search
top

Paras joululahja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (162 votes, average: 2.72 out of 5)
Loading...

Oli jouluaaton aamu. Heräsin aikaisin, vaikka yö naapurissa oli mennyt pitkäksi. Juhan spermat olivat pillussani ja parisuhteeni kuilun partaalla. Seksielämäni oli aktivoitunut huomattavasti kahden edellisen päivän aikana. En ollut poikakaveria nähnyt viikkoon, mutta minut oli seksuaalisesti tyydyttänyt kaksi minua paljon vanhempaa miestä. Tunsin olevani eri ihminen.

Kävelin huoneestani alakertaan, jossa tuoksui äitini laittamat jouluruoat. Vanhempani tulivat saunasta ja menin itse löylyihin.

Meillä kunnioitettiin joulun perinteitä. Vanhempani oli pukeutunut juhlavasti ja näin ajattelin tehdä itsekin, vaikka olemme kolmisin. Ajattelin eilistä ja naapurin Juhaa. Minua kiihoitti ajatuskin hänestä. Kuinka viisikymppinen mies oli isolla kyrvällä nauttinut tällaisesta 18-vuotiaasta lukio tytöstä. Mietin, että mitähän Juha tekee tänä iltana. Uskaltaisinko pistäytyä hänen luonaan.

Aloin laittautumaan. Löysin pyykkinarulta valkoiset pitsiset stringini, jotka olivat toissa iltana lähes valeltu taksikuski Pekan spermalla. Stringit oli kirkkaan valkoiset ja puhtaat, joten vedin ne jalkaani. Vedin jalkaani ihon väriset sukkahousut ja ylleni puin punaisen tunikan. Meikkasin hieman ja kiharsin lyhyen vaalean polkkatukkani. Olin valmis joulun viettoon.

Oli jo aaton alkuilta, kun rupesimme syömään. Yht’äkkiä ovikello soi. Äiti meni avaamaan. Tuttu ääni kuului eteisestä. Juha asteli tupaan ja toivotti hyvää joulua. Hän jäi illastamaan kanssamme.

Joulu kuulumiset oli vaihdettu. Kello lähestyi ilta yhdeksää. Istuimme Juhan kanssa kahden olohuoneen sohvalla juttelemassa. Vanhempani lähtivät keittiöön vielä keittämään iltakahvia. Jäimme Juhan kanssa kahden. Hän otti polvestani kiinni ja katsoi minua. Sain häneltä kehuja ja olisin voinut hänen puolesta lähteä hänen luokseen viettämään iltaa. Mietin asiaa hymyillen. Mies silitteli reittäni. Ja olin hieman kostunut.

Vanhempani palasi keittiöstä. Sanoin lähteväni moikkamaan luokkakaveria kahvien jälkeen. Juha tarjoutui kävelemään samaa matkaa.

Kahvit juotuamme lähdimme kotoa ja suuntasin Juhan kanssa hänen luokseen. Mies kopeloi minua ja oli hyvin levoton päästyämme hänen piha tielleen. Viimein pääsimme hänen terassilleen, jossa mies suuteli minua ahnaasti. Hänen isot kädet kopeloivat minun persettäni ja hän kouri sukkahousujen peittämiä pakaroitani.

Pääsimme viimein ovesta sisään. Juhan isot kädet olivat jälleen kourimassa peppuani. Suutelimme kiihkeästi. Olin aivan kostea. Juha oli möyhinyt lannettani ja persettäni niin, että tunika oli noussut lantioiden yläpuolelle. Tuntui, kun olisin ollut sukkiksissa vain. Juha sanoi minua kiima perseeksi ja sanoi nussivansa minua vaikka koko yön.

Lähdin vielä käymään vessassa. Ajattelin Juhan isoa mulkkua ja sitä kuinka lempeä naapurin isäntä oli niin kiimainen ja käyttäytyi, kun peto.

Saavuin olohuoneeseen. Juha oli ottanut jo vaatteensa pois. Mies istui olohuoneen sohvalla kulli kädessä ja täydessä valmiudessa. Kiihotuin Juhan karvaisesta kropasta ja keski-ikäisen miehen 190cm vartalosta. Juhalla oli valtavan kiimainen ja pillun nälkäinen katse kasvoillaan. Mies runkkasi hiljalleen. Menin hänen eteensä ja suutelin häntä. Seisoin hänen edessään jalat haara asennossa. Kummaruin ottamaan häneltä suihin. Kyykistyin hänen jalkoväliinsä. Runkkasin häntä ja nuolin hänen pallejaan. Sitten otin peniksen jälleen suuhun. Palvoin Juhan 20cm ja paksua kalua. Pilluni oli märkä. Nousin ratsastus asentoon Juhan syliin. Juha hieroi mulkkuaan pakaraani vasten ja paukutteli välillä. Mies nosti tunikani pois päältä, sitten lähti rintaliivit. Tässä vaiheessa nojauduin suutelemaan häntä. Mies hiplasi samalla peppuani ja sitten mies repäisi sukkahousuni haaroista ja siirti stringit sivuun. Juha hieroi kulliaan pilluani vasten ja kiusoitteli hetken, kunnes tarttui minua tiukasti pepusta kiinni. Olin miehen tiukassa sylissä, kun kulli survoutui märkään pilluuni. En saanut tehtyä minkäänlaista liikettä, kun mies lykki minua alta päin. Kulli murjoi pillussani ja ikään, kuin menetin tajuntani hetkeksi orgasmin takia. Sitten Juha keinautti minut selälleen sohvalle. Mies repäisi sukkahousujeni aukosta stringit rikki ja olin vain rikkinäiset sukkahousut jalassa. Mies sormetti ja katsoi minua kiimaisilla silmillä. Sitten hän alkoi ahnaasti nuolemaan ja imemään pilluani. Sain melkoisen orgasmi sarjan ja olin hyvällä tavalla aivan voimaton miehen käsittelyssä. Viimein mies nousi jalkovälistäni ja asetti minut kontilleen sohvalleen. Mies työnsi kalunsa takaa päin pilluuni ja aloitti kovan nussinnan. Hän piti minua lantioista kiinni ja polki kulliaan pillussani. Olin täysin miehen otteissa, enkä voinut mitään, kun mies nussi minua. Juha nousi vielä lattialta sohvalle. Hän oli yhä peppuni päällä. Kulli uppoutui pilluuni vielä ylä viistosta. Aloin tuntea, kun mies saapui loppua kohti. Juha parkaisi päälläni, niin, että olohuone raikui. Kulli sykki sisälläni ja mies oli työntänyt sen lähes juurta myöten sisääni, kun hän tyhjensi spermalastin sisääni.

Mies veti kullinsa pois ja nappasi syliinsä. Suutelimme sohvalla jonkin aikaan ja juttelimme niitä näitä. Nousimme myöhemmin sohvalta ja lähdimme makuuhuoneeseen.

Makuuhuoneessa. Juha jälleen virkosi. Olin polvillani sängyllä ja Juha seisoi sängyssä. Imin Juhan spermaista kullia jälleen jäykäksi. Maistoin kyrvässä myös pilluni tuotoksia. Hetken imemisen jälkeen kävin sängylle selälleen ja Juha asetteli jälleen tyynyn peppuni alle. Juha asettautui haarojen väliin ja työnsi jälleen kullinsa sisääni. Mies tarttui kiimoissaan kovaa polvitaipeiden kohdalta kiinni ja jatkoi kovaa nussimista. Sukkahousuni vain rispaantui enemmän. Miehen lantio puski jalkoväliäni ja kyrpä oli pitkin pituutta pillussani. Meinasin jälleen menettää tajuntani orgasmin saatua. Äänähdin ja vaikeroin Juhan alla. Tokenin orgasmeista ja huomasin, kuinka Juha oli jo aivan hikinen. Hänen lyhyt kihara tukka oli aivan märkä. Hiki valui miehen kasvoilla ja keholla kun hän nussi minua toisen kerran yön aikana. Viimein jälleen tunsin, kun mies purkautui sisääni valtavan huudon kanssa.

Juha lysähti päälleni. Mies veti spermaisen kullin haarovälistäni ja lähti vessaan. Makasin Juhan sängyssä rispaantuneissa sukkahousuissa, jalat haarassa. Pillusta valui spermaa Juhan lakanoille.

Mies tuli vessasta viereeni ja suutelu minua. Vastasin kiihkeästi Juhan suudelmaan. Hän sanoi, että voisin jäädä koko yöksi, mutta minun oli aika lähteä kotia.

Keräsin tavarani. Riisuin rispaantuneet sukkahousut. Laitoin rintaliivit ja tunikani ylleni. Muutahan minulla ei ollut. Heitin sukkahousut Juhan roskikseen ja päätin, että revityille stringeille olohuoneen lattialla, hän saa keksiä jotakin itse.

Hyvästelin Juhan. Sovimme jälleen tapaavan. Suukoteltiin vielä ulko-ovella. Lähdin sitten kävelemään kotia kohti. Tunika päällä, ballerinat jalassa ja pillu paljaana. Onneksi ei ollut pakkasta

5 kommenttia viestissä: “Paras joululahja”

 1. Pete says:

  Tapaninpäivä, ja teen illalla lähtöä kaverini luota. Tyttöystävänsä Sanni kysyy, pääseekö Mun kyydissä himaan? Tottakait, vastaan. Sanni alkaa keräillä joitain tavaroitaan merkkilaukkuunsa. Menen eteiseen ja kuulen kaverini kyselevän tyttöystävältään, eiks Sun pitänyt olla aamuun? Sanni vastaa, et Mun pitääkin lähteä porukoiden kanssa päivällä tädin luokse syömään, niin siks meen jo nyt kun on kyytikin. Sanni tulee eteiseen iskee silmää Mulle, vetää talvitakin päällensä ja sitoo kengännauhansa. Lähtösuukot poikakaverilleen, samalla ihailen varatun tytön farkkupersettä. Se on täydellinen! Poikakaverinsa ei vain tiedä, et kotimatkalla Me ajetaan hiljaiselle teollisuusalueelle. Jossa olen ennenkin kiskonut Sannin farkut puoleen reiteen, ja antanut takapenkille kontalleen siirtyneelle kiimaiselle stringiperseelle isoa kyrpää. Lähdetään. Hississä Sanni vie kämmenensä haaroihini, silittelee Mua farkkujeni läpi. Näykkää korvalehteäni. Kuiskaa himokkaana muistinko kertoa, et porukat on jo tänään lähteneet tädilleni!

 2. Tammenterho says:

  Se oiskin, kun tommonen ”pelimimmi” kehräisi kiimaisena naapurissa!

 3. Natalia says:

  Kiihottava asetelma!
  Teksti vilisee häiritseviä virheitä ja kerronta on välillä aika tönkköä. Tarina on hyvä, mutta nämä vaikuttavat lopputulokseen merkittävästi.

 4. Vesseliii says:

  Tommosta sattuu! Varattu naapurin salitypykin,
  hylkäsi viime viikolla hiukan kärsineet stringinsä Mun luo.
  Lähtösuukkojen aikana tungin parit setelit tiukkojen
  farkkujensa takataskuun, et saa uudet tilalle…

Kommentoi

top