search
top

aamukahvia

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (93 votes, average: 2.41 out of 5)
Loading...

Heräsin jo ennen herätystäni. Kello oli 06.07. Olin edelleen väsynyt mutten silti saanut enää unta. Herätykseeni oli enää 53min, joten en tahtonut enää kuitenkaan nukkua. Ajatukseni alkoivat harhailla. Mietin esimerkiksi sitä, mihin perehtyisimme tänään psykologian luennolla, törmäänkö ärsyttävään alakerran tätiin, mitä söisin tänään… Katsoin taas kelloa, se oli 06.26

.

Täytin vähänaika sitten 18 ja olin ollut sinkkuna jo kaksi vuotta. En ollut haikaillut uutta kumppania hetkeen. Olin keskittynyt opintoihini ja lähinnä omaan hyvinvointiini ja tulevaisuden suunnitelmiini.  Aloin siinä samassa muistelemaan suhdettani exäni kanssa parin vuoden takaa. Meillä oli hetkemme, mutta ei siitä kuitenkaan sen pitemmälle päästy. Aloin kuitenkin muistella kuinka ihanaa oli tuntea toisen läheisyys, lämmin kosketus ja se, kun koko keho värähteli siitä jostain niin herkästä mutta samalla niin voimakkaasta. Huomasin kiihottuvani ajatuksesta. Käteni liukui vartaloani pitkin stringieni reunalle ja sen alle. Nostin hieman jalkojani ja työnsin oikean keskisormen sisääni. Aloin liikuttaa sitä edestakaisin ja aloin voihkia. Minulla oli valkoinen hieman läpikuultava ja löystynyt toppi päälläni. Vedin kaula-aukkoa alaspäin sekä otin olkaimet alas ja otin tissini esiin ja hieroin vasemmalla kädellä niitä. Otin tässä vaiheessa stringini pois ja heitin ne lattialle. Nostin jalkani koukkuun ja avasin ne, että sain työnnettyä sormeni takaisin ajeltuun pilluuni. Kiihotuin kokoajan enemmän ja enemmän. Tissini hölskyivät hieman samalla kun sormetin itseäni nopeaan tahtiin. Pikkuhiljaa aloin tuntea kuinka lähestyin tuota ihanaa tunnetta. Kehoni väreili enemmän ja enemmän. Jatkoin vain kovempaa ja kovempaa ja sitten sain sen, voimakkaan orgasmin. Kehoni värähteli ainakin puoli minuuttia. Otin sormeni pois kosteasta pillustani ja hieroin vielä hetken molemmilla käsillä tissejäni. Sitten herätykseni soi. Piti nousta.

 

Kello oli 07.47. Lähdin Helsingin keskustaan päin. Asuin n. 10 kilometrin päästä keskusta, joten menin metrolla. Luentoni alkaisi vasta 09.00, joten päätin mennä keskustaan aamukahville ja kertaamaan viime luennon aiheita. Otin normaalin maitokahvin sekä jonkun sämpylän, jolla oli jokin ranskalainen nimi. Kahvila oli suhteellisen täynnä vaikka olikin aamu alkanut vasta hetki sitten sarastaa. Siinä siemailin kahvia ja selailin kirjaa ja sitten, sinä astuit ovesta sisään. Vedin vahingossa kahvia väärään kurkkuun ja aloin yskiä. Katsoit minua ohimennen mutta et noteerannut asiaa sen kummemmin. Katselin sinua kun tilasit kahviasi. Ajattelin mielessäni, miltä tuntuisi suudella noita huulia, koskea noita hartioita tai vetää sinun paljas kehosi lähelle omaani. Huomasin kostuvani ja en pystynyt enää keskittymään psykologiaan. Tulit hyvälle näköetäisyydelle istumaan ja katsoit puhelintasi. En saanut silmiäni irti sinusta vaikka kuinka yritin. Yhtäkkiä katsoit minua ja hymyilit, seksikkäästi. Olisin vain halunnut ottaa sinut mukaani ja repiä paitasi pois päältäsi. Join kahvini loppuun ja söin ranskalaisen sämpyläni ja huomasin, että olit lähtemässä samaan aikaan. Kävelit ohitseni ja kädestäsi tippui paperinpala. Otin sen lattialta ja siinä oli numerosi. Huomasin kellon olevan 08.49. Nyt piti kiirehtiä tai myöhästyn luennolta.

 

Luento kesti kaksi tuntia. Puolet siitä opiskelin ja puolet mietin sinua. Tulin kotiin   11.43. Mietin kannattaisiko minun laittaa numeroosi viestiä. Olin kahden vaiheilla ainakin puolitoista tuntia. Jos hän on varattu pettäjä, jos hän on sinkku ja hurmaava, jos hän hakee seksisuhteita, tai hän haluaa itselleen sen oikean.  Päätin laittaa viestiä, sillä jälkeenpäin olisi kuitenkin harmittanut. Viestissä luki ” Moi, tiputitko numerosi vahingossa vai mitä sulla on mielessä :D?” Terveisin Mietteliäs kahvin lipittäjä sieltä kahvilasta.

Kului tunti. Kului toinen. Mietin kuinka olin nyt nolannut itseni, hän varmasti pudotti lapun vahingossa. Ihan varmana. Avasin tv:n ja katoin sinkkuelämää ja hain kaapista suklaata. Sitten kuului dinggg. Vastasit viestiini. Pelotti avata se mutta uskaltauduin. Siinä oli ”Mietin lähtisikö mietteliäs kahvin lipittäjä tänään syömään  mun kanssa? ;)”

Siitä sitten sovimme treffit jo samaksi illaksi.

 

Olin tulossa keskustaan päin. Sovimme treffit erääseen ravintolaan, joka ei ollut liian hienostunut muttei mikään pikaruoka mestakaan. Näin sinut jo kauempaa kun kävelin ravintolalle. Siinä menimme istumaan pöytään ja sain heti vaikutuksen miehekkäästä hajuveden tuoksustasi. Koko ilta oli mahtava. Hyvää ruokaa, hyvä tunnelma, pientä flirttailua ja keskustelua niistä näistä. Kysyit minua luoksesi vielä käymään ja suostuin.

 

Astuimme pieneen kerrostalo yksiöösi. Se ei edes ollut kuin n. 1,5km päästä minun asunnostani joten pystyin hyvin vaikkapa kävellä illan päätteeksi kotiin. Kello oli 21.12. Tarjosit minulle viiniä, harvinaisen hyvää sellaista. Seisoskelimme siinä keittiössäsi ja sitten laskit lasisi pöydälle. Laskin omanikin ja sitten, tartuit lantiostani ja vedit minua lähemmäs ja aloit suudella minua kuumilla huulillasi. En todellakaan vastustellut mitään, olinhan haaveillut siitä aamusta asti. Nostit minut keittiötasollesi ja aloit suudella kaulaani ja sitten kysyit tahtoisinko mennä makuuhuoneeseen ja suostuin.

 

Riisuit paitasi ja suuni loksahti hetkeksi auki. Sitten heti aloit ottaa minunkin paitaani pois ja siinä vaate kerrallaan olimmekin hetken päästä jo aivan alasti, ja paljaat kehomme koskettivat toisiaan. Sinulla seisoi jo aivan kovana ja minä kiihotuin näystä vielä enemmän. Työnsit minut sängylle makaamaan ja tulit viereeni. Suutelit tissejäni ja kätesi liukui pilluani kohden. Koskettelit märkää alapäätäni ja aloit hieroa sitä. Laitoit sormesi kevyesti klitorikseni kohdalle ja aloit hieroa nopeaan tahtiin. Aloin hieman rimpuilla, sillä en osannut odottaa sitä mutta et antanut sen haitata. Aloin voihkia ja hetken hierottua, työnsit keskisormesi sisääni ja aloit sormettamaan minua. Halusin sinullekin nautintoa, joten otin kullistasi kevyesti kiinni ja aloin runkata sinua. Molemmat runkkasimme toisiamme yhtäaikaa . Molemmat voihkimme kiimaisesti. Tulit makaamaan päälleni ja aloit taas suudella minua. Sitten työnsit kullisi pilluni sisään. Aloin voihkimaan erittäin kovasti, lähes huutamaan. Sinäkin voihkit kuumasti. Tunsin, kuinka suuri sykähtelevä kullisi meni pohjaan asti. Joka kerta kun tunsin sen menevän sinne asti,voihkin hieman kovempaa. Vaihdoimme asentoa. Nyt vedit minua takaapäin ja olin taivaassa. Läpsäisit pakaroitani ja sitten pidit niistä kiinni samalla kun nussit minua. Vaihdoimme vielä hetken päästä sivuttain ja pidit hölskyvistä tisseistäni kiinni ja sitten liu’utit kätesi pilluuni ja aloit hieroa klitoristani samalla kun nussit minua. Tunsin taas lähestyväni paratiisia ja aloit samalla vetämään nopeampaan tahtiin. Aloin hieman kiemurtelemaan ja tunsin kuinka en kestänyt enää. Laukesin kullillesi sekä kädellesi ja sinäkin tulit samaan aikaan sisälleni. Kehoni värähteli hulluna ja sinä tuikkasit minua vielä muutaman kerran, kunnes otit kalusi pois sisältäni. 

 

Puimme vaatteet ja sanoin, että minun on mentävä kotiin. Kello oli 22.08. Kysyit näkisimmekö taas pian uudelleen. Katsoin sinua hymyillen ja sanoin ”sulla on mun numero ;)” sitten lähdin mitään muuta sanomatta kotiini.

3 kommenttia viestissä: “aamukahvia”

 1. Petteri says:

  Mä tallentaisin tarinan Naisen
  numeron ViP-osastoon!

 2. Vaikuttunut says:

  Tosi mukavasti soljuvaa kerrontaa. Ehkä ei niin kiihottavaa, mutta taisi johtua vain omasta mielialastani. Ensin pidin minuutilleen olevia kellonaikoja outoina, mutta sitten aloin jo kaivata niitä. Yöpuvun kuvailit, mutta et muita vaatteitasi, olisi kiva lukea niistäkin. Ehdottomasti sivuston parhaimmistoa..

 3. Feelix says:

  Kiva tapa herätä 🙂

Kommentoi

top