search
top

Kimpassa kivaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (108 votes, average: 3.29 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on fantasia.

Olet kertonut että haluat minua ja vaimoani. Kerrot että sinua kiihottaa ajatus siitä kuinka saisit panna meitä molempia ja kieltämättä ajatus on pyörinyt myös minun mielessä. Eräänä päivänä:

Olimme ottaneet hieman alkoholia ja tunnelma alkoi vapautua. Pyysin vaimoani riisuutumaan ja hän tekikin sen meidän edessään aivan omasta tahdostaan. Vaimoni riisuu ensin paitansa ja jättää mustat pitsiset rintaliivit päälleen, sen jälkeen hän avaa farkkunsa ja työntää housunsa nilkkoihinsa samalla sinulle päin pyllistäen. Farkkujen alta paljastuu samaa sarjaa olevat mustat pitsireunaiset alushousut ja näet kuinka ne ovat kosteudesta kiiltävät pillun kohdalta…vaimoni on siis kostunut ajatuksesta että kohta häntä nussii niin oma mies kuin tuo sohvalla istuva isokaluinen äijäkin.

Saatuaan itseltään päällysvaatteet pois hän sanoo että nyt on teidän vuoro. Riisumme vaatteet kumpikin nopeasti ja molempien kullit seisoo jo valmiina. Lähestyn vaimoani haluten, mutta hän työntää minut sohvalle istumaan ja sanoo että nyt saat vähän odottaa.

Vaimoni polvistuu eteesi ja ottaa sinun ison ja paksun kyrpäsi käteensä tehden muutaman edestakaisen vedon ja huokaisee, että ompa sulla ihanan iso kyrpä! Niin paksu ja pitkä! Samassa sen enempää miettimättä vaimoni avaa suunsa ja alkaa imemään vieraan miehen terskaa niin kuin tikkaria ja pyörittää kieltään terskan ympärillä samalla aina välillä imaisten tuon mahtavan kullin kärjen suuhunsa. Pieni vaaleatukkainen pää liikkuu rytmikkäästi ylös ja alas välillä henkeä haukkoen ja kuolasta kastunutta kyrpää runkaten kunnes taas ottaa kyrpää syvälle suuhunsa. Avaat vaimoni liivien hakaset ja nuo ihanat pyöreät rinnat vapautuu katseltavaksi, kuulen kuinka kehut vaimolleni että ompa sulla ihanat tissit ja kuinka olet aina haaveillut niistä.

Olen seurannut teidän touhua sivusta ja huomannut että vaimoni pikkuhousuista valuu kiimaisen pillun liemet jo läpi. Käsket vaimoni ylös ja ottamaan housut pois ja sen jälkeen siirrytte makuuhuoneen sängylle. Vaimoni menee sängylle selälleen ja levittää koukussa olevat jalkansa jolloin märkänä kiiltävä posliiniksi ajeltu pillunsa tulee esiin. Kuulen kuinka vaimoni pyytää sinua antamaan jo tuota jättikullia hänelle! Tuo narttu on valmis ja kiimainen kun on saanut imeä kyrpääsi miehensä katsellessa ja haluaa kyrpäsi jo sisäänsä. Asetut vaimoni jalkojen väliin ja viet ison mulkkusi pään hänen pillun huulilleen ja liikuttelet terskaa pitkin pillun huulia ja klitorista jolloin vaimoni huutaa sinulle että nussi nyt jo mua!!

Työnnät ison kyrpäsi kerralla sisään ja huokaat kuinka tiukka voi pillu olla ja kuinka ihanan liukas se on! Kyrpäsi soutaa vaimoni vitussa ja samaan aikaan tartut hänen heiluviin tisseihin ja puristelet niitä samalla kun kairaat tuon kiimaisen nartun pillua! Vaimoni huohottaa ja uikuttaa kuinka ihanalta kyrpäsi tuntuu ja kuinka iso se on!! Kuulen kuinka hän valittaa ja kuinka märkä pillunsa lotisee kun pamputat tuota kiimaista pillua minkä vain ikinä pystyt! Vaimoni kasvot kertovat että nyt tulee ja silloin hän saa tärisevän orgasmin!! Pillu sykkii ja lypsää paksua kyrpääsi ja toisen orgasmin kuuleminen ja näkeminen saa sinutkin tulemaan. Multa tulee, voi vittu kun ihana pillu sulla! huudat kun kyrpäsi ruiskuttaa spermalastisi sisään vihityn vaimoni pilluun ja survot kyrpää vaimoni sisään niinkuin hurmiossa!

Pikkuhiljaa kyrpäsi alkaa löystyä ja siirryt pois tähtääjän paikalta vaimoni jäädessä makaamaan selälleen pillu valuen valkoista paksu spermaasi. Sanot, että nyt on sinun vuoro ja silloin minä syöksyn vaimoni vitun kimppuun! Nuolen tuota mälliä valuvaa pillua ja klitorista samalla sormiani pillussa kastellen ja tämän jälkeen työnnän sormeni vaimoni pyllynreikään. Sormi liukuu sisään helposti ja joka työnnöllä sinun spermaasi työntyy myös vaimoni toiseen reikään. Sormetan vaimoni persettä ja nuolen pillua ja klitorista kun huomaan että olet jälleen työntänyt kyrpäsi vaimoni imettäväksi.

Vaimoni inahtelee kyrpäsi suussaan ja minä nuolen sekä sormetan hänen molempia reikiään. Kullini valuu kiimalimaa kuin vesihana ja huomaan kuinka vaimoni on saanut kyrpäsi jälleen juhlakuntoon. Kuulen kuinka vaimoni sanoo sinulle, että voisitko panna myös ukkokultaa! Siirryt taakseni ja kontillaan oleva pillunnuolija on sängynreunalla kuin tarjottimella kyrpääsi varten…Tunnen kuinka kyrpäsi kärki osuu persereikääni ja kuulen kuinka liukkaripurkin korkki aukeaa.

Jatkoa??

Yksi kommentti viestissä: “Kimpassa kivaa”

  1. Se isokyrpä says:

    Ehdottomasti jatkoa

Kommentoi

top