search
top

Jennin pauloissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (108 votes, average: 2.59 out of 5)
Loading...

Perjantai, vaimoni Tiina lähti tyttäriemme kanssa viikonlopuksi mummoloimaan. Jäin siis kotiin kaksin 14vuotiaan poikani Jarin kanssa, sillä eihän teini-ikäistä kollia niin vaan viedäkään pois kaupungin melskeistä. Itse en ehtinyt lähtöön mukaan ja pitihän jonkun jäädä vahtimaan, ettei nuorukaisen mieleen pälmähdä mitään sopimatonta.

Laitan saunan tulille, korkkaan oluen ja heittäydyn sohvalle tuijottamaan vanhaa Bondia tuhannetta kertaa. Olen juuri torkahtamassa sohvalle, kun ulko-ovi lennähtää auki ja sisään paukkaa Jari tyttöystävänsä Jennin kanssa, he olivat seurustelleet jo joitain kuukausia. Vilkaisen kelloa, se on vasta yhdeksän, sauna alkaa varmaan olemaan jo valmis.

”Jenni jää tänne viikonlopuks” huutaa Jari riisuessaan päällysvaatteitaan
”Oisitte nyt voineet vähän aiemmin ilmoittaa, tietääkö Jennin porukat tästä”
”Tietää ne…..”
”Vai niin, no pidetään sitten huoneen ovi auki ja vierekkäin ei nukuta”
”eiei”

Jenni katseli keskustelua ujon oloisesti syrjemmältä, vierekkäin-nukkumis-kommentti nosti pienen puna vaaleiden hiuksien kehystämille siroille kasvoille ja vienon hymyn huulille. Katsoin tyttöä päästä varpaisiin, Jenni oli lähes täydellinen. Hoikkaa kroppaa verhosi ihonmyötäinen valkoinen toppi, jonka kohtalaisen antavasta kaula-aukosta pilkotti lilojen push-up liivien terhakoittamat pienehköt rinnat. Pitkät ja norjat sääret oli sullottu ihoa nuoleviin farkkuhousuihin, jotka entisestään korostivat säärien pituutta ja muodokkaita reisiä.

Huomasin tuijottaneeni tuota teinikaunotarta jo aivan liian pitkään ja aloin epäilemään, että tyttö huomasi tuijotukseni vaikkei vaikuttanutkaan erityisen häiriintyneeltä asiasta. Hän oli varmasti jo tottunut vanhojen setämiesten kiimaisiin katseisiin ja kuolaa valuviin suupieliin.

Päätin lähteä saunaan rauhoittumaan. Saunamme sijaitsee talon kellarikerroksessa, jossa saa yleensä olla hyvinkin rauhassa muulta talon hälinältä. Riisuin vaatteeni ja astelin kylmään suihkuun, mutta kuva tuosta 14-vuotiaasta prinsessasta jyskytti edelleen takaraivossani. Saunassa oli miellyttävä 80 astetta, täydellinen kylpylämpö. Istuin lauteille ja huomasin vaipuvani jälleen haaveisiini, haaveiden kohdetta ei varmasti ole enää vaikea arvata. Riisuin Jenniä mielessäni, kuvittelin suutelevani häntä, samalla tarttuen hänen vaalean toppinsa helmaan ja vetäväni sen pois hänen päältään. Terhakat teini rinnat pompsahtivat esiin paidan alta, kuvitelmissani suutelin noita rintoja antaumuksella samalla riisuen hänen tiukkoja farkkujaan. Saunassa alkoi jo hiki todella virrata, hieroin penistäni ja ähkin kuin eläin. Kuvittelin Jennin polvilleen eteeni ja näin sieluni silmin terskani uppoavan noiden kauniiden huulten väliin, silloin maailmani räjähti. Ammuin valtavan lastin suoraan kiukaalle, en ollut vuosiin kokenut vastaavaa.

”meneekös nuoriso saunaa? Yksi kerrallaan tietysti” huudahdin hieman irvailevasti
”no en mä ainakaan” Jari sanoi selvää ärtymystä äänessään. Jenni taasen päätti tarttua tarjoukseen ja paineli kellarin ovea kohti. Katsoin hänen iloista keinuvaa kävelyään ja huomasin omassa kellarissani tapahtuvan heräilyä.
En voinut sille mitään, jokin sisälläni vain pakotti minut siihen. Minun oli pakko hiippailla alakerran pukuhuoneen ovelle ja kuunnella, josko suihku jo kävisi ja niinhän se kävi. Oli turvallista livahtaa ovesta sisään, onneksi Jenni ei ollut lukinnut sitä. Kävelin kohti ihanaa vaate kasaa, josta pilkottivat lilat rintaliivit ja jotain myös lilaa, mutta minulle paljon kiihottavampaa. Nostin vaatemytystä ihanimmat pienet pikkarit, joita olen koskaan nähnyt. Painoin pikkarit kasvoilleni, kävelin pukkarin ovelle ja lukitsin sen visusti. Nuuhkaisin Jennin pikkareita syvään, mikä vieno ja suloinen tuoksu niistä lähtikään. Tämä tuoksu oli niin huumaannuttavw, etten voinut muuta kuin kaivaa kyrpäni housuistani ja aloittaa raivokkaan runkkaamisen. Nuuhkin housuja ja välillä puristelin rintaliivien kuppeja kuvitellen kuinka pitelisin tuon unelmieni enkelin ihanuuksia kädessäni. Runkkasin ja örisin samalla kuin raivopäinen, enkä kiimaltani kuullut askelia oven takaa. Juuri kun saavutin kliimaksin, ovi kylpyhuoneen ovi aukesi…..

2 kommenttia viestissä: “Jennin pauloissa”

  1. kailin says:

    Jatko-osa äkkiä,tosi hyvä tarina!

  2. T says:

    Jatkoa tälle!

Kommentoi

top