search
top

Kuinka tapasin isäsi

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (135 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...

Katselen kuinka tuo pieni ihminen nukkuu sylissäni, hiljaa tuhisten ja vatsa täynnä äidinmaitoa, tyytyväisenä. Olet mitä ihanin vauva, rauhallinen ja kaunis. Joka ilta on vaikea päästää irti ja laskea sinut kehtoon nukkumaan, olkoonkin että kehtosi on aivan sänkyni vieressä, etkä olisi kaukana silloinkaan. Sipaisen siroa nenääsi, sen olet perinyt minulta ja minä puolestani omalta äidiltäni. Tummat hiuksesi sen sijaan olet perinyt isältäsi. Sinusta tulisi vielä maailman kaunein nuori nainen jonain päivänä. Kaunis nuori nainen, joka ei tuntisi isäänsä. Kuten en minäkään.

———

Sinä syksynä olin täyttänyt 22. Aiemmin sinä alkuvuonna– niin kliseistä kuin se onkin – olin hankkinut kuntosalikortin ja olinkin käynyt siellä ahkerasti siitä asti monta kertaa viikossa, mitä nyt kesällä pahimpien helteiden aikaan olin jättäytynyt pois ja käynyt mieluummin uimassa läheisellä uimarannalla. Treeniä ei tuolloin ehkä tullut yhtä paljoa kuin salilla käydessä, mutta toisaalta ajattelin rannalla käymistä myös eräänlaisena ihmiskontaktiharjoitteena, tai kehonkuvanmuokkauksena nyt kun se oli muutoksessa treenin myötä. Olin nimittäin onnistunut omilleni muutettuani 16 täytettyäni keräämään joitakin ylimääräisiä lisäkiloja ja vuosien saatossa kilot eivät olleet ainakaan vähentyneet, kuten jotenkin naiivisti olin kuvitellut. Uuden vuoden lupaukseeni olikin kuulunut kilojen pudottaminen keinolla millä hyvänsä ja kun sitten vuoden ensimmäisenä päivänä nousin kotonani ensimmäistä kertaa vaa’alle, tajusin että muutos olisi tehtävä heti. Vaikka kiloja ei ollutkaan niin paljoa että olisin kelvannut lähes yhteenkään painonpudotusohjelmaan, oli niitä kuitenkin sen verran että se häiritsi minua. Huomaamattani olin alkanut piilottamaan itseäni yhä enemmän peittävämpiin vaatteisiin ja valitsemaan tiukemman vaatteen sijaan löysempää. Oli tullut muutoksen aika. Niinpä marssin seuraavana arkipäivänä kuntosalille ja hommasin jäsenyyden sille. Tyytyväisenä päätökseeni kävin vielä hakemassa kotimatkalla kuntosalivaatteet läheisestä urheilutarvikeliikkeestä ja niin projektini saattoi alkaa. Ensimmäinen kerta salilla oli vaikea ja tuntui kuin jokaikinen niin sporttisen näköinen kanssatreenaajani tuijottaisi ja arvioisi repsahtamaan päässyttä vartaloani mielessään. Pidin katseeni lattiaan tai uutuuttaan hohtaviin kengänkärkiini luotuna ja yritin vaivihkaa etsiä laitetta jota osaisin käyttää. Juoksumatto näytti kiinnostavalta, mutta myös pelottavalta ja pelkäsin kaatuvani sillä välittömästi, joutuen sen myötä naurunalaiseksi. Niinpä valitsin juoksumaton vieressä olevan crosstrainerin, jolle arastellen kiipesin, koittaen näyttää siltä kuin tietäisin mitä tekisin. Lohtua tuova vesipullo löysi tiensä telineeseen ja Spotifyn soittolista vaimensi äänet ympärilläni saatuani kuulokkeet korviini. Hitaasti mutta varmasti etenin treenissäni, tuijottaen näytön ilmoittamia kaloreita ja minuutteja. Saavutettuani mielessäni itselleni antamani tavoitteen laskeuduin ja palasin pukuhuoneeseen. Ensimmäinen kertani jäi hyvin lyhyeksi, mutta päätin lisätä salilla käyttämääni aikaa ja laitteita jokaisella käyntikerralla.

Seuraavana päivänä palasin salille. Nyt oli paljon hiljaisempaa kuin edellisellä kerralla ja niinpä uskaltauduin vilkuilemaan ympärilleni tarkemmin. Vapaiden painojen puolella oli muutama ihminen ja itse laitteiden luona vain vanhempi rouva, joka sattui olemaan juuri eilen käyttämälläni crosstrainerilla. Oli pakko keksiä toinen laite käyttöön joten kiipesin kuntopyörän päälle ja aloitin polkemisen. Jälleen tuijotin tiukasti laitteen näyttöä koko polkemisen ajan ja kun sivusilmällä näin crosstrainerin vapautuvan, siirryin sille hetkisen päästä jotta en vaikuttaisi siltä että olisin kytännyt laitteen vapautumista, vaikka asia todellisuudessa näin olikin. Näin kului toinen kerta, kuntopyörän ja crosstrainerin parissa. Seuraavalla kerralla lisäsin mukaan jalkaprässin ja sitä seuraavalla kerralla reisiojentajan. Jokaisella käyntikerralla tutustuin yhteen uuteen laitteeseen ja kun käyntejä kertyi viikolla useampia, tuli jokainen laite tutuksi jo ennen kevättä. Sain sen myötä myös itsevarmuutta sille, että vaikka salilla olisi sattunut olemaan useampia ihmisiä samaan aikaan, pystyin keskittymään täysin omaan treeniini. Jossain vaiheessa huomasin jopa muiden kävijöiden nyökkäävän tervehdyksen merkiksi minulle. Nyökkäsin takaisin ja samaan aikaan tunsin lämpöä sisälläni, ikään kuin minut olisi hyväksytty viimein vakituiseksi kasvoksi salille.

Lopputalven, kevään ja kesän aikana painonpudotuskin sujui paria takapakkia lukuunottamatta kuten pitikin. Kävin jopa tutustumassa personal trainerin avulla laitteisiin paremmin loppukeväästä ja sain samalla itselleni saliohjelman. Salille meneminen ei tuntunut enää vaikealta ja huomasin olevani siinä roolissa, missä uusi salille tulija selkeästi pelkäsi samaa kuin mitä itse olin pelännyt aiemmin sinä vuonna: tuomitsevaa tai arvioivaa katsetta. Tunsin empatiaa näitä ihmisiä kohtaan ja sen sijaan että olisin vaikuttanut tuomitsevalta, hymyilin rohkaisevasti muutamalle pelokkaimmalle katseidemme kohdatessa. Toisinaan sain hämmentyneen hymyn vastaukseksi, mutten useimmiten sitäkään.

Syksyyn mennessä salirutiinikseni oli muodostunut neljä käyntiä viikossa. Paino oli pudonnut lähelle sitä mitä toivoinkin, mutta vielä muutama sinnikäs lisäkilo roikkui sekä takamuksessa että vatsan seudulla. Onnekseni ihoni vaikutti siltä ettei se ollut pahemmin venynyt aiemman painoni vuoksi, vaan palautui hyvin. Olin myös ottanut tavakseni käydä salilla entistä myöhemmin sillä olin huomannut että useimmat kävivät salilla joko heti töiden jälkeen tai käytyään kotona kierroksen. Koska salimme oli auki verrattain myöhään, sai illalla käydä avainkortin avulla usein rauhassa treenaamassa. Itseni lisäksi siihen aikaan oli harvoin muita treenaajia. Poikkeus vahvisti kuitenkin säännön ja siitä eräästä syksyisestä poikkeuksesta oikeastaan minun pitikin kertoa.

Olin lenkkeillyt tuona iltana kotoani salille, kiittäen mielessäni sitä että salilla sauna oli päällä vielä illallakin, sillä ulkona oli kurja loppusyksyinen sää. Oli kylmää, satoi ja tuuli, eikä asiaa auttanut yhtään osittain korjaustoimien vuoksi pimeänä olevat katuvalot. Pimeässä hölkäten pääsin kuitenkin perille ja vaatteet vaihdettuani kävelin käytävää pitkin kohti itse salia. Jo käytävälle saatoin kuulla jonkun olevan juoksumaton kimpussa, tasaisen tömähtelyn kaikuessa salin ja käytävän seinistä. Oli yllättävää kuulla joku paikalla, mutta kuten aina, olin varautunut siihen. Kaivoin mukanani olleet kuulokkeet korvilleni ja astuin rohkeasti salin puolelle. Juoksumatolla olija vilkaisi minuun ja automaattisesti minä nyökkäsin tuolle yli nelikymppisen näköiselle miehelle. Mies vastasi nyökkäykseeni ja käänsi sitten katseensa takaisin juoksumattoonsa. En tunnistanut miestä, mutta se ei sikäli ollut ihme sillä kävijöitä salilla kyllä riitti ja kuten jo aiemmin tuli ilmi, myöhäinen treeniaikani karkoitti useimmat muista kävijöistä. Kännykästä kaivoin Spotifyn pauhaamaan senviikkoista suosikkilistaani ja nousin crosstrainerille, keskittyen täysin omaan treeniini. Kun pääsin mukaan treenaamisen tuomaan mielihyvään, unohdin ympäröivän maailman ja keskityin täysin siihen. Kun lämmittelykierrokseni oli ohi, oli viereinen juoksumatto vapautunut ja mies oli hävinnut vapaiden painojen puolelle kolistelemaan painonnoston pariin. Juotuani kulauksen vettä arvoin mielessäni päivän laitteen josta aloittaisin treenini ja siirryin sille, jatkaen laitteelta toiselle omassa tahdissani, miehestä sen kummemmin enää piittaamatta.

Olin jo loppupuolella treeniäni, keskittyen nyt tekemään reisien lähentäjien sarjaa laitteella. Istuin penkillä, jalat laitteen jalkatuissa tukevasti ja avasin ja suljin jalkojani rauhallisesti, yrittäen saada mahdollisimman paljon hyötyä irti rauhallisilla liikkeillä. Olin sulkenut silmäni musiikia kuunnellessani ja kuuntelin samalla kehoani ja sen lihaksia toistoa tehdessäni. Kolmannen sarjan kohdalla varjo kulki ohitseni ja avasin silmäni, nähden miehen edessäni. En ollut huomannut tuon juoksumatolla ollessa kuinka tuon tummissa hiuksissa oli jo hieman harmaatakin, joten arvioin hänen iäkseen sittenkin lähemmäs tai jopa yli viisikymmentä aiemman neljänkympin sijaan. Ruumiinsa puolesta mies olisi käynyt paljon nuoremmastakin ja oli selvää, että tuo oli harrastanut liikuntaa kenties koko ikänsä. Hetken ajan tilanne olisi voinut olla ihan normaali, mutta ymmärsin pian että mies katseli minua sen sijaan että olisi valikoinut esimerkiksi jotain laitetta jota käyttäisi. Nostin käteni ja olin vetämässä toista kuuloketta pois korvaltani selvittääkseni olisiko hänellä kenties jotain asiaa, mutta mies heristi sormeaan minulle kieltävästi. Hymähdin ja taisin jopa hieman hymyillä, ihmeissäni tilanteesta. Mies astui lähemmäksi, kumartui – hetken jo luulin että tuo suutelisi minua ja jos totta puhutaan, se ei aiheuttanut minussa ikäviä tuntemuksia – ja lisäsi sitten painoa laitteeseeni. Painoin reisiäni yhteen uuden painon kanssa ja huomasin eron helposti. Tuo oli lisännyt todennäköisesti ainakin kymmenen, mutta kenties jopa 15 kiloa lisää. Mies perääntyi ja katseli kun jatkoin sarjaani, mutta selkeästi arvioi sen tapahtuvan edelleen liian helposti ja kumartui jälleen. Levitin jalkani ääriasentoon jotta painon säätäminen sujuisi helpommin. Kun mies nousi jälleen, puristin jalkojani yhteen ja ähkäisin. Painoa oli hurjasti lisää, mutta sain jalkani edelleen puristettua yhteen. Hitaasti aukaisin niitä ja puristin jälleen yhteen. Aiemman tekemäni 20 sarjan tekemisestä ei tulisi tällä painomäärällä yhtään mitään, sillä jo kolmannen jälkeen jalkojen yhteen puristaminen oli täyden työn ja tuskan takana. Mies katseli virnistäen kun oli neljännen vuoro, minun käyttäessäni kaiken voimani ja tahtoni sen suorittamiseen. Liikkeen suoritettuani jalkani aukesivat jälleen levälleen. Oli pakko vetää henkeä mikäli halusin suorittaa viidennen liikkeen ja samalla nousin hieman pystympään penkilläni. Mies kallisti hieman päätään minun kootessa itseäni ja hieraisi kädellään etumustaan. Jos hengitykseni oli äsken ollut raskasta, nyt se oli sitä myös mutta täysin eri syystä. Siitä oli jo kauan kun joku mies oli osoittanut kiinnostusta minua kohtaan millään tavalla ja nyt sitä sitten tarjottiin täysin yllättäen täällä, itselleni täysin vieraan miehen toimesta. Hetken ajan punnitsin vaihtoehtoa sille, että nousisin vain pois ja poistuisin salilta, mutta jokin sai minut jäämään. Seuraamaan, mitä tapahtuisi seuraavaksi.

Kun mies huomasi etten ollut lähtenyt eleestä huolimatta, tuon kasvoille nousi itsevarma hymy, sitä tyyppiä mikä todennäköisesti saalistajalla oli kun sen huomatessa saaliin olevan niin auttamattomasti ansassa, ettei mikään voisi sitä enää pelastaa. Katseeni laskeutui miehen etumukselle jota tuo edelleen hieroi housujensa päältä ja tarttui sitten housujensa vyötärönauhaan, venyttäen sitä sen verran että sai kaivettua kalun kärjen pilkottamaan vyötärönauhan alta. Tunsin sykkeeni nousevan sen nähdessäni ja vaikka en ehkä olisi halunnutkaan, oli selvää että kosteus legginsieni alla ei johtunut enää pelkästä hikoilusta treenin johdosta. Musiikkini pauhasi edelleen mutta olin niin tilanteesta lumoutunut, ettei minulla ollut minkäänlaista käsitystä siitä oliko juuri soiva kappale klassista vai silkkaa rokkia. Mies puristi kalunsa varta ja hieman liikutteli elintään, sen heilahdellessa vyötärönauhaa vasten. Pienen hetken – en ole varma oliko kyseessä sekunnit vai kymmenet sekunnit – hän vain katseli reaktiotani ja astui sitten lähemmäksi, levällään olevien jalkojeni väliin. Edelleen mitään sanomatta hän nosti kätensä ja siveli hiuksiani, vääntäen sitten ylävartaloani alaspäin. Tunsin venytyksen reisieni takaosissa mukavana poltteena kasvojeni lähestyessä tuota edelleen osittain piilottelevaa elintä edessäni. Kun olin tarpeeksi lähellä, mies laski housujaan sen verran että kykeni sujauttamaan kalunsa vyötärönauhan yläpuolelle. Hengitykseni muuttui nopeammaksi haistaessani sekä treenin tuoman hien että kiiman. Kuinka kauan mies oli tätä suunnitellut ennen kuin oli viimein tullut luokseni? Avasin suuni ja mies ohjasi kalunsa kärjen suuhuni, minun hyväillessä kielelläni terskaa tovin. Pieni pakotus tuntui takaraivollani ja päätin ylittäneeni jo sen rajan, että enää kieltäydyisin. Suljin silmäni ja annoin miehen painaa elimensä syvälle suuhuni, samalla kun imin tuota itseäni reilusti vanhempaa ja minulle täysin tuntematonta miestä joka oli onnistunut näillä koruttomilla eleillään herättämään uinumassa olevan kiimani. Kieleni tunnusteli suonikkaan elimen alapintaa ja terska kutitteli kurkkuani. Pakotus keveni hieman ja nostin päätäni sen verran mitä mies antoi ja laskin sitä taas kun tunsin kämmenten painavan päätäni alas. Tämä liike toistui rauhallisesti hyvän tovin, kiimatippojen maun tuodessa oman mausteensa leikkiimme. Tunsin kosteuden alapäässäni lisääntyvän.

Kun mies sitten päästi minut jälleen istuvaan asentoon – reisilihaksieni ollessa tästä enemmän kiitollisia kuin minun – katsoin tuota silmiin tarkemmin. Ruskeat silmät katselivat takaisin omiini, mutta ennen kuin kerkesin tehdä tarkempaa analyysia miehen kasvonpiirteistä, suuteli tuo minua melko ronskein ottein, kielen työntyessä suuhuni hakemaan seuraa omastani. Samalla kun koitin vastata siihen tunsin miehen kopeloivan legginsieni haaroväliä kovakouraisesti. Pikemminkin tunsin kuin kuulin miten legginsien sauma repäistiin auki ja sormet hakeutuivat etsimään pikkareiden haarakiilaa, suudelman yhä jatkuessa. Kun kiila löytyi, yritti mies hetken ajan siirtää sitä sivuun pyhimpäni edestä mutta turhautuneena pian repäisi senkin rikki, sormien saadessa nyt suoran väylän jalkoväliini. Voihkaisin tahtomattani kun sormi työnnettiin sisääni lähes väkivalloin. Nostin käteni ja tarrasin miehen kasvojen sivuista, huohottaen omaa kiimaani sormen etsiessä sisälläni g-pistettä. Kun se löytyi, tarvittiin vain muutama koukistava liike joka sai koko vartaloni tärisemään ja minut huutamaan nautinnosta. Laitteen tuet kolahtelivat kun jalkani vapisivat orgasmini voimasta. Tuskin olin saanut viimeisiä aaltoja loppumaan kun mies oli päättänyt saada oman nautintonsa myös. Sormi vaihtui tiukasti yläviistoon sojottavaan kaluun ja terska avasi paikkani ammolleen miehen työntyessä minuun. Uikutin silmät suljettuina, kädet miehen olkapäille laskeutuneena ja annoin tuon työntää tummahkon kalunsa sisääni, välittämättä sillä hetkellä kondomeista, mahdollisista taudeista tai mistään muustakaan sellaisesta mistä minun olisi pitänyt olla huolissani jos olisin ollut yhtään enemmän järjissäni. Olin kuitenkin täysin kiiman sekoittama ja halusin vain tuota elintä, halusin että se naisi minut yli rajan ja saisi minut huutamaan lisää. En välittänyt myöskään siitä että käytännössä kuka vain voisi tulla salille hetkellä millä hyvänsä todistamaan lemmenleikkiämme. Sillä hetkellä oli vain me, tuo ihanasti sisälläni vieläkin isomman tuntuiseksi muuttuva oikea aikuisen miehen kalu ja halu tyydyttää se. Mies tarrasi käsistäni kiinni ja painoi ne alas vasten laitteen käsitukia, painautuen lähemmäksi minua niin että kasvoni olivat sivuttain vasten hänen rintakehäänsä. Jos olin kuvitellut että tämä ihanasti alisteinen asento ja pilluni seinämiä tunnisteleva kalu olisi parasta mitä olisin hetkeen tuntenut, olin väärässä. Mies veti lantiotaan taaksepäin ja painautui takaisin sisääni voimalla. Huudahdin ja mies toisti liikkeensä, yhä nopeammin ja nopeammin, kuin olisi suorittamassa omaa treeniään. Sisään työntymisen aiheuttamat huudahdukseni muuttuivat lähes yhtäjaksoiseksi ulinaksi kun mies käytti minua tyydyttääkseen omat halunsa. Laite allani kolahteli yhä rajummin miehen ottaessa minut kuin huoran, josta oli maksanut juuri sievoisen summan rahaa. Tahti kävi viimein niin nopeaksi että en käsittänyt enää ympäröivästä maailmasta mitään, tunsin vain sisääni survoutuvan siittimen ja miehen puristuksen käsissäni. Viimein karjaisu ja pieni vihlaisu, kun terska osui kohdunkaulaan melko kipeästi. Sperma ryöppysi runneltuun pilluuni paksuina aaltoina, täyttäen sen kokonaan. Tärisin aloillani silmät suljettuina, mies työntyi sisääni vielä pari kertaa, pumppasi sisääni viimeisetkin rippeet ja vetäytyi sitten ulos. Vilkaisin alas vain nähdäkseni kuinka alapääni oli turpea ja punainen saamastaan käsittelystä, se vähä mitä siitä sattui näkymään legginsien sauman välistä. Huohottaen nostin katseeni mieheen, mutta tuo siirtyi jo sivulleni, kumartui ja vaihtoi painot kevyempään, siihen mitä ne olivat olleet minun aloittaessani laitteella. Jälleen olin nostamassa kättäni kuulokkeille puhuakseni miehelle, mutta tuo laski käteni alas samalla kun sujautti toisella kädellään elimensä takaisin housuihinsa. Punaisena ja hikisenä seurasin kuinka hän tuli vielä eteeni ja tarttui jalkatuista, pakottaen minut tekemään normaalia sarjaani laitteella jälleen. Juuri naitu pilluni avautui ja sulkeutui liikkeen mukana, spermatippojen tipahdellessa lattialle laitteen edustalle. Mies hymyili sen nähdessään. Kun olin tehnyt muutaman toiston, hän viittoi minua jatkamaan. Hän iski silmäänsä ja kääntyi sitten, kävellen kohti käytävää ja pukuhuoneita. Hämmentyneenä jäin jatkamaan treeniäni loppuun, jatkaen lähentäjien liikesarjan, avaten ja sulkien jalkojani, unohtaen edes laskea montako toistoa tein. Kun sitten jossain vaiheessa havahduin jälleen tajusin miehen jo lähteneen ja minun olevan yksin salilla. Tein muutaman toiston ajatuksissani, avaten ja sulkien en vain jalkojani vain myös pilluani, tietämättä vielä mitään siitä että reilun yhdeksän kuukauden päästä synnyttäisin maailman kauneimman tyttövauvan. Tyttövauvan, joka ei koskaan tulisi tuntemaan isäänsä. Kuten en minäkään.

3 kommenttia viestissä: “Kuinka tapasin isäsi”

 1. Teemu says:

  Työkaverin tyttöystävä käy samalla kuntosalilla, flirttailee ja kiusoittelee muodoillaan. Ja nauttii tuhmana, kuinka otan puolipukeisen ja hiestänihkeän kiimaisen naaraan.

 2. Nanna says:

  Upeasti kirjoitettu ja lopussa tuo “Kuten en minäkään.” toi jollakin tapaa tosi haikean pilven koko tarinan ylle. Ikään kuin toivoisin kuulevani lisää, mutta samaan aikaan tämä on niin täydellinen ihan näinkin. Kiitos, 5/5. 🙂

  • Liikkuja says:

   Yllättävä tarina oli!
   Treeniä, tunteetonta naimista ja lopussa
   selkeästi äidin rakastavaa hellyyttä.

Kommentoi

top