search
top

Mökillä sain kunnolla ISOA kyrpää 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (55 votes, average: 3.22 out of 5)
Loading...

Hipelöin sinun veltostunutta kulliasi ja isoja raskaita kiveksiäsi malttamattomana, hetken koskettelun jälkeen nousen kontalleni ja runkkailen silmieni edessä tuota isoa kyrpää jota perseeni haluaa koko ajan. Kyrpäsi alkaa pikkuhiljaa kovettumaan uudelleen ja se on niin komean kokoinen, tyvestä alkaen paksu ja ainakin 25 cm pitkä, suonikas ja kaiken kruununa melkein tomaatin kokoinen terska jota nuolen niin mielelläni.

Aloitan nuolemaan tuota jo ylväänä seisovaa mulkkua alhaalta ylöspäin kielelläni ja hellästi puristellen toisella kädellä kiveksiäsi, sormeni aina välillä sipaisten välilihaasi. Saan sinut huokailemaan ja silloin upotan kyrpäsi kuumaan suuhunija alan imemään kyrpääsi niin syvälle kun vain ikinä pystyn ja pyöritän kielelläni terskasi alapintaa. Kullisi kostuu syljestäni ja kyrpäsi touhutipoista, voi kuinka hyvältä se maistuukaan.

Omasta kullistani valuu taas kiimalimaa aivan solkenaan ja keskeytänkin imemiseni siksi aikaa kun käännyn niin että näet perseeni ja voitelen reikääni omalla liemelläni. Otan sängyn vierestä mustan ison jellydildon ja asetan sen terskan reiälleni ja aloitan hitaasti painamaan persettäni sitä vasten. Jatkan kullisi imemistä samalla kun perseelläni hiljaa ratsastan tuo kumisen kyrvän päällä ja se porautuu peppuuni joka liikkeellä vähän syvemmälle! Tämä tuntuu niin hyvältä että alan voihkimaan hiljaa kyrpäsi suussani ja nopeutan dildon päällä perseeni liikettä.

Saatanan kiimaperse! Sanot ja työnnät tuota dildoa yhtäkkiä syvemmälle jolloin tunnen kuinka siinä olevat kumiset kivekset osuvat omiini. Voi luoja millaiset sävärit se minulle antaa ja olen seota tuosta tunteesta! Lopetan imemisen ja nousen pois tuon dildon päältä vain vaihtaakseni sisääni jotain paljon parempaa! Ison, kuuman ja kovana seisovan oikean kyrvän ja nimenomaan sinun paksun kyrpäsi!

Kyrpäsi uppoaa sisääni sitä mukaa kun painan peppuani alaspäin ja sinun kasvoista näkyy että hyvältä tuntuu vaikka tuo musta tekomulkku jo varmasti paikkojani availikin. Ratsastan ihanalla kyrvälläsi kasvot sinuunpäin nojaten rintakehääsi käsilläni. Pyöritän peppuani ja lantiotani niin että kyrpäsi soutaa sisälläni mahdollisimman pitkällä liikkeellä, mutta kuitenkin varon päästämästä sitä karkuun. Aloitat puristelemaan pieniä nännejäni ja se tuntuu kyrpäsi kanssa todella ihanalta! Siirrät isot kätesi nänneiltäni pakaroilleni ja puristelet niitä samalla kun alat puhumaan minulle rivoja.

Puristelet pakaroitani kovemmin ja kysyt että tykkäätkö pikkuhomo kyrvästä? Mitä?! Nussin sun perseen puhki tänä viikonloppuna ja sen jälkeen sun persees tulee vaatimaan kyrpää koko ajan! – Voi tee se, pane mua kovaa! oon sun panolutka, nussi mua! Anna kyrpääs nyt! Huohotan ja nopeutan lantioni liikettä samalla kun tunnen kuinka alat pumppaamaan alta todella kovaa!

Pyöräytät meidät ympäri ja sanot että, Nyt vaihdetaan saatana, ja jään allesi kun aloitat raivokkaasti naimaan persettäni lähetyssaarnaaja asennossa. Jalkani heiluvat sivuillasi kun nussit omistamaasi pikkuhuoraa isolla kyrvälläsi niin rajusti että tuntuu kuin kyrpäsi kävisi jokaisella työnnällä aina vaan syvemmällä ja syvemmällä! Kohta tulee! Siemennän sut saatanan narttu niin että et kumikyrpiä kaipaa! Et halua mitään mustaakyrpää Saatana! Aaaaah aaah !! tunnen kuinka spermasi purkautuu sisälleni ja samassa saan itsekin orgasmin. Kullini ruiskii spermani meidän väliimme ja supisteleva perseeni tekee sinulle oikein hyvää. Vedät kullisi ulos ja ihailet kuinka auki nussitusta perseestäni alkaa valumaan kolmen panon aikaansaannoksesi. Ilmeestä ja epämääräisestä murahtelusta päätellen olet näkyyn tyytyväinen ja jotenkin minusta tuntuu että tämä ei ollut viimeinen kerta kun kiimapersettäni nussisit.

The End

ps. Nyt on pakko lähteä runkkaamaan ja haaveilemaan tuommosesta jättikyrvästä, housuni ovat aivan kiimanesteissä ja panettaa niin pirusti. 😉

2 kommenttia viestissä: “Mökillä sain kunnolla ISOA kyrpää 3”

  1. Budo says:

    Olipa upeat sessiot! Olispa upeeta jos itselläkin olis tollanen mahtikullinen veli..

    • Biboy says:

      Kiitos, toivottavasti kiihotuit tästä yhtä paljon kuin minä kirjoittaessani. Mahtikulli tuntuu ihanalta 🙂

Kommentoi

top