search
top

Vastuuttomasti ekan kerran 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 2.72 out of 5)
Loading...

Ilma huoneessa tuntui muuttuneen trooppisen kuumaksi kun isä oli sulkenut oven takanaan. Lattia narahti, ja vaikka korvissani kohisi kiimasta ja jännityksestä, kuulin isän raskaasti huohottavan hengityksen.

“Perkeleen poika” Sanat olivat ennemmin äänen mutistuja ajatuksia kuin minulle suunnattuja. Varoituksetta ja rajuilla liikkeillä isä tönäisi mut makuuasentoon, käänsi vatsalleni ja repäisi peiton sivuun. Yhä omista mälleistäni ja isän hiestä likainen kyrpäni vuoti kiimalimaa vatsani ja lakanan väliin pusertuneena tunsin isän kädet perseelläni.

Olin työntänyt sisääni mitä vain olin sattunut käsiini ensimmäisenä saamaan aina kun olin jäänyt yksin kotiin. Edellisviikolla meidän perheillallisen salaattiin pilkottu kurkku oli muutamaa tuntia aiemmin auttanut mulle päivän neljännen orgasmin. Koskaan en ollut oikeaa kalua kuitenkaan saanut – enhän ollut edes toista siinä mielessä koskenut ennen kuin olin äsken nukkuvaan isääni lauennut.

Isä jatkoi kirosanojen mutisemista ja veti pakarani erilleen, työntäen polvillaan myös reiteni haralleen. Ei sormia tai sylkeä, tunsin vain kuuman ja limaisen terskan pyyhkäisevän pitkin vakoani kunnes se löysi reikäni. Uikutin tyynyä vasten kun isä painoi vaativasti reikääni vasten. Tunsin hetken kylmää kipua, mutta kiiman ajamana painoin takaisin kyrpää vasten ja se alkoi upota hitaasti sisääni ja kipu hellitti nopeasti.

Sänkyni nitisi ja narisi kun isä rojahti päälleni saatuaan kalunsa juurta myöten sisään. Tunsin kuinka se sykki sulkijalihastani vasten. “Voi vittu Timo minkä teit” isä kuiskasi korvaani himosta käheällä äänellä ja painoi sitten pääni tyynyyn noustessaan parempiin asemiin. Muutaman varovaisen testityönnön jälkeen isä alkoi kyntämään minua armotta. Testosteronin myskinen löyhkä täytti huoneen kun isän hiki tippui selälleni sängyn hakatessa seinää rajun naimisen tahdissa. Joko olin alkanut vuotaa jotain nestettä perseestäni tai isän kiimaliman tuotanto oli samaa luokkaa kuin oma farkkujenkin läpi pahimmillaan puskeva vuotoni. Märkä litinä täytti huoneen. Rivo ääni ja huumaava seksin haju veivät minut mukanaan ja tyynyyn huutaen laukesin jo valmiiksi likaisiin lakanoihini.

Isän tahti kiihtyi ja ajantajuni katosi. Lopulta tunsin kuinka hänen kyrpänsä tuntui paisuvan entisestään ja sitten hän rojahti ähkäisten päälleni rajusti suolessani sykkien. Isä makasi päälläni hengitystä tasaten. Hiki liimasi ihomme kiinni toisiinsa, ja tunsin hänen kalunsa pehmenevän sisälläni. Lopulta hän nousi hitaasti ja kyrpä maiskahti ulos.

“Faija…”

“Tää ei jää tähän Timo. Täällä haisee, avaa ikkuna ja käy laittaa sauna päälle.” Jäin makaamaan vatsa omissa limoissa ja reikä isän mällejä valuen kun isä lähti huoneesta. Kuulin hänen menevän alas ja avaavan keittiössä oluttölkin. Nousin vapisevin jaloin avaamaan ikkunaa ja hoipertelin saunaan. Kiukaan kytkimelle kumartuessani tajusin että minulla seisoi taas.

Yksi kommentti viestissä: “Vastuuttomasti ekan kerran 2”

  1. Biboy says:

    Ihana tarina! Kullini valuu kiimalimaa kun luin tarinasi, olisipa mukava saada tuolla tavalla kyrpää.

Kommentoi

top