search
top

Iso kaluni ja Raija

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 2.91 out of 5)
Loading...

Jotkut ovat kyselleet, pääsinkö koskaan kahdelle pesälle samassa talossa.
Niinkin kyllä kävi. Tosin 1960-80 -luvuilla kun olin aktiivisena, perhekoot olivat sen verran isoja varsinkin maaseudulla, että jos naimapuuhiin vain pääsi vähänkin enemmän, oli jopa todennäköistä, että jossain kohdassa oli lakanoiden välissä tytön kanssa, joka edustaa samaa perhettä kuin joku aiempi rakas.

En ole ollut koskaan kimppakiva-ihminen, ajatus ei kiehdo minua. Vaikka kumppaneita kertyikin hurja määrä, keskittyminen juuri sen kertaiseen naiseen oli minusta perusedellytys sille, että touhu säilyi miellyttävänä. Parhaimmillaanhan kyse on kahden ihmisen jaetusta salaisesta nautinnosta, ja varmaan tämä periaate osaltaan minulle soikin niin paljon kiihkeitä hetkiä.

Koko ajan säilyi sellainen tunne, että naiset ajattelivat olevansa ainakin lähestulkoon ainoita, joiden makuukammarissa kookas kullini pääsi heilahtelemaan.

Tiettävästi kahdelle pesälle pääsin eräässä talossa, joka liittyi aiemmassa tarinassani ”Iso kaluni ja Salme” mainittuun työkuvioon. Autoin nuorena isääni maatalouslomittajan työssä ja liikuimme paljon sen ajan lähipitäjissä, missä tiloja tuohon aikaan oli paljon. Suurin osa suomalaisistahan sai pitkään elantonsa maataloudesta, ja näitä maatiloja, joissa useimmiten oli paljon lapsia ja nuoria, oli runsaasti.

Eräässä etäisesti tutussa perheessä sitten katseet kohtasivat töiden lomassa vaalean Liisan kanssa. Olin itse silloin 19-vuotias, lähdössä heinäkuussa armeijaan. Kävimme tilalla sinä keväänä usein, kun isännän selkävaivat tekivät kylvötöistä vaikeita. 16-vuotias Liisa ilmaantui usein hallin tietämille, ja olin sen verran rohkea, että tohdin jonkin ajatuksen vaihtaa tytön kanssa. Isännät taisivat nähdä mitä oli meneillään. ”Olisko siinä sulle morsian, muutaman vuoden päästä?”.

Muutamaa vuotta en malttanut odotella. Tulin sitten kerran kesäkuun ensimmäisellä viikolla, kun keväthommat oli jo tehty ja laihoa jo odoteltiin, visiitille. Söimme tuvassa ruisleipää, jutustelimme isäntäväen kanssa niitä näitä. Ei heillä tainnut ollut mitään riuskaksi tiedetyn nuoren herran vierailua vastaan. Liisan kanssa vain vilkuilimme toisiamme silmiin.

Liisan huoneessa, joka hänellä esikoisena oli, pääsin sitten sängylle tytön viereen. Siinä pian vaihdettiin ensimmäiset suudelmat, ja jo tottuneena poikana myös hyväilin kohta povea mekon päältä. Suudelmat muuttuivat kiihkeämmäksi, mutta itse en sen pidemmälle olisi tohtinut mennä kun tiesin, että jossain joku varmasti kuuntelee mitä Liisan huoneessa tapahtuu.

Tyttö yllätti mukavalla tavalla. Kohta hän asettautui polvilleen sängylle, ja sanaakaan sanomatta vain avasi olkaimensa ja riisui paitansa ja rintaliivinsä, paljastaen nuorelle miehelle rintansa. 
Ne olivat mukavat ja kauniit nuoren tytön kiinteät, noin B-kuppiset pyöreät tissit. Kun kohta pyörittelin nännejä peukaloillani ja suutelin rintoja varoen silti jättämästä fritsuja muistoksi, tyttö huohotti ja kohahteli. Hänen sorjille poskilleen nousi puna ja saatoin vain kuvitella, miten kiihottunut hän oli. Varoen hän koetteli lahkeessani jo paisuvaa kyrpää, ja tunsi kyllä käsissään, että nuorta miestä meininki miellytti.

Erkkaannuimme kohta hengitystämme tasaillen, Liisa suki mekon suoraksi ja halusi, etteivät muut epäile yhtään miten pitkälle oltiin äsken menty.

Olin tyytyväinen ajaessani mopolla kotiin. Ensimmäinen tapaaminen ei jättänyt arvailun varaan sitä, että tämä 16-vuotias naisenalku oli valmis menemään pojan kanssa loppuun asti.

Olin jo parin päivän päästä jälleen tilalla. Liisa kuljetti minua käsikkäin perässään järven rantaa kohden, missä oli mukava vanha kesäaitta, minkä kuistilla oli kevään kylvöiltoina isän ja isäntäväen kanssa makkaraa paisteltu. Samalla olimme vienosti tosiamme Liisan kanssa vilkuilleet.

Katselin kun Liisan sorja mutta pyöreä takamus keinui polulla, jonka varrella kasvoi villejä lupiineja, kuten laulussa joskus vuosien päästä laulettiin. Olin liikkeellä keskellä päivää. Vanha mamma oli lapsenvahtina, eikä huonokuuloisena kuulisi, mitä aitalla ehkä pian tapahtuisi.

Täytyy myöntää, että nyt ei nuorella miehellä ollut muuta tavoitetta tai tarkoitusta kuin panna Liisaa.

Hädin tuskin saimme aitan oven kiinni perässämme, kun tyttö jo painautui minuun kiinni. ”On ollut ikävä…”

Suutelin tyttöä ja rutistin hänet vasten itseäni. Avasin hänen vaaleat, hennot hiuksensa. Aitan pienestä ikkunasta tulvi kesäistä valoa, kun riisuin tytön myötävaikutuksella saman mekon kuin pari päivää aiemmin. Kohta jälleen pyöritin ja suutelin rintoja Liisan istuessa sängyllä hajareisin sylissäni. Kourillani otin tuntumaa kiinteistä kankuista ja soljautin pikkuhousutkin pois.
”Sinä olet lähdössä.. sinne armeijaan..”, Liisa huohotteli. ”Sinä varmaan haluat minulta.. pillua..”

Kyllä tietysti halusinkin. Sitä pidin suloisena, että Liisalla selvästi oli ajatus, että hänen tehtävänsä oli miellyttää pian harmaisiin siirtyvää nuorta miestä. Liekkö ollut jonkinlainen nuoren tytön hento fantasia. Ajatus silti miellytti häntä, ja Liisa selvästi myös ajatteli, että olisin ensimmäisiä kertoja hommissa.
Sormeni tekivät jo tuttavuutta Liisan pillun kanssa, ja kohta riisuin hänet alastomaksi. Sorja mutta jäntevä vartalo oli kaunis. Vaaleat hiukset olivat hujan hajan, ja kiihkeästi hengittävä tyttö odotteli sängyllä ja katsoi kun otin omat vaatteeni pois. ”Matti, sinä olet kaunis.. kaunis..”, hän sanoi.

Työnsin kohta varoen kyrpääni eteenpäin, allani jalkansa levittäneen tytön ohjatessa sitä oikeaan uomaan. Paksu tatti painui hitaasti nytkytellen sisään. Liisa levitti sormillaan vakoaan, minkä olin joutunut toteamaan melko monen naisen luonnolliseksi reaktioksi tuossa tilanteessa. Kohta terska oli sopivasti sisällä, ja sittenhän ei enää mikään pidättele. Työnsin väkevästi parrua sisään, kuuntelin kun Liisa huusi nautinnosta piukkojen paikkojen antaessa myöten miehen elimelle.

Nain tässä asennossa niin kauan, kuin aistin, että meno alkoi sujua luontevasti. Jörssi liikkui mukavasti kostuvassa sylinterissä ja Liisa pääsi selvästi hyvin naintiin mukaan. ”Mahtavalta tuntuu.. Matti! Ihanalta tuntuu!!..”. Minä tikkasin hetken hieman tanakammin ja nostin myös lantiotani aavistuksen, koska tiesin kullin silloin koskevan klitorista tehokkaammin. Aisani päällä kulkee melko paksu verisuoni, jonka tiesin jo tuolloisella kokemuksella osuvan mukavasti naista oikeaan kohtaan.

Kohta Liisa alkoikin parkua allani. Reidet vavahtelivat ja sormet puristuivat selkääni. Nytkyttelin vaimeammin, kuin loppuun saatellen. Vaimennettua huutoa jatkui vielä melkein minuutin.

Liisa kuului niihin naisiin, joita sain panna uudelleen myöhemmällä iällä eri elämäntilanteessa. Pääsi syntymään tällainen joukko, joilla ei ollut ensimmäisellä kerralla vielä vertailukohtaa, mutta jotka totesivat ymmärtäneensä jälkeenpäin, että ”kullisi on aivan uskomaton”. Moni kertoi saaneensa kanssani ensimmäisen ja ainoan kerran orgasmin yhdynnässä. Järkeilin, että jotain tekemistä kalun koolla ja rakenteella oli asian kanssa oltava. Kyrpäni on 24-senttiä pitkä, ja paksuimmasta kohdasta ympärysmitaltaan 17-senttinen.

Tulin itse vielä Liisaa lopuksi takaapäin sängyllä. Luulen, että tytölle valkeni naida nytkytellessäni häntä parissakin eri asennossa, etten ollut ihan ensikertalainen. Jyrskäytin paljaalla spermat sisälle, kuten ajattelemattomuuttani tuohon aikaan tapasin tehdä useimpien tyttöjen kanssa.

Armeijaan sain Liisalta mukavia kirjeitä, kuten siihen aikaan oli tapana. Eräässä kirjeessä hän kertoi, kuinka oli ollut mukavaa maata aitassa kainalossani varvin jälkeen ”niin naituna, kuin nainen vain voi olla”. Liisa myös arveli, että ”kyllä sulla Matti täytyy olla aikamoinen vehje!”.

Sille toiselle pesälle samassa talossa pääsin kuuden vuoden kuluttua.
Taas elettiin kevättä, nyt kevättalvea. Olin jo poissa kylältä opiskelemassa muualla, mutta isäntä järkeili, että rakennusinsinööriopiskelija olisi hyvä opettamaan matematiikkaa Raijalle, joka valmistautui ylioppilaskokeeseen.

Toki muistin kiihkeät hetkeni vanhemman siskon Liisan kanssa samassa pihapiirissä, ja olin vähintään helpottunut, kun kuulin Liisan jo menneen naimisiin ja muuttaneen pois. Huone ison maalaistalon yläkerrassa, jossa nyt Raijan kanssa pänttäsimme, oli sama, jossa olin saanut koskea Liisaa silloin ensimmäisen kerran. Olihan se vähintään kutkuttavaa. Ikkunasta näkyi aitta, jossa sitten olimme päässeet kunnolla irti.

Kertailimme derivaattoja ja kulmakertoimia. Välillä huomasin, että jalkamme osuivat toisiinsa kirjoituspöydän alla, eikä Raija siirtänyt jalkaansa sivummalle. Saatoin aistia ihastusta, ja meillä tuntui olevan samanlainen huumorintaju. Katseet kohtasivat aina välillä, ja muodostuivat vähän liian pitkiksi.

19-vuotiaan Raijan hiukset olivat ruskeat ja paksuhkot, ja ulottuivat puoleen selkään. Hän oli siskoaan hieman rotevampi ja myös isorintaisempi. Ruskeissa silmissä oli iloa ja elämänjanoa. Raijalla oli hyvä tulevaisuus edessään.

Viimeisen kerran tapasimme viikkoa ennen kirjoituksia. Kun olimme saamassa alueen loppuun – jalat taas pöydän alla yhdessä – Raija huokaisi ja paino päänsä olkaani vasten, ”Toivota mulle onnea!..”

Vakuuttelin, että kaikki menee hyvin. Raija ei nostanut päätään pois olkaani vasten, enkä minäkään halunnut tilanteessa mihinkään lähteä. Otin hänet lähelleni ja hän painautui kohta vuoteella – sillä samalla kuin aikanaan Liisankin kanssa – kainalooni. Raijan käsi alkoi liikkua rintakehääni vasten ja kun kurottauduin suutelemaan, hän tuli vastaan. Yhteisymmärrys oli selvästi olemassa. Talossa oli hiljaista, olimme kahden.

Täytyy myöntää, että yhtään en siinä pian Raijaa suudellessani ja suostuvaisen tytön vaatteita hiljalleen riisuessani miettinyt opettajan ja oppilaan välisen suhteen eettisiä ulottuvuuksia, vaan ainoastaan nautin ajatuksesta, että tältä 19-vuotiaalta lukiotytöltä saisin kohta pillua.

Pian vaivasin Raijan rintoja paidan päältä hänen maatessaan kainalossani. “Saanko mennä.. vielä pidemmälle..”, varmistelin. Tyttö nyökkäili ja jatkoi suutelua.

Kohta lähes revin Raijan viimeisen puseron hänen yltään. Hän nousi ja huohotellen, selvästi tyytyväisenä varustukseensa, paljasti kookkaat E-kuppiset tissinsä. Olin niistä vaivoin malttanut pitää katsettani erossa niinä iltoina, kun olimme yhdessä opiskelleet. Nyt oli palkinnon lunastuksen aika. ”..Sinulla on kyllä tosi isot ja kauniit rinnat”, kannustin tyttöä, joka hymyili tietäen olevansa aivan vastustamattoman näköinen.

Kohta hautasin kasvoni rintojen väliin, suutelin ja hyväilin. Raijan rinnat eivät olleet isoimmat kohtaamani (kannattaa lukea myös tarinani ”Iso kaluni ja Riitta”), mutta ne olivat kyllä yhdet parhaimmat. Kookkaat mutta samalla teini-ikäiselle tyypillisesti kiinteät. Tummanpunaiset isot nännit laajojen nännipihojen keskellä miellyttivät minua. Imeskelin nännejä, toista rintaa pyöritin peukalollani. Tyttö huudahteli ja parahteli, ”Hyvältä tuntuu, Matti!.. Ihanalta tuntuu!!”

Kohta kun riisuin itse, näky edessäni oli vähintään kiihottava: sängyllä makasi tumma kaunis tyttö isot tissinsä minun suudelmistani kosteina kiillellen. Hän vielä levitti koukistetut jalkansa niin, että punertavan kosteana kiiltävä pillu oli aivan levällään.
Kun riisuin housuni ja mela heilahti esiin, Raija tuntui menevän pois tolaltaan, ”… Olin kyllä kuullut, että sinulla on aivan järkyttävän kokoinen!…”. Jostain se tieto oli siis hänenkin korviinsa kantautunut. Taisipa kullini maine taas osaltaan auttaa minua tähän pisteeseen.

Pian naitiin. Könysin Raijan päälle ja mela soljahti sisälle melko lennokkaasti, koska Raija ei selvästikään ollut turhan piukka.

Ryskytin menemään. Sänky valitti allamme. Onneksi ei isäntäväki nytkään ollut sisällä. Varmasti olisi kuulunut, että yläkammarissa tehtiin nyt muutakin kuin opiskeltiin. Raija vaimenteli huutojaan, huohotellen vain huudahteli korvaani “..Ihana kulli!.. Aivan valtava kulli!..”.

Jälleen nostin hieman naidessani lantiotani, tikkasin tiuhempaan, ja saatoin pian tuntea varressani, kuinka rasia alkoi sykähdellä samalla kun tytön nautinnosta valittavat huudot nousivat. ”..ooo! Ooiiiih!.. Oioioioi!…”

Kohta tyttö meni hymyillen kirjoituspöydän päällä selälleen, ja nostin jalat hartioitteni päällä. Nain kohta tanakasti ja nautin näkymästä, kun kauniit isot tissit heilahtelivat työntöjen tahdissa. ”On sulla vaan Raija mahtavat tissit!. Isot ja kiinteät!..”, kannustin. Raija nauroi vastauksena ihanasti. ”Kyllä..sinä..nait..upeasti!..”.

Minusta oli kiihottavaa, että olimme vasta opiskelleet tämän pöydän luona, ja nyt jo panin Raijaa saman pöydän päällä. Hän tarrasi kiinni pöydän reunoista, jotta pysyi joten kuten paikallaan kun pamputin. Pöytä naputti seinää vasten.

Laitoin Raijaa lopuksi takaapäin niin, että hän nojasi pöytään ja pyllisti. Pillu oli tutun punainen ja hoidetun näköinen. Työntelin kohta menemään, rauhallisesti ja nauttien. Ikkunasta näin, kuinka isäntä ajeli traktorillaan pellolla muutaman sadan metrin päässä. Hän oli minulle maksanut tukiopetuksesta, ja täällä opettaja nyt hoiteli perheen tytärtä, melko kokonaisvaltaisesti.

Painoin menemään takaapäin, Raijan rintoja puristellen ja tytöstäni nauttien. Raija hyrisi ja laittoi vastaan. Mukavalta tuntui.  
Siemen lähtikin kohta liikkeelle, ja jälleen annoin mennä sisään perukoille saakka, vaikka tuohon mennessä olin jo opetellut kondominkin käyttöä. Ei vain sattunut sillä kertaa olemaan kumia mukana, sen verran ennakoimattomasti pääsin nyt panemaan.

“On sinulla kyllä aivan uskomattoman suuri kulli!..”, Raija kehui kohta jälleen kainalossani sängyllä. Hän oli kuullut asiasta joiltain minunkin tuntemiltani lukion pojilta, joiden hän kertoi hekottelevan, että “Matilla on Savon isoin kyrpä”.  Samalla hän vahvisti, että tieto kalustani oli osaltaan vaikuttanut hänen puoleltaan niin, että päädyimme sänkyyn. “No kyllä.. arvasin, että tuollainen jätti tuntuu tosi ihanalta!..”. Samalla hän antoi ymmärtää, että piti minua suht harmittomana ja kaikkea muuta kuin minään sonnina – naisten yleinen oletus, joka tuntui “suojelevan” minua.

Se tuntui aina vain yhtä hämmentävältä: moni nainen tuntui kyllä kuulleen isosta kullistani, mutta minua pidettiin silti jopa suht kokemattomana. Ilmeisesti habitukseni ei ole koskaan antanut aihetta epäillä, että olisin jokin naistenmies. Todellisuudessa olin tuossakin vaiheessa, 25-vuotiaana, ollut jo yli sadan tytön kanssa sängyssä. Olin käytännössä läpi nuoruuteni vähän väliä tilanteessa, jossa tutustuin johonkin uuteen tyttöön – ja kenties seitsemässä tapauksessa kymmenestä jo kohta panin häntä.

Raijan kirjoitukset menivät viikon kuluttua varsin hyvin, ainakin matematiikan osalta. Liekkö siinä ollut opettajalla osansa. Hieman vaivaantuneena kuuntelin, kun isäntä kiitteli minua pihalla puheessaan keväällä lakkiaisissa. Raijakin kyllä vähän katsettani vältteli – luulenpa, että se varvi alkoi jo pian tuntua nuoruuden hairahdukselta. Todennäköisesti hän oli myös saanut tietää, että olin ollut isosisko-Liisan kanssa aiemmin.

Yksi kommentti viestissä: “Iso kaluni ja Raija”

  1. Aapo says:

    Ihana pikkuinen Liisa ja tumma uhkea Raija, ja molemmilta olet saanut pillua.
    Ai että, kyllä on isännällä ollut taito ja rohkeus pelata naisten kanssa!

    Aika mellevä on ollut saamisprosentti. Kyllä siinä varmaan on taito kehittynyt. Toisaalta jos tuollainen kulli on, niin varmasti jutut liikkuu ja moni vako kostuu jo pelkästä ajatuksesta.

    Totta tai ei, niin mukava on näitä tarinoita lueskella!

Kommentoi

top