search
top

Brunssin jatkoilla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.26 out of 5)
Loading...

Sain kutsun lähteä edustamaan yritystämme paikallisen yliopiston vuosijuhliin. Minulla ei suoraan ollut avecia, enkä tosiaankaan halunnut ketään opiskelijaa avecikseni mairittelemaan työpaikan toivossa. Päätin siis kutsua sinut mukaani. Suostuit, kun tiesit, miten minä nautin kun saan laittautua ja tiedän, ettet kykene olemaan keskittymättä iltapukuni esille tuomiin rintoihini. Minä taas nautin suuresti siron ja hieman poikamaisen olemuksesi verhoamisesta pukuun liiveineen kaikkineen. Hyvä, että maltan pitää näppini sinusta erossa.

Itse juhlat olivat mukavat ja aamuyön tunneilla pääsimme hotellille. Tärkeämpää oli kuitenkin se seuraava päivä – opiskelijoilla on tapana pitää iltapukujuhlien jälkeisenä päivänä brunssi, missä on enemmän ja vähemmän koomaisia ihmisiä, mukava ruokaa krapulasta kärsiville sekä tyypillisesti myös saunomismahdollisuus.

Harva nainen hyödyntää saunaa, vielä harvempi kutsuvieras, mutta minä haluan saunoa kaiken juhlien tuoman raukeuden pois. Sinultahan taas ei kysytä, koska haluan sinut mukaan. Koska on turhaa lämmittää erikseen pientä saunaa naisille ja yksin on ikävä saunoakin, tulen mukaan sekasaunaan. Ainoana naisena. Muutamalla alkaa krapula ja kooma vaihtua hiprakan puolelle, mikä näkyy keskustelun tasossa. Muut eivät tiedä mitään meidän kuviostamme, heille olemme vain tuttuja, jotka sattuvat yöpymään samassa hotellissa.

Vaikka olen ainut nainen saunassa, puhun härskejä ihan siinä missä miehetkin. Eipä kukaan paikalla olijoista sinänsä sulkeutunut mieleltään ole, mutta kyllä siellä lentää juttua neitimäisistä miehistä, naisista, jotka pitävät miehiä tossun alla, tai “pojuista joille pitäisi hieman opettaa tapoja panemalla niitä kunnolla”. Tiedän joidenkin kommenteistani olevan sellaisia, että muut pitävät niitä vain yleisesti härskeinä, mutta sinä tiedät, että ne ovat osoitettu juuri sinulle ja oletkin lauteilla vähän nolona.

Lopulta porukka siirtyy pesulle ja kuiskaan muiden kuulematta:”Muista pestä hyvin. Varasin sun housun taskuun sulle sit toiset alushousut” ja jätän sinut yksinään vielä saunaan. Tiedän, että heikko kohtasi on pukea normaalin vaatekerran alle jotain hieman poikamaisempaa. Heität vielä yhdet löylyt yksinäsi, jotta voit piilottaa punastumisesi löylyn tuomaan väriin kasvoillasi.

Kun pääset pukuhuoneeseen, huomaat, että olen laittanut taskuusi todellakin varsin poikamaiset bokserit. Ne näyttävät olevan sen kokoiset, että ne oikein korostavat siroa peppuasi. Kurkit, ettei kukaan vain näe, vedät bokserit jalkaasi ja kiirehdit laittamaan farkut päällesi. Kun tulet ulos pukuhuoneesta, näet että keskustelen innokaasti avonaisen tilan toisessa päässä. Et itse tunne paikalla olevaa väkeä ja olet hieman ujo tutustumaan, niin päädyt varsin geneeriseen keskusteluun erään pariskunnan kanssa siitä, miten opiskelijoita saataisiin jo opintojen aikana mukaan työelämään. Vastailet kohteliaasti, mutta vilkuilet samalla minua. Huomaat minun juttelevan melko nuoren, mutta varsin miehekkään miehen kanssa. Arvioit, että hän on ehkä ikäisesi, plus miinus kaksi vuotta. Juttelen hänen kanssaan niin, etteivät muut kuule keskusteluamme ja välillä nyökään pienesti sinua kohti. Nuori mies seuraa katsettani, huomaa vilkuilusi ja selvästi mittailee sinua katsellaan. Vaivaannut, mutta samalla huomaat olevasi hieman mustasukkainen siitä, että hän saa huomioni etkä sinä.

Kun juhlatoilan varaus loppuu, on osa lähdössä istumaan iltaa johonkin kuppilaan. Minä olen kuitenkin varotellut jo aiemmin, että meidän on valitettavasti poistuttava siinä vaiheessa. Meillä on kyllä huone hotellista myös toiseksi yöksi, mutta myös sinä olet oikein odottanut, että illan voisimme käyttää yhdessä. Aiemmin näkemäsi mies tulee kohti ja kuulet, että jaamme taksin sillä hän on lähdössä samaan suuntaan. Olet hieman pettynyt, mutta et sano vastaankaan, tervehdit vain miestä, joka esittelee itsensä Samiksi. Hyppäät kanssani takapenkille ja mies eteen kuskin viereen. Sami tosiaan sanoo kuskille määränpääksi saman hotellin, kuin missä me yövymme ja nolostut, kun olit heti ajattelemassa mustasukkaisesti.

Painaudun takapenkillä sinua kohti ja lasken käteni reidellesi. Nuolaisen pienesti korvanlehteäsi (mikä saa heti sinussa aikaan innostuksen väristyksiä) ja kuiskaan: “Olen luvannut sinut hänelle. Luotan siihen, ettet nolaa minua vaan tottelet kuin kiltin pojan kuuluu” silitän sinua hieman reideltä. Nousen sitten keskustelemaan kuskin ja Samin kanssa. Joudut vain pohtimaan, mitä tuleva tuo kun pääsemme perille.

Sami maksaa taksin kuin herrasmies ja lähdemme sisälle. Minä menen

edeltä sinun seuratessa perässäni ja tunnet kuinka Samin katse seuraa peppusi liikkeitä. Hississä tulet niin lähelle minua kuin vain rohkenet ja tiedän, että sinun tekisi mieli painautua vasten minua. Ja minä pidän siitä. Nyt kuitenkin joku toinen mies on aivan vieressä, etkä koe luontevaksi hakea “isona miehenä” turvaa minusta.

Pääsemme sisään ja talutan sinut suoraan sängyn luo. Vaikka puhun lempeästi, äänenpainoni ei jätä mitään arvailujen varaan vaan tiedät minun olevan tosissani.
“Muistathan mitä sanoin taksissa? Hyvä. Tässä, ota tämä marmorikuula käteesi. Heti kun tiputat sen kädestäsi, kaikki loppuu. Tee minut ylpeäksi!”
Olen samalla avannut vyösi ja housusi sekä antanut housujesi tippua nilkkoihin. Saunassa antamani tiukat bokserit ovat enää ylläsi.

Menen itse huoneessa olevalle nojatuolille ja jäät orpona seisomaan yksiksesi. Sami tulee taaksesi ja vetää paitasi pääsi yli. Hän on sinua pidempi, selvästi harteikkaampi ja rotevampi. Hän on jo ottanut paitansa pois ja hänen rintakehäänsä peittää siisti karvoitus ja hänellä on huoliteltu parta. Vaikka olette melko saman ikäisiä, näytät hänen rinnallaan aivan teinipojalta siloisine poskinesi ja karvarromana muutenkin. Hän tönäisee sinut sängylle. Tunnet hänen kätensä silittelevän boksereiden verhoamaan peppuasi ja kuulet hänen mumisevan tyytyväisenä. Hänen sormensa liukuvat housujen reunan alle ja hän vetää ne polviisi.

Kuulet tutun korkin äänen ja tiedät hän liukastavan itseään. Seuraavaksi hän levittää liukkaria pienelle pepullesi ja painaa sitä hieman sormellaan sisääsi. Tunnet voimakkaiden käsien ottavan tiukan otteen lantioltasi ja kovana seisova kalu painuu sisään suurempia lämmittelemättä. Hän on selvästi isompi kuin minun käyttämät leluni, mutta tiedät, etten minä antaisi kenenkään rikkoa sinua ja luotat siihen tälläkin kertaa. Puristat toisessa kädessä marmorikuulaa ja toisella revit peittoa allasi. Painat kasvosi sänkyyn ettet huutaisi ääneen. Sami murahtelee, kehuu persettäsi ja panee sinua melko rauhallisella temmolla mutta todella voimakkailla ja pitkillä työnnöillä.

Lopulta tunnet Samin rytmin muuttuvan epäsäännöllisemmäksi ja lopulta hän laukeaa sisääsi murahtaen. Tuo sinua reippaasti avannut aisa tulee ulos pepustasi. Sami taputtaa pyllyäsi ja toteaa kohdistaen sanat minulle:
“Saatanan hyvä perse! Voit olla ylpeä pojustasi!” Hän nappaa vielä hyllyn päältä lasisen tapin ja painaa sen sisääsi.
“Ettet turhia sotke” ja hän toteaa naurahtaen.

Et tiedä, missä välissä olin sen esille nostanut, mutta tunnistat heti, että nyt kyseessä on lelusarjamme isompi tappi. Se on tappi, jota olen pitkään jo halunnut käyttää, muttet ole vielä ollut siihen valmis. Nyt se on sykkivässä pepussasi kylmänä ja kovana. Poistun miehen kanssa eteiseen, muttet kykene keskittymään kunnellaksesi, mitä puhumme. Kykenet keskittymään vain pyllysi pakotukseen ja tajuat että kyyneleet virtaavat poskiltasi. Kurkkusi on hieman käheänä patjaa vasten huutamisestasi, mutta tunnet pienen ylpeyden sisälläsi, kun kestit sen kaiken.

Palaan takaisin, nousen sängylle ja vedän sinut lusikkaan syliini. Olen riisunut vaatteeni samalla kun katsoin panoanne. Silittelen hiuksiasi, hartioitasi ja kättäsi. Suukottelen samalla niskaasi. Käteni laskeutuu pepullesi ja värähdät kun osun tappiin sisälläsi.
“Voi kulta, sattuuko tänne?” Ääneni on lempeä ja lämmin.
Käteni tulee kädellesi, joka yhä puristaa kuulaa.
“Olen niin ylpeä sinusta! Kulta, sait minut niin märäksi… käänny.”
Käännyt ja ohjaan kätesi jalkoväliini. Tunnet, kuinka märkänä olen. Painan päätäsi kohti rintojani ja annan sinun imeä nännejäni, vaikka ne ovat todella herkät. Huomaan, kuinka sinulla alkaa seistä ja ohjaan sinut jalkojeni väliin.

“Rakastele mua.”
Taitaa olla ensimmäinen kerta kun kuulet juuri nuo sanat. Olet oppinut kuulemaan, miten haluan sinun panevan itseäni tai ottavan minut, mutta nyt kykenet kuulemaan vain sen, että haluan sinun rakastelevan minua. Tuon äskeisen kokemuksen jälkeen. Nouset jalkoväliini ja painaudut hitaasti sisääni. Alat liikkua. Voin vain huokailla tuntiessani sinut sisälläni ja käteni miltei tukistavat sinua. Kun huomaan, että alat olla lähempänä, vien käteni tapille, joka on yhä sisälläsi. Sävähdät, sillä peppusi on todellakin yhä arkana, mutta olet liian kiimassa tehdäksesi mitään. Saat äärettömän voimakkaan orgasmin käsieni painaessa lantiotasi tiukemmin itseäni vasten ja samalla painaen tappia syvemmälle sisääsi.

Lopulta rojahdat päälleni lauenneena, tyydytettynä, tapin pitäessä spermat sisälläsi….. ja yhä marmorikuula nyrkkisi sisällä.

Yksi kommentti viestissä: “Brunssin jatkoilla”

  1. Baroness says:

    Ollut täällä aiemminkin, takaisinpostaus 🙂

Kommentoi

top