search
top

Posex

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (196 votes, average: 2.51 out of 5)
Loading...

Nelikymppinen pariskunta Eeva ja Kari istui olohuoneen mustalla nahkasohvalla tuijottaen taulutelevisiosta puhuvaa päätä, joka kädet viittilöiden yritti saada videoblogin seuraajia innostumaan hieman epäselvällä murretulla englannilla julistetusta sanomasta. Perheen pieni yhdeksänvuotias Emilia-tyttö kulki ruudun ohi ja istahti sohvan käsinojalle. “Mikä tää on mitä te aina katotte?” kysyi hento lapsukainen. “Se on jonkun seksihullun oma kanava” huusi perheen varhaisteini keittiöstä samalla kun kaatoi kokista mukiinsa. Eetu oli äskettäin täyttänyt yksitoista vuotta.

“Eikös äiti ja isä oo ikinä kertoneet keitä nää ihmiset on?” huudahti perheen äiti. Kun lapset pudistelivat päitään vanhemmat pyysivät jälkikasvunsa sohvalle ja aloittivat tarinan. “Äiti ja isä jo aika kauan aikaa sitten villissä nuoruudessaan tutustuivat toisiinsa ulkomailla semmosessa kommuunissa, jossa asui paljon ihmisiä samassa rakennuksessa” selitti Kari. “Me kasvatettiin vihanneksia, nukuttiin yhdessä, kokeiltiin semmosia yrttejä ja kaikilla oli tosi kivaa” huokaisi perheen äiti. “Nussiko siellä kaikki kans toisiaan?” tiedusteli Eetu kiinnostuneena. Isä ja äiti nyökkäilivät.

Vanhemmat jatkoivat kertomalla kuinka he olivat kommuunissa oppineet miten terveellinen ja luonnollinen asia seksi oli ja kuinka sitä tulisi kaikkien harrastaa mahdollisimman paljon eikä ketään saisi sulkea sen ulkopuolelle. Myöhemmin kommuuni hajosi, mutta sen johtaja kannattajineen perusti “Posex”-nimisen ryhmän, jonka tavoitteena oli levittää maailmalle vapaan rakkauden ilosanomaa ja kasvattaa seuraavat sukupolvet seksipositiivisuuteen. Ajat kuitenkin muuttuivat nopeasti ja pian vapaamielisyys leimattiin vastuuttomuudeksi. Monessa maassa ryhmän jäseniä ryhdyttiin vainoamaan ja sanoman levittämistä yritetiin kaikin keinoin estää. Lapsia otettiin huostaan ja jotkut vanhemmista joutuivat myös vankilaan.

Eetu nyökytteli ymmärtäväisenä. Hänelle oli jo nassikkana kerrottu kuinka kotona olisi erilaiset säännöt kuin muualla ja heidän oma juttunsa olisi perheen yhteinen salaisuus, josta ei saanut puhua kavereille tai naapureille. Eetu uskoi vanhempiensa oppeihin, sillä ne tuntuivat oikeilta ja reiluilta. Hän oli halutessaan aina saanut katsoa pornoa eikä hänen tarvinnut peitellä seisokkejaan tai häpeillä kun äiti ja isä yllättivät hänet runkkupuuhista. Jopa olohuoneen sohvalla telkkua katsoessaan Eetu sai laittaa kädet housun sisään ja leikkiä itsensä kanssa jos siltä tuntui. Muut pojat joutuivat salaamaan kaiken ja häpeilemään.

Vanhemmat halasivat toisiaan ja kertoivat lapsilleen kuinka uusimmat tutkimustulokset paljastavat seksin harrastamisen tekevän kaikenlaista sellaistakin hyvää mitä ei ennen edes tiedetty. Se torjuu masennusta, flunssia ja kenties vakaviakin sairauksia. Ihanan terveellistä seksiä kannatti harrastaa aina kun siihen tarjoutui tilaisuus ja löytyi halukas kumppani. Seksi ei ollut mikään ehtyvä luonnonvara vaan hyvää mieltä ja nautintoa riitti ihan kaikille. Ja jos sopivaa kumppania ei sattunut aina löytymään niin omat kädet tarjosivat kivaa terveysjumppaa vuoden jokaiselle päivälle.

Ketään ei myöskään saisi syrjiä, sillä vaikkapa lihavilla tai vähän hassun näköisillä tytöillä ja pojilla oli ihan samanlaiset tarpeet kuin muillakin. Ryhmän oppien mukaan kaikenlaiset lokerot olivat estojen ja ennakkoluulojen tuotetta, sillä terveessä ympäristössä kasvaneet pystyivät kiihottumaan kaikista sukupuolista eikä ketään leimattu perverssiksi. Monet aikuiset olivat myös kiinnostuneita lapsista ja lapset aikuisista, eikä yhteistä seksiä välttämättä tuomittu jos kaikki tapahtui lapsen ehdoilla. Nuorempien täytyi kuitenkin oppia suojelemaan vanhempia partnereitaan, sillä ahdasmielinen yhteiskunta kohdisti raivoisan kostonsa juuri heihin.

Eeva selitti vielä kuinka ryhmän tavoite oli kasvattaa omat lapset levittämään vapaan seksin ilosanomaa seuraaville sukupolville. Hän huokaisi ja totesi kuinka heidän oma sukupolvensa oli jo aivopesty uskomaan että seksi oli koko ajan täynnä vaaroja ja erilaista hyväksikäyttöä, mutta Emilian ja Eetun tulevat lapset saattoivat ehkä jo elää vähän fiksummassa maailmassa, jossa kaikkien omaa tahtoa kunnioitettiin. Pitkästynyt Emilia kiemurteli sohvalla, mutta Eetu oli jo sisäistänyt sanoman ja nyökytteli hyväksyvästi. “Me ollaan vähän niinku semmosia salaisia agentteja jotka ei saa paljastua, eiks joo lapset?” tiivisti Kari pitkän selostuksen. Lapset hihittelivät mutta ymmärsivät kuitenkin helposti mistä oli kyse.

Muutama päivä myöhemmin Eeva oli täyttämässä pyykkikonetta pujahtaen vielä tyttärensä huoneeseen hakemaan siellä lojuneita pesua kaipaavia vaatteita. Tuoleilla näkyi puseroita, pehmoleluja, nukkeja ja jotain slime-krääsää josta äiti ei ymmärtänyt mitään. Jatkettuaan sisälle huoneeseen hän huomasi hennon Emilian alastomana sängyllään ratsastamassa hassusti rullatun täkkinsä päällä sormeillen hajamielisesti pientä klitoristaan. Näkemästään ilahtunut äiti hymyili ja sanoi ettei arvannut tyttärensä olevan masturboimassa ja lupasi voivansa tulla vähän ajan kuluttua uudelleen hakemaan vaatteita. Kivasta puuhasta hengästynyt Emilia keskeytti sormijumpan ja nojautui seinää vasten lepäämään lapsekas kiihotuksen puna poskillaan. “Ei tartte, ei se tuu kuitenkaan. Se kestää taas hirveen kauan” huokaisi tyttö alistuneena.

Eeva istahti tyttärensä viereen ja lohdutti tätä kertomalla että se oli aivan normaalia Emilian iässä. Pojat yleensä oppivat toimivan tekniikan hyvinkin nopeasti ja helposti, mutta monet tytöt tarvitsivat paljonkin harjoittelua. Äiti itse oli saanut ensimmäiset orgasminsa vasta kymmenvuotiaana, kun yhdeksänvuotias Emilia oli sentään saanut niitä jo viime vuodesta alkaen vaikkakin melko harvoin. “Siihen menee joskus monta tuntii” kehittymättömän oloinen vaalea tyttö huokaisi. Eeva muisti omasta lapsuudestaan kuinka turhauttavalta tuntui kun tuntikausia rakentunutta kiimaa ei päässyt purkamaan vaan lopulta joutui pukemaan vaatteet takaisin päälle samalla kun koko keho kaipasi laukeamista.

Eeva hymyili ja kysäisi josko äiti voisi vähän opastaa. Emilia nyökkäsi, jolloin äiti tarttui tytärtään kädestä ohjaten pikkutytön sormen tämän omalle klitorikselle. Eeva huomasi kuinka pieni nipukka oli kostea, paisunut ja punainen pitkäkestoisesta hieromisesta. Eeva alkoi pyörittelemään tyttärensä sormea tavalla jonka hän uskoi olevan helppo. “Miltäs nyt tuntuu? Entäs tähän toiseen suuntaan? Kumpi tuntuu paremmalta?” Emilia huokaili ja sanoi että äidin tapa tuntui ihan hyvältä ja ehkä jopa paremmalta kuin hänen omansa. Ehkäpä hän saisi orkun nyt vähän helpommin.

Äiti sanoi että jos pikku Emilia halusi niin hänelle voitaisiin hankkia oma suriseva pörriänen, jonka kanssa orkun saaminen olisi varmasti helpompaa. Emilia ei vaan saisi kertoa kavereilleen omistavansa sellaista aikuisten tavaraa, koska ihmiset eivät ymmärtäneet lastenkin tarvitsevan niitä. Pikkutyttö kiljaisi innostuneena “Joo äiti!” ja Eeva lupasikin tilata lapsille sopivan surisuttajan vielä samana iltana netistä. Äidin poistuessa vaatekasan kanssa Emilia asettautui posket punaisina uudelleen peittorullan päälle jatkamaan harjoitteluaan.

Viikonloppuna perhe lämmitti tuttuun tapaansa saunan ja naisväen jälkeen oli kovemmista löylyistä pitävien miesten vuoro. Kari ja Eetu rupattelivat lauteilla viikon koulutapahtumista, tulevista futismatseista ja siitä oliko Eetun viikkoraha tarpeeksi suuri. Lopulta keskustelu taukosi ja Eetu vakavoitui. Isä vaistosi että poika selvästi halusi kysyä jotain. Lopulta tämä avasi suunsa ja hieman hämillään tiedusteli kuinka pitkäksi kalun piti kasvaa jotta se olisi riittävän kokoinen. Kari selitti kuinka pituudella ei ollut suurta väliä, kunhan jokainen osasi kunnolla ja monipuolisesti käyttää vehjettään. Juuri siksi harjoittelu sekä yksin että kavereiden kanssa kannatti aloittaa mahdollisimman varhain.

“Montako senttiä sun muna on?” tiedusteli Eetu varovaisesti, mutta hänen isänsä ei ollut varma. Kari ehdotti että he voisivat aivan hyvin mitata vaikka molemmat kikkelit jos Eetu tosissaan halusi tietää. Eetun nyökättyä iloisesti isä poistui hetkeksi palatakseen kohta takaisin rullamitan kanssa. Molemmat miehet kävivät suihkussa ja istahtivat suihkuhuoneen penkeille. “Meidän ei varmaan kannata näitä löysinä mittailla” virnisti isä pojalleen ja otti suunnitelmasta jo vähän innostuneen kalunsa kouraan. Muutaman rytmikkään vemputusliikkeen jälkeen vehje oli jo aivan kivikova. Kari ähelsi hetken rullamitan kanssa ja pyysi poikaansa kertomaan lukeman. “Viistoista senttii” kuulutti Eetu ja isä totesi pituuden olevan luultavasti melko tavanomainen.

Seuraavaksi oli Eetun vuoro. Pojan ei tarvinnut kuin vähän näpelöidä terskansa päätä niin pieni puikko ryhtyi nopeasti kovettumaan ja kasvamaan. Velttona mitättömältä pikkulapsen pippeliltä näyttänyt elin paisui vauhdilla ja ryhtyi törröttämään kohti yläviistoa. “Sehän on jo täysin riittävän kokoinen. Vaikka oonhan mä sun seisokkeja nähnyt paljon ennenkin” huokaisi isä hyväksyvästi. Kari otti käteensä mittarullan ja kumartui kohti jäykkänä nytkähtelevää pikkukalua. “Otatko kiinni sen juuresta ja vedät niin suoraksi kuin saat” ehdotti isä ja pian heillä oli käytössään toinen lukema. Kikkelillä oli pituutta kokonaiset yksitoista senttiä. “Ihan hyvä pituus. Ei mitään hätää.” rauhoitteli isä poikaansa.

“Sun esinahkas näyttää vielä vähän kireeltä” totesi Kari ja kysyi oliko Eetu muistanut rasvan kanssa sitä yrittää löysyttää. Toisaalta hänen poikansa oli koko ikänsä runkkaillut, mikä muutenkin kovasti auttoi tähän ongelmaan. “Saako isä vähän tutkia miten tiukka se nyt on?” kysäisi mietteliäs isä ja pian hän piteli kädessään sykkivää varhaismurkun kalua. Hän liikutteli varmoin ottein esinahkaa eteen ja taakse. Välillä pieni tulipunainen terska paljastui esiin mennäkseen taas kohta piiloon. “Ihan vähän kireeltä se vielä tuntuu mutta kyllä se on jo löystymässä” lohdutti isä poikaansa ja varmuuden vuoksi siirteli nahkaa vielä hetken ajan eteen ja taakse. Eetu päästi syvän huokauksen ja kalu tuntui jos mahdollista entistäkin kovemmalta. Siirtäessään kätensä pois isä huomasi sormissaan läpinäkyvää vesimäistä nestettä, joka oli tullut hänen poikansa pippelistä. “Sulta tulee jo liukastetta. Muutaman kuukauden kuluttua sulta voi tulla jo vähän spermaakin” arveli isä ja Eetun silmät entisestään kirkastuivat.

Molemmat miehet olivat vielä täydessä seisokissa mukavien mittauspuuhien jälkeen. Kari sanoi ottavansa vielä yhdet löylyt, jolloin Eetulla oli halutessaan mahdollisuus laukaista oma jännitys pesuhuoneen puolella. Siihen ei montaa minuuttia menisi, kun pikkupojilta tuli yleensä liiankin nopeasti. “Jos käännät selän poispäin niin isälle ei tuu kiusausta tirkistellä oven läpi” vihjasi Kari virnistelevälle pojalleen palatessaan takaisin saunaan. Eetu meni hetkeksi lämpimän suihkun alle, mutta käänsi kohta hanan kiinni ja ryhtyi sormeilemaan seisovaa kaluaan.

Isä ei varmasti halunnut istua kuumassa saunassa loputtomiin, joten kovin pitkään nautiskeluun ei ollut aikaa. Eetu sulki kikkelin nyrkkinsä sisään ja ryhtyi veivaamaan määrätietoisesti. Hän oli kääntänyt selkänsä ovelle, vaikka poikaa ei yhtään haitannutkaan jos vaikka isä tai jotkut muut joskus halusivat katsella. Koulun suihkutiloissa ja uimahalleissa hänellä alkoi usein jöpöttää ja muiden tuijottelut hihityksineen lisäsivät vain kiihoketta. Joskus ne tilanteet johtivat myös pieniin seikkailuihin, sillä toisinaan varsinkin vähän pienemmät pojat suostuivat uteliaina katselemaan hänen vemputustaan. Toisten katseen alla oma orkkukin oli voimakkaampi.

Eetu tiesi että hänen isänsäkin olisi mielellään katsellut, muttei kehdannut tai uskaltanut suoraan ehdottaa. Niinpä hän kääntyi ympäri tietäen että isä näki hänet varmasti lasioven läpi. Eetun sormet jatkoivat pippelin hieromista ja tulipunainen terskanpää oli turvonnut entisestään. Ei menisi montaa minuuttia siihen että häneltä tulisi, koska kikkelin sisältä kumpuava huumaava tunne oli hetki hetkeltä voimakkaampi ja määräävämpi. Eetu kiinnitti huomiota runkkauksesta syntyvään litisevään ääneen, jonka täytyi johtua isän mainitsemasta läpinäkyvästä vedestä, jota kai kutsuttiin kiimalimaksi. Litinä, huohotus ja pienet nautinnon voihkeet kuuluivat epäilemättä myös sisälle saunaan jos isä istui siellä oikein hiljaa.

Varhaismurkku oli huomannut liikettä saunan ikkunan takana ja arvasi että hänen isänsä katseli hänen puuhiaan ehkäpä itsekin hakaten omaa tattiaan. Ajatus siitä että joku toinen katseli ja luultavasti runkkasi samalla lisäsi jo entuudestaan lähes pakottavaa kiimaa. Maailma Eetun ympärillä katosi ja hän pystyi vain ajattelemaan omaa jäykistynyttä kikkeliään, joka kohta ryhtyisi taas suloisesti kouristelemaan. Hennon pojan suusta pääsi nautinnon huudahdus kun huippuunsa noussut kiihotus pursui lopulta yli ja hänen pieni kalunsa ryhtyi nykimään omia aikojaan. Orkun supistusten alkaessa hän irrotti otteensa antaen ohuen kikkelinsä nykiä vapaasti ylös alas pumpaten samalla voimakasta mutta kuivaa nautintoa.

Kari oli kuin olikin pystynyt viivyttämään omaa laukeamistaan siihen asti kun hänen poikansa pieni kalu ryhtyi sätkimään kuivan orgasmin vallassa, mutta sen nähtyään isän omat siemenet lähtivät välittömästi matkaan. Ensimmäinen spermaryöppy lensi ainakin metrin saunan kaakelilattialle ja seuraavat purskaukset laskeutuivat puupenkeille. Sotku oli melkoinen, mutta orgasmi oli niin voimakas että mies lähes tärisi. Pian laukeamisensa jälkeen Kari avasi löylyhuoneen oven ja hymyili punaposkiselle Eetulle, joka pesi huolellisesti vielä puolittaisessa seisokissa olevaa turvonneen näköistä pippeliään. “Kiitti, Eetu!” isä hymyili pojalleen ja sai takaisin ylpeän oloisen virnistyksen. “Mä itse taisin sotkea löylyhuoneen ja täytyy putsata sotkut. Sä pääset vielä niin paljon helpommalla.” huokaisi Kari ja lopulta molemmat miehet pukivat päälleen ja siirtyivät odottelemaan iltapalaa.

Emilia oli päivästä toiseen kysellyt josko hänen surisuttajansa olisi jo tullut perille. Lopulta eräänä päivänä töistä palatessaan äiti kantoikin pakettia, josta paljastui vaaleanpunaisilla sydämillä ja pehmonallen kuvilla koristeltu pienikokoinen vibraattori. Kari tutki vehjettä ihmettelen ja sanoi ettei tiennytkään että lapsille valmistettiin ihan omia. Eeva huokaisi ja totesi ettei sitä voinut tietenkään virallisesti sellaisena kaupata, mutta jotkut valistuneet vanhemmat hankkivat niitä kaikessa hiljaisuudessa omille lapsilleen.

Riemastunut Emilia oli jo viemässä sauvaa omaan huoneeseensa välitöntä testausta varten, mutta äiti pyysi tyttärensä vielä palaamaan takaisin. Koska tuote oli ensisijaisesti suunnattu lapsille, täytyi ensin tutustua huolella käyttöohjeisiin jotta pienet paikat eivät kipeytyisi. Paketista löytyi muistitikku, jossa oli opastusvideo ja Kari työnsikin heti usb-tikun kiinni televisioon muiden istuutuessa vierekkäin sohvalle.

Videolta löytyi japanilainen nuori nainen, joka oli puettu koulupukuun ja kalpeassa meikissään tämä yritti epätoivoisesti näyttää ikäistään paljon nuoremmalta. Tarinan tyttö juoksi koulusta kotiin, heitti reppunsa huoneen nurkkaan ja riisui itsensä alasti. Lopulta karvattomaksi ajeltu pikkutyttöä leikkivä parikymppinen nainen kaivoi laatikosta esiin tutun vibraattorin ja käynnisti sen. Seurasi läjä huonosti editoituja kohtauksia, joissa tuotetta käytettiin joko oikein tai väärin. Jos surisuttajaa tungettiin liian syvälle tai käytettiin liian suurella voimalla, pian kuvan päälle ilmestyi suuri punainen rasti. Lyhyt video päättyi masturbointikohtaukseen, jossa videon “tyttö” laukesi kimeästi voihkaisten joko oikeasti tai teeskennellen.

“Miks Emilia tommosta tarttee?” kysyi videota silmät suurina tuijottanut Eetu. Äiti selitti kuinka pieni Emiliakin masturboi jo ahkerasti, mutta tyttöjen oli usein vaikeampi oppia hyvä tekniikka kuin poikien, joilla laukeaminen yleensä tapahtui vähän liiankin nopeasti. “Joo, multakin tulee joskus parissa minuutissa ja sit ärsyttää ku se on ohi” totesi isoveli. Isä nyökkäili ja selitti kuinka pojilla haaste oli vastakkainen eli täytyi oppia viivyttämään nautintoa tai muuten seksikumppanit eivät pysyisi tyytyväisinä. Ennen siementuotantoa pikkupojat pystyivät tosin laukeamisen jälkeen aloittamaan heti uudelleen, mutta murrosikä kohta ottaisi tämän edun pois.

“Eetulla seisoo” hihitteli pieni Emilia ja kokeili ilkikurisesti veljensä verkkareiden etumusta, joka toden totta törrötti aika selvästi. “Tuntuiko kovalta?” hymyili isä ja pikkutytön nyökättyä vanhemmat sanoivat että Eetunkin piti saada kokeilla hieromasauvaa ja jos hän siitä tykkäisi niin veikalle ostettaisiin oma. Äiti laittoi kätensä isän housujen etumukselle ja totesi kuinka sielläkin oltiin jo hereillä. “Me voitaisiinkin isin kanssa ottaa tässä pienet päiväunet niin Emilia voi sillä aikaa harjoitella ja miksei Eetukin” äiti ehdotti. Punaposkinen Emilia juoksi pian surisuttaja mukanaan kohti omaa huonetta ja Eetu poistui hänkin sormeillen hajamielisesti törröttävää kohtaa verkkareissaan.

Vanhempien makuuhuoneessa yhteisestä videohetkestä kiihottunut Kari laski vauhdilla housunsa nilkkoihin, jolloin valmiiksi tanassa oleva paksuhko kalu pääsi vapauteen. Äiti asetti Posex-suositusten mukaisesti oven sopivasti raolleen, jotta ohikulkevat lapset voisivat turvallisesti vilkaista sisään jos siltä tuntui. Emilia ja varsinkin Eetu pyörivät varsin säännöllisesti oviaukossa heidän rakastellessaan jääden myös joskus hetkeksi katsomaan jos jotain kiinnostavaa oli tarjolla. Emilia itse yleensä sulki huoneensa oven masturboidessaan, kun taas Eetu ei juurikaan salaillut omaa hyvinkin ahkeraa tumputteluaan jättäen toisinaan oven jopa kokonaan auki.

Pian Kari ryhtyi rynkyttämään kontillaan olevaa vaimoaan takaapäin pariskunnan leveällä parisängyllä. “Me ollaan kasvatettu hienot lapset kulta. Kumpikin tykkää seksistä ihan hirveesti” huohotti ylpeä perheenisä paksun kalunsa pumpatessa vaimonsa sisuksia. “Nyt Emiliakin saa helposti orkkuja ja varmaan kohta löytää jonkun kiimaisen pikkupojan” voihkaisi Eeva. “Eetullakin varmaan kohta lentää jo spermat” jatkoi äiti ja tunsi kuinka hänen oma huippunsa alkoi lähestyä. “Mullakin lentää kohta” örähti Kari, mutta samassa he havahtuivat oviaukossa seisovaan hahmoon.

Harmistunut Emilia piti kädessään uutta lelua ja siihen kuuluvia paristoja. “Nää paristot ei toimi” purnasi lapsi pettyneenä. Isä veti kalunsa äidin sisältä ja astui vehje tanassa tutkimaan aasialaista surisuttajaa. “Nää on kyllä laitettu oikeinpäin, siitä se ei ole kiinni” selvitti isä ja käski pyytämään uudet paristot Eetulta jolle oli annettu kokonainen paketti. Äiti tarttui kourallaan iskän malttamattomana nytkähtelevään kaluun ja pyyhki siitä valuvia kiimatippoja pois. “Iskällä melkein oli tulossa ulos jo siemenet eli ehkä hyvä kun välillä keskeytit, mut nyt äiti haluis taas jatkaa” naukaisi Eeva kiimoissaan ja Emilia poistui kohti veljensä huonetta. Pian naimisen rynkytys taas jatkui ja se kuului myös muihin huoneisiin seinien läpi.

Eetu istui monitorinsa ääressä kuulokkeet korvillaan ja hiljalleen hieroskeli ohutta varhaismurkun tattiaan. Poika oli laskenut verkkareitaan sopivasti alas mukavia puuhiaan varten. Emilia koputti veljeään olkapäähän ja poika havahtui ärtyneenä. “No mitä taas? Etkö näe että mä oon just runkkaamassa?” ärähti vaalea yksitoistavuotias kirkkaalla lapsenäänellään. Pieni Emilia selitti ongelman ja isoveli käveli kalu tanassa laatikolleen etsimään uusia paristoja. Kohta Eetu kiskaisi sauvan Emilian kädestä ja vaihtoi nopeasti paristot. Sauva käynnistyi suristen ja pikkutytön ilme kirkastui hetkessä. “Saanko mä nyt vähän kokeilla tätä ku mä laitoin paristotki” kinusi Eetu ja Emilian nyökättyä poika otti vasemmalla kädellään kiinni pippelistään ja oikealla kädellä vei hierovan sauvan peniksen varrelle. “Tuntuu aika oudolta mut ei paha. Kädellä on helpompi” kommentoi pikkupoika uutta laitetta.

Eetu ei voinut vastustaa kiusausta vaan hieman ujosti kysyi josko pikkusisko suostuisi pitämään hänen kikkeliään vähän aikaa kädessään. Palkkioksi veli suostuisi tekemään jotain samanlaista hänelle. Hihittelevä Emilia nyökkäsi ja kävi sulkemassa Eetun huoneen oven, koska asia tuntui kuitenkin vähän nololta. Pikkusisko riisui vaatteensa istahtaen veljensä sängyn laidalle ja pian Eetu ilmestyi hänen viereensä myöskin kokonaan nakuna. Emilia tarttui veljensä lämpimään ja kovana sykkivään puikkoon ryhtyen kopioimaan isän ja äidin seksifilmeistä tuttua runkkausliikettä. “Just noin” ähkäisi Eetu tuntien pienen tytön pehmeät sormet kalullaan. “Jatka tolleen ylös ja alas mut purista vähän kovempaa” huokaisi kiihottunut Eetu ja Emilian sormet jatkoivat kikkelin rytmikästä hyväilemistä. Eetu jännitti jalkojaan suoriksi, jotta puristus tuntuisi vieläkin paremmalta.

Emilia huomasi veljensä terskan muuttuvan entistä punaisemmaksi ja pippelin reiästä valui hiljalleen jonkinlaista ohutta vettä joka aiheuttikin hassuja litsahduksia käden liikkuessa. Eetun silmät olivat lasittuneet, posket punersivat ja tämä tuijotti jonnekin kaukaisuuteen. Muutaman minuutin kuluttua huohottava Eetu päästi äännähdyksen ja puikko Emilian kädessä ryhtyi nytkähtelemään. Pikkutyttö ymmärsi että hänen veljensä oli juuri lauennut, mutta hänen kikkelistään ei vielä roiskunut ulos maitoa kuten miehillä ja isoilla pojilla.

Malttamattomana ja kiihottuneena hento ja nukkemainen Emilia levitti jalkansa ja nojautui istumaan seinää vasten. “Tee nyt mulle” tämä voihkaisi ja orgasmistaan hieman raukea veli käynnisti kuuliaisesti surisuttajan. Pian pienikokoisen sauvan pää alkoi hieroa Emilian herkkunipukkaa ja Eetu ymmärsi pyöritellä laitetta eri puolilta vähän niin kuin sormikin tekisi. Emilian posket olivat punaiset ja tämän kieli tuli välillä ulos suusta. “Onks tälleen hyvä?” kysyi veli ja tyttö pystyi vain nyökyttelemään ja huohottamaan. Eetun pippeli oli noussut uudelleen pystyyn ja aina välillä poika veikin sauvan kullinsa varrelle tunteakseen lisää jänniä tuntemuksia. Veli vei myös oman kätensä ilman sauvaa pikkusiskonsa klitorikselle ja tunsi sen kosteuden sormiensa alla. Hän pyöritteli sormeaan nipukalla ja Emilia päästi pieniä nautinnon huokauksia.

Eetun pippeli sojotti sinnikkäästi yläviistoon eikä yksi laukeaminen ollut näköjään tarpeeksi. Poika kömpi aivan siskoonsa kiinni ja kiimasta käheällä äänellä ehdotti että he molemmat tekisivät vielä toisilleen. Pian pieni Emilia sulkikin varhaismurkun kalun uudestaan sormiensa sisään ryhtyen taas liikuttelemaan kättään edestakaisin. Eetu itse käynnisti surisuttajan ja vei sen hierovan pään siskonsa pienelle nipukalle. Sanaakaan sanomatta lapset istuivat kylki kyljessä tuottaen toisilleen suloista nautintoa. Aika tuntui pysähtyvän eikä Eetukaan enää lauennut toisella kertaa yhtä nopeasti vaan nautinto kasvoi hiljalleen ja tasaisesti.

Kymmenen tai viidentoista minuutin kuluttua Emilian huohotus ja hiljainen voihke tuntui voimistuvan. “Tuleeko sulta kohta?” kysyi veli ja ennen kuin pikkutyttö ehti vastata tältä pääsi kiljaisu ja hänen hento kroppansa tuntui kouristelevan. Emilian suu vääntyi aurinkoiseen hymyyn ja tyttö nojautui väsyneenä seinää vasten. Eetu otti kalunsa omaan kouraansa ja ryhtyi vatkaamaan sitä koko ajan nopeutuvalla vauhdilla. Ei mennyt kauaa kunnes pakottavan huumaava tunne kikkelin sisällä voimistui voimistumistaan ja lopulta pienehkö kalu alkoi toisen kerran pumpata. Mitään ei nytkään tullut ulos mutta tunne oli huumaava ja sai pään pyörälle.

Samaan aikaan ohuiden seinien toisella puolella vanhempien makuuhuoneessa Kari ei pystynyt enää pidättelemään. Hän oli vaimonsa kanssa kuullut seinien takaa omituisia ääniä, joiden alkuperästä ei ollut epäselvyyttä. Ajatus heidän omien lastensa yhteisistä seksileikeistä tuntui äärimmäisen kiihottavalta ja myös palkitsevalta. Mitään estoja ei perheenjäsenillä enää ollut. Kari työnsi viimeiset pari nautinnollista työntöä oman orgasminsa jo saavuttaneen vaimonsa sisuksiin ja pian hänen spermansa lähtivätkin iloisesti matkaan. Viisi tai kuusi voimakasta viriiliä supistusta lennättivät lämpimän lastin pitkälle Eevan vartalon sopukoihin. Orgasmin aiheuttamien suloisten kouristusten aikana kaikki oli taas paremmin kuin hyvin.

6 kommenttia viestissä: “Posex”

 1. maanantai says:

  Tosi kiihottava. Aktien vähyys ehkä harmitti.

 2. Iltakaste says:

  Mukavan kiihottava kirjoitus, toivottavsti hommat etenee,siis valitettavasti tykkäsin;D

 3. Pertti says:

  Kiitoksia kommenteista! Toivoisin myös palautetta niiltä, jotka eivät ole tarinoistani pitäneet. Tökkiikö aihepiiri, tapa kirjoittaa vai varsinaisten aktien vähäisyys?

 4. Merja says:

  Ihan hyvä, mutta odotin myös pojan ja äidin välistä seksiä.

 5. Tom says:

  Poliittinen satiirihan tämä oli. Ja hauska sellainen. 😀

  “tuijottaen taulutelevisiosta puhuvaa päätä, joka kädet viittilöiden yritti saada videoblogin seuraajia innostumaan”

 6. Neitoprrhonen says:

  Uuh kiihottava

Kommentoi

top