search
top

Sunnuntai

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (123 votes, average: 2.62 out of 5)
Loading...

Fiktiivinen tarina. Mira on oikea henkilö.

Njääh…. Auts… Pikkuhiljaa tulen tajuihini unesta. Kaluhäkki tykyttää kun kalu yrittää kovettua näin aamusta. Rengas tuntuu repivän kalun irti, mutta teräksinen häkki ei anna periksi. Tunne on samaan aikaan turhauttava ja kiihottava. Olen heräillyt näin jo parin viikon ajan. Kolmisen viikkoa sitten naiseni, Mira, oli lukinnut kaluni pieneen häkkiin valmistellakseen minut tähän viikonloppuun.

Nukuin ”väärällä puolella” sänkyä. Eli 180cm sänkyni oikeassa reunassa. Olin joutunut tälle puolelle koska Mira ja Jari oli varannut sen mun ”oikean” puolen. Heräsin liki reunalla. Mira oli vieressäni ja Jari oli ”mun paikalla”. Mira oli aina halunnut herätä kahden miehen välissä. Nyt se unelma toteutuu. Tosin siihen on varmasti vielä hetki aikaa. Kellon viisarit näyttää varttia yli kuusi. Yleensä Mira nukkuu luonani varsin hyvin ja sikeästi.

Pikkuhiljaa heräilin vaikka kalu tappelikin metallisessa häkissään. Se muistutti taas kertaalleen mun asemasta. Olin vain ”apumies” Miran ja Jarin leikkiessä keskenään. Jari oli Miran ja minun ”alfa”. Ollut jo jonkin aika. Ei hän ollut mikään sonnimies vaan ihan mukava ja leikkisä kaveri. Sellaista mukavaa pilkettä silmäkulmassa.

Tällä kertaa olimme saaneet aikataulut sovittua yhteen niin että saimme olla kolmistaan muutenkin kuin vain illan tai jonkinlaisen lyhyen hetken silloin tällöin. Suhteemme oli kehittynyt viime aikoina pelkistä lyhyistä leikkituokioista kohti pidempiaikaista leikkiä. Miraa oli alkanut kiehtomaan tämä meidän yhteinen kuvio entistä enemmän ja ilmeisesti Jari innostui Miran myötä. Jari oli alkanut kiusoittelemaan Miraa (ja samalla minua) meidän yhteisessä viestiryhmässä. Kuvia netistä, hänen kalustaan, ajatuksia mitä hän ja Mira voisivat tehdä yhdessä. Ja myös kysymyksiä Miralle jotka koskivat minua. Hän tietoisesti ohitti minut ”julkisesti” ryhmässämme. Hän saattoi kysellä oliko Mira laittanut minut häkkiin? Enhän ollut saanut laueta! Mira saattoi kertoa kuinka oli kiusannut mut lähelle orgasmia ja sitten patistanut veskiin antamaan viileä suihku kalulle että seisokki laskee ja häkki mahtuu taas paikoilleen.

Eiliset tapahtumat pyöri mielessä. Olimme istuneet iltaa ja katselleet jotain hömppäsarjaa telkusta. Olin tarjoillut pientä syötävää ja hiukan viiniä meille kaikille. Mira oli istuskellu sohvalla meidän välissä ja me miehet olimme saaneet hyväillä hänen pehmoisia, täyteläisiä rintojaan. Suudella. Miran kädet oli hyväilly meidän molempien kaluja housujen läpi. Jarin kalu tietenkin pääsi vapaasti kasvamaan housuissa Miran kosketuksien herättämänä. Omani häkin kahlitsemana.

Saunassa sain sheivata Miran sääret ja pimpan. Istuin alalauteella Jarin ja Miran pusutellessa ylälauteella. Tein huolellista työtä ja olin varovainen etten vahingossakaan tee naarmuakaan. Kävin läpi joka paikan ja jätin tupsun pimpan päälle. Suihkun jälkeen Mira ilmoitti että saisin siistiä vielä Jarin paikat, vaikka Jari yleensä piti alapäänsä varsin siistittynä mutta nyt karvoitus oli päässyt kasvamaan hiukan tavallista pidemmäksi. Vaihdoin veden sankoon, partakoneeseen uuden terän. Jari istui nyt Miran paikalla jalat levällään. Levitin liukasta vaahtoa Jarin alavatsalle, nivusiin ja kiveksille. Hänen puolijäykkä kalunsa sykki naamani edessä ja olisin halunnut noukkia tuon terskan suuhun ja maistaa, mutta leikkisääntöihin kuului että siihen tarvitaan lupa. Siistin Jarin alavatsan ja nivuset. Lopuksi varovaisesti vetelin terää kalun vartta pitkin että sekin olisi aivan siloinen.

”Peppu vielä”, Jari tokaisi ja asettui aivan lauteen reunalle levittäen hiukan pakaroitaan. Levitin varovaisesti vaahtoa pepulle ja selkeästi sillä oli mieluisa vaikutus kalun sykkeistä päätellen. Ajelin pepun tunnollisesti levittäen vaahtoa monta kertaa.

Tehtävän suoritettuani, tyhjensin pesuveden pönttöön sillä välin kun Jari käsi suihkussa pesemässä loput vaahdot alapäästään. Jari meni löylyyn Miran seuraksi ja kun tulin löylyyn, Jari oli kumartunut pussailemaan Miraa seisten jakkaralla. Mira halusi että tarkistan Jarin pepun ettei minnekään jäänyt karvoja. Kielellä. Se oli palkinto sheivailusta… Ei se ollut ensimmäinen kerta kun nuolin Jaria, mutta tähän asti se oli tapahtunut heidän pannessaan ikäänkuin ”vahingossa”. Nyt tein sen pakaroita levittäen ja tarkoituksella. Eikä Jari siitä ollut lainkaan pahoillaan. Päinvastoin.

Saunan jälkeen tarjoilin Miralle ja Jarille juomat sohvalle ja itselleni otin tuolin ruokapöydän äärestä. Jutustelun aikana Jari hyväili kaluaan. Se oli suonikas ja omaani pari senttiä pidempi. Ehkä pikkuisen vajaa 20cm… Ei mikään hevos-luokan kalu, mutta ihan miehekäs. ”Tykkäsitkö nuolla saunassa?”, Jari yhtäkkiä kysäisi. Vastasin nyökkäämällä ja tunsin kuinka puna helahti kasvoilleni. Ja samalla kalu sykähti häkissä. ”Hyvä… saat jatkossakin..”. Mira ei voinut olla huomaamatta reaktiotani. Hän hyvin tietää että mulle kolahtaa tuollaiset hiukan ”nolostuttavat” jutut.

Mira asetti kätensä Jarin puolikovalle kalulle ja veti pari kertaa esinahan hitaasti taakse paljastaen kiimaliman kiillottaman terskan. ”Tuu imee tänne..”. Mitään sanomatta vedin sohvapöydän varovaisesti sivuun ja asetuin Jarin haarojen väliin polvilleni. Mira nosti kalun huulilleni ja sain tuon kuuman elimen suuhuni. En ollut vielä montaa kertaa saanut imeä kalua, mutta ilmeisesti Jari alkanut tykkäämään asetelmasta sillä Mira ei niin välittänyt pehmeän kalun imemisestä vaan halusi vain juhlakuntoisen sisäänsä. Suolainen kiimaliman maku täytti suuni. Jähmeä kalu maistui mahtavalta. Tunsin itseni noloksi siinä polvillani miehen edessä imemässä ja naiseni katsellessa. Jarin hyväksyvä voihkinta kertoi että tein jotain oikein.

Juuri kun olin päässyt nautiskelemaan, Mira työnsi pääni pois tuosta ihanasta elimestä. ”Tsop tsop kulta… ei liikaa.. mun vuoro”.

”Mmm… huomenta kulta…”. Miran uninen mumina herätti mut eilisen muistelusta. Mumisen jotain myöntävää samalla kun käännyn kyljelleni ja kaappaan Miran hellästi syleilyyni. Laitan käteni hänen täyteläiselle rinnalle. Painan ahtaan, metallisen häkkini kiinni hänen peppuunsa. Yritän hinkata kalua hänen peppuaan vasten mutta en saa kuin hiukan mielihyvää tiukan häkin läpi. Mira kurottaa ja ottaa pienen häkin käteensä. Peukalo hyväilee herkkää ja liukasta terskaa häkin rakojen läpi. Huohotan ja tärisen kiimasta. Peukalo pyörii liukkaan terskan päällä ja härnää… Tunnen että alapääni räjähtää hetkellä millä hyvänsä. Ja sitten käsi poistuu. Huokaan pettyneenä. Niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana.

Kiimasta täristen käännyn sängyssä ympäri ja painan pääni peiton alle Miran pepulle. Suutelen söpöä peppua ja tunnen nenässäni eilisen seksin kiihottavat tuoksut. Painan kieleni noiden söpöjen pakaroiden väliin ja nuolaisen. Ihana aamuinen peppu. Nuolen Miran suppusuista peppua. Pyörittelen kieltä sykkivällä aukolla ja maistan eilisen seksin maut. Ne vain lisäävät kiihkoani ja saa kroppani tärisemään. Mira nauttii kielihoidosta pepullaan ja levittää peppuaan kädellään. Nuolen pepun ja pimpan jonka eilen sain putsata Jarin mahuista. Maistan kosteuden seasta myös Jarin maun.

Miran voihkinta ja minun sängyssä könyäminen herättää Jarin. ”Mitäs täällä täällä puuhataan…?”, Jari utelee unisena. Mira kurottaa pusuttelemaan Jaria samalla kun jatkan nuolemistani.

”Saanks mäkin samaa kun sä? Vaikuttaa mukavalta.”, Jari utelee samalla kun siirtyy nuolemaan Miran herkkiä rintoja. ”Tietty…..”, Mira huokaisee ja kääntyy selälleen antaakseen rinnan paremmin Jarin käsiteltäväksi. Joudun siirtymään sängyltä. Kierrän Jarin puolelle ja asetun polvilleni sängyn viereen ja hyväilen Jarin pakaroita. Levitän pakaroita ja nuolen Jarin peppua samalla kun hän suutelee Miran rintoja ja hyväilee pimppaa. Kieleni pyörii pienellä peppureiällä ja välilihalla. Häkki kaluni ympärillä sykkii kun kaluni epätoivoisesti yrittää kovettua. Tunnen kuinka viileä kiimalimavana osuu reittäni vasten. Tunnen itseni tosi noloksi. Siinä toinen mies sekstailee naiseni kanssa ja minä olen polvillani sängyn vieressä ja nuolen miehen peppua ja kiveksiä.

”Ota suihin”, Jari toteaa samalla kun kääntyy sängyllä selälleen ja levittää jalkansa. Kömmin osittain sängylle ja asetun Jarin jalkojen väliin. Hamuan puolikovan kalun suuhuni. Pidän limaista terskaa suussani ja pyöritän kieltäni terskan alapinnalla. Liikuttelen huulia terskan reunalla. Yritän tehdä parhaani imiessäni Jaria. Välillä tuo kuuma elin uppoaa syvälle suuhun. Välillä imen vain terskaa ja annan liukaan terskan liukua huulien välissä. Nuolen karvattomia kiveksiä. Välilihaa. Sain Jarin kiemurtelemaan nautinnosta kun yht’äkkiä naamani edessä roikkui pinkki satiininen pussukka….

”Kulta… Aamupalan aika. Saat pukeutua tähän”. Mira piti kädessään kalupussukkaa ja jonka reunoja koristaa valkoinen pitsi. Nolona seison sängyn päässä kun Mira sujauttaa kaluni ja kivekseni pussukkaan ja kiristää narun kiveksien taakse. Hän on vielä lisännyt pussukkaan pienen kulkusen joka kilisee kun kävelen.

Mira kömpii alastoman Jarin päälle ja tarttuu tämän kivikovasta kalusta. ”Meillä menee tässä ..jonkin aikaa… tuo sitten aamupala tänne….”. Katselen kuin Mira ohjaa syljestäni kiiltelevän kalun märkään vakoonsa. ”Oi…että…tsiiiiiiuuuuhhh…”. Mira istuu Jarin kalun päälle. Jari vilkuttaa minulle ja vinkkaa silmäänsä. Poistun makuuhuoneesta nolona, posket punottaen.

Kädet kiimasta ja pienestä mustasukkaisuudesta täristen laitan kahvin valumaan. Makuuhuoneesta kuuluu Miran voihkinta ja välillä hänen ”apua!” huudahtelu. Tiedän ettei hänellä ole mitään hätää vaan hän nauttii. Niin hän aina tekee kun tekee hyvää ja hän nauttii. Laitan kananmunat kiehumaan, voileivät valmiiksi ja asetan kännykän hälyttämään kun kananmunat on valmiit.

Palaan makuuhuoneeseen ja näen kuinka Jari panee Miraa lusikka-asennossa. Miran kädet harovat ilmaa ja hän voihkii. ”Apua… tsiuuuu… apua… ei enää…”. Jari vain jatkaa pitkän rauhallista panoaan. Mira nesteistä kiiltelevä kaluu uppoaa hänen vakoonsa uudelleen ja uudelleen. En voi vastustaa kiusausta vaan kapuan sänkyyn ja asetun katselemaan tuota näkyä niin läheltä kuin voin. Työnnän naamani heidän jalkovälikn ja nosta Jarin jalan edestä että voin nuolaista Jarin heiluvia kiveksiä hänen pannessaan. Nuolen kiveksiä ja liukasta kalun vartta. Maistan Miran maun hänen kalussaan. Häkki tuntuu kivuliaalta kaluni taistellessa sitä vasten. Kaiken tuon nautinnon keskeyttää kännykän hälytys. Kananmunat… Perkele…

Lipaisen vielä kerran noita kahta lempivää ja nousen sängystä pettyneenä ja samalla äärimmäisen kiimaisena. Kalupussukassa on märkä läiskä kiimalimoistani. Keittiössä otan kananmunat liedeltä ja laitan ne jäähtymään. Makuuhuoneesta kantautuvat seksin äänet häiritsevät keskittymistäni. Valmistelen aamupalan tärisevin käsin ja kerään tarjottavat tarjottimelle. Joudun laskemaan tarjottimen vielä takaisin tiskipöydälle tärisevien käsieni takia. Kokoan itseni ja yritän uudestaan.

Palatessani makuuhuoneeseen näen kuinka pari on vaihtanut asentoa perinteiseen lähetyssaarnaajaan ja Miran jalat on Jarin olkapäillä. Jarin tahti on kiihkeä ja vain hetken päästä hän painaa kalunsa viimeisen kerran syvälle Miran pimppaan ja laukeaa. Näen kuinka hänen kiveksensä sykkivät spermaa syvälle naiseni sisään. Mira vikisee tuntiessaan pimppansa täyttyvän kuumasta eliksiiristä. Kaikki pysähtyy hetkeksi. Vain heidän syvä hengityksensä kuuluu. Lasken tarjottimen sängyn päässä olevalle säilytysarkulle. ”Tein aamupalaa meille…”

Jari käännähtää voipuneena ja hikisenä Miran päältä ja rojahtaa sängylle selälleen. ”Ja me tehtiin sulle…”, hän toteaa hymyillen ja vetää jalallaan Miran jalat auki paljastaen auki pannun, märän pimpan. Tiedän ”velvollisuuteni” ja kierrän Miran puolella ja asetun hänen jalkojen väliin. Nuolen Miran kuumaa vakoa. Suuni täyttää Jarin suolainen sperma. Työnnän kieleni mahdollisimman syvälle Miran sisään. Kerään kaiken suolaisen herkun suuhuni. Mira silittelee tukkaani ja vetää naamaani kohti pimppaansa. ”Hyvä poika… hyvä poika…”. Lopulta saan kaikki paikat puhdistettua ja saan pimpan ja sperman kasteleman naamani irti Miran vaosta. Tunnen että olen punainen noloudesta. Ja samalla todella kiimainen…

”Mitens se aamupala?”, Jari keskeyttää nautiskeluni. ”Joo… Tietty…”, sanon ja pyyhkäisen naamani peiton kulmaan. Tarjoilen kahvit ja voileivät Jarille ja Miralle ja kömmin heidän viereen sängylle. Syömme aamupalaa höpötellen niitä näitä ja yht’äkkiä Mira laittaa käden jalkoväliinsä ja sitten kaksi spermaista sormea suuhuni. ”Välipala…Tsiu…”.

Aamupalan syötyämme kerään astiat tarjottimelle ja lähden viemään niitä keittiöön, mutta Jari keskeyttää. ”Eikös tämäkin pitäisi putsata?”, ja samalla siirtää peiton syrjään paljastaen pehmeän kalunsa. ”Tietty…”. Lasken tarjottimen ja asetun nuolemaan tuota pehmeää kalua. Nuolaisen vartta muutaman kerran ja poimin pehmoisen elimen huulieni väliin. Otan kalun kokonaan suuhuni ja imaisen viimeiset spermatipat suuhuni. Työnnän esinahan huulillani taakse ja nuolen terskan puhtaaksi. Päästän kalun suustani maiskauksen saattelemana.

Laittaessani astioita pesukoneeseen kuulen kuinka Jari menee suihkuun. Mira tulee luokseni keittiöön ja kietoo kädet ympärilleni. ”Onko ollu mukavaa?”. ”Joo… Häkki ahdistaa ihan älyttömästi”. ”Hyyyyvä…”, Mira toteaa ja antaa suukon poskelleni.

Suihkun jälkeen Jari pukeutuu ja tekee lähtöä. Käymme sanomassa heipat Jarille eteisessä. Juuri kun Jari avaa oven, Mira keskeyttää ”Oota…”. Hän käy keittiössä ja tulee heti takaisin. Hänellä on kaluhäkin avain ja ojentaa sen Jarille. ”Pidä sä tätä välillä”. ”Okei… heippa… nähdään..”. Ovi paiskautuu kiinni ja ja Jari on poissa. Samoin kaluhäkin ainoa käytössäni oleva avain. ”Mut… hei… eihän me nyt niin usein tavata. Pitääks mun olla tässä kunnes…?”. ”Parempi alkaa sopimaan treffejä sit aika pian”, Mira sanoo leikkisästi hymyillen.

5 kommenttia viestissä: “Sunnuntai”

 1. W.Sydän says:

  Luettuani uusein tämän tyyppisiä tarinoita,mietin,onko ne tapahtuneet oikeasti tai osa niistä.
  Olisi mielenkiintoista olla joskus mukana tällaisessa tapahtumassa.

 2. aisuri pariskunta says:

  Paras tarina ehkä koskaan täällä, tätä toivotaan lisää joko jatkoa tai lisä kuvioita samasta aiheesta. Toivottavasti innostaa lisää näihin aisuri /alistus tarinoihin.

 3. Hämmästynyt says:

  “Kaluhäkki.” Samastun kokemukseen. Avioliiton alkuaikoina tapahtui niin että nuori vaimoni yhtäkkiä torjui intiimin läheisyyden. Kyselin syytä, ja sain kaikenlaisia vältteleviä vastauksia.

  Taas illalla vaimo tuli sänkyyn pikkuhousut jalassa, sanoi hyvää yötä ja käänsi selkänsä.

  Kun tätä oli jatkunut toista viikkoa, aloin hermostua. Eihän tähän voi olla muuta syytä kuin että vaimolla on toinen mies. Sen takia hän ei päästä minua enää pillulle.

  No, otin asian puheeksi suoraan ja vaadin tunnustusta. Vaimo kiemurteli ja väisteli, haki sanoja, mutta katsoi lopulta suoraan silmiini ja sanoi: “Kulta, minulla on ollut viikon verran paise takapuolessa.”

 4. Ukkomies says:

  Pitkiin aikoihin ihan parasta. Tosi kiihottava ja vielä hyvin kirjoitettu. Sulta toivoisi enemmänkin luettavaa…
  Kiitos ja kumarrus.

 5. 3xl says:

  Hyvä tarina!

Kommentoi

top