search
top

Kutonen Kimblessä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (183 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...

Maraton alle kolmessa ja puolessa tunnissa 35-vuotiaana. Jokainen juoksua harrastanut tietää, että se vaatii naiselta säännöllistä treeniä.

Lenkkeily oli lasten vuoksi jäänyt vuosikaudet vähiin, mutta nyt olin parin vuoden kuntokuurin jälkeen jo sellaisessa tikissä, että voisin kestää 42 kilometrin rasitukset. Miehenikin oli innostunut lenkkeilemään, ja siksi varasimme hiihtolomien aikaan pariksi viikoksi huoneiston etelän treenikeskuksen lomasta. Paikka oli vuoriston lomassa kaukana aurinkorannoista ja muista turistirysistä.

Mieheni oli hankkinut majapaikan jonkun nettifoorumin kautta. Siksi sen peruminen ei enää onnistunut, kun hän teloi polvensa sählypeleissä leikkauskuntoon. Niinpä lomamme luonne muuttui siitä mitä olimme suunnitelleet: sainkin lenkillä yksikseni. Mieheni sen sijaan teki retkiä lähiseutujen nähtävyyksille ja vietti perinteisempää lomaa.

Kuumat tiet tuntuivat taivaallisilta juosta liukkaiden kotimaisemien jälkeen. Vielä suurempi ero oli ohikulkijoiden reaktioissa.

Alkuun olin hämmentynyt suosiosta, jota nautin paikallisten miesten keskuudessa. Vanhat ja nuoret suklaasilmät viheltelivät ja töötöttelivät, kun vaalea Pohjolan neito kipitti tiukoissa trikoissaan. Varsin pian kävi selväksi, etteivät miehet olleet innoissaan kilometrivauhdistani, vaan naisellisista muodoistani.

Sain aikaan samanlaisen reaktion, kun lähdin itsekseni kesämekossa kauppaan. Jos sen sijaan olin mieheni kanssa liikkeellä, tööttäykset ja vihellykset vaimenivat.

Spontaanit huomionosoitukset olisivat kotona tuntuneet häiritseviltä, mutta nyt ne jotenkin hivelivät. Vähäpukeiset ihmiset ja perään vislaavat miehet nostattivat myös haluja. Kiimaa kasvatti entisestään se, kun rohkaistuin itsekin liikkumaan niukoissa shortseissa ja tiukoissa kesämekoissa.

Olin vuotavan valmis, kun mieheni palasi retkiltä ja uppoutui tutkimaan rusketusrajojani sekä loman kunniaksi lähes posliiniksi trimmaamaani herkkua. Suurin syy siihen, että lenkkilomastamme tulikin lemmenloma, oli kuitenkin naapurissamme.

Toisella puolella pihaa oli samanlainen pieni kaksio kuin meilläkin. Allas ja grillikatos olivat yhteisiä, ja ympärillä näkymät tielle peittävä muuri.

Tiesimme etukäteen, että naapurikämpässämme asusti suomalaismies, joka vietti auringon alla koko talven. Näimme kaveria parina ensimmäisenä päivänä vain vilaukselta. Mutta ensimmäisenä iltana naapurin läsnäolo kävi hyvinkin selväksi. Meinasimme soittaa poliisin, kun ulvonta ja kirkuna ensi kertaa alkoi. Naisäänistä ja läiskähdyksistä saatoimme kuitenkin päätellä, että nainen sai siellä elämänsä kyytejä ja huusi ääni särkyen vain lisää.

Mieheni huuteli innoissaan keittiösyvennyksen ikkunaan, josta aukesi näkymä altaan toisella puolella hohtavaan olohuoneenikkunaan. Keskellä huonetta oli hierontapöytä, jossa annettiin sisäistä hoitoa voimalla. Jalat kippurassa pöydällä kiemurrellut nainen uikutti, kun atleetti jyysti häntä selkä kaarella.

Kämpissä ei ollut ilmastointia, ja siksi ikkunat olivat kuuman päivän päätteeksi auki. Avonaisten ikkunoiden kautta kantautuneet orgastiset kiljahdukset säestivät lihan läiskähtelyä ja miehen urahtelua. Kaveri jyysti antaumuksella eteensä otettavaksi avautunutta naarasta. En ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Ensin eläimellinen meno hämmensi, mutta mieheni esteli, kun yritin häveliäästi vetäytyä ikkunan äärestä.

Takanani huohottanut mieheni kuori minua ja upotti kätensä jalkoväliin. Naapurin atleetti kieräytti naisensa edessään vatsalleen ja omistautui ottamaan tätä takaa. Tuntui kun koko lihaksikas karju olisi yrittänyt työntyä kiljahtelevaan naiseen.

Sisääni työntynyt mieheni tavoitti saman vimman ja alkoi takoa minua kuin henkensä hädässä. Samalla tuijotin, kuinka naapurissa nussittiin vielä vimmaisemmin. Näky vapautti minussa jotain alkukantaista, ja halusin kokea jotain samanlaista kuin pihan toisella puolella.

Naapuri tykitti jokainen lihas jännittyneenä, ja mielikuvissani olin hänen paikallaan. Se sai tutun mieheni tuntumaan villiltä, vieraalta rakastajalta, jonka jokainen kosketus sai sähkön kulkemaan pitkin vartaloani.

Panonäytöksemme keskeytyi, kun naapuri kieräytti naisen edessään ympäri, sieppasi kyrpään varrastettuna syliinsä ja kantoi sohvalle piiloon katseiltamme. Mieheni kiihdytti tahtiaan ja tulvi sisääni voimalla.

Ikkunatuokiomme jäi kuitenkin pikaiseksi sutaisuksi verrattuna naapurista kantautuvaan mylvintään. Kun se yön pimeinä tunteina hieman laantui, saimme unen päästä kiinni.

Seuraavana aamuna pitkäraajainen urheilijaneito kipitti naapurin vaalean järkäleen kanssa pyyhkeeseen kääriytyneenä altaalle. Meinasin vetää aamukahvit väärään kurkkuun, kun kaksikko pudotti pyyhkeet altaan reunalle ja sukelsi alasti altaaseen.

Huikkasin miehenikin katsomaan, kun kaksikko kauhoi kiireettä altaassa. Mies seurasi innolla, kun hehkeä sporttikaunokainen kohosi märkänä vedestä. Mutta silmäniloa tarjoiltiin myös minulle, kun tikkaisiin tarttui ensin tatuoitu, jykevä käsi ja sitten esiin kohosi V:n mallinen yläkroppa. Timmin sixpackin ja vahvojen reisien välissä lähes karvattomaksi trimmatussa jalkovälissä heilahteli muhkea elin.

Kaksikko kääriytyi pyyhkeisiin ja palasi sisälle. Siellä ei ryhdytty aamupalan laittoon, vaan kohta alkoi taas sama voihke ja uikutus, johon olimme edellisyönä saaneet nukahtaa.

Päivällä näimme, kun naapurista lähti ensin saaneen näköinen nuori nainen, ja kohta perässä kaljupäinen äijä treenikassi olallaan.

Se oli lomamme kolmas ilta, kun tapasin tämän Pete-nimisen jätin ensimmäistä kertaa nokikkain. Mieheni oli lähtenyt iltapäivällä autolla vuoristoretkelle ja minä olin loikoillut lenkin jälkeen altaalla iltapäivän auringossa.

Pete tuli treenikassin kanssa ja poikkesi altaalle, kun näki minut siellä. Ensitapaamisemme oli yhtä erikoinen kuin ensimmäiset kuulo- ja näköhavaintonikin miehestä. Havahduin puoliunesta, kun ylitseni kulki varjo. Raotin silmiä ja näin vahvat reidet, joiden väliin katseeni oli edellisaamuna nauliutunut. Ennen kuin ehdin edes esittäytyä, kuvittelin jo millainen peto tämä karju olikaan naaraan kimppuun päästyään, olinhan päässyt todistamaan kiimakiljuntaa, jollaista en ollut ikinä kuullut.

”Oletteko te jo syöneet, ajettelin grillata broileria”, mies sanoi ja antoi karskien kasvojen reunustamien sinisilmien nuolla niukkoihin punaisiin bikineihin verhottua vartaloani. Minä puolestani ahmin komistusta niin, etten meinannut osata vastata yksinkertaiseen kysymykseen.

Selitin, että minä olen oikeastaan kasvissyöjä ja mieheni palaa vasta myöhemmin. Vasta sitten Pete esittäytyi ja kysyi, voisiko hän sitten tarjota vaikka viinilasillisen grillauksen lomassa.

Kieltäydyin kohteliaasti, mutta oloni oli jotenkin levoton. Minua panetti niin että nännit nöpöttivät.

Hemmottelin itseäni kuuman suihkun jälkeen lasillisella ja kruunasin olemukseni sujauttamalla ylleni mieheni hankkimat mustat pitsialushousut ja -liivit. Seurailin ikkunasta viiniä siemaillen, kun Pete puuhaili hämärtyvässä illassa grillin äärellä. Sieltä levisi herkullinen tuoksu.

Minua alkoi huvittaa, että mitä minä tässä tirkistelen shortseissaan ja tiukassa t-paidassaan häärivää komistusta. Yhtä hyvin voisin liittyä seuraan, kun kaveri kerran kutsui.

Sujautin ylleni tiukan puolireiteen ulottuvan kesämekon. Huomasin heti ulos astuttuani, että ilta oli jo viilennyt sen verran, että asuvalinta oli hieman alimitoitettu.

En pistänyt pahaksi, kun ateriaansa lopetellut Pete halusi tarjota lämmittävät rommitotit. Venyttelin sitä siemaillessani mäkisen maaston jäykistämiä paikkojani, kun mies kysyi, että tarvitsisinko hierontaa.

Hän mainosti olevansa itseoppinut hieroja ja auttelevansa monia etelässä treenaavia urheilijoita. En ehtinyt tyhjentää edes mukiani, kun Pete jo esitteli kaksion olohuoneeseen pystytettyä hoitopistettä. Miehellä oli kokoontaitettava hierontapöytä. Sen ympärillä oli erilaisia jumppavälineitä: kuminauhoja, tasapainolauta, jumppapatjoja ja iso jumppapallo.

”Käyhän tuohon, niin katsotaan”, Pete jutteli ja kaivoi öljypullon esiin.

”Mun on ilmeisesti paras riisua tämä mekko”, sanoin ja aloin pujottautua tiukasta loma-asusteestani.

Käännyin selin, mutta isosta ikkunasta heijastui mies, joka seurasi herkeämättä joka liikettäni.

”Kyllä sun kannattaa heittää loputkin pois, jos et halua sotkea niitä. Tässä on kyllä pyyhe, ettei tule kylmä”, Pete sanoi ja ojensi isoa pyyhettä.

Vapautin pyöreät tissini pitsiliiveistä, mutta housut jätin jalkaani. Yritin peitellä ujostellen rintojani, kun otin miehen tarjoamaa pyyhettä.

Helteisen päivän jäljiltä asunnossa oli varsin kuuma, joten lämmikkeeksi en sitä tarvinnut. Mutta hieman minua nolotti keikistellä rinnat paljaana vieraan miehen edessä, ja siksi kietouduin hänen ojentamaansa pyyhkeeseen.

Pete ohjasi minut vatsalleen ja alkoi edetä nilkoista kohti takareisiäni. Miehen kosketus oli tottunut, mutta samalla jotenkin kiusoitteleva.

”Voinko riisua nämäkin, etteivät ne rasvaannu”, Pete kysyi hiljaa, kun hänen öljyiset kätensä lähestyivät peppuani.

Pelkäsin housujen jo kostuneen, sillä sojottava klitorikseni hankasi pöytää vasten miehen vahvojen hierontaliikkeiden tahdissa.

Kun mies pujotti housut jalastani, törröttävä nupikka jäi vasten öljyyntynyttä penkkiä. Pete antoi pyyhkeen valahtaa päältäni ja siinä huokailin alastomana miehen hyväilevien käsien tutkittavana.

”Sano heti jos tuntuu pahalta”, mies sanoi ja piirteli lanteiden kaarieni ääriviivoja hellästi ja lisäsi öljyä, vaikka sitä jo ennestään reilusti.

Mies asetteli tyynyn peppuni alle ja käsitteli hetken aikaa alaselkääni. Hän sanoi saavansa jumiutuneen selän niin parempaan asentoon, mutta minusta tuntui että hän oli enemmänkin kiinnostunut ykkös- ja kakkoskanavieni makupaloista, joita tarjoilin hierojalleni peppu pystyssä loikoillessani.

Minun oli vaikea enää peittää huokailuani, kun taitavat, liukkaat sormet keskittyivät peppuuni. Käsien mukana kiemurteleva peppuni sai Peten otteet entistä rohkeammaksi.

Välillä sormet lipsahtivat törröttäville huulilleni, kun kiemurtelin pillu paljaana kaverin edessä. Kun en säikähtänyt siitäkään, mies pyöräytti öljyisiä sormiaan klitoriksellani muutaman kerran kiusoittelevasti.

”Nousehan istumaan, niin saan laukaustua alaselän jumin”, Pete sanoi.

Samalla hän heitti paitansa ja shortinsa pois ja asettui pelkissä boksereissa maassa olevalle jumppapatjalle. Mies veti minut jykevien reisiensä päälle istumaan ja painoi paljaat tissini lihaksikasta rintaansa vasten. Istuin siinä hajareisin, alastomana ja täysin avoimena vieraan miehen sylissä.

Pete alkoi tunnustella alaselkäni kireitä lihaksia. Lanteeni hakeutuivat lähemmäs lihaksikasta alavatsaa, kun mies välillä hyväili pyöreää peppuani.

Miehen boksereiden resorin alta pullisti esiin turpea terska. Peten kova jötkäle oli vainunnut halukkaan ja himokkaan herkkuni ja kurotteli parhaansa mukaan sitä kohti.

”Pitäisiköhän nämäkin ottaa pois, etteivät likaannu”, sanoin ja tartuin ainoaan vaatekappaleeseen välissämme.

Mies kohotti peppuaan, ja pujotin bokserit nilkkoihin. Lihaksikkaan vatsan alta paljastui uskomaton toteemi. Lyhyeksi siistittyjen mustien karvojen keskellä seissyt jylhä kapistus näytti melkein kulmikkaalta.

Miehen napaan saakka ulottuneen paksun melan varressa pullistelivat paksut suonet. Treenasiko tämä kaveri myös naisia huudattavaa panolihastaan?

Tartuin tanakkaan varteen ja painoin jäykkää jousta sen verran alaspäin, että se löysi oikealle reitille. Valtavista mittasuhteistaan huolimatta se solahti helposti tyveä myöten sisuksiini.

Minua melkein nolotti, miten märkänä lotisin. Kiemurtelin lihavartaassa ja tunnustelin sen kokoa, kun jo tulin kuin ensi kertaa miestä maistanut teininymfo. Jättiaisa ponnahti ulos ja jäi väliimme puristuksiin, kun hankasin jälkivyöryissä itseäni lihaskimppua vasten.

Pete tarttui vahvoilla käsillään reisieni ja peppuni alta ja nosti minut kevyesti hierontapöydälle. Olin hänen käsiensä auki levittämä kiimapillu, johon hän uppoutui panopatukallaan.

Mies puristeli pepullaan ja teki sisälläni pientä liikettä. Se tuntui taivaalliselta. En tiedä, oliko kyse täydellisestä vastakappaleesta vai siitä miten Pete käytteli taikakaulintaan, mutta hetken huokaillen namuteltuaan hän sai sytytettyä sisälläni todellisen sarjaorgasmin.

Kun kouristeleva pilluni rauhoittui hetkeksi, mies solahti sisään ja jatkoi tutkimuksiaan syvimmissä sopukoissani. Muutaman kiihkeän lanteenliikkeen jälkeen tulin taas niin, etten enää yhtään ihmetellyt tuloiltana kuulemiani kiimakiljahduksia. Tämä mies oli todellinen panotaituri, joka kirnusi pillusta aivan uudenlaisia vyöryjä.

Mies villitsi jyystämällä vimmalla, mutta juuri kun pääsin laukan tahtiin, hän kiusoittelikin pyörittelemällä jättiään rauhallisesti sisuksissani – kunnes yritti halkaista herkkuni rajuilla survaisuilla.

Haukoin sekopäisenä henkeä, nousin kaarelle ja tarjosin itseäni miehelle, kun lihaskimppu uurasti jalkojeni välissä. Hiki tipahteli ylleni ja suonet pullistelivat vahvoissa käsivarsissa, mutta kiimalimoistani kimalteleva ase ei osoittanut laukeamisen merkkejä.

Pete keksi asetella hurmiossa huutavan naaraansa ison jumppapallon päälle. Kierähdin pallon päälle vatsalleni. Jumppatuokio oli tehokas etenkin rakastelulihaksilleni, jotka supistelivat tahdosta riippumattomasti, kun pompin peppu pystyssä jättipallon päällä pantavana.

Tuntui siltä, että sisälläni kirnuava mäntä jyystäisi sisuskaluni solmuun. Hurmokseni vain kertaantui, kun kyrpäsankarini nappasi nilkoistani kiinni. Siinä sitten jättipallon päällä vatsallani sätkien rullasin itseäni aseeseen, joka hieroi pillun etuseinästä sellaisen täristyksen, että pelkäsin musertavani miehen hervottomana yhteen puristuvien reisieni väliin.

Erikoisesta asennosta ja ties monennestako orgasmistani innostuneena Pete käänsi minut selälleen lattian jumppapatjalle ja pyöräytti jalkani pään taakse maahan niin, että olin kuin kyrpää odottava kraateri hänen edessään. Hikitipat valuivat ylleni, kun mies alkoi jalat levällään täyttää onkaloani. Odotin, että hän valuttaisi sinne laavansa, mutta kaveri tuntui jaksavan loputtomasti.

Paljon yli kyllikseen saanut pilluni imi ja lypsi miestä, mutta Pete vain puristeli vastaukseksi sisälläni. Nyt halusin tuon elimen mahlat sisälleni. Kellistin miehen alleni jättipallon päälle, ja ratsastin järkäleellä kuin intiaanityttö. Vinguin ja hyperventiloin tissit tärähdellen. Koin sellaiset laukat, etten pysynyt satulassa, mutta mies vain huokaili kyrpä kohti kattoa.

Vispasin itseäni miestä vasten kokonaan jättiaseeseen uppoutuneena niin, että pussit paukuttivat peppuani. Kiihkeä laukka loppui taas osaltani lyhyeen.

Kun olin toipunut orgasmista, Pete nosti minut takaisin hierontapöydälle. Hän kieräytti minut vatsalleen, tarttui reisistäni ja levitti jalkani. Olin taas täysin avoimena hänen otettavanaan, ja käsin auttamatta hän uppoutui taas minuun.

Hän ehti liikkua muutaman voimakkaan työnnön verran, kun aloin vispata pepullani uutta vyöryä miehestä. Uin sekopäisenä sammakkoa vatsallani pöydän päällä. Mies osallistui innolla kutuun aina kun vakoni pysyi sen verran paikallaan ja kouristeluista vapaana, että hän pystyi uppoutumaan narttuunsa, joka oli tavoittanut nautinnon uuden tason.

Pete tarttui nilkoista ja taivutti jalkojani niin, että jalkaterät olivat lopulta peppuani vasten. Olin katkonaisesti kiljahteleva vako, jota mies otti voimalla.

Kun en meinannut pysyä pöydällä, Pete tarttui käsistäni ja veti minua edessään kaarelle, jota työsti urahdellen takaa. Sitten mies levitti jalkani pöydän molemmin puolin niin, että olin sen päässä kurkkuuni saakka avoimena panokanavana.

Mies hyväili hetken öljysormilla vakoani ja sen kärjessä törröttävää klitorista, kunnes ohjasi kivikovan siementimensä taas syvyyksiini. Hetken voimalla jumpattuaan panoakrobaatti käänsi minut sitten selälleen ja työnsi reiteni vatsaa vasten niin, että pääsi työntymään onteloideni syvyyksiin saakka.

Välillä kaveri laski jalkani ja hyväili nauttien alleen panoalustaksi kellistettyä vartaloa, joka otti voimakkaat työnnöt rinnat heilahdellen vastaan. Kun taas ulvoin vyöryissäni, hän jäikin hyväilemään suonikkaalla aseellaan himokkaan vakoni ulkopoimuja ja keskittyi terskansa kanssa herkistyneeseen klitorikseeni.

Tarjosin herkkuani paremmin tarjolle ja meinasin menettää tajuni, kun uusi suurjännitepurkaus lähti vartaloni läpi. Olin nussimisesta niin hikinen, etten meinannut pysyä jumppapallon päällä, kun mies asetti minut siihen selälleen. Yritin ottaa lattiasta tukea, ja otin kuumaa vartta vastaan selkä notkolla.

Mies hullaantui näkymästä ja kyrpäänsä vasten pomppivasta kiimapillusta niin että peitti karjahtelullaan ulvontani. Vatsalihakseni meinasivat krampata, kun punnersin ylös katsomaan, miten suonikas mela upposi loiskahtaen kohteeseensa.

Olin täysin poikki ja saanut enemmän kuin edellisvuoden aikana yrittäessäni lypsää pillullani miehen siemenet sisuksiin. Lopputulos oli kuitenkin aina sama: nyyhkin itse uuden orgasmin kourissa, mutta kaveri vain odotti huokaillen, että pääsisi uppoutumaan takaisin nautinnon lähteille.

Panomaraton oli jo ajat sitten ylittänyt sietokykyni. Olin täysin puhki, mutta miehen palvovat katseet ja himokkaat kosketukset herättivät haluni ja vartaloni yhä uudelleen. Vyöryt olivat kerta toisensa jälkeen niin voimakkaita, ettei mies pysynyt vauhdissa, vaan lotiseva herkkuni pullautti hänet aina ulos. Olin jo täysin puhki. Tämä oli varmasti treenilomani rankin treeni, ja minun oli pakko saada juotavaa.

Annistani innostunut mies seurasi kyrpä tanassa perässäni jääkaapille, ja alkoi panna takaa niin, että kivennäisvedet loiskuivat pitkin tissejäni. Näin itseni pimeää ikkunaa vasten ulvomassa – ja lasin takana reissustaan palanneen mieheni!

Pete vetäytyi liukkaasti sisältäni ja siirtyi avoimen ikkunan ääreltä makuuhuoneen puolelle. Pyyhkäisin suurimpia öljyjä pyyhkeeseen ja vetelin pitkin olohuonetta heiteltyjä vaatteita ylleni. Tajusin, että kaveri oli työstänyt minua tauotta toista tuntia. Silti hän jäi panokset piipussa ja kyrpä pystyssä seuraamaan, kun hipsin öljyn ja hien tahmaama tukka sekaisin, meikit pitkin poskia pihan poikki.

Livahdin hämärään olohuoneeseemme juuri kun mieheni astui suihkusta pyyhe lanteillaan. En tiedä, aistiko hän kiimani vai panettiko häntä muuten vain, mutta mieheni ohjasi minut saman tien sohvalle ja alkoi kuoria pitsialkkareita, jotka olin pari minuuttia aiemmin vetäissyt turpeaksi nussitun pilluni suojaksi.

Mies levitti jalkojani, joiden väliin ohjasin hänen kohoilevan kyrpänsä. Mieheni alkoi huokaillen nussia vakoani, joka oli kokenut kovia vieraan läsittelyssä. Kun sipaisin klitoristani, tulin taas ulvoen. Se yllätti mieheni. Hän nautti kuumana eteensä saamastaan kissasta ja tulvahti syvyyksiin sankan lastin, jota olin niin janonnut.

Olin niin puhki, etten jaksanut edes raahautua vuoteeseen. Päivä oli jo valjennut, kun havahduin siihen, että mieheni hyväili muotojani.

Kyselin hänen edellispäivän retkestä ja kerroin poikenneeni illalla naapurissa: naisia huudattava jättimme lämmitti illassa yksin palelevaa naista – ja tarjosi rommitotit.

Mieheni kertoi kuulleensa retkellä, että naapurimme oli suomalaisten keskuudessa melkoisen legendan maineessa. Kaveri kuulemma treenaa päivät kuin elukka ja panee yöt yhtä eläimellisesti.

Mies vietti Kelan sallimat kuusi kuukautta etelässä. Kesät hän kisasi kotimaassa ja teki sen verran töitä että pääsi taas talveksi lämpöön.

Mies sanoi pahojen kielien kertovan, että kaveri oli välillä kuurilla, joka aiheutti melkein ympärivuorokautisen seisokin. Nauroin, että se selittäisi tuloiltamme villin orgiamelskeen.

Mieheni lähti heti aamupalan jälkeen Gibraltarin retkelle kavereidensa kanssa. Käänsin kylkeä, ja kömmin ylös lähempänä puolta päivää.

Pete asteli ulos, kun näki minut altaalla.

”Meni vähän täpärälle eilen”, mies naureskeli ja silmäili vartaloni kaaria, kun sukelsin altaan päähän puristelemaan hiuksiani kuivaksi.

”Mutta äänistä päätellen kelpasi hyvin ukollesi”, mies jatkoi ja jäljitteli katkonaista uikutusta.

Kieriskelin nolostuksesta punaisena.

Pete arveli, että tarjosin hänelle kuutosen Kimblessä.

Ihmettelin, mikä se on.

”Saa painaa uudestaan”, hän nauroi.

En tehnyt ennätystä lenkkiteillä, mutta sängyssä ylitin kaikki rajani. Panin lähes päivittäin kahta miestä. Pete käytti minua kuin omaansa, ja merkitsi lopulta naaraansa urosleijonan voimalla ja äänellä. Illalla kämpille palailleelle omalle miehelleni taas oli tarjolla valmiiksi herkistettyä herkkua.

2 kommenttia viestissä: “Kutonen Kimblessä”

 1. Keke says:

  Eikä sitä aina tarvitse edes lähteä reissaamaan.
  Naapurin Jennin mies viettää kesäisin kaiken
  vapaa-aikansa golfkentällä.
  Ja Jenni panettaa itseään Mun luona.

 2. Jussi says:

  Tämä oli hyvää luettavaa ja kiimaista menoa. Itse panin toisenmiehen nuortavaimoa ja teinitytärtä etelänlomallani kun mies keskittyi harrastukseensa intohimoisesti.

Kommentoi

top