search
top

Pojun oppivuosien aloitus – osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (37 votes, average: 3.68 out of 5)
Loading...
Poju oli hämmentynyt kaikesta juuri kuulemastaan, näkemästään ja kokemastaan. Tiesin, että nyt jos hänet vain jättäisi omiin oloihinsa, olisi pian vastassa hämmennystään raivolla peittävä nuori. Kävinkin istumaan nojaten sängyn päätyyn ja avasin käteni kehoittaen pojua tulemaan syliin. Tämä mönkikin siihen selkä vasten minua. Käärin käteni alastoman pojun ympärille, silitin toisella kädellä hänen rintaani vasten nojaavaa päätä ja toisella sivelin sisäreittään.
“Olit oikein kiltti poika. Oon ylpeä susta! Huomasitko, kuinka sait Simon nauttimaan? Se oli varsin taitavasti tehty, sillä eivät kaikki sitä osaa”, kehuin pojua sylissäni. Halusinhan, että hän kuitenkin oppii nauttimaan tilanteesta. Tiesin, että sisäreiden hyväilyllä on todennäköisesti mahdollista edistävää vaikutusta pojun uudelle erektiolle ja pian huomasin hänen alkavan hiljalleen kovettua uudelleen. Vilkaisin Simoon, jotta näkisin, kuinka nopeasti hän olisi valmis uuteen kierrokseen. Tämä istui jälleen nojatuolissa ja nyökkäsi minulle ymmärtäen lausumattoman kysymykseni. Voisin siis siirtyä eteenpäin.

“Nyt haluan kertoa sulle toisesta tavasta, millä juuri sä voit auttaa esimerkiksi just Simoa välttämään sotkua. Äskeinen suulla auttaminen tuntuu susta varmasti mukavalta, mutta seuraavassa tavassa on vielä oma erityinen piirteensä, millä se tuntuu susta äskeistäkin paremmalta.” Aloin siirtämään sisäreidellä ollutta kättä lähemmäs pojun haaroja. Hellävaraisesti hieroin häntä kalun ja kivesten ympäriltä, kohdistaen enemmän ja enemmän huomiota juuri välilihalle.

“Se toinen tapa on kuitenkin vähän vaikeempi. Sä oot kuitenkin niin taitava, et uskon sun oppivan sen aivan varmasti. Joka tapauksessa, mä haluan ensin näyttää sulle, mitä tapahtuu, ennenkuin Simo näyttää, miten se kokonaisuudessaan tapahtuu. Käyppä selällesi siihen, jalat tänne mullepäin”, ohjeistin pojua. Tätä selvästi jännitti, mutta hän nousi kuin nousikin ja kävi selälleen sängylle tunkien tyynyä päänsä alle. Otin paremman asennon hänen jalkojensa välistä ja vein molemmat kädet hänen reisilleen. Silitin häntä aivan kalun varren tuntumasta, mutta varoen vielä koskemasta kaluun itsessään. Poju katsoi minua ujona, mutta samalla aivan kuin ihaillen. Hän piti käsiään rintansa päällä sillä kiemuralla tavalla, miten ujoilijat usein kätensä kiertävät toistensa ympärille. En voinut olla ihailematta tuota nuorta poikamaista miestä, joka on pitkään taistellut omia ymmärtämättömiä himojaan vastaan ja nyt taistelee ujouttaan vastaan antaen minun ohjata häntä ymmärtämään niitä samoja himoja.

“Sä et mua vielä usko, mutta mä voin kertoa, että sun sisällä on piste, mikä tuntuu todella hyvälle, kun sitä hieroo. Mä voi yrittää hieroa sitä sulta käsin, mutta Simo taas voi auttaa sit hieromaan sitä muulla tavoin. Aloitetaan nyt kuitenkin muutamalla muulla asialla.” Nyt siirsin käteni hänen kalunsa varteen. Aloin hieroa sitä kevyesti ja rauhallisella tahdilla. Ei kestänyt kauaakaan kun tuo tottumaton komeus oli todella kovana. Toisen käden siirsin pojun kivesten ympärille hieroen sormillani välilihaa niiden takana. “Kerroinkin jo, että tätä voi kutsua pippeliksi, mutten kertonut sitä, että pojulla itsellään on täysi oikeus kieltää ketään koskemasta siihen. Kukaan ei saa koskea tähän ilman lupaa. Voit aina kieltää jopa mua koskemasta, mikäli haluat. Koen kuitenkin, että parempi, jos et itse koske siihen tällä tavoin lainkaan. Mä lupaan aina auttaa sua pakotuksen kanssa, jos sulla on tarve, mä kuitenkin tiedän, miten pitää hoitaa, jos tulee sotku. Sovitaanko niin?” Poju pureskeli taas alahuultaan ja nyökkäsi. Hymyilin. “Hyvä. On kuitenkin sulle itselles parempi, et Simo ja muut vanhemmat ensin näyttää sulle, miten sitä sotkua voidaan estää, niin osaat itse sitten vanhempana.”

“Siitä päästäänkin nyt tähän. Se piste, mistä puhuin, löytyy täältä …” jatkoin vieden yhden sormen hänen tiukaksi puristuneen peppureikänsä päälle. Se sävähti kosketusta ja puristui entistä pienemmäksi. “Ei ole mitään hätää. Onko sulta koskaan mitattu kuumetta täältä? No tämä tuntuu aika samalta, mut mä autan sua ja käytän paljon liukkaria. Siis rasvaa”, tarkensin, kun pojun ilmeestä näki, ettei hän ymmärtänyt, mistä liukkarista oli kyse. Kaivoin yöpöydän laatikkoon varaamani liukuvoidepurkin ja pursotin sitä kädelleni. Liukastin tarkasti kaksi sormeani ja aloin voidella niillä pojun peppua valmiiksi. Vein vasemman käden etusormeni pojun aukon suulle ja pyörittelin sitä siinä. Pidin toista kättäni enää vain paikoillaan pojun kalun juuressa, jottei poju vaan laukeasi vielä, silloin Simon urakka muuttuisi toivottoman vaikeaksi ja kaikki kävisi liian kivuliaaksi tälle neitsytpeppu-pojulleni. Otin varresta tiukan otteen ja laitoin peppulla olevan sormeni valmiiksi painumaan sisään.

“Tämä voi ensimmäisellä kerralla hieman nipistää, mut hengitä vain syvään. Mä pidän susta huolta ja usko pois, kohta susta tuntuu tosi hyvältä. Nyt, vedäpä oikein syvään henkeä ja puhalla ulos. Hyvä. Ja uudestaan …” ja kun poju veti uudelleen henkeä, painoin sormen sisään. Minulla on varsin tasapaksut sormet, niin annoin sen liukua kerralla pohjaan asti rauhallisesti mutta päättäväisesti. Tapahtui, kuten olin aavistellutkin, ja poju veti kiihkeästi ilmaa sisäänsä, puri huultaan ja yritti vaistomaisesti hieman karkuun. Otteeni hänen kalunsa varresta oli kuitenkin napakka ja poju pysyi aloillaan. Kuulin hänen uikuttavan hiljaa.

“Sattuuko?” Sain vastaukseksi ensin nyökytystä, pienen huulen puremishetken jälkeen puolestaan pään pyöritystä ja lopulta poju nosti vain harteitaan. Toinen oli jälleen aivan hukassa omien tuntemustensa kanssa. “Kyllä sä saat nauttia siitä. Se, mitä sulle on opetettu, että ei saisi nauttia, on ollu väärin sanottu. Mä haluan, että sä nautit, siksi mä tätä sulle näytän. Siksi Simo on tullut tänne avuksi. Kulta pieni, sulje silmät ja nauti.” Siirsin käden pois hänen kalultaan alavatsalle ja silitin sitä. Etsin sormellani hänen sisältään eturauhasen kohtaa ja kun uskoin sen löytäneeni, painoin sormeani kevyesti sitä vasten. Poju henkäisi ja tiesin osuneeni oikeaan.

“Tässä on se piste, mistä puhuin. Tuntuuko hyvältä?” Vastaukseksi kuului vain yninää ja pieni vimmattu pään nyökytys. Huomasin, että pojun kalun päähän alkoi muodostua pieni kiimatippa. Poimin sen vapaan käteni peukalolla, nostin itseäni hieman ja vein käteni pojun huulille. “Ime tästä samalla. Alan liikuttaa nyt sormea sisälläsi, niin voit hakea nyt ekalla kerralla turvaa imemällä tätä.” Poju nappasi peukaloni huultensa väliin ja alkoi imeä sitä käsittämättömällä vimmalla. Liikutin pojun pepussa olevaa sormea hitaasti sisään ja ulos, kunnes sulkijalihas ei tuntunut enää aivan tolkuttoman kireältä. Aloin ujuttaa toistakin sormea sisään. Poju aloitti jälleen pienen uikuttavan äänen peukaloani imiessä. Rauhoittelin häntä samalla kun hitaasti sain toisenkin sormen hänen sisäänsä. Hän oli aivan käsittämättömän tiukka, mutta viimein sain sormet pohjaan. Pidin niitä paikallaan ja painoin hellästi uudelleen hänen eturauhastaan vasten. Pojun huokailuista näki, että nautinto voitti jälleen pienen kivun ja yllätyksekseni hän alkoi pienesti pyörittää lantiotaan, saadakseen sormeni tiukemmin seinämää vasten.

“Alan nyt hitaasti taas liikuttamaan sormiani, jotta voit pian antaa Simon näyttää, miten hän sitten saa sinulle tämän saman tunteen, kun samaan aikaan autat välttämään hältä sotkua.” Poju katsoi minua silmiin ja nyökkäsi pienesti. Liikutin sormiani sekä sisään ja ulos, mutta pyrin myös aina hieman vaihtamaan kulmaa, jotta kireyttä saataisiin pienestä helpotettua. Poju piti peukaloani yhä suussaan, mutta huokailu alkoi voittaa, eikä hän enää niin vimmatusti imenyt sormeani. Katsoin, miltä hänen kiihottumisen muu tila näytti ja kiimatippoja oli jo niin paljon, että ne valuivat pitkin pojun kalun vartta. En voinut olla ajattelematta, miten oikeaan aavistukseni oli osunutkaan, mutta vielä oli katsottava, miten kävisi oikean kalun kanssa. Nyökkäsin Simolle merkiksi, että pian olisi hänen vuoronsa. Hän oli selväsit jo hieman nautiskellut esityksestä ja huomasin hänen rauhallisesti hierovan jo kovana seisovaa kaluaan.

Pidin kaksi sormeani yhä pojun sisällä, kun kumarruin niin lähelle hänen korvaansa kuin vain kykenin. “Nyt olisi aika kokeilla oikeaa, eikös niin?” kuiskasin pojulle. Tämä katsoi minua ujosti silmiin, mutta nyökkäsi pienesti. Otin sormeni pois hänen sisältään ja kaivoin hieman paperia puhdistaakseni ylimääräiset liukkarit pois niistä. Laitoin pyyhkeen sängyn keskelle ja kasasin sängyn päätyyn tyynyjä, joihin voisin nojata. Ohjasin pojun kääntymään kontilleen ja seuraamaan minua. Kävin itse istumaan ja nojaamaan tyynyjä vasten. Pyysin pojun konttaamaan aivan lähelle minua, niin että hän voisi jopa nojata rintakehääni vasten, asettuen samalla juuri pyyhkeen päälle. Otin häntä molemmin käsin kasvoista kiinni ja katsoin suoraan häntä silmiin. Samaan aikaan Simo nousi hänen taakseen ja alkoi liukastaa itseään.

“Simo on hieman isompi kuin sormeni, niin tämä ensimmäinen kerta voi aluksi hieman sattua. Huomasithan kuitenkin äskekin, miten aluksi tuntui, että saattaisi hieman sattua, mutta sitten se oli lopulta oikein kivaa. Sun pitää vain muistaa rentoutua. Osaat varmasti, olet fiksu poika. Mä olen niin ylpeä susta!” Näin jännityksen pojun kasvoilla, mutta samalla niistä paistoi odottava kiihko. Kysyttyäni, saako Simo aloittaa, oli pojun vastaus pieni nyökkäys. Nyökkäsin siis Simolle, ja tämä otti toisella kädellään napakan otteen pojun lantiolta ja toisella ohjasi kaluaan tämän pepulle. Poju hengitti kiihkeästi ja puri huultaan. Pidin yhä tätä kasvoista kiinni ja katsoin häntä silmiin. Simo alkoi työntyä sisään. Poju painoi kasvonsa alas ja näin hänen pidättävän hengitystää. Kun Simo oli päässyt sulkijalihaksen läpi, tämä pysähtyi hetkeksi kokonaan antaen pojulle aikaa totuttautua tunteeseen. Nostin pojun kasvot kohti omiani ja näin pienen kyyneleen tämän silmäkulmassa. Silitin hänen hiuksiaan. “Auttaisiko sua kestämään tämän ensimmäisen kerran, jos antaisin sun samalla imeä hieman mun rintoja. Voisit keskittyä niihin. Mutta purra ei saa edes vahingossa!” Poju katsoi silmiini ujona, mutta nyökkäsi. Kaivoin rinnan ulos liiveistä ja ohjasin pojun sitä kohti. Tämä otti nännini huultensa väliin ja pian hänen hengityksensä tasottui hieman. Nyökkäsin Simolle luvan jatkaa liikettä samalla kun itse silitin pojun päätä ja selkää. Simon liikehdintä sai pojun inahtelemaan, mutta hitaasti ja varmasti tämä saattoi lisätä nopeutta. Olin pyytänyt paikalle juuri Simon, sillä tiesin tämän osaavan hillitä tahtiaan ja nytkin saatoin luottaa samaan. Hän liikkui selvästi, mutta rauhallisesti, jottei poju menisi rikki. Poju nyyhkytti ja imi rintaani, mutta huomasin, kuinka hänen hengityksensä alkoi jälleen muuttua raskaammaksi. Simo oli tehnyt pohjatyöt hyvin sivustaseuraamisen aikana ja hänkin alkoi olla jo lähempänä.

“Saako Simo koskea pippeliisi? Ei haittaa vaikka tulee sotku, minä pidän sinusta huolen.” Poju vastasi nyökkäämällä jälleen vimmatusti ja Simo kurotti kätensä pojun kalulle. Simon ei tarvinnut tehdä montaakaan vetoa, kun pojun selkä meni kaarelle ja hän selvästikin laukesi alla olevalle pyyhkeelle. Sykkivä peppu oli myös Simolle liikaa ja tämä laukesi sen voimasta syvälle pojun peppuun. Simo tuli hitaasti ulos antaen pepun sykkiä itsensä aivan umpeen pitäen spermat sisällään. Viskasin hieman sotkeutunutta pyyhettä kaksin kerroin ja vedin huohottavan ja orgasmista tärisevän pojun syliini. “Lepää vain siinä. Olit kiltti poika.”

4 kommenttia viestissä: “Pojun oppivuosien aloitus – osa 2”

 1. BT says:

  Ihana😊. Oon lukenu ennenkin. Olis kiva jos tähän kirjoittais joku jatkoa😘

  • Baroness says:

   Tähän on jo yksi osa ollut vanhoissakin (nyt tosin kahdessa osassa) ja pari muuta ideaa odottelee aikaansa 😉 toiveita, mitä ainakin pitäisi oppia?

 2. Biboy says:

  Ihanaa!! Tuntuu kuin olisin itsekkin paikalla! Kiihottavaa runkkausmatskua ja tulinkin.

Kommentoi

top