search
top

Kiimaa kylpylässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (91 votes, average: 3.31 out of 5)
Loading...

Tämä tarina on osittain totta ja osittain fantasiaa.

Olin käymässä kerran eräässä kylpylässä ja tämä tarina on siitä.

Riisuin itseni pukutiloissa ja otin uikkarit ja pyyhkeen mukaan siirryin pesutiloihin. Suihkuttelin itseni pitkän kaavan mukaan ja peseydyin hyvin ennen saunaan menoa. Istuskelin löylyissä pitkän tovin ja saunassa oli lisäkseni muutamia muitakin miehiä, mutta en heihin sen kummemmin kiinnittänyt huomiota. Juuri kun olin aikeissa nousta ja lähteä saunasta, nousi vastakkaiselta puolelta mies ylös joka oli ristityillä jaloillaan peittänyt varustuksensa ja huh huh mikä varustus hänellä olikaan! oli pakko istua vielä hetki saunassa kun oma kullini meinasi alkaa heräilemään tuon mahtikullin näkemisen vuoksi.

Hetken saunassa vielä istuskeltuani nousin ja menin suihkun kautta allasosastolle. Silmäilin altailla olisiko tuo mies tullut myös uimaan mutta en nähnyt häntä missään. Pettyneenä uin jonkin aikaa ja siirryin seuraavaksi porealtaaseen. Istuskelin porealtaassa silmät kiinni ja nautiskelin vedenpaineen osumista alavartalooni, en voinut sille mitään että vedenpaine ja mielikuva tuosta isosta mulkusta saivat ajatukseni laukkaamaan ja oma kullini yritti ulos uikkareistani. Säpsähdin kun miesääni kysyi, että mahtuuko sekaan? Joo, eiköhän se mahdu sanoin ja samassa tajusin mitä olin suustani päästänyt! Mies tuli samaan altaaseen ja oli kuin ei olisi tahatonta lipsahdustani huomannutkaan. Jossain vaiheessa jalkamme osuivat kai vahingossa yhteen ja silloin minun oli pakko lähteä pois altaasta ennen kuin seisokkini olisi noussut ja paljastanut minut kiimaiseksi homoksi.

Lähdin altaasta ja kävelin pesutiloihin älyttömässä kiimassa ja tunsin kuinka kullini valutti kiimalimaa speedoihini. Kävin pikaisesti suihkussa ja olin jo menossa saunaan kun huomasin että olisi myös höyrysauna mahdollisuuskin… Menin hämyiseen höyrysaunaan ja ilokseni huomasin että sielä ei muita ollutkaan.

Istuin heti oven viereen seinän suojaan ja nostin jalkani tuolle lämpimälle kaakelipenkille ja koska muita ei ollut niin en malttanut olla koskematta kaluuni. Kuvittelin mielessäni tuon ison äskettäin nähdyn mulkun imettäväkseni ja aloin runkaamaan omaa kaluani. Kullini valui solkenaan kiimalimaa pitkin kiveksiäni aina reiälleni asti. Hieroin toisella kädellä omaa liukastettani palleihini ja myös reiälleni. Hengitykseni kiihtyi vaimeaksi huokailuksi ja painoin sormellani lisää liukastetta peppuuni, voi luoja kuinka teki mieli saada tuo iso ja suonikas kyrpä sisääni!

Liukastin toisenkin sormeni kiimoissani ja vein nyt molemmat sormeni reiälleni ja aloin työntelemään niitä hiljaa sisääni samalla kun runkkasin kulliani, juuri kun alkoi tehdä tosi hyvää ja ei olisi ollut pitkä matka orgasmiin kuulin kun ovi alkoi aukeamaan ja lopetin touhuni nopeasti!

Sisään astui tuo isokullinen mies ja hän käveli höyrysaunan perälle sanomatta mitään. Istui lauteille ja nosti jalkansa koukkuun eteensä.. Hämyisessä höyrysaunassa erotin jollain tapaa hänen hahmonsa ja myös tuon ison kalun joka roikkui isojen kivesten kanssa alaspäin. Ehdin jo kuvitella ettei hän huomannut tekemisiäni, mutta silloin kuulin huoneen perältä että ” Jatka vain siitä mihin jäit, ei se minua haittaa”.

Mietin hetken että juoksenko pois, mutta jostain syystä rentouduin ja aloin uudelleen koskettelemaan paikkojani ja kohta jo jatkoinkin siitä mihin jäinkin. Olin niin kiimassa, että minua ei haitannut tuon miehen katseet ja läsnäolo mitenkään…Hän näki ilmeisen hyvin touhuni, koska tuo hänen iso kullinsa oli noussut pystyyn ja mies veteli hiljaa esinahkaansa edestakasin. Näin kuinka tuo kyrpä vaan kasvoi ja kasvoi, sen ollessa kohta ainakin 25cm pitkä ja varmasti 5cm paksu!

Runkkasin kyrpääni ja sormetin reikääni kahdella sormella, olin kuin jossain transsissa silmät suljettuina ja huohotin vaan kiimoissani enkä edes tajunnut että mies oli lähtenyt kävelemään lähemmäs minua. Kohta tunsin kun mies tarttui käteeni ja veti sormeni pois reiältäni ja sanoi matalalla äänellä että nyt saat sitä mitä haluatkin. Hän veti minua jaloista itseeensä päin niin, että mahduin selälleni makaamaan ja nosti jalkani ylös tuoden ison kyrpänsä reiälleni. Tunsin kuinka terskaa pyöritettiin liukkaalla reiälläni ja sitten hän alkoi työntyä sisääni! Voi luoja miten tuo voisi mahtua mitenkään sisääni!! Kuitenkin hän osasi jotenkin taitavsti työntyä hiljaa sisääni tai sitten olin niin kiimassa ja märkänä omista liemistäni että tunsin kuinka suhteellisen kokematon pojan perseeni antoi periksi ja tunsin kuinka olin kohta aivan täynnä tuota jumalaisen kokoista kyrpää!

Ajan ja paikan tajuni katosi kun tuo ihana kyrpä alkoi soutaa sisälläni ja en enää tiennyt / välittänyt missä olen ja miten paljon ääntä kuuluisi! Kyrpä liikkui sisälläni edestakasin ja hieroi eturauhastani ihanasti! Huohotin miehelle että “pane mua nyt kovaa” ja “anna mulle sitä ihanaa kyrpää kunnolla”!! Orgasmini tuli kovaa ja näin melkein tähtiä kun mies paukutti kyrvällään persettäni! Aloin lypsämään tuota kyrpää sisälleni niin hyvin kuin osasin ja silloin tuo mies alkoi sykkimään sisälläni! Tunsin kuinka kyrpänsä paisui ja koveni ennen kuin alkoi sykkimään kuumaa spermaa suoleeni miehen vielä työnnellessä koko voimallaan! Voi luoja kuinka paljon sitä tuli ja kuinka hyvltä tuntui kun mies työnteli vielä ulos valuvaa spermaansa takaisin sisääni isolla kullillaan! Ihana kyrpä sanoin ja hymyilin miehelle kun nousin ylös ja lähdin miehen spermat reiästäni valuen kävelemään suihkuun. Suihkun jälkeen kun olin pukeutumassa pukuhuoneessa kävelit tuo mies ohitseni ja antoi paperilapun minulle ohi kulkiessaan, avasin sen ja siinä oli miehen puhelinnumero ja teksti: Olit hyvä pano, soittele jos haluat lisää 😉

Kommentoi

top