaan sitä yhtä selkeässä valossa vaan sinun pitää luottaa kielesi tuntoaistiin.” Riisuin samalla mekkoni alta alushousuja. “Käännäppäs häntä vähän keskemmälle”, totesin äijälle ja kiipesin pöydälle.

Äijä käänsi pojua siten, että jaloilleni jäi tilaa pojun molemmille. Nousin hajareisin pojun kasvojen ylle jättäen pojun kädet auttamaan levittämään minua. Kun pojun kieli tuli ujona, mutta innokkaan tutkivana ulos ja sipaisi ensimmäisen kerran klitoristani, sävähdin. Tästä pojasta tulisi taivaallisen hyvä nuolija, kun hän pääsisi harjoittelemaan. Otin tukea pojun jaloista ja vihjasin äijää tuomaan kätensä rinnoilleni. En yleensä antaisi vieraan koskea rintoihini, mutta nyt hän saisi tehdä sen mekkoni päältä. Katsoin häntä samalla tiiviisti, mutta hieman kiusoittelevan haastavasti silmiin. Keinoni selvästi tepsi, kun äijän aiemmasta laukeamisesta tuttu murina palasi. Hänen liikkeensä olivat syviä ja voimakkaita ja pojun kielityöskentely rytmittyi noista liikkeistä. Annoin itselleni luvan nauttia pojun kielestä. Loputa äijän rytmi alkoi muuttua epäsäännölliseksi ja tämä laukesi murahtaen syvälle pojun sisään. Tajusin pojun uikuttavan hiljaa pyhimpääni vasten, mutta hänen kielensä jatkoi tunnollisesti työtään. Mietin, miten onnekas olinkaan, kun rohkaistuin pojulle ehdottamaan lähtemistä mukaani, ja saavutin huippuni siinä neuvotteluhuoneen pöydällä.

Nousin alas pöydältä, siistin mekkoani, noukin housuni lattialta ja kävin istumaan. Poju veti housuja jalkaansa ja näytin, että jättää ne avonaiseksi ja tulee syliini. Otin hänet istumaan syliini poikittain samalla kun näin muiden siistivän itseään takaisin työvaatteisiin.

“Olit todella reipas, oon tosi ylpeä susta. Saanko koskettaa?” aloitin samalla kun tartuin pojun kalusta kiinni.

Hän oli selvästi pitänyt ainakin osittain, sen verran tahmeana se oli kiimatipoista. Sain vastaukseksi nyökytystä ja aloin hieroa pojua.

“Osasit todella hyvin. Näetkö, kaikki kolme ovat varsin tyytyväisiä. Kolme!” jatkoin saaden virnisteleviä ja nolostelevia nyökkäyksiä ja hymähdyksiä sanojani vahvistamaan. “Eikä vain he, vaan myös mä. Mun poju on niin taitava!”

Poju kihersi selvästi ylpeänä, mutta punastellen. Hän oli vielä niin kokematon saamaan kosketusta, että jälleenkään ei kauaa tarvittu, kun tunsin, miten poju jännittyi sylissäni. Vedin hänen paitaansa ylöspäin ja ohjasin hänet laukeamaan vatsalleen. Supisin samalla hänen korvaansa rauhoittelevia sanoja ja toistin, miten hän saa nauttia, minä kyllä pidän huolta. Huolehdin jälleen sotkun siivoamisesta pian, jottei poju ehtisi hätääntyä liikaa ja laskin sitten paitansa alas. Pidin huohottavaa poikaa sylissäni, kun käännyin herroihin päin.

“Eiköhän hoideta nyt neuvottelut loppuun.”

5 kommenttia viestissä: “Pojun oppivuodet, osa 4 – töissä”

 1. JnsGuy88 says:

  Erittäin mukavia tarinoita… Näitähän eläisi mielellään itse livenä ja oikeasti. Onkohan novelistilla halua ja taipumusta toteuttaa näitä oikeasti?
  ps. Jos on, niin kikistä tavoittaa nimimerkillä 😉

 2. poika12345 says:

  Hieno tarina. Poika, oppi ja sai hyvän opetuksen. Kiitos tarinasta.

 3. Baroness says:

  Tulossa on kyllä, ei ihan yhtä nopeasti kuin edelliset osat. Mutta oppeja on jo mielessä, vain toteutusta vaille valmista!

 4. Biboy says:

  Kiitos taas ihanasta tarinasta! Olin haaveissani pojuna ja voisin olla uudelleenkin eli jatkoa toivotaan 😉

Kommentoi

top