search
top

Sauna pano

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (89 votes, average: 2.71 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on lyhyt kertomus eräästä saunareissusta.

Riisuimme vaatteemme pois pukuhuoneessa ja silloin taas näin sinun ihan mulkkusi. Se oli vielä lepotilassa mutta silti se sai minut kiimasta sekaisin. Menit edeltä suihkuun ja peseydyttyäsi kiipesit lauteille. Tulin sinun jälkeesi suihkuun ja saippuoin itseäni tarkoituksella vähän turhankin tarkasti. Olin ajellut oman kullini ja perseeni karvat pois vain siksi koska tiesin sinun pitävän karvattomasta veljesi perseestä.

Suihkutellessani huomaan kuinka istut lauteilla hajareisin ja hiljalleen runkkailet jo ylväänä seisovaa paksua kulliasi kun katselet minua. Kiusaan sinua vielä vähän aikaa ja esittelen persettäni sinulle suihkuttelun yhteydessä. Lopulta sammutan suihkun ja kävelen eteesi ja sanaakaan sanomatta polvistun alemmalle lauteelle eteesi ja alan imemään kyrpääsi samalla sitä kädelläni hieroen. Imen isoa kyrpääsi hitaasti ja pyöritän kieltäni terskallasi ja puristelen samalla ihanasti riippuvia kiveksiäsi.

Kyrpäsi seisoo kohti kattoa ja on kova kuin rautakanki. Ihailen työni jälkeä ja sitä kuinka kuolani on saanut kyrpäsi liukkaaksi ja kiiltäväksi! Sanot minulle että lopeta ennen kun tuun sun suuhun. Lopetan suihinoton ja olen aikeissa nousta kun sanot että pysy siinä.

Tulet taakseni ja olen edelleen kontallani alalauteella siten että ylävartaloni makaa ylemmällä lauteella. Tunnen kuinka puristelet pakaroitani hyväksyvästi murahdellen ja sitten levität pakaroitani. Tunnen kielesi reiälläni ja voi luoja kuinka ihanalta se tuntuu kun nuolet kiimaista pojan pilluni reikää! Liukastat syljelläsi reikääni ja tunnen kuinka kyrpäni valuu kiimalimaa solkenaan. Otat kädelläsi liukastetta kullistani ja pian tunnen kuinka paksu sormesi alkaa työntymään sisääni!

Hetken sormetettuasi reikääni otat kullistani valuvaa kiimalimaa lisää sormiisi ja tunnen kuinka reikääni työntyy ensin kaksi ja sitten kohta kolme ihanaa sormeasi! Saan huohotukseltani sanottua että haluan jo sun kyrpää ja sinäkin olet sitä mieltä että nyt on aika panna pikkunarttu vikisemään!

Tunnen kuinka tuot kyrpäsi reiälleni ja hitaasti työntelet pelkästään terskaasi reiälläni, voi luoja kuinka hyvältä se tuntuukaan! En ehdi sanoa mitään ja kuin olisin pyytänyt tulet sisääni koko pituudella kerralla ja kovaa! Ihana iso kyrpäsi luistaa suolessani ihanasti, mutta silti tiputtelet sylkeä suustasi kyrpäsi varrelle ja työntelet sitä sisääni. Reikäni venyy sinun paksun ja pitkän kullisi ympärillä ja liukaste onkin oikein tarpeellista.

Kullini valuu entistäkin enemmän ja vikisen ja ulisen kun alat nussimaan persettäni kovaa, samalla puristellen ja läimäytellen pakaroitani! Kyrpäsi kirnuaa sisälläni ja olen aivan sekaisin tuon mahtikullin aiheuttamasta kiimasta! Puristan alapääni lihaksia ja koitan saada sulkijalihakseni mahdollisimman tiukaksi kun tunnen kuinka kyrpäsi paisuu ja kovenee sisälläni! Nussit persettäni kovaa ja sanot minulle että oon sun pikkuhuora jota on ihana nussia ja että mun perse on mahtavan tiukka! Saan kiimoissani sanottua että sun kulli on niin iso ja tuntuu niin hyvältä! Tunnen kuinka panet kaiken vauhdin peliin ja silloin kyrpäsi alkaa syöksemään spermaasi sisääni ja samanaikaisesti oma kullini alkaa nykimään ja ruiskuttaa spermat lauteille vaikka en ole edes koskenut kulliini! Tunnen kuinka vetelet vielä kyrpääsi sisältäni ja työntelet valuvia spermoja takaisin sisääni isolla kullillasi!

Kyllä saunominen on rentouttavaa 😉

5 kommenttia viestissä: “Sauna pano”

 1. homoijanynnyiturpaan says:

  “Minä olen ollut teatterissa ja vankilassa ja kaikkea ja minä olen nähnyt homoja ja lesboja, se on kamalaa… vedetään toista perseeseen, tulee semmonen ripulinen kyrpä sieltä ulos. Se on inhottavaa.”

  • Biboy says:

   Voi sen tehdä kuule ilman sotkuakin. Kirjoituksesta ja nimimerkistä päätellen sanoisin että kokeileppa joskus jonku vähän skrodemman kundin kanssa, saatat vaikka tykätä etkä välttämättä saa edes turpaas.

 2. eihomo says:

  Eikö näitä gay-juttuja voisi laittaa omalle sivulleen?

Kommentoi

top