search
top

Pojun oppivuodet – osa 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 3.40 out of 5)
Loading...
Olinhan minä haaveillut, ettei pojun kokemukset jäisi vain Simoon, mutta annoin hänelle aikaa totutella kokemuksiinsa. Ensimmäisen kerran asiaa käytiin läpi vielä samana iltana, kun ennen nukkumaan käymistä poju katsoi minua ujosti ja kysyi, voisinko tulla hetkeksi hänen viereensä. Tietysti menin ja poju painautui ujona kainalooni. Pystyin oikein aistimaan, kuinka hän mietti asioita, mutta annoin hänen itse avata suunsa, jos haluaisi. Minä tyydyin vain katselemaan kattoa ja silittelemään kainalossa olevan pojun selkää.
“Se sattui aluksi hieman, mutta lopulta tuntui oikeastaan ihan kivalta,” kuului viimein pieni ääni.

Hymyilin ja silitin hänen päätään. “Sattuuko sinuun nyt?”

“Ehkä ihan vähän, mutta ei paljoa. Se sillei…. sillei lämmittää.” Sitten tuli hetkeksi hiljaista. Pian vähän arempi ääni jatkoi. “Teinkö väärin, kun se sattu?”

“Et tietenkään tehnyt mitään väärin. Sanoinhan sulle, että se voi aluksi sattua. Tosi moni sanoo, et se sattuu ekalla kerralla.”

Poju selvästi hämmästyi kuulemaansa, sillä hän nosti päätään ja katsoi suoraan minua. “Suakin?”

Minua huvitti. Poju selvästi piti minua jonain esimerkki-ihmisenä ja kaikki tällaiset tiedot olivat hänelle hämmästys.

“Kyllä, myös mua. Mä olin vielä ihan vähän nuorempi kuin sä nyt ja se mies ei osannut asiaansa yhtä hyvin kuin Simo. Sillä oli aika iso, ni kyllä se aluksi sattui. Mutta mä opin ja nyt se tuntuu mukavalta. Säkin opit”, jatkoin ja pörrötin pojun tukkaa. “Siitä tulikin mieleeni, että vaikka olet oppinut tänään jo paljon, haluaisin vielä opettaa ihan hieman meistä naisista.”

Poju valpastui ja kääntyi katsomaan minua silmiin.

“Jaksatko vielä?” varmistelin.

“Jaksan.”

Kehotin häntä nousemaan hieman, jotta sain riisuttua itseni. Kävimme istumaan vastakkain ja otin pojun käden omaani. Vein sen rinnalleni.

“Kuten kerroinkin, nämä ovat rinnat. Tässä keskellä”, siirsin pojun kättä puheitteni mukaisesti, “on nänni. Se on herkkä. Osasitkin hienosti äsken imeä juuri siitä. Se tuntuu hyvältä, kun sen tekee oikein. Samasta pitävät miehet, sullakin on nännit, hieman vain eri näköiset.”

Jatkoin kädellä matkaa alaspäin samalla kun avasin jalkani. Ohjasin pojun kättä ensin häpykummulleni.

“Oot varmasti tajunnut, että miehet ja naiset on täältä eri näkösiä. Onhan jo vaatteetkin erilaisia miehille ja naisille. Jos sulla on pippeli, niin naisilla on vähän erilaista. Lisäks naisilla ei tuu samalla tavalla sotkua, ku teillä miehillä, mut samalla tavalla täältä on herkkä. Miesten kanssa sun piti ajatella tikkaria, ni naisten kanssa mieti jäätelöä ja mä näytän kohta miten.”

Poju seurasi tarkkaavaisena sanomisiani. Huomasin huvituksekseni, kuinka hän toisti perässä joitakin sanoja, kuten “jäätelöä” kuin painaakseen sen mieleensä. Asetuin selälleni ja tungin tyynyjä tukemaan itseäni hieman istuvampaan asentoon. Levitin jalkojani ja levitin käsilläni häpyhuuliani. Vaginani on melko siro, niin siitä on helppo osoittaa kokemattomallekin, mistä esimerkiksi klitoris löytyy. Päätinkin nyt opettaa pojua ohjaamaan huomiota vain siihen.

“Tämä pieni helmi tässä, näetkö sen? Teillä on koko iso pippeli, naisilla pitää huomio kiinnittää tähän pieneen kohtaan. Se on todella herkkä, niin sitä ei tosiaan saa purra, mutta lipoa kielellä ja kenties hieman imeä. Välillä kielellä voi nuolaista täältä saakka ja palata sitten helmelle” selitin näyttäen välillä alempaa ja palaten aina klitorikselle.

Poju nyökytti keskittyneenä.

“Kokeile. Muistat vaan, et kuin jäätelöä. Ajattele vielä jäätelöpalloa tötterössä – ei saa painaa kielellä liian lujaa, ettei se putoa maahan, sit tulis itku. Mut pakko nuolla välillä leveästi, jottei jäätelö sula. Tee samalla tavalla. Anna sun omat kädet tähän levittämään mua, just noin. Nyt, kokeile.”

Vein omat käteni pojun hiuksiin ja ohjasin kevyesti lähemmäs. Hän selvästi ensin katsoi, mistä kohtaa pitäisi nuolaista ja sitten tunsin sen tutkivan ja epävarman kielen ensimmäistä kertaa. Voi että, kuinka hyvältä se tuntui! En mahtanut mitään huuliltani purkautuvalle huokaisulle. Olin ollut niin valmis jo katsoessani pojua Simon kanssa, että tämä oli kuin vettä kuiville huulille. Jokainen lipaisu tuntui sähköiskulta suoraan läpi kroppani. Kannustin pojua jatkamaan, nuolemaan välillä laajemmalta ja välillä tarkemmin vain klitoriksen (tai helmen, kuten hänelle puhuin) kohdalta. Lopulta en mahtanut mitään vaan puristin reisiäni vasten pojun korvia ja laukesin hänen käsittelyssään.

Poju tapansa mukaan säikähti, kun aloin voihkia ja sykkiä hänen allaan. Hän katsoi minua huolestuneena ja tietämättä pitäisikö hänen vielä osata jatkaa. Annoin orgasmin pyyhkiä ylitseni ja viittelöin pojua tulemaan takaisin viereeni.

“Juuri noin. Hyvä poika”, sain juuri ja juuri sanottua hengityksen tasoittelun välistä.

Poju kihersi hymyään ja painautui kainaloon. Annoin hänen nukahtaa siihen ja siirryin sitten omaan vuoteeseeni katsomaan tuota kippurassa nukkuvaa poikaa, joka oli nukahtanut hymyillen. Olin osunut aavistuksessani oikeaan.

2 kommenttia viestissä: “Pojun oppivuodet – osa 3”

  1. Biboy says:

    Voisin olla sun poju ja tehdä sun helmelle hyvää. Ihana tarina!

Kommentoi

top