search
top

Bi miehen ensimmäinen kerta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (48 votes, average: 3.19 out of 5)
Loading...

Kirjoittajana monissa heteroseksisuhteissa viihtynyt 26v mies. Pari vuotta takaperin kiinnostus heräsi myös samaa sukupuolta kohtaan btm roolissa. Seuraavanlainen fantasia ollut jo hetken aikaa mielessä.

Aloitat suutelemaan olohuoneen keskellä. Näykit välillä huuliani kun kätesi kiertyy pepulleni. Miehesi katselee ja kouraisee harojaan. Istuudut hänen viereensä sohvalle ja vinkkaat minut eteesi. Käsket polvistumaan ja pakotat niskastani pääni kosteaan haaroväliisi. Haistan ja tunnen kiiman pikkuhousujen läpi. Riisun housusi ja nuolaisen varovaisesti kiimasta valuvaa pilluasi. Inahdat hellästi ja pyydät jatkamaan. Pyörittelen kieltäni klitoriksella kunnes huohotuksesi käy entistä raskaammaksi. En malta olla huomaamatta että miehesi on tällä välin kaivanut kalunsa ulos farkuistaan ja runkkaa kiimatipalla varustettua paksua 20cm munaansa vieressä. Hetken päästä nouset ylös ja polvistumme yhdessä tuon ylvään vehkeen eteen. Otat kiinni varresta ja aloitat kiveksien nuolemisen. Rennoin liikkein vetelet esinahkaa eteen ja taakse kun samaan aikaan kielesi tekee töitä alempana. Siirryt ylemmäs ja alat upottamaan tuota valtikkaa suuhusi. Miehesi huokaisee nautinnosta ja nostaa kätensä niskansa taakse. Katselen vierestä ja imen oppia noista sulavista käden liikkeistä joita samaan aikaan teet varrella. Otat hänet hetki hetkeltä syvemmälle jolloin kuolasi alkaa valua varttta pitkin. Lopulta tuo suuri kyrpä on kokonaan kurkussasi. Päästät miehesti lopulta taas vapauteen ja huokaiset. Katsot minua ja sanot “On sinun vuorosi”.

Vaihdamme paikkaa. En ole koskaan koskettanut toisen miehen kalua. Tärisevin käsin otan kiinni miehestäsi. Sormeni yltävät juuri ja juuri kullin ympärille. Aloitan runkkaamisen kuin tekisin sitä itselleni. Miehesi huokailee nautinnosta. Toisella kädellä puristelen hellästi kiveksiä ja painelen välilihaa niiden alta. Tunnen jotain viileää pakaroillani. Kaadat öljyä alaselkääni ja hierot sitä pakaroilleni. Huokaisen nautinnosta kun tunnen kätesi käyvän kerta kerralta lähempänä reikääni. Painelet välilihaa samalla kun toinen kätesi vaeltelee kiveksilläni. Olen jo hetken aikaa valunut kiimaa kalustani mutta et ole sinne vielä koskenut. Tuijotan ja runkkaan miehesi kalua ja päätän ottaa ensimmäistä kertaa miehen kalun suuhuni. Päässän suhisee ja tunne on huumaava. Nuolaisen lopulta kalun vartta kivesten juuresta kärkeen. Pyörittelen kieltä terskalla ja katson miestä silmiin. Kiimalima maistuu hieman suolaiselle mutta hyvälle. Avaan huuleni ja aloitan tuon kiimalta maistuvan kyrvän ottamisen. Varon hampaitani parhaani mukaan ja ohitan terskan juuren. Tunne on huumaava kun toisen miehen kalu on suussa. Koen velvollisuutta palvella ja miellyttää parhaani mukaan. Runkkaan vartta samalla kun liikutan pätäni ylösalas. Pääsen kokoajan syvemmälle. Terska alkaa painaa kitalaessani. Tunnen kädet takaraivolla kuinka ne vaativasta pyytävät menemään syvemmälle. Kitalakea pakottaa mutta pikkuhiljaa tuo kalu tekee tilaa kurkkuuni. Saan oksennusrefleksin mutta pystyn ohittamaan sen samaan aikaan kun kalu alkaa olla viimesiään myöten kurkussa. Suuta pakottaa mutta haluan näyttää kuinka tyydytän miehen tarpeet. Saan huulet häpyä vasten ja nostan pääni kalulta. Pystyn taas hengittämään. Saan kehut hyvästä suoritetuksesta. Otan kalua kurkkuun kunnes limaa valuu kivillesi asti. Havahdun kun peppuani vasten alkaa tuntua painetta. Tuntuu hyvältä kun sovitat tappia hitaasti sisääni. Kaluni ponnahtelee innosta ja painan perääni tappia vasten. Lopulta tappi luiskahtaa sisääni ja tunnen kuinka värisen nautinnosta. Saan kevyen taputuksen kehujen kera pakaralleni. Tulet viereen ja alamme yhdesä työstämään miestäsi. Hetken päästä nouset suuteleman miestäsi ja nouset selkänojalle ja istut miehesi suulle. Näen kuinka kieli alka tehdä työtä kimpussasi. Myös peräaukkosi näyttäytyy minulle. Tunne on huumaava. Tappi painaa suolessani samaan aikaan kun paksu kyrpä soutaa kurkussani. Peppusi näkeminen takaapäin samaan aikaan kun kieli tyydyttää klitorista on mitä kiihoittavin näky. Hetken päästä laskeudut sohvalle ja nousette seisomaan. Saan käskyn seurata teitä alakertaan.

Kävelen tappi suolessani teidän perässä. Saavumme takkahuoneeseen jonka päässä on ovi. Kuljemme ovesta ja huomaan tulleemme jonkinlaiseen seksihuoneeseen. Huoneessa on hämyinen valaistus punaisilla lampuilla. Keskellä huonetta on kapeahko matala sänky jonka päälle saan kehoituksen mennä vatsalleni makaamaan. Pää yltää sängyn toiselle laidalle kun polveni jäävät maahan. Jalkohin ja käsiini kiinnitetään nahkaremmit jotka vetävät raajojani erilleen paljastaen peppuni täysin. Miehesi tulee eteeni ja kohottaa päätäni leuan alta. Kuin vinkkinä kalunsa lähestyy kohti huuliani. Avaan suuni ja hitaasti hän työntää munaansa edestakaisin suuhuni. En ole koskaan tuntenut mitään yhtä alistavaa ja nöyryyttävää. Olen pieni lutkapoikanne tänään. Onhan se ollut toiveeni jo hetken aikaa. Tartut toisella kädellä takaraivosta ja työnnyt jälleen syvemmälle. Saan juuri ja juuri hengitettyä kunnes vetäiset itsesi ulos. Muna heilahtelee valuvana silmieni edessä. Tunnen kuinka kullini valun mahlaa entistä enemmän. Vaimosi on sillä välin pukenut straponin päällensä. Lantiolla keikkuu miehen kalun kokoinen tumma dildo. Alat ottamaan tappia pois sisältäni. Vedät varovasti ja tunnen kuinka alan avautumaan. Lopulta tappi raivaa tiensä ulos ja peppuni jää hieman raolleen. Polvistut taakseni kädet pakaroillani ja nuolaiset välihaani. Kieli tuntuu taivaalliselle. Samalla lutkutan tuota upeata miehesi kullia. Siirrät kätesi munalleni ja vetelet sitä edestakaisin liman valuessa kärjestä. Lopetat juuri ennen kun alkaa tuntua liian hyvältä. Annostelet lisää liukastetta pepulleni ja samalla hierot sitä sauvaasi. Painat terskan reiälleni ja alat työntymään sisääni. Paine on valtaisa mutta tajuan työntää vastaan jolloin dildo lopulta painuu sisälleni. On pakko lopettaa kullin imeminen kun euforinen tunne valtaa kehon ja tekee mieli lamaantua siihen paikkaan. Ynisen miehesi kulli suussa kun alat hitaasti työntymään edestakaisin. En ikimaailmassa ole kokenut mitään vastaavaa tunnetta. Tuntuu että maailma pysähtyy ja voisin jäädä teidän leikkikaluksenne koko loppuelämäkseni. Palaan todellisuuteen kun oikea kulli alka taas vaativasti liikkua suussani. Se soutaa, huopaa ja paisuu joka työnnöllä. Kuulen kuinka nautinnon äänet voimistuvat pääni yläpuolelta. Lopulta tunnen kuinka kalu sykkii suussani ja luulen sen tarkoittavan vain yhtä asiaa. Vedät kaluasi ulospäin huulilleni ja spermaa alkaa syöksymään suuhuni. Saan tukittua kurkkuni ja nautin raavaan miehen tyydyttämisestä. Sperman tulo loppuu ja vetäydyt suustani. Kehoituksesta nielaisen ison lastisi ja näytän tyhjän suuni. Läpsäytät poskelleni ja imetät lopuksi peukaloa hetken. Pyllyssäni on paine helpottanut ja tilalle on tullut täydellinen nautinto. Dildo liukuu samettisesti eturauhastani vasten ja huokailen nautinnosta. Miehesi komentaa kiihdyttämään tahtia. Teet työtä käskettyä ja liikutat lantiotasi nopeammin. Tunnen voimakkaan käden puristavan välillä pakoaroitani. Ne ikään kuin pyytävät peppua alistumaan ja tyydyttämään käyttäjänsä. Hetken päästä hidastat ja vetäydyt hiljalleen. Hetken päästä huomaan oikean kalun asettautuvan taakseni. Painostava hengitys tuntuu niskassani kun heilahtava turpea kulli pyyhkäisee pakaroitani. Alistuminen tilanteelle hieman pelottaa mutta on äärimmäisen kiihoittavaa. Kahden vieraan käytettävänä, peppu avonaisena, kyvyttömänä ja haluttomana vastustella. Oikea kyrpä asettuu jo puoli aukinaiselle reiälleni. Se on menoa nyt kun oikea miehen kalu uppoutuu pikkuhiljaa suoleeni. Huokailen, nautin. Se painuu helposti jo avattuun reikääni. Tunne on valtaisa enkä pysty kuin inisemään nautinnosta. Mies tarttuu lanteiltani ja alkaa painumaan sisääni. Koen tarvetta korostaa olevani heidän lutkansa. Kehoitan miestä panemaan kunnolla persettäni ja käyttämään minua. Tästä innostuneena panet paksulla kalullasi entistä lujempaa ja tunnen läpsäytyksiä pakaroillani. Olen alistunut lutka tyydyttämässä isäntiään. Tunnen kuinka paine kasvaa rauhasessani. En pysty enää pidättämään. Olen saamassa ensimmäisen eturauhasorgasmini ilman käsiä. Sattuu, mutta samaan aikaan tuntuu hyvältä. Yritän vielä pitkittää hyvää tunnetta mutta en onnistu. Spermani alkaa roiskuta lattialle, tekee mieli vaikeroida ja huutaa mutta suustani pääsee vain epämääräistä ininää. Tuntuu kun maailma tekisi kuperkeikkaa ympärilläni. Sanoinkuvaamaton nautinnnon tunne valtaa kehon ja ajantaju häviää hetkeksi. Hetken päästä tunnen kalusi hidastuvan ja sykkivän sisälläni. Lämmin tulvahdus purkautuu sisääni ja tunnen kuinka väkisin siemennät minut syvemmälle kuin ikinä olen tuntenut. Painan perääni sinua vasten ja nautin nautinnostasi. Vetäydyt minusta ja tunnen kuinka jälkeesi jää aukko sisinpääni. Kierrät etupuolelleni ja saan vielä kunnian putsata kalusi juurta myöten. Olethan sen ansainnut.

2 kommenttia viestissä: “Bi miehen ensimmäinen kerta”

  1. PL says:

    Ihanaa!!

  2. pissiz says:

    ihana!

Kommentoi

top