search
top

Iso kaluni ja Tellervo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (109 votes, average: 3.46 out of 5)
Loading...

Kanssakäyminen selkeästi vanhempien naisten kanssa tuntuu kiinnostavan jotain lukijoita. Tämä muisto on nuoresta minusta ja tuolloin viittäkymppiä lähentelevästä Tellervosta eli Tellestä.

Telle oli lukiossamme tyttöjen liikunnan opettaja. Urheilusalissa verhon takaa kuului aina kehärummun pauke ja pillin viheltely, kun Telle tarmokkaasti ohjasi siellä tyttöjä. Välillä vakoilimme verhon raosta tyttöjen jumppatunteja, ja monesti tarjoutuikin mahdollisuus nähdä neidot vähän tiukemmissa jumppa-asuissa. Siinä pojat vonkuivat varsinkin isorintaisimpien tyttöjen perään, kun tytöt hyppivät rytmisen voimistelun merkeissä, ja rinnat pomppivat houkuttelevasti.

Oli kuumottavaa, kun monet pojat tuntuivat olevan luokkamme vaalean Karoliinan perään, jolla munkit olivat kasvaneet jo varsin mukaviin mittoihin. En hennonnut kertoa kavereille, että olin jo tuolloin 18-vuotiaana päässyt maaliin Karoliinan kanssa.

Loppukesän tanssiaisissa olin päässyt hänen kanssaan saatille. Hän oli huolinut minut kanssaan vielä juttelemaan myöhään illalla kotipihansa perukoilla olevaan leikkimökkiin. Mökki oli sen verran pieni, että ajauduimme ilman eri komentoa lähekkäin. Kohta pussailimme, ensin varoen, sitten meno muuttui jo kiihkeämmäksi. Tyytyväisenä mietin mielessäni, että Karoliina saattaisi olla jo viidestoista neito, jolle saisin ison kyrpäni paljastaa.

Kulli oli siihen mennessä kerännyt jo niin paljon kehuja, että 18-vuotias miehenalku oli itsetuntonsa huipulla. Tottuneesti napittelin Karoliinan paidan auki, pyöräytin isot, kenties D-kuppiset melonit esiin, ja kohta niitä pussailin ja hyväilin kuunnellen, kun Karoliina hengitti yhä tiiviimmin ja kiihottuneemmin.

Sänky oli onnettoman pieni, mutta Karoliina mahtui siihen juuri niin, että sai seinään nojaten kohta levitettyä jalkansa kunnolla levälleen. Hämärässä erotin mukavan pienen karvoituksen ympäröimän pillun. Minä laskin housuni asettautuen haaroväliin asemiin. ”Olet kyllä.. ihana.. ihan mahdoton olet.. Matti..”, Karoliina sanaili. Hän oli halukas, mutta selvästi yllätetty nuoren miehen otteista.

Yllätetty hän oli myös selvästi kun jörssini heilahti kuun valossa esiin heiluen täysmitassa puolelta toiselle, kun hain asentoa. ”Siis.. aivan mahdottoman iso.. sinulla!..”

Hymähdin tyytyväisenä ja kohta työntelin tattia sisälle porteista. Nainti onnistui mukavasti. Pikkupeti paukutti kohta seinää vasten. Köyrin kunnolla, ja Karoliinalla oli hyvin minulle sopiva vako. Asettelin tyttöni vielä kohta sen jälkeen, kun hän vingahteli ja huohotteli orgasmin kourissa, räsymaton päällä kontilleen, ja tulin takaapäin. Siinä naidessani ja Karoliinan isoja tissejä puristellessani katselin leikkimökin hyllyjä, joissa oli nukkeja ja muita leluja muistoina menneiltä kesiltä. Ne olivat Karoliinan vanhoja leluja, joita äitimuori vielä piti mökissä kuin muistoina. Eipä muori tiennyt, että nyt tytärtä tässä leikkimökissä naitiin.

”Kyllä sinä olet ihan mahdoton.. Matti.. en olisi totisesti uskonut!..”, Karoliina kuiskaili hämmentyneenä housuja jalkaan vetäessään ja käsissäni takkuuntunutta vaaleaa tukkaansa sukien. ”Miten voitkin olla… noin hyvä viettelemään!.”, hän sanoi, mutta katumusta en kuullut hänen äänessään, korkeintaan ihmetystä. “Ja sinulla on vielä noin valtavan iso…”.

Karoliina oli ihmeissään, että “me vasta ekan kerran tänään tavattiin.. ja nyt jo..”. En halunnut sanoa hänelle, että homma oli tullut minulle jo aika tutuksi. Kävi nimittäin useinkin niin, että jo ensimmäisillä treffeillä, tai jonkin mukavan yhteisen illan päätteeksi, minä jo sain panna sen kertaista tyttöä.

Eihän sitä kukaan uskonut. Olin poikien joukossa tavallisista tavallisin, kenties vähän muita raamikkaampi ja varmaan leveät hartiani olivat monen tytön mielestä komeat. Mutta niin vain jo nuoresta pitäen sain käytännössä koko ajan eri tytöiltä pillua. Saatoin vain ihmetellä asiantilaa, jos joskus pysähdyin tilannetta miettimään.

Pussailimme vielä leikkimökiltä lähtiessämme, mutta eipä hän minua halunnut maanantaina koulussa nähdä. Kuulin, että hänellä oli poikaystävä, armeijassa. Jossain vaiheessa hän ohi mennessään kuiskasi, eikä edes silmiin katsonut, ”sain katumuspillerin”. Se oli tietysti minulle helpottava tieto, kun jälleen olin paljaalla painanut. Hänen vetäessään housuja jalkaansa, oli vaalea noro minun spermaani valunut hänen reisiään pitkin.

Liikunnanopettaja Telle hätisti meidät aina huomatessaan tiehemme, komentaen kovalla äänellä. Eipä tuo ollut Tellekään pahempi tapaus. Sellainen samanaikaisesti pyöreä mutta timmi nainen. Punatukkainen, isokokoinen, ja isorintainen. Jotenkin minulle jäi tunne, että hän nautti nuorten kollien katseista.

Tapasimme lähes kymmenen vuoden kuluttua. Olimme Saariselällä samaan aikaan, ja itse aloittelin silloin myyntimiehen uraani. Liikkuva työ oli tehnyt minusta lyhyessä ajassa oikein kunnon kulkumulkun ja salakaatajan. Olin vannoutunut poikamies sanan arveluttavammassa merkityksessä, ja naiset vaihtuivat sängyssä koko ajan. Vapaita, varattuja, naispuolisia asiakkaita, asiakkaiden vaimoja, kavereiden entisiä ja joskus silloisiakin puolisoja, vaikka yritin hieman pitää rotia itseni kanssa. Tuolloin alkoi viimeistään realisoitua kohdallani se, että jos vain oli jokin huhu tai aavistus miehen massiivisesta varustuksesta, niin kyllä kokeilunhaluisia naisia tuntui riittävän.

Telle oli drinkillä tunturihotellin ravintolassa. Selvästi miehet mielessään. Kun kyselin tanssimaan, hän katsoi minua arvioiden. Minä tunnistin kyllä hänet, mutta hän ei minua. Miksipä olisin mieleen jäänyt lukiovuosiltani.

Kun vein hänet tanssiin, huomasin kyllä kyljistä, että Telle oli pitänyt itsestään huolta. ”Sinä taidat olla liikunnallinen ihminen”, kehaisin kömpelösti. Ei huvittanut paljastaa, että tunsin hänet. Telle kyllä aisti, että käteni vyötäisillä kohtasi tiukat selkälihakset. Itse en käytä lainkaan alkoholia, joten olin silloinkin selvin päin. Tellellä oli alla ehkä lonkero tai pari.

Saariselällä jazzin syvin olemus oli niin selvää siihen maailmanaikaan, että mitään erityistä vokottelua ei tarvittu Tellenkään saamiseksi kanssani hotellihuoneeseen vähän ennen puolta yötä muutaman tanssin jälkeen. Siinä muodolliset suukot tietysti vaihdettiin, ja vaatteet alkoivat pin vähetä.

Minä sain ihailla pyöreää, mutta kaunista naisen vartaloa. Tellellä, joka tuolloin lähenteli viittäkymppiä, ei tuntunut olevan itsetunto-ongelmia, mikä oli yksinomaan hieno asia. Senkin uhalla, että vaikutin teinipojalta, puristelin ja pyörittelin G-kuppisia tissejä. Telle katsoi tyytyväisenä parikymmentä vuotta nuoremman miehen intoa. Hänellä oli selvästi tunne, että pääsee tai joutuu kohta opastamaan nuorta kaveria.

Telle katseli sängyltä, kun itse riisuin. Eipä ollut itsetuntoprobleemaa minullakaan, vaan tietysti hyvilläni paljasti kullini tälle puumalle.

”No herranjestas!..”, Telleltä pääsi huudahdus. ”Nyt.. nyt.. on kyllä.. on kyllä iso vehje.. oikein tosi sonninmulkku!..”

Kyrpäni on 24-senttiä pitkä, ja paksuimmasta kohdasta ympärysmitaltaan 17-senttinen. Tellervo parahteli ja huudahteli kohta allani, kun painoin tattia sisälle. Telle oli jo lapset tehnyt, se tuntui minun varressani vain mukavana pehmeytenä. Oli mukavaa katsoa siinä naisen kasvoja kun työnnyin lekallani sisälle, sen verran mitä meni.

Tellen silmät seilasivat puolelta toiselle, suusta purkautui huohotusta, ja reidet pusertuivat kylkiini. Hän puristi minua primitiivisesti itseään vasten ja tunsin, kuinka kyntensäkin painuivat selkääni hellästi mutta lujasti. ”Ooo!..Oooo!..OOOOOOOH!!..”, kuului altani kun hän huusi huohottaen olkaani vasten. Olin ehtinyt hädin tuskin kyrpääni nytkäyttää, ja Telle jo laukesi.

Nousin hänen päältään. Hän huohotti vieressäni hikeä ja kyyneleitä pyyhkien. ”Kuule Matti.. moni mies lupaa ja leuhkii, että hänellä on iso.. mutta ei kuule ole tullut vielä vastaan.. mitään tuollaista”, hän sanoi katsoen jörssiä lasittuneella katseella. ”Kenelläkään miehistäni ei ole ollut lähimainkaan noin suurta kullia!..”. Saatoin uskoa, että vertailuaineistoa oli Tellelle kertynyt.

Tulin kohta sisään uudelleen samassa asennossa, ja ei kulunut kauaakaan, kun Telle laukesi uudelleen. Nainen vain vollotti ja huusi allani, lantio oikein tärisi ja Telle meni hervottomaksi. Äskeisestä itsevarmasta puumasta ei ollut mitään jäljellä. Telle oli vain niin otettu ja tyydytetty nainen, kuin saatoin kuvitella. Vähemmästäkin tunsin ylpeyttä.

Höyläsin puumaani kunnolla sinä yönä. Päältä ja sivulta. ”Sinulla on mahtava kyrpä ja vielä nussitkin kunnolla!”.

Jossain välissä hän ratsasti, mikä oli tietysti komea näky, kun isot tissit hervottomina pomppivat. Telle joutui pitämään niitä kiinni, etteivät ne olisi läimineet päin hänen kasvojaan. Minäkin tietysti puristelin ja nautin.

Panin lopuksi takaapäin. Telle nojasi kirjoituspöytään ja katsoin tyytyväisenä hänen nauttivia kasvojaan peilistä. Tissit hakkasivat vasten pöytää, Telle piti hyrinää ja aisti, että miehellä huippu lähenee. ”Laita sisään vaan.. ei tule enää mukuloita!..”, hän kannusti. Kohta lähtivät liemet liikenteeseen. Naiseni rinnat kouriini pusertaen annoin tulla. Nytkyttelin uomassa hyvän aikaa, tuntui mukavalta laittaa luvan kanssa kaikki sisälle mitä nyyteistä irtosi. Telle katsoi nyt vuorostaan tyytyväisenä peilistä, kun näki nuoren miehen tulevan oikein kunnolla.

Se ei jäänyt minun ja Tellen ainoaksi kerraksi. Yllätin hänet kun tulin myöhemmin kotikunnassa vastaan. ”Matti.. ai sinä asutkin täällä!.. No, jopas!”, hän sanoi hieman punastellen. Sekin kauppakohtaaminen päättyi ihan luontevasti hänen luokseen naimaan. Tellen luona kävin muutamankin kerran, ja joka kerralla aloimme saman tien panna, kun pääsin asunnolle. Se oli todella kiihkeää, mutta päättyi sitten aikanaan.

Kommentoi

top