search
top

Viikonloppu kotona

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (168 votes, average: 3.52 out of 5)
Loading...

Olemme keski-ikäinen pariskunta Etelä-Suomesta. Olemme olleet yhdessä yli 15 vuotta ja sinä aikana hankkineet lapsia, talon, autot, koirat yms. Töissä olemme hyvin tavanomaisissa tehtävissä.

Elämämme siis näyttäytyy tutuille hyvin tavanomaisena ja sitä se arjen pyörteissä onkin.

Meillä on kuitenkin ollut jo useamman vuoden ajan seksin saralla kuvioissa vieraat miehet. Tämä ei liene niin tavanomaista, tai ainakin siitä vaietaan julkisissa keskusteluissa. Vieraat miehet kuulostaa paljolta, mutta määrä jää kuitenkin ainoastaan muutamiin miehiin.

Pääsääntöisesti olemme harrastaneet ns. vaimo vieraissa kuviota, mutta olemme kokeilleet myös 2m 1n kimppaa.

Viimeisen vuoden ajan meillä on homma vakiintunut siihen, että vaimolla on ns. vakio rakastaja, jonka kanssa on yhyteydessä viikottain puhelimitse ja aina kun mahdollista he tapaavat.
Puhelut olivat aluksi pelkkää “puhelinseksiä”, mutta nyt keskustelevat myös muista asioista.
Tapaamisilla harrastavat seksiä ja viettävät yhdessä aikaa.
Vaimo on kertonut, että rakastajan ja hänen välinen seksi on hyvin erinlaista, kun mitä meillä on kotona. Rakastaja on enempi alfa ja tykkää käskyttää vaimoa tekemään asioita. Rakastaja myös tykkää käyttää kovempia otteita vaimoon, esim. läpsiä pakaraa ja hieman kuristaa seksin aikana. Kotona vaimo ei näistä tykkää ja siksi onkin ollut jännää seurata, miten toinen mies saa nämä asiat vaimosta tuntumaan kiihottavilta.
Puhelimen välityksellä rakastaja saattaa käskeä vaimon laittamaan anaalitapin ja pitämään sitä päivän, tai pukeutumaan tiettyihin vaatteisiin ja lähettämään hänelle kuvan. Ja vaimo tietysti tottelee!

Tämä suhde on syventynyt heidän väliseksi ihastumiseksi ja se varmaan on syy, mikä saa vaimon todella intohimoiseksi.

Seuraava tarina kertoo siitä, kun kokeilimme kimppaa tällä kokoonpanolla. Ajatus kimpasta lähti vaimon toivomuksesta.

Olimme sopineet, että vaimon “rakastaja” tulee meille viikonlopuksi viettämään aikaa. Lapset oli tottakai saatu pois kotoa!

Rakastaja saapui jo perjantaina. Olin laittanut saunan lämpeämään. Vaimo oli juuri tullut suihkusta ja oli pukeutumassa, kun ovi kello soi. Avasin oven ja pyysin miehen sisään. Hän on minua pidempi, yli 195 cm pitkä.
Olemme tavanneet aikaisemmin baarissa, mutta emme ikinä selvinpäin.

Tilanne on aluksi hieman kiusallinen, mutta onneksi vaimo purjehti paikalle. Hänellä on polviin ulottuva mekko, jossa on aika aivoin rintamus. Rintaliivien reuna pilkistää hieman kaula-aukosta kun hän ohittaa minut, päästäkseen halaamaan miestä.
Mies ottaa vaimon tiukkaan halaukseen ja antaa hänelle pitkän suudelman suulle. Samalla miehen käsi on jo vaimon pakaralla. Mies sanoo vaimolle, että on ikävöinyt häntä, johon vaimo vastaa ikävöineensä myös. Mies jatkaa vaimon suutelua ja samalla puristelee vaimo pakaraa hameen päältä. He jatkavat touhuaan niin kuin olisivat kahdestaan paikalla.
Lopulta he päättävät siirtyä ohitseni olohuoneeseen.
Siirrymme istumaan sohville, vaimo ja mies vierekkäin ja minä toiselle sohvalle vastapäätä heitä. Jutelemme niitä näitä ja maistelemme hieman viiniä. Mies pitää vaimoa kokoajan halauksessa käsi kaulan ympäri ja samalla hyväilee vaimon paljasta reittä. Vaimon hame on noussut niin ylös, että lähes koko jalka on paljaana.
Kysyn haluisivatko he mennä saunaan. Kumpikin nyökkää ja lähden katsomaan onko sauna jo lämmin.
Palatessani saunalta ilmoittamaan, että sinne voisi jo mennä, niin on olohuone tyhjä. Ihmettelen hetken minne he ovat menneet, kunnes kuulen meidän makuuhuoneesta suutelun ääniä. Hiivin hieman lähemmäksi ja kuuntelen intohimoista ääntelyä. Kuulen kuinka mies käskee vaimoa ottamaan miehen munan housuista. Seuraavaksi kuulen kun mies käskee vaimoa runkkaamaan hänen munaansa. Yritän päästä näkemään mitä makkarissa tapahtuu, mutta en ole aivan varma haluanko mennä keskeytyämään heidän puuhiaan, vai antaa heidän rauhassa nauttia toisistaan. Päädyn jälkimmäiseen ja tyydyn kuuntelemaan mitä makkarissa tapahtuu.
Seuraavaksi kuulen kun mies pyytää vaimoa riisuutumaan ja istumaan hänen naamalleen. Kuluu hetki ja kuulen kuinka vaimo voihkaisee. Olen ihan oviaukon vieressä ja kuulen kuinka vaimo voihkii ja hänen märkä pimppi litisee miehen naamalla. Mies käskee vaimo ottamaan häneltä suihin. Tästä voin päätellä, että he ovat kuusysissä. Vaimon voihke muuttuu epämääräiseksi muminaksi, ilmeisesti miehen muna tukkii suuta. Mies käskee vaimon pois päältään ja käskee hänen asettua kontilleen sängylle. Kuulen kovan läpsäyksen, vaimo voihkaisee kivusta. Mies vaatii taas vaimoa imemään munaansa. Kuulen kuinka vaimo mumisee jälleen muna suussa. Ilmeisesti mies alkaa panna vaimoa suuhun, koska välillä kuuluu vaimon kakomista. Mies sanoo, että vaimo imee hyvin ja kiltisti munaa. Taas kuuluu läpsäys ja vaimon hieman kovempaa muminaa. Lopulta kuulen kuinka mies alkaa kuulostaa siltä, että hän on tulossa. Kuulen kuinka vaimo haukkaa happea samalla, kun mies selvästi karjahtelee orgasmista. Sitten äänet hiljenee.

Siirryn olohuoneeseen odottamaan miten homma jatkuu. Hetken kuluttua he tulevat makkarista. Vaimo on hieman nolon näköinen, kun kävelee ohitseni naama spermassa. Hän menee suihkuun. Mies tulee perässä hymy naamalla. Hän toteaa minulle, että olipa mahtava suihinotto ja jatkaa vaimon persässä kohti suihkua. Mies huikkaa minulle vielä ovelta, että tulehan löylyyn.

Menin kodinhoitohuoneeseen ja riisuin vaatteet. Vaimo ja mies olivat jo suihkutelleet ja siirtyneet saunaan. Kävin suihkussa ja menin saunaan.
Meillä on aika iso sauna, jossa on kaksi neljän hengen laudetta vastakkain toisiaan. Saunan ja suihkun väliseinä on lasia.
Vaimo ja vieras istuiva eri puolilla saunaa ja menin vaimon viereen istumaan. Istuimme aluksi hiljaa. Mies istui vastapäätä nojaten seinään. Hänen muna roikkui löysänä ja hän piti silmiä kiinni. Vaimo laittoi käden munalleni ja alkoi runkata. Munani alkoi seistä ja siirsin käteni vaimon haaroihin. Hän levitti haarat niin, että pääsin hieromaan avointa pimppiä. Huomasin, että mies oli avannut silmät ja katseli meidän touhua. Vaimo pyysi minua nuolemaan hänen rintojaan. Nuolin kovia nännejä ja samalla hyväilin hänen pimppiä. Lopetin kun vaimo korjasi asentoaan. Nousin istumaan ja samalla vaimo ojentui imemään munaani. En ihan pystynyt keskitymään nauttimiseen, kun samalla näin kuinka vieras alkoi jälleen kovettua vastapäätä. Hänen kohtalaisen iso muna oli nyt puolikova. Vaimo ei tätä huomannut vaan jatkoi ahnaasti munani imemistä. Yhtäkkiä vieras nousi ylös ja tarttui vaimoa kädestä ohjaten hänet suihkuun. Saatoin saunasta seurata, kuinka vieras asetteli vaimon kädet suihkun seinää vasten ja käski hänen levittää jalkojaan. Vaimo oli kuin tähti raajat leveällä seinää vasten. Mies löi avokämmenellä vaimoa pakaralle, mikä sai vaimon säpsähtämään ja voihkaisemaan. Mies laittoi käden vaimon kurkulle ja kysyi etteikö vaimo kestäisi pientä läpsyä. Vaimo vastasi, että kyllä kestää. Mies sanoi, että hänen on pakko hieman kouluttaa vaimoa. Vaimo nyökkäsi ja samalla lähti uusi läpsy. Se oli kovempi kuin aiemmin ja vaimo kiljaisi. Näin kuinka käsi virittäytyi vaimon takana ja taas vaimo kiljaisi. Pakara alkoi saamaan hieman väriä. Toista kättä mies piti edelleen vaimon kurkulla.
Mies meni polvilleen vaimon taakse ja painoi naaman vaimon pakaroiden väliin samalla levittäen käsillään vaimon pakaroita. Vaimo voihki nyt himosta. Luulin miehen nuolevan vaimon pimppiä, kunnes kuulin miehen kysyvän vaimolta tuntuuko kiele pepussa hyvältä. Vaimo nyökkäsi ja pyysi lisää. Olin hieman yllättynyt, koska en ollut ikinä ajatellut vaimon pitävän moisesta. Mies työnsi pään takaisin pakaroiden väliin ja jatkoi nuolemista.
Lopulta hän nousi seisomaan ja antoi vielä kunnon läpsyn pakaralle.
Hän komensi vaimon eteensä polvilleen ja painoi munansa vaimon suuhun. Miehen käsi piti vaimoa kiinni takaraivosta, kun hän alkoi naimaan vaimon suuta. Näin kuinka vaimon silmistä valui kyyneleet ja suusta kuola, kun muna kävi kurkussa. Mies nai jo aika raivokkaasti vaimon suuta, kunnes hän lopetti liikkeen. Hän veti vaimon pään hiuksista taaemmas ja antoi läpsyn vaimon poskelle. Sitten mies nosti munan vaimon naamalle ja työnsi vaimon pään kohti kiveksiä. Vaimo alkoi imeä miehen kasseja samalla, kun miehen muna hinkkasi vaimon otsaa. Mies painoi vaimoa tiukemmin vasten kiveksiä. Vaimo puristi miestä pakaroista ja selvästi pyrki itsekkin tiukemmin vasten miehen kasseja.
Mies tarttui munastaan ja alkoi runkata. Hän veti vaimon päätä taas taaemmas ja välillä läpsäisi vaimoa munalla naamalle. Vaimo oli suu auki kuin linnunpojalla. Mies alkoi selvästi pääsemään kohti huipennusta. Hän runkkasi kiihtyvällä tahdilla ja lopulta tuli suoraan vaimon suuhun.
Vaimo aikoi purskauttaa spermat kylpyhuoneen lattialle, mutta mies laittoi käden vaimon suun eteen ja käski hänen nielaista. Tiedän ettei vaimo pidä sperman nielemisestä, mutta pienen hetken kuluttua vaimo sai spermat nieltyä. Mies silitti vaimon päätä ja sanoi, että hyvin tehty.
Katselin saunasta kun he pesivät hellästi toisensa. Mies saippuoi vaimoa ja suuteli vaimon vartaloa. Vaimo siirtyi pois suihkusta ja mies seurasi perässä. Mennessään mies iski minulle silmää.
Sulattelin saunan lämmössä hetken näkemääni ja siirryin pesulle. Suihkun jälkeen menin olohuoneeseen, mutta siellä ei taaskaan ollut ketään.
Kuulin jälleen suutelua makkarista. Nyt sieltä kuului myös iloista puheensorinaa. Jäin sohvalle pyyhe päällä istumaan.
Pian makuuhuoneessa tuli hiljaista. Päätin hiipiä ovelle katsomaan ja totesin, että nuoripari oli nukahtanut. Avasin oluen ja menin sohvalle.
Olin juonut oluen, kun vaimo tuli makkarista. Hän tuli viereeni ja sanoi, ettei saanut nukkuttua kun mietti mitä ajattelin kaikesta. Sanoin että kaikki on hyvin ja rakastan ajatusta siitä, että hän nauttii! Vaimo tuli lähemmäs ja suutelimme. Hän otti munastani kiinni ja alkoi taas runkata. Pyyhkeeni avautui ja hän tuli päälleni sohvalle makaamaan. Hän hieroi paljasta pimppiä vasten munaani. Imin hänen kovia nännejään ja puristin pakaraa. Vaimo voihkaisi ja sanoi, että pakara on aika hellänä. Hyväilin pakaraa hellästi ja jatkoin nännien nuolemista. Vaimo alkoi ohjata munaani kohti pimppiä, kunnes kuulimme askeleita makkarista. Mies tuli ovelle ja kysyi, että mitä täällä tapahtuu. Vaimo sanoi, että me vähän lemmitään. Mies tuli viereen ja otti vaimoa kädestä kiinni. He siirtyivät toiselle sohvalle ja minä jäin suu auki ihmettelemään. Mies sanoi vaimolle, ettei vaimo saa panna muiden kanssa ilman hänen lupaa. Vaimo nyökkäsi!
Mies käski vaimon kontilleen sohvalle. Mies asettui vaimon viereen ja työnsi kaksi sormea vaimon märkään pimppiin. Hän runkkasi sormilla vaimoa ja samalla hivelöi toisella kädellä vaimon anaalia. Lopulta hän otti märät sormet ulos vaimon pimpistä ja alkoi työntää etusormea vaimon anaaliin. Vaimo huokaili ilmeisesti nautinnosta. Mies työnsi hitaasti koko sormen peppuun ja veti sen ulos. Seuraavaksi mies alkoi työntää hitaasti kahta sormea anaaliin. Vaimon voihkiminen koveni ja tällä kertaa ilmeisesti ei pelkästä nautinnosta. Mies työnsi kaksi sormea vaimon peppuun ja liikutteli niitä hitaasti. En saanut selvää, voihkiko vaimo kivusta vai nautinnosta.
Mies käski minun siirtyä vaimon eteen ja antaa muna vaimon suuhun. Tein kuten käskettiin ja työnsin munan vaimon suuhun. Mies otti sormet ulos vaimosta ja siirtyi vaimon taakse. Hän alkoi työntää kovettunutta munaansa kohti vaimon peppua. Olin hieman kauhuissani, koska tiesin ettei vaimo ollut hirveästi ottanut munaa anaaliin. Vaimo kyllä tykkää anaalitapista, mutta se on ainoastaan peukalon paksuinen. Mies jatkoi päättäväisesti kohti vaimon pyhintä. Hän alkoi työntyä hitaasti vaimoon ja vaimo alkoi huutamaan. Taaskaan en tiennyt huutiko hän kivusta. Vaimo ei kuitenkaan estellyt miestä ja mies työnsi hitaasti koko elimen vaimon peppuun. Kun mies oli päässyt perille, hän alkoi hitaasti naida. Ilmeisesti vaimo nautti tilanteensta, koska otti munani ahnaasti suuhunsa ja alkoi imeä kuin viimeistä päivää. Samalla mies takana kasvatti tahtia. Oli kiihottavaa katsella, kuinka vaimo hytkyi kaikesta panemisesta meidän välillä. Aloin tuntea kuinka orgasmi valtaa kehoni. Yritin miettiä kaikkea muuta, mutta en voinut enää pidätellä. Tunsisin kuinka spermat lähtivät kohti vaimon nielua. Samalla näin kuinka vaimon iho meni kananlihalle. Se oli selvä merkki siitä, että hänkin oli saamassa orgasmia. Vaimo mumisi spermani suussaan ja kiemurteli orgasmin pauloissa. Ilmeisesti se sai myös vieraan pääsemään kohti kliimaksia. Lopulta mies työnsi munansa aivan pohjaan ja ruiski spermansa syvälle vaimon anaaliin.
Mies veti itsenä ulos vaimosta ja antoi lähtiessään pienen läpsyn vaimon pakaralle.
Lähdimme kaikki kohti suihkua ja tulevaa viikonloppua!

Yksi kommentti viestissä: “Viikonloppu kotona”

  1. TeppoH says:

    Kommentoikaa, niin hyvässä kuin pahassa.

Kommentoi

top