search
top

Isäni, talon alfauros

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (161 votes, average: 2.90 out of 5)
Loading...

Isäni, talon alfauros

Kerron tarinan nuoruuteni kasvuvuosilta. Olin juurikin päässyt 14 vuoden kypsään teini-ikään, kehoni kasvoi kaikilta mitoiltaan, kasvot kukkivat hormoni myrskyssä ja ennen kaikkia sukupuolivietti oli hurjimmallaan, ja tätä asiaa ei ainakaan auttanut se, että talouteemme oli tullut kolme uutta naista. Olin siis uusioperheen keskimmäinen lapsi. Isäni oli mennyt uusiin naimisiin, ja siinä äitipuoleni ohessa olin saanut kaksi siskopuolta, vuotta nuoremman ja vuotta vanhemman. Tämä nuorempi jääköön täysin sivurooliin tässä muistelossa, sillä ei hänestä kyllä mainittavaa näiltä ajoilta juuri jäänytkään, tuollainen hammasrautainen, pianotunneilla käyvä ja kotiin kympin koepapereita kiikuttava tyttö. Kutsuttakoon häntä jatkossa pelkällä nimensä etukirjaimella P. Itse taas olin täysi keskinkertaisuus kaikilla elämän osa-alueilla, menestys koulussa kohtalaista, illat meni tietokoneella istuen, pelaillen ja pornoa katsellen, olin siis aivan täysin saamaton nörtti. Kyllähän se sukukypsyys oli jo saavutettu, tuntui että pallit olivat räjähdys pisteessä jatkuvasti, ja sehän johti lähestulkoon jokailtaiseen onanointiin illalla peiton alla. Käsi kävi ja siemenneste pulppusi, mielessä näinä hetkinä olivat milloin tytöt koulusta, kavereiden siskot, ja jopa äidit.. Oi, olin oikein kunnon rakastaja noina hiljaisina yksinäisinä hetkinä peittoni alla. Mutta, ennen kaikkia kaikein eniten himoa aiheuttava kohde näissä fantasioissa oli tuo upean seksikäs, vuotta vanhempi sisarpuoleni Emilia, tämän tarinan toinen päähenkilöistä.

Emilia, tuo kaunis, viehättävä, täysissä ja täydellisissä naisen muodoissa oleva 15-vuotias kaunotar. Hiukset olivat tummat, usein mustiksi värjätyt ja leikatut samaan tyyliin mitä eräällä 80-luvun lopulla isojen poikien lehdessä poseeranneella Suomalaiskaunottarella. Silmät olivat vihreät, ja niiden kutsuva katse suorastaan huokui kiimaista vetovoimaa. Poskipäät korkeat, huulet runsaat sekä syvänpunaisen kutsuvat, leuka siro, kaula vaalea ja niin houkutteleva. Vartaloltaan Emilia oli ratsastusharrastuksen kiinteyttämä. Rinnat olivat isot ja ylväät, suorastaan painovoimaa uhmaavat. Lantion kaari täydellinen, ja ennen kaikkea tuo iso ja kiinteä peppu sai aikaan heikotuksen ja valtavan paineen varmasti jokaisella miehellä, niin nuoremmalla kuin vanhemmallakin. Sitä sain ihailla ja salaa katsella, sekä ihmetellä kuinka noin iso takamus ylipäätänsä oli mahdollista saada mahtumaan vaatteisiin, näytti aivan siltä kuin housut olisivat olleet aina ratkeamispisteessä, äärirajoille venytettynä tuohon ihanaan peppuvakoon imeytyneenä. Emilia oli kerrassaan upea ilmestys, nuori nainen parhaimillaan.

Niin, ihailin ja himoitsin tuota täydellisen seksikästä siskopuoltani. Ujo ja saamaton kun olin, en saanut mitään aikaiseksi, tosin tunsin olevani täysin eri sarjassakin. Olihan Emilia jo tuonut kotiin näytille poikaystäviä, ja tiesin hänen olevan hyvin suosittu kaveripiireissään. Olin kateellisena sivusta seurannut, kun rohkeat ja hieman vanhemmat kollit piirittivät Emiliaa, ja rohkeasti toivat esille aikeitaan. Muistan erään kerran kun koulun käytävällä Emiliaa puristettiin pepusta hänen kävellessään jätkäporukan ohi. Näin tilanteen ja kuohahdin mielessäni, ”Eihän noin voi tehdä, kuinka sopimatonta, minunhan on mentävä puolustamaan sisarpuoltani!” Mutta huomasin heti olevani väärässä ja täysin pihalla tilanteesta, kun Emilia hihittäen kääntyi, hymyili ja iski silmää tuolle peppua kouraisseelle pojalle. Olin kateellinen, ja kiukkuinen, sen muistan tunteistani.

Toki sain kuulla kavereiltani ja muiltakin jätkiltä kaikenlaista kuittailua ja naljailua, ”että jokos olen siskopuoleni huoneeseen iltaisin hiippaillut, tekemään miehen työn” tai että ”Eihän sitä pysyisy housuissaan mitenkään kun tuommoinen mimmi saman katon alla asustaa, ja vieläpä naapurihuoneessa..”

Kyllähän se minulle sitten seuraavana kesänä selvisi, että se on joku muu meidän taloudesta, joka siellä salaa käy.

Seuraavaksi kerron lyhyesti kertomukseni toisesta päähenkilöstä, isästäni. Edelleen tänä päivänä hän on hyvin charmantti ja nuorekas 60-vuotias, naisten makuun oleva herrasmies. Daameja tuntuu olevan tyrkylle asti, ja pitkälle viikonloppu reissulle johonkin Euroopan suurakaupunkiin hän suuntaa useinkin lähes puolta nuorempi seuralainen kainalossaan.

Jo heti nuorena huomasin ja tajusin että isälläni ja Emilialla näytti kemiat kohtaavan, ja hyvin synkkaavan yhteen muutenkin. Heidän jutustelunsa ja yhdessäolo oli luontevaa, leppoisaa ja huumorin täyteistä. Muistan monet kerrat kun isäni heitti huulta, ja sisarpuoleni nauroi hersyvästi. Samalla huomasin sivusta tarkkaillen myös nuo katseet joita vaihdettiin, jotka kertoivat jotain paljon enemmän. Emilian katse oli lämmin, kiintynyt ja suorastaan läheisyyteen kutsuva. Hymy, ja hieman aukinaiset aistilliset huulet, joita tuo nuori nainen saattoi kielellään hieman huomaamattomasti lipaista, saivat aikaan hyvin eroottisesti latautuneen ilmapiirin. Taas isäni katseessa ja olemuksessa oli jotain, mikä kertoi miehisyydestä, himosta ja siitä että hän oli halukas ja kykenevä vastaamaan tytärpuolensa flirttiin. Näinä hetkinä tunsin olevani täysin ulkopuolinen kolmaspyörä, jonka olisi suotu tajuttavan olevansa jossain muualla, poissa häiritsemästä. Näitä läheisyyden näyttämisiä ei tapahtunut, jos äitipuoleni tai nuorempi sisarista oli paikalla, sain vaikutelman, että Emilia suorastaan nautti näistä tilanteista ja omasta pelistään, jolla sai alistaa minut beetta-uroksen osaan. Kyllähän itsekkin yritin parhaani Emilian seurassa, että olisin saanut myös lämmintä vastakaikua itselleni ja aikeisiini, mutta näistä yrityksistä ei paljoa muisteltavaa jäänyt.

Nyt kerron, kuinka sitten ensikerran vahingossa satuin paikalle, ja sain varmistuksen luuloilleni näiden kahden toisiaan himoitsevan rakastavaisen epäsopivasta suhteesta. Tämä tapahtui kesällä heinäkuun puolella. Emilia oli juuri päässyt ripille, ja juhlat oli vietetty. Suvun miehet kävivät silmät kiiluen kuolaamassa ja tuomassa ruusut lahjoineen. Emilia oli täysin kukkaan puhjennut, ja tiesi tämän itsekkin, että mikä vaikutus ja valta hänellä oli, ja tätä hän käytti kiusoitallekseen miehet kiimaisen hulluuden partaalle, tekien sen täydellisen viettelijättären tavoin.

Kesä eteni, ja loma siinä ohessa. Talossamme oli havaittavissa hyvin seksuaalisesti lataunut ilmapiiri, johtuen tietenkin täysin Emiliasta. Äitipuoleni oli ilmottautunut joihinkin kesäkursseihin, ja oli tämän vuoksi viikot pois kotoa, ja nuorempi sisarpuoleni P oli taas isänsä luona sukuloimassa toisella puolen maata. Tämä antoi täyden vallan talon nuorelle alfanaaraalle, ja hän otti ja käytti tätä asemaansa täysin estoitta ja tyytyväisin mielin. Emilia liikkui näinä kuumina kesäpäivinä estoitta bikinit päällä, otti pihalla aurinkoa ja kuumuuteen vedoten viihtyi niissä sisälläkin. Sain myös kerran todistaa aamupalalle keittiöön tullessani hänen olevan tiukasti ylös vedetyissä pikkuhousuissaan, jotka eivät enää paljoa jättäneet arvailujen varaan tuon upeasti läpi pullottavan pillun muodoista. Tätä näkyä täydensi rintojen muotoja myötäilevä yöpaita, josta saattoi hyvinkin erottaa nuo nöpöttävät nännit. Isäni nautti tästä näystä, joka sai minutkin täysin pois tolaltaan.

Emilia täysin estoitta kiusoitteli isääni, sillä häntä varten tämä show oli. Sain toki myös itsekkin ihailla tuota täydellistä isoa persettä, jonka vaosta bikinit hädin tuskin erottui, ja niitä pursuavia rintoja, jotka terhakkaasti vasten kaikkia luonnonlakeja eivät välittäneet painovoimasta yhtään, vaan lepäsivät nännit hädin tuskin peitossa noiden pienten bikinien suojassa.

Pidemmän aikaa isäni oli puhunut, että pitäisikö minunkin käydä nyt lomalla jossain, etten täysin kotona homehdu, tekisi kuulemma hyvää hieman tuulettua. Siinä sitten patisteltuna sain aikaiseksi kaverin vanhempien kanssa mökille lähdön, muutama yö heidän kesäpaikallaan olisi edessä.

Lähtöpäivä koitti, kassit ja kamppeet odottivat ulkokuistilla kyydin saapumista. ”Onko nyt kaikki pakattu?” isäni kysyi, kun vedin kenkiä jalkaani. Katsoin täyteen ahdettua reppua ja mukaan otettavia kalavehkeitä ja nyökkäsin ja ynähdin jotain. Emilia tuli myös kuistin oven karmiin nojailemaan pyjamapaita päällään. ”No, pidä hauskaa nyt siellä maalla, tylsää jäädä kaupunkiin.Onneksi ensi viikolla pääsee sinne reissuun.” sanoi sisarpuoleni. Hän oli lähdössä parhaan kaverinsa kanssa viikoksi Italiaan, tapaamaan kuulemma jotain kirjeenvaihtoystäviä, paikallisia poikia siis. Emiliasta huokui jonkinlainen levottomuus, ja ilmassa oli selvästi havaittavaa jännitystä. Nuo kaksi, isäni ja sisarpuoleni, seisoivat molemmat oviaukossa, kuin olisivat olleet minua kiireellisesti ulosheittämässä, odottaen mahdollisimman pikaista häipymistäni. Hetken päästä auto kääntyi talon pihaan, kyytini oli tullut. Heitin repun selkään ja otin virvelin käteen, kun samassa isäni jo lähes selästä työntäen ohjasi minut ulko-ovesta pihalle. ”Hauskaa reissua, olkaa varovasti, soitellaan jos tulee jotakin.”. Sanottiin heipat ja isäni puhui jotain päiväunille menosta ovea kiinni vetäessään. Minä suuntasin autolle, kamat nostettiin kyytiin ja lähdettiin ajamaan kohti 50 km:n päässä olevaa määränpäätä. Istuimme kaverin kanssa takapenkillä ja matka sujui hyvin, kunnes noin vartin ajon jälkeen huomasin, että uusi kännykkäni oli jäänyt kotiin. Kyllähän se piti mukana olla, jos vaikka sattuisi tulemaan tylsää, niin voisi pelata vaikka matopeliä aikansa kuluksi. Ilmoitin asiasta ja käännyimme takaisin päin, onneksi emme olleet kerinneet vielä pidemmälle. Hetken päästä olin takaisin kotipihassa, ja sanoin käyväni hakemassa puhelimeni pikaisesti. Nousin portaat kuistille, aukaisin oven ja astuin sisään. Eteissä talo kuulosti täysin hiljaiselta, ja mietin mihin tuon Nokialaiseni olinkaan jättänyt. Siinähän se oli heti kukkalaudalla, nappasin luurin mukaani ja olin jo astumassa ovesta pihalle, kunnes yllättäen kuulin sisältä voimakkaan ja korkean naisen huokaisun. Oliko jotain sattunut, ajattelin. Käännyin ympäri ja aukasin raollaan olevan eteisen välioven, kurkkasin sisään ja kuuntelin. Ensin näin yläkertaan johtavilla portailla sisarpuoleni päällä juuri olleen pyjamapaidan huolettomasti heitettynä. Tämän jälkeen havahduin ja saatoin kuulla yläkerrasta kantautuvaa huokailua, joka välillä vaihtui korkeampiin ja voimakkaampiin kiljahduksiin. Ei ollut epäselvää, että kyseessä oli Emilia. Oliko hän yksin ylhäällä huoneessaan, ja oliko isäni mennyt päiväunille kellarikerroksen makuuhuoneeseensa, niinkuin oli lähtiessäni maininnut. Sain asiaan vastauksen heti, kun kuulin isäni äänen myös ylhäältä, sanoista en saanut selvää, mutta ne lausuttiin raskaasti ja hitaasti, hieman hengästyneen oloisesti. Tähän kuulin sisarpuoleni vastaavan kiihkeästi jotain. Seisoin täysin jähmettyneenä portaiden alapäässä, kuunnellen noita yläkerran tapahtumia hämmentyneenä. ”Tämä on siis totta” ajattelin, ja sain vahvistuksen heränneille epäilyilleni. Tunteeni olivat kiihkon ja kiiman täyteiset, luodessani itselleni kuvaa yläkerrassa menevistä tapahtumista, joita yhä voimakkaammin kantautuvat äänet ruokkivat. Ensin rupesi kuulumaan sängyn natinaa, jonka tahti ja voimakkuus kiihtyivät tasaista tahtia. Sitten rupesi tuon vanhan rintamamiestalon yläkerran lattiakin jo narisemaan. Tätä kaikkea säesti Emilian yhä voimakkaammat voihkaisut, jotka rupesivat nousemaan yhä korkeampiin oktaaveihin. Välissä isäni raskas hengitys pääsi kuuluviin, aivan kuin kesken kovempienkin punttitreenien. Tähän kunnon naimisen sinfoniaan tuli mukaan lätinä ja litinä, joka sai housuissani seisovan kullin nyt viimeistään turpoamaan räjähdys pisteeseen. Isäni kuului kehuvan kaikkea mahdollista tuossa upeassa tytärpuolessaan, ja mongertavan jotain sekavaa lantion ja perseen täydellisistä muodoista. Tuo naiminen jatkui, ja rupeaisi varmasti kohta kuulumaan jo naapuritontille asti, ellei kohta tulisi loppua. ”Nussi, nussi kunnolla.. tekee niin hyvää..” Emilia kehoitti isääni, ja hän kuului tekevän työtä käskettyä. ”Laita sormi peppuun.. juuri niin.. aah.. tee samalla tavalla kuin viimeksi..” kuulin tuon kiimaisen nartun vaikeroivan. ”Ei helvetti, nyt se vanha ukko on päässyt jo tuon täydellisen pyllyn salaisimpaan sopukkaan, paikkaan josta olin haaveillut ja unelmoinut niin monet kerrat” ajattelin kateellisena, minunhan sielä pitäisi olla nuorempana miehenä. Puristelin samalla housujeni tiukassa ahtaudessa pystyyn pyrkivää kullia, ja unelmoin olevani isäni paikalle. Vauhti kiihtyi ylhäällä, sisarpuoleni vaikeroi kiimaisena, enää ei jäänyt epäselväksi että hekuman huippu oli lähellä. Kuului muutama voimakkaampi työntö, joka sai sängyn paukkumaan kunnolla seinää vasten, ja miehekäs urahdus siihen päälle kerkesi purkautumaan vielä ilmoille, kunnes kunnon natina ja tuon vanhan sängyn kitkunta vaihtui rysähdykseen, niin että tomut varisivat katosta. Säikähdin tilanteesta ja lopetin itseni koskettelun, havahduin hiljaisuuten, jonka täytti hetken päästä Emilian kikatus sekä isäni nauru. ”Olipahan kunnon pano, ei sänkykään enää kestänyt, taisi ollakin jo puhki nussittu rotisko.. Sattuiko mitenkään?” kuulin isäni kysyvän ja tämän jälkeen puhuvan hiljaisella äänellä jotain ja Emilian hiljaisesti hymähtelevän jotain vastaukseksi. ”Se oli ihanaa” erotin Emilian kuiskaavan. ”Mitä selitämme äidille?” oli hieman kauhistuneen oloinen kysymys vielä perään. ”Eiköhän tässä joku selitys keksitä” isäni sanoi rauhoittavalla ja varmalla äänellä. ”Mutta uusi kunnon kestävä sänky meidän on kyllä sinulle hommattava” kuului vielä sanottavan, kunnes kuului taas tuota tuttua kikatusta, ja perään juuri erottuvia suutelun ääniä.

Tässä vaiheessa havahduin, olin menettänyt ajantajun täysin, olinko seissyt kuuntelemassa tuota kiimaista naintia viisi- vai parikymmentä minuuttia. Käännyin vähin äänin ulko-ovelle, ja menin kiireisesti autolle. Kaverini ihmetteli, että mikä oikein kesti. Tähän selitin puhelimen olleen hukassa, ja jotain sekavaa vielä vessassa käymisestä. Kehoitin lähtemään, että päästäisiin perillekin joskus. Istuin automatkan hyvin sekavissa tunteissa, ja mietin tapahtunutta. Naamani varmasti punoitti kunnolla, samalla kun jo veltostonut vehje housuissani laski viimeisiä kiimanorojaan, illalla se olisi laukaistava jossain vaiheessa, se oli varma, paineet olivat kovemmat kuin koskaan.

Reissusta paluun jälkeen elämä jatkui normaalisti, kaikki oli ennallaan ja hyvin. Isäni ja Emilia onnistuivat pitämään suhteensa hyvin salassa, vain minä saatoin tietää heidän salaisuutensa. Tosin onnistuin yllättämään heidät uudelleen hieman myöhemmin, ja tätä ikimuistoisen kiimaista aktia pääsin todistamaan oikein lähietäisyydeltä, mutta se onkin jo toinen tarina sitten..

Niin, se sänky. Isäni oli käynyt katsomassa oikein kunnon jenkkisängyn, joka saapui heti seuraavalla viikolla. Sitä pääsin minäkin kantamaan noita ahtaita kaartuvia portaita pitkin, hikeä vuodattaen ja kirosanoja säästämättä isäni kanssa taistelimme tuon pedin yläkertaan rakkaan sisarpuoleni huoneeseen. Se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kun itse olin kosketuksissa tuohon isoon ja ylellisen oloiseen sänkyyn, isälleni varmasti vasta yksi monista. Äitipuolelleni oli selitetty jotain tyttöjen bileistä, joissa oli kuunneltu musiikkia ja pompittu sänky hajalla, ja kyllähän hän kaiken uskoi, kunpa olisikin tiennyt tuon irstaan totuuden asiasta..

4 kommenttia viestissä: “Isäni, talon alfauros”

  1. Ettekö ole käyneet koulua? says:

    Olisivatkohan hormoni myrsky ja räjähdys piste yhdyssanoja? Jos kirjoittamisen taso on tällaista, niin ei toimita jatkaa.

  2. Jussi says:

    Tämä oli hyvä ja kiihkeä tarina naimisen riemusta.Itse olen monet kerrat nainut tytärpuoltani, äitinsä tietämättä mitään.

  3. Nazca says:

    Potenttiaalia hyville jatko-osille.

Kommentoi

top